Първоначално изпратено от investor4e
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
Само с продажба на книги.
Да знаеш че това означава 80 книги на всеки божи ден включително уикенди. Къде ги продава тези книги тоя герой?Last edited by investor4e; 16.06.2021, 16:53.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Ти показа, че не си на особено високо техническо ниво като качваше файлове сочещи към локални директории на компютъра ти. Не е нужно да се напъваш и да си придаваш важност и компетенции.
Искаш да кажеш, че ако вкъщи 5 члена на семейството си направя акаунт в гугъл - няма да им бъде позволено??? А ако 100 души са в някаква голяма фирмена мрежа? Ще ми блокират ИП-то на 4г-то ли? Сериозен ли си или просто ни демонстрираш висша форма на Дънинг-Крюгер ефект?
Моля те, не се излагай повече, просто се изказваш некомпетентно по теми, които не разбираш, при това ги обясняваш на хора много по-вещи от теб....
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение
Защо ни питаш тогава? Дай отговор като мъж. Прав ли съм? Така ли се изкарва 12000 лв месечно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Мисля е свързано с "Фейсбук изтри 1,3млр. профила, поради "измамно поведение""
Интересно, къде е страницата на Парка във ВКонтакте
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнениеХора, нещо е станало с тоя парк. Само 500 души се интересуват в събитието в фейсбук. Не ли трябваше да е най-мащабният фестивал в Европа?
Интересно, къде е страницата на Парка във ВКонтакте
Коментар
-
айде опитай се да си направиш 10 акаунта и да видим дали гугъл/трипадвайзър няма да ти блокират айпито и акаунтите такива обикновени защити има дори и всяка проста браузър игра..
Искаш да кажеш, че ако вкъщи 5 члена на семейството си направя акаунт в гугъл - няма да им бъде позволено??? А ако 100 души са в някаква голяма фирмена мрежа? Ще ми блокират ИП-то на 4г-то ли? Сериозен ли си или просто ни демонстрираш висша форма на Дънинг-Крюгер ефект?
Моля те, не се излагай повече, просто се изказваш некомпетентно по теми, които не разбираш, при това ги обясняваш на хора много по-вещи от теб....Last edited by RimogarDD; 16.06.2021, 12:43.
- 2 Харесвания
Коментар
-
прескочете на мирослав
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеОоо блудният син се завърнал....
Печалба или приход, че нещо те знаем как ги бъркаш нещата???
12хил. на месец... трябва ли да търсим регистрации по ДДС на въпросните "продавачи" за тази им дейност? Ама защо ли питам - всички знаем, че сте скарани с данъчната система.
Не, бе той тотката НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИ как орлетата си правят акаунти и пишат коментари. Това са някакви сектантски изпълнения, нямам думи просто аз.
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=81vyeFKWrxw&t=2s който не вярва ето ги списъците по месеци. Иначе това да ограмотяваш финансово народа е по-долно и от това да ровиш по кофите!Last edited by aleks262; 16.06.2021, 11:40.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ама кажи, така ли изкарва нашият герой 12000 на месец? Ти ни попита дали знаем. Бъди мъж.
Коментар
-
Ооо блудният син се завърнал....
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнениеинтересно как прошляка орле мирослав стоянов прави по 12 000лв печалби на месец от продажби на книги, уж тия които продават книги били най-изпадналите и бедни хорицата в обществото.. https://www.youtube.com/watch?v=81vy...xgYNK&index=33
вие тука толкова пари не можете за година да изкарате бе кой е прошлякът сега?
12хил. на месец... трябва ли да търсим регистрации по ДДС на въпросните "продавачи" за тази им дейност? Ама защо ли питам - всички знаем, че сте скарани с данъчната система.
Аматьори сте много на tripadvisor може да провериш другите коментари на потребителите. Аз проверих доста, но 99% от тях само са коментирали на исторически парк не е странно изобщо. Тия хорица само там пътуват горкитеLast edited by RimogarDD; 16.06.2021, 09:57.
- 1 like
Коментар
-
Еми те затова монтьорчетата са винаги бедни и на дъното на обществото
- 1 like
Коментар
Коментар