IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интелектуалната собственост - краде ли се у нас?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
    Трябва да отчетеш истината, че "противоположните" на пазарните позиции са НЕПАЗАРНИТЕ.
    В случая - от години ТУК, "откакто свят светува" - пирамид се опитва да прецака друг пазарен субект. Такъв за сега няма.
    КЛЕВЕТА. И ТИ, ПРЕКРАСНО, ЗНАЕШ ТОВА.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      mikomikov, тук от години си е така, откакто свят светува. Аз съм се срещал с хора които много сме се карали и се оказваше че са нормални, приятни и интелигентни дори. И цялата работа била заради заети противоположни пазарни позиции.

Трябва да отчетеш истината, че "противоположните" на пазарните позиции са НЕПАЗАРНИТЕ.
      В случая - от години ТУК, "откакто свят светува" - пирамид се опитва да прецака друг пазарен субект. Такъв за сега няма.

Коментар

• mikomikov, тук от години си е така, откакто свят светува. Аз съм се срещал с хора които много сме се карали и се оказваше че са нормални, приятни и интелигентни дори. И цялата работа била заради заети противоположни пазарни позиции.
        D.Y.F-091066

Коментар

За съжаление, ти не си между добронамерените, но минаваш между капките.
          Вече отговорих, че хората, които е трябвало - ме познават. Това са обикновени, приятни, нормални хора, които не живеят с идеята за величие и "постижения". Те са хора, които те превъзхождат многократно, без излишно да се фиксират върху това.

Нови познанства можеш да си организираш с други, които имат желание за познанство с хора като теб.
          (приключих спама, встрани от темата)
          От години се знаем тук, не се прави на халтав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

И ти бъди жив и здрав, аз друго те питах.

За съжаление, ти не си между добронамерените, но минаваш между капките.
            Вече отговорих, че хората, които е трябвало - ме познават. Това са обикновени, приятни, нормални хора, които не живеят с идеята за величие и "постижения". Те са хора, които те превъзхождат многократно, без излишно да се фиксират върху това.

Нови познанства можеш да си организираш с други, които имат желание за познанство с хора като теб.
            (приключих спама, встрани от темата)

Коментар

Тук стана деЦка градина: "не му дали да препише на контролно..." - да де, ама аз преписах... , а в условията за участие във Форума никъде не се казва, че не могат да пишат преписвачи, а за теб - хора, които "взаимстват" чужди идеи.... И ето как се срещнахме с теб.

))

Личната информация оставям на твоето въображение.

Информацията, която давам тук, е достатъчна, но тази информация - очевидно не е предназначена за теб: има няколко човека, които ме познават лично - за тях е инфото. Помагам, доколкото мога, както и те са ми помагали, за което съм благодарен и им желая ЗДРАВЕ и ЖИВОТ, но това желая и на всички добронамерени ТУК, които правят Форума актуален и значим!
              И ти бъди жив и здрав, аз друго те питах.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                ...Да питам нещо безименния, че се сетих:
                Преди време, с един приятел, ти гледаме пламенните изяви значи, безименни ми МикоМиков, и стигнахме до извода, че си някакъв провалил се, "нАучен" кадър. Или нЕучен, дето не му дали да препише на контролно та...
                Ако грешим, ще ли ни свЕтнеш относно кариерата си? (Ако не грешим, всичконе ясно).
                Та,
                ​​​​​​ Учил си (къде, ВУЗ?), работил си (какво), си/не си пенсия, нещо нАбор, по-точно? Да знаем, с какъв човек работа си имаме. Бизнес успехи, такива неща? Ето, гледаме, гадаеш на кафе/боб, кое може да се продава, кое-не, ама за условията (кога, на какви клиенти, КЪДЕ и т.н.-нищо) Е, бива ли така? За да не си помислиш лошо, аз, за себе си, накратко: инж електронна техника, военно разузнаване, производство а сега-поддръжканв ГОЛЯМА фабрика. Ти къде си се изявявал? Думай, да чуем.

Тук стана деЦка градина: "не му дали да препише на контролно..." - да де, ама аз преписах... , а в условията за участие във Форума никъде не се казва, че не могат да пишат преписвачи, а за теб - хора, които "взаимстват" чужди идеи.... И ето как се срещнахме с теб.

))

Личната информация оставям на твоето въображение.

Информацията, която давам тук, е достатъчна, но тази информация - очевидно не е предназначена за теб: има няколко човека, които ме познават лично - за тях е инфото. Помагам, доколкото мога, както и те са ми помагали, за което съм благодарен и им желая ЗДРАВЕ и ЖИВОТ, но това желая и на всички добронамерени ТУК, които правят Форума актуален и значим!

