Първоначално изпратено от raydalio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
Каза човекът, който пише България с малка буква...
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
Каза човекът, който пише България с малка буква...
Белким прогледнеш малко и току виж си се спасил навреме.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
Нещо много ти куцат едни много основни познания по математиката Тотю....
Да ти обясня - стрелата, както сам казва Ивчо, е 18 метра. Това ти е хипотенузата на един имагинерен триъгълник.
Височината на триъгълника ти е пилона. Основата - оставям ти да се позамислиш къде се пада.
Чисто математически няма как височината на пилона да е 18 метра, защото стрелата се вижда, че е под голям ъгъл (триъгълника ти се пада правоъгълен, ако въобще това ти говори нещо).
... това се учи в 5 клас драги ми Тотю...
Ти не само, че елементарни неща не знаеш, ами както и разбрахме - ти липват много излизания извън българия - ей така, да се пооблагородиш.
Казах ти го чисто човешки - излез извън БГ, поразгледай какво е оригинал, поразгледай подобни паркове в Европа, посети музеи...
Тогава белким ти се отворят очите малко, които са така добре шантажирани от шефа ти, че като едно просто пате (както се изразява Джорката) слушаш и изпълняваш без да си използваш сивото вещество.
Няма да споменавам за истинността на нещата, които приказваш, защото явно все още си някъде в света на Питър Пан...
Успех Тотка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнениепилонът е 18 метра, знамето е ГИГАНТСКО! това в Рожен изобщо няма пилон!
Да ти обясня - стрелата, както сам казва Ивчо, е 18 метра. Това ти е хипотенузата на един имагинерен триъгълник.
Височината на триъгълника ти е пилона. Основата - оставям ти да се позамислиш къде се пада.
Чисто математически няма как височината на пилона да е 18 метра, защото стрелата се вижда, че е под голям ъгъл (триъгълника ти се пада правоъгълен, ако въобще това ти говори нещо).
... това се учи в 5 клас драги ми Тотю...
Ти не само, че елементарни неща не знаеш, ами както и разбрахме - ти липват много излизания извън България - ей така, да се пооблагородиш.
Казах ти го чисто човешки - излез извън БГ, поразгледай какво е оригинал, поразгледай подобни паркове в Европа, посети музеи...
Тогава белким ти се отворят очите малко, които са така добре шантажирани от шефа ти, че като едно просто пате (както се изразява Джорката) слушаш и изпълняваш без да си използваш сивото вещество.
Няма да споменавам за истинността на нещата, които приказваш, защото явно все още си някъде в света на Питър Пан...
Успех Тотка.
>КОРЕКЦИЯ - спед коментара на ТотюLast edited by Petsov; 17.06.2021, 09:09.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеНе ги хранете толкова тугедърските патенца (в частност тук Тотката рейдельото) - толкова им е капацитета на горките Ивелин им плещи глупости и ги лъже в очите и те в хор квакат и крякат същото, без да се опитат дори да го обмислят или без да си направят труда да направят дори елементарна проверка. Точно такива им трябват и си ги селектират по тоя сектантски принцип - кредото им е "думата Ивелинова е закон и ние не трябва да мислим, а сляпо да вярваме - дори това да означава да изглеждаме глупаци в очите на всички"
Да не говорим, че по време на всичките тези редовни срещи, които се правят от Тугедър трейнърите (2 пъти в седмицата вечер след работа - по час-два) им промиват лека-полека мозъците. То как иначе ще се стигне до там да изтеглиш каквото можеш като кредити, после да теглиш допълнително с тия врътките както Тотката обясни (а това е самата истина, защото аз имам поне 2ма познати, които са вкарали пари при тях и те са напавили същата схема), че отгоре на всичко и Ивелин им дава и той кредити (като някаква последна, ама крайна инстанция)...
Не ще плюят срещу нас тук, които им показваме в какво приключение са се вкарали, ами ако ни открият на живо сигурно ще ни пречукат Толкова са промити и загубили възможност да мислят със собствените си глави (защото каквото каже Ивчо - това е )
Вместо да си отворят очите и да видят всичките нередности, те само плюят...
Ще си сърбат попарката много скоро...
Стойте далече от тази пирамида!!
- 1 like
Коментар
-
Не ги хранете толкова тугедърските патенца (в частност тук Тотката рейдельото) - толкова им е капацитета на горките Ивелин им плещи глупости и ги лъже в очите и те в хор квакат и крякат същото, без да се опитат дори да го обмислят или без да си направят труда да направят дори елементарна проверка. Точно такива им трябват и си ги селектират по тоя сектантски принцип - кредото им е "думата Ивелинова е закон и ние не трябва да мислим, а сляпо да вярваме - дори това да означава да изглеждаме глупаци в очите на всички"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнениенай-голямото българско знаме ще се вее в село Неофит Рилски до Розариум - Магията на Българската Роза!
https://www.facebook.com/HistoricalP...0857468566802/
И на Шипка знамето е още по-голямо - 22 метра пилон.
А Капитан Андреево ?
"Пилоните са високи точно 42,90 метра, което се равнява на височината на една 13-етажна сграда. На тях се развяват българският и европейският флаг, които са с размери 15 на 9 метра. Всеки от пилоните, на които се веят новите флагове, тежи 9 тона, а постаментът, вкопан на 5 м дълбочина - 90 тона".
Входа на София знамето? Знамето в София - индустрилана зома - 32 метра пилон 12/9 метра знаме ... И още мног, много други знамена и пилони къд епо-големи от това, което ти смяташ за "най-голямото в България"! Така като гледам, ок, голямо, вероятно към 10-12 метра пилон, сигурно 6/4 метра знаме макс ... но далеч от какъвто и да е рекорд. И самата Варна доколкото знам има огромни пилони и знамена - виж ги добре. 51 метра пилон, 21 метра знаме ... Варна (в подножието на паметника на Българо-съветската дружба), там до парка е Варна все пак, не като да не може да идеш и да видиш и сравниш
По-леко с изхвърлянията Все най-голямото при вас, ама не баш и дори не се доближава.
https://dariknews.bg/regioni/varna/z...-lqtoto-459424
Last edited by EasyW; 17.06.2021, 00:00.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнениепилонът е 18 метра, знамето е ГИГАНТСКО! това в Рожен изобщо няма пилон!Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнениенай-голямото българско знаме ще се вее в село Неофит Рилски до Розариум - Магията на Българската Роза!
Не знам къде си тръгнал с този 10 метров пилон, да казваш, че това е най-голямото в света.
За света не знам, но най-голямото българско знаме в Европа е във Варна:
https://news.bg/regions/nay-golemite...vav-varna.html
Last edited by needtoknowmore; 16.06.2021, 22:29.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 1 like
Коментар
-
най-голямото българско знаме ще се вее в село Неофит Рилски до Розариум - Магията на Българската Роза!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
На мен ми е доста по-интересно как ги носи тия книги този средностатистически тугедърски уличен търговски герой
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
На мен ми е доста по-интересно как ги носи тия книги този средностатистически тугедърски уличен търговски герой
Коментар
Коментар