IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идея за бизнес в земеделието

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirkoni Разгледай мнение
    Имам много добра идея за инвестиции в земеделският сектор.Разбира се става въпрос за много работа,но и реализация на продукция и отчитане на печалби.На по-късен етап може да се кандидатства по Европрограмите.Проблемат е ,че нямам начален капитал да започна бизнес идеята.Бих те ли ми дали съвет откъде и как мога да се свържа с хора желаещи да инвестират в земеделието.
    хора с идеи бол. инвестиотри нема

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
      ами аз ви питам постфактум , понеже ипотекирах рибата..
      беше ми интересно какво ще ми отговорите , между другото сега с ипотекираните пари инвестирам и го правя по европрограма и повтарям системата в друго язовирче. между другото продавам прясна риба - уловена или вие може да дойдете да си наловите.
      ..все пак имам ипотека да плащам.
      ипотекирал си дъжки. ипотека може само на недвижим имот

Коментар

• търся инвеститор-съдружник

Първоначално изпратено от mirkoni Разгледай мнение
        Имам много добра идея за инвестиции в земеделският сектор.Разбира се става въпрос за много работа,но и реализация на продукция и отчитане на печалби.На по-късен етап може да се кандидатства по Европрограмите.Проблемат е ,че нямам начален капитал да започна бизнес идеята.Бих те ли ми дали съвет откъде и как мога да се свържа с хора желаещи да инвестират в земеделието.
        търся инвеститор-съдружник за построяване на фабрика ако има инвеситор дето проявява интерс и мейл Maxgrow@abv.bg

Коментар

• Аз пък съм садил"центчета".Бера си ги на зелено и си свиркам!!!

Коментар

аз пък си имам едино язовирче , зарибил съм го с риба по европрограма. и имам желанието да ипотекирам рибата. според вас как може да стане това?
            Аз съм насял 5 дка с бастуни,догодина
            чакам да им се закривят дръжките и на
            пазара х15 кинта бройката.Трябва много да
            се харчат,статистиката даваше мисля към
            800 000 инвалидни пенсии в БГ,от тях 250 000
            да са моите хора,излетях!!!Само с кривенето на
            дръжките да не стане провал,че ще трябва
            на патерици да ги правя.

Коментар

• Нямаш грижи

Пиши ми на лични или на е-майла

Коментар

• ЕВАЛА ...!!!

И по нашите земи шета един Остап Бендер...!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                  Ипотека на рибата не знам дали може да се направи. Че тя няма да доживее твоето изплащане на кредита. На язовирчето не би трябвало да има проблем.
                  може , за всяка продадена рибка давам пари на банката(един вид се отчитам , по сложна лихва е ипотеката). пък и аз ипотекирам за кратко време. все пак правя второ язовирче и ще повторя системата.. и мисля да я потретя на пролет като зарибя язовирчето. до другата есен трябва да съм взел 3-то язовирче с втора ипотека. по първата ми остава година и половина(ако не продам рибата естествено).
                  идеята на всеки бизнес е да го умножаваш. и съм си направил система по която да става максимално бързо. след 2 години 3 язовира ще ми плащат 1 ипотека. сега е трудното в началото да се почне.
                  Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

аз пък си имам едино язовирче , зарибил съм го с риба по европрограма. и имам желанието да ипотекирам рибата. според вас как може да стане това?
                    Ипотека на рибата не знам дали може да се направи. Че тя няма да доживее твоето изплащане на кредита. На язовирчето не би трябвало да има проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
                      Е кажи къде е това , може и да наминем .
                      централна българия , те са микро язовири бре. не са големи изовири

Коментар

беше ми интересно какво ще ми отговорите , между другото сега с ипотекираните пари инвестирам и го правя по европрограма и повтарям системата в друго язовирче. между другото продавам прясна риба - уловена или вие може да дойдете да си наловите.
                        Е кажи къде е това , може и да наминем .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Като си намериш банкерче-шаранче.....( демек, никак ....)

Коментар

Като си намериш банкерче-шаранче.....( демек, никак ....)

Коментар

• аз пък си имам едино язовирче , зарибил съм го с риба по европрограма. и имам желанието да ипотекирам рибата. според вас как може да стане това?

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                                стохастичен анализ май трябва да се направи ,за да се привлече капитал(машини строителни за аграрната сграда,сензори за щорите,вентилация, и тн......и не знам дали ще има кой да работи на село .ккак да разбера
                                Ами виж за кое село става въпрос, дали има в близост по-голям град. Работници винаги можеш да ги водиш с автобус на работа и обратно.

Коментар

Working...
                                X