Коментар

• ...Да питам нещо безименния, че се сетих:
                  Преди време, с един приятел, ти гледаме пламенните изяви значи, безименни ми МикоМиков, и стигнахме до извода, че си някакъв провалил се, "нАучен" кадър. Или нЕучен, дето не му дали да препише на контролно та...
                  Ако грешим, ще ли ни свЕтнеш относно кариерата си? (Ако не грешим, всичконе ясно).
                  Та,
                  ​​​​​​ Учил си (къде, ВУЗ?), работил си (какво), си/не си пенсия, нещо нАбор, по-точно? Да знаем, с какъв човек работа си имаме. Бизнес успехи, такива неща? Ето, гледаме, гадаеш на кафе/боб, кое може да се продава, кое-не, ама за условията (кога, на какви клиенти, КЪДЕ и т.н.-нищо) Е, бива ли така? За да не си помислиш лошо, аз, за себе си, накратко: инж електронна техника, военно разузнаване, производство а сега-поддръжканв ГОЛЯМА фабрика. Ти къде си се изявявал? Думай, да чуем.

Коментар

Данче, знаеш ли понятието "капиталов ресурс"? Нищо не коментира по същество от онова "производство", което ни тикаш в очите...
                    След всичките разходи, които ти изброих (разбира се - има и други!) - как го виждаш това производство, което може да се организира "от човек, който дори няма 100 лева!" (по твоите думи)?

И остави общата приказка за "шината и магнитчето". Дай за наеми (производствени помещения, складова база, магазини), за машини и инструменти, за работни заплати (говорите за производство на НЕПРОДАВАЕМ продукт), осигуровки, РЕКЛАМА, данъци... Персоналът е: работници, доставчици, дистрибутори, продавачи, организатор производство, шефът - на заплата ли ще бъде, или той ще отчислява от печалбата, която - при непродаваем продукт, кога ли ще дойде във времето?

Затова тук имаше предложение: да заложиш (временно!) апартамента си и да гребеш от сигурната печалба...
                    Безименни ми МикоМиков, ти мнохо точно, гледам, определяш, кой продукт е, и кой -не е продаваем, нале. Как го пра'йш ве? Научи ни, просветли ни? Гледам, сам си преуспял, искаш всички ни да издигнеш до своето ниво...

Коментар

Не го дразня, мъчи се да ми внушава глупости.
                      Ти не го, ама я го виж, влязъл е във фаза на превъзбуда, и няма удържане...

Коментар

Не го дразня, мъчи се да ми внушава глупости.

Данче, знаеш ли понятието "капиталов ресурс"? Нищо не коментира по същество от онова "производство", което ни тикаш в очите...
                        След всичките разходи, които ти изброих (разбира се - има и други!) - как го виждаш това производство, което може да се организира "от човек, който дори няма 100 лева!" (по твоите думи)?

И остави общата приказка за "шината и магнитчето". Дай за наеми (производствени помещения, складова база, магазини), за машини и инструменти, за работни заплати (говорите за производство на НЕПРОДАВАЕМ продукт), осигуровки, РЕКЛАМА, данъци... Персоналът е: работници, доставчици, дистрибутори, продавачи, организатор производство, шефът - на заплата ли ще бъде, или той ще отчислява от печалбата, която - при непродаваем продукт, кога ли ще дойде във времето?

Затова тук имаше предложение: да заложиш (временно!) апартамента си и да гребеш от сигурната печалба...

Коментар

mikomikov, тези Фибоначи, Ган и другите изброени от теб не ги познавам и признавам..съжалявам много ако си губиш времето с тях. Знам как да се печели, но защо да ви го казвам пък и ще направите точно обратното по традиция.

Ако си закъсал във Форекса и търсиш ресурс чрез пирамид - така кажи ве, Данче!
                          Как да ви разберем "схемата", без да сте ни я разяснили до край?

Коментар

• Не го дразня, мъчи се да ми внушава глупости.
                            D.Y.F-091066

Коментар

mikomikov, тези Фибоначи, Ган и другите изброени от теб не ги познавам и признавам..съжалявам много ако си губиш времето с тях. Знам как да се печели, но защо да ви го казвам пък и ще направите точно обратното по традиция.
                              Сега, Дани, чувал съм, че са някакви математици, да се светят имената им. Няма лошо. Аз имам предложение към теб, да не дразним безименния. Станал е страшен, щото.

Коментар

• mikomikov, тези Фибоначи, Ган и другите изброени от теб не ги познавам и признавам..съжалявам много ако си губиш времето с тях. Знам как да се печели, но защо да ви го казвам пък и ще направите точно обратното по традиция.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X