Първоначално изпратено от Jorkata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
Вашото щото е много високо, затова сте бедни като църковни мишки, а ние строим строим паркове за стотици милиони с 40 iq
фактите са си факти. Боли ме шнура дали ми вярват банда анонимни тролчета ...
Между другото - наскоро един твой колега тугедърско пате се е опитвал да зариби с мега инвестициите ви хората в едно голямо автомобилно представителство у нас и целият персонал там му се е хилил зверската... патето даже не е успял да си изпее репертоара докрай - персонала там буквално са се изгаврили с него и с глупостите, които е говорил. Да ви имам и професионалните финансови консултанти да ви имам - щом не можете едни прости монтьорчета да хванете за шлифераLast edited by Jorkata; 16.06.2021, 01:00.
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=81vyeFKWrxw&t=2s който не вярва ето ги списъците по месеци. Иначе това да ограмотяваш финансово народа е по-долно и от това да ровиш по кофите!Last edited by Meandmyself; 15.06.2021, 21:38.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Вашото щото е много високо, затова сте бедни като църковни мишки, а ние строим строим паркове за стотици милиони с 40 iq
Защо не го попиташ по време на някое от видеата, които заснема? Аз все да го направя и все не намирам време да се занимавам с вашите глупости.
Що не го попиташ - сигурен съм, че имаш съмнения, след всичкото изписано тук, че ви лъже здраво.
А за бедността и бедните като църковни мишки - Ивелин вече ви е излекувал от тази болестта, нали?
П.П. Не виждам нищо героично в това да излъжеш хиляди наивни хора, да им вземеш всичко що имат и да почнеш да строиш нещо. Нищо по-различно от един измамник - просто вие го правите на едро.Last edited by Petsov; 15.06.2021, 21:09.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение12к на месец от продажба на книги. Оле майко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Ти сериозно ли мислиш, че тия "книгопродавци" правят по 12К на месец? Нали съм ги виждал с очите си - това са хора, които НЕ правят по 12К на месец Нямат нито една характерна черта на хора, които правят много пари. Аре стига си лъгал - поне се опитай да си правдоподобен, а не да летиш из звездите.
И още нещо - не мислиш ли, че като потвърди, че си Тотката (totenkopf) - някой мод или админ няма да реши, че писането от различни профили подлежи на санкция и да те баннат пак? Цялата ви тугедърска банда сте такива - мислите се за много умни, но реално сте с IQ много под средното.
Коментар
-
що не обясниш как прошляците книгопродавци правят по 12 000лв на месец от продажби на книги?
И още нещо - не мислиш ли, че като потвърди, че си Тотката (totenkopf) - някой мод или админ няма да реши, че писането от различни профили подлежи на санкция и да те баннат пак? Цялата ви тугедърска банда сте такива - мислите се за много умни, но реално сте с IQ много под средното.
- 2 Харесвания
Коментар
-
що не обясниш как прошляците книгопродавци правят по 12 000лв на месец от продажби на книги?
Коментар
-
жалък, ама ти за цяла година не можеш да направиш толкова.. присмял се хърбел на щърбел..Last edited by investor4e; 15.06.2021, 18:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение
Значи купувате ги за 10-15 лв, а продавате за 50. От продажбата жалкият консултант получава нещо до 20 лв най-много. За 12000 лв месечно той продава 600 книги, ако не мислим много че трябва и да плаща данъците горкия предприемач, но вие не се притеснявате за такива неща. Би било по-добро ако той вербува 3ма души за да продават книги и те, а той да получи комисионна и от техните продажби Нали? Така ли е идеята?
Коментар
-
някои книги стигат и до 50лв
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение
Една книга се струва 10 лв, той я продава за 30. 15 лв отива за по-висшите тугедърци в сектата, а 5 левчета за него. Той продава 2400 книги месечно
Ако греша и той получи 10 лв а не 5, трябва да продава 1200 книги.
Коментар
-
Ако греша и той получи 10 лв а не 5, трябва да продава 1200 книги.
Коментар
Коментар