В крайна сметка Пп Величие припариха 700к лева партийна субсидия. С тях ще се розпорежда председателя на партията. Та стръвта е хвърлена
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Депутати от "Величие" поискаха парламентът да разследва Ивелин Михайлов
https://www.segabg.com/hot/category-...velin-mihaylov
Дали идва началото на края на пирамидата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз СЕГА вземам пенсия 1700лв, боли ма патока за другите.
Инвестиции имам ИЗВЪН БГ - в бг и пикнята не бих си инвестирал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Apolori Разгледай мнение
Нищо не набива, гледат го лапета 9 клас и си мислят, че е пример за мъж. На повечето БГ ютубъри публиката им е 10-19 годишни. Работещите млади даже не се интересуват от пенсиите, предвид че масово работят на сиво и се съгласяват да ги осигуряват на минимална, а другото в плик. Мисли за друга пенсия по-добре - от инвестиции, от чужбина и т.н.
Инвестиции имам ИЗВЪН БГ - в бг и пикнята не бих си инвестиралНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
плащаме за да продължава да набива акъл на младите джендерастчета. За да може да работят и да ми плащат пенсията. Отде ще ми плаща иначе фалирала България 1700лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
има хора, които си плащат в партеон да слушат мъдростите на киро брейка...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнениеИнтересно е да се наблюдава как Марков беше обявен за предател от русофилите, а Ивелин, изглежда, обра симпатиите на част от тях. Дали ще има достатъчно копейки и други патета да гласуват за него на предстоящите избори, че да мине бариерата вече самостоятелно? Или гласовете им ще отидат при други десни популисти като ИТН, МЕЧ и Възраждане?
Във всички случаи умът ми не побира как разумен човек може да гласува за хора като Марков и Ивелин. Достатъчно е само да ги слушаш няколко минути, за да разбереш колко са простовати.- я няма
- 100 години гледа руска телевизия
- 50 години гледа чалгаджийското "шоуто на слави"
- се раждат "мъдреци" като киро брейка
- лидери бяха лудото яне, болен сидеров, бареков, марков и т.п.
- лидери са корумпирани мутри и подлоги на Путлер
- и т.н.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнениеИнтересно е да се наблюдава как Марков беше обявен за предател от русофилите, а Ивелин, изглежда, обра симпатиите на част от тях. Дали ще има достатъчно копейки и други патета да гласуват за него на предстоящите избори, че да мине бариерата вече самостоятелно? Или гласовете им ще отидат при други десни популисти като ИТН, МЕЧ и Възраждане?
Във всички случаи умът ми не побира как разумен човек може да гласува за хора като Марков и Ивелин. Достатъчно е само да ги слушаш няколко минути, за да разбереш колко са простовати.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 5 Харесвания
Коментар
-
Интересно е да се наблюдава как Марков беше обявен за предател от русофилите, а Ивелин, изглежда, обра симпатиите на част от тях. Дали ще има достатъчно копейки и други патета да гласуват за него на предстоящите избори, че да мине бариерата вече самостоятелно? Или гласовете им ще отидат при други десни популисти като ИТН, МЕЧ и Възраждане?
Във всички случаи умът ми не побира как разумен човек може да гласува за хора като Марков и Ивелин. Достатъчно е само да ги слушаш няколко минути, за да разбереш колко са простовати.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПърви урок по "причинно-следствени релации"
Причина:Какъвто народът, такава и държавата...[/h]
Следствие:Математическата формула е Народ Избори Парламент
Коментар
-
Първи урок по "причинно-следствени релации"
Причина:Какъвто народът, такава и държавата...[/h]
Следствие:
Математическата формула е Народ Избори ПарламентПървоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеНикога досега не е имало и толкова тъпи кандидати.Last edited by barbaron; 07.07.2024, 13:29.
- 1 like
Коментар
-
ебре и наглия.
Аз съм ДУПЕТАТИН, лидер на партия (дето не и е член даже !?!?!?!) как мога да се срещам с простолюдието
В 10:22 часа изпратих смс на Николай Марков: Здравей, г-н Марков. Ивелин Михайлов се съгласи на дебат с тебе в студиото на ПИК тв. Очаквам твоя отговор.
Приятен ден ти желая!
В 11:03 часа получих смс от Николай Марков: Уважаема госпожо Колтуклиева,
В цивилизования и демократичен свят съществуват добри журналистически практики и стандарти при които дебатите се водят между политици. Не се е провеждал дебат между политик, доскоро председател на парламентарна група в национален Парламент и обикновен избирател. Как си представяте дебат между уважаемият господин Пеевски и жител на село Муртинци? А защо не и дебат между уважаемият господин Борисов и неговия избирател Мунчо от село Горно Уйно? Или дебат между Байдън и някой борсов измамник от Уолстрийт? Живеем в европейска и демократична страна, а не в балкански лаладжийски курник за психопати и социопати. Впрочем, вече не си спомням кой, но съм сигурен, че вие не бихте толерирани сексистки декларации на индивиди, които заявяват публично, че искат да спят с 365 жени в годината, по една за всеки ден! Това е сексизъм от такава величина и обида за всяка жена в България и света, която сигурен съм, че осъзнавате като жена.
Госпожо Колтуклиева,
има граници в обществените отношения, които сме длъжни да устояваме. И като медии и като личности! В противен случай ще станем жертва на агресивната посредственост, която е готова да гази с мръсните си крака всеки и всичко. До смърт! Моята лична и политическа воля е да не допусна това да се случи!”
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеНовото ми хоби последните 2-3 дни е да чета коментари под видеа на Величие отпреди месец.
Никога в българската политика не е имало толкова бърз крах.
Тъпото е, че Костя пак ще заглади косъма.
Хубавото е, че имаме още един пример за тоталния дебилизъм на българския русофил, при това май най-впечатляващия до момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеНово чудо невиждано - оказва се, че Кюфтето Марков е председател на парламентарна партия, на която дори не е член. От Безличие наистина знаят как да копаят дъното... направо пишат история
Искрено се надявам някое пате да пише и да опита да даде що-годе смислено обяснение на това, което се случва с непогрешимите лидери на тая партия/организация/секта. Сибирчо?
Ивелинчо си взе властта в собствената партия на която му натресоха марков от УБО+приятели ушеви и доказалата се въртиопашка василева.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
И как раздора между агент Сава и златното момче на Мултигруп ме оборва?
Коментар
Коментар