Първоначално изпратено от mirkoni
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Идея за бизнес в земеделието
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениеами аз ви питам постфактум , понеже ипотекирах рибата..
беше ми интересно какво ще ми отговорите , между другото сега с ипотекираните пари инвестирам и го правя по европрограма и повтарям системата в друго язовирче. между другото продавам прясна риба - уловена или вие може да дойдете да си наловите.
..все пак имам ипотека да плащам.
Коментар
-
търся инвеститор-съдружник
Първоначално изпратено от mirkoni Разгледай мнениеИмам много добра идея за инвестиции в земеделският сектор.Разбира се става въпрос за много работа,но и реализация на продукция и отчитане на печалби.На по-късен етап може да се кандидатства по Европрограмите.Проблемат е ,че нямам начален капитал да започна бизнес идеята.Бих те ли ми дали съвет откъде и как мога да се свържа с хора желаещи да инвестират в земеделието.
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениеаз пък си имам едино язовирче , зарибил съм го с риба по европрограма. и имам желанието да ипотекирам рибата. според вас как може да стане това?
чакам да им се закривят дръжките и на
пазара х15 кинта бройката.Трябва много да
се харчат,статистиката даваше мисля към
800 000 инвалидни пенсии в БГ,от тях 250 000
да са моите хора,излетях!!!Само с кривенето на
дръжките да не стане провал,че ще трябва
на патерици да ги правя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеИпотека на рибата не знам дали може да се направи. Че тя няма да доживее твоето изплащане на кредита. На язовирчето не би трябвало да има проблем.
идеята на всеки бизнес е да го умножаваш. и съм си направил система по която да става максимално бързо. след 2 години 3 язовира ще ми плащат 1 ипотека. сега е трудното в началото да се почне.Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениеаз пък си имам едино язовирче , зарибил съм го с риба по европрограма. и имам желанието да ипотекирам рибата. според вас как може да стане това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеЕ кажи къде е това , може и да наминем .Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениеами аз ви питам постфактум , понеже ипотекирах рибата..
беше ми интересно какво ще ми отговорите , между другото сега с ипотекираните пари инвестирам и го правя по европрограма и повтарям системата в друго язовирче. между другото продавам прясна риба - уловена или вие може да дойдете да си наловите