IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В крайна сметка Пп Величие припариха 700к лева партийна субсидия. С тях ще се розпорежда председателя на партията. Та стръвта е хвърлена

Коментар

• Депутати от "Величие" поискаха парламентът да разследва Ивелин Михайлов

https://www.segabg.com/hot/category-...velin-mihaylov

Дали идва началото на края на пирамидата?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз СЕГА вземам пенсия 1700лв, боли ма патока за другите.
        Инвестиции имам ИЗВЪН БГ - в бг и пикнята не бих си инвестирал
        Браво, дядо! Като остарея и аз след 40 години, дано и аз съм толкова добре. Ама няма да е заради Киро Брейка. Наистина ти казвам, младите масово работят на сиво, само ИТ-тата са на светло щото чужди фирми. Всичко друго, освен държавните служители, е само сиво. Така че пари за пенсии... друг път. Поне като ми дойде на мен времето, де. Ти поне си се уредил вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Apolori Разгледай мнение

Нищо не набива, гледат го лапета 9 клас и си мислят, че е пример за мъж. На повечето БГ ютубъри публиката им е 10-19 годишни. Работещите млади даже не се интересуват от пенсиите, предвид че масово работят на сиво и се съгласяват да ги осигуряват на минимална, а другото в плик. Мисли за друга пенсия по-добре - от инвестиции, от чужбина и т.н.
          Аз СЕГА вземам пенсия 1700лв, боли ма патока за другите.
          Инвестиции имам ИЗВЪН БГ - в бг и пикнята не бих си инвестирал
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

плащаме за да продължава да набива акъл на младите джендерастчета. За да може да работят и да ми плащат пенсията. Отде ще ми плаща иначе фалирала България 1700лв
            Нищо не набива, гледат го лапета 9 клас и си мислят, че е пример за мъж. На повечето БГ ютубъри публиката им е 10-19 годишни. Работещите млади даже не се интересуват от пенсиите, предвид че масово работят на сиво и се съгласяват да ги осигуряват на минимална, а другото в плик. Мисли за друга пенсия по-добре - от инвестиции, от чужбина и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

има хора, които си плащат в партеон да слушат мъдростите на киро брейка...
              плащаме за да продължава да набива акъл на младите джендерастчета. За да може да работят и да ми плащат пенсията. Отде ще ми плаща иначе фалирала България 1700лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
                Интересно е да се наблюдава как Марков беше обявен за предател от русофилите, а Ивелин, изглежда, обра симпатиите на част от тях. Дали ще има достатъчно копейки и други патета да гласуват за него на предстоящите избори, че да мине бариерата вече самостоятелно? Или гласовете им ще отидат при други десни популисти като ИТН, МЕЧ и Възраждане?

Във всички случаи умът ми не побира как разумен човек може да гласува за хора като Марков и Ивелин. Достатъчно е само да ги слушаш няколко минути, за да разбереш колко са простовати.
                Нищо чудно в държава, в която
                • я няма
                • 100 години гледа руска телевизия
                • 50 години гледа чалгаджийското "шоуто на слави"
                • се раждат "мъдреци" като киро брейка
                • лидери бяха лудото яне, болен сидеров, бареков, марков и т.п.
                • лидери са корумпирани мутри и подлоги на Путлер
                • и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
                  Интересно е да се наблюдава как Марков беше обявен за предател от русофилите, а Ивелин, изглежда, обра симпатиите на част от тях. Дали ще има достатъчно копейки и други патета да гласуват за него на предстоящите избори, че да мине бариерата вече самостоятелно? Или гласовете им ще отидат при други десни популисти като ИТН, МЕЧ и Възраждане?

Във всички случаи умът ми не побира как разумен човек може да гласува за хора като Марков и Ивелин. Достатъчно е само да ги слушаш няколко минути, за да разбереш колко са простовати.
                  има хора, които си плащат в партеон да слушат мъдростите на киро брейка...
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Интересно е да се наблюдава как Марков беше обявен за предател от русофилите, а Ивелин, изглежда, обра симпатиите на част от тях. Дали ще има достатъчно копейки и други патета да гласуват за него на предстоящите избори, че да мине бариерата вече самостоятелно? Или гласовете им ще отидат при други десни популисти като ИТН, МЕЧ и Възраждане?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Първи урок по "причинно-следствени релации"

Причина:
                      Какъвто народът, такава и държавата...[/h]
                      Следствие:Математическата формула е Народ Избори Парламент
                      Тъй е. Ако наистина искаха да се отърват от тази сган, щяха да се. Да, ама не. Щото,пак за нея гласуваха.

Коментар

• Първи урок по "причинно-следствени релации"

Причина:
                        Какъвто народът, такава и държавата...[/h]
                        Следствие:
                        Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
                        Никога досега не е имало и толкова тъпи кандидати.
                        Математическата формула е Народ Избори Парламент
                        Last edited by barbaron; 07.07.2024, 13:29.

Коментар

• ебре и наглия.
                          Аз съм ДУПЕТАТИН, лидер на партия (дето не и е член даже !?!?!?!) как мога да се срещам с простолюдието

В 10:22 часа изпратих смс на Николай Марков: Здравей, г-н Марков. Ивелин Михайлов се съгласи на дебат с тебе в студиото на ПИК тв. Очаквам твоя отговор.

Приятен ден ти желая!

В 11:03 часа получих смс от Николай Марков: Уважаема госпожо Колтуклиева,

В цивилизования и демократичен свят съществуват добри журналистически практики и стандарти при които дебатите се водят между политици. Не се е провеждал дебат между политик, доскоро председател на парламентарна група в национален Парламент и обикновен избирател. Как си представяте дебат между уважаемият господин Пеевски и жител на село Муртинци? А защо не и дебат между уважаемият господин Борисов и неговия избирател Мунчо от село Горно Уйно? Или дебат между Байдън и някой борсов измамник от Уолстрийт? Живеем в европейска и демократична страна, а не в балкански лаладжийски курник за психопати и социопати. Впрочем, вече не си спомням кой, но съм сигурен, че вие не бихте толерирани сексистки декларации на индивиди, които заявяват публично, че искат да спят с 365 жени в годината, по една за всеки ден! Това е сексизъм от такава величина и обида за всяка жена в България и света, която сигурен съм, че осъзнавате като жена.

Госпожо Колтуклиева,

има граници в обществените отношения, които сме длъжни да устояваме. И като медии и като личности! В противен случай ще станем жертва на агресивната посредственост, която е готова да гази с мръсните си крака всеки и всичко. До смърт! Моята лична и политическа воля е да не допусна това да се случи!”

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                            Новото ми хоби последните 2-3 дни е да чета коментари под видеа на Величие отпреди месец.
                            Никога в българската политика не е имало толкова бърз крах.

Тъпото е, че Костя пак ще заглади косъма.
                            Хубавото е, че имаме още един пример за тоталния дебилизъм на българския русофил, при това май най-впечатляващия до момента.
                            ​​
                            ​​​​
                            Никога досега не е имало и толкова тъпи кандидати.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
                              Ново чудо невиждано - оказва се, че Кюфтето Марков е председател на парламентарна партия, на която дори не е член. От Безличие наистина знаят как да копаят дъното... направо пишат история

Искрено се надявам някое пате да пише и да опита да даде що-годе смислено обяснение на това, което се случва с непогрешимите лидери на тая партия/организация/секта. Сибирчо?
                              Никакъв не е полковничето. Докато огледа кабинета и секретарките и му ги взеха.
                              Ивелинчо си взе властта в собствената партия на която му натресоха марков от УБО+приятели ушеви и доказалата се въртиопашка василева.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

И как раздора между агент Сава и златното момче на Мултигруп ме оборва?
                                Напекло те е, разсеял си се, или се правиш на халтав, че не разбра за какво ти говоря?

Коментар

Working...
                                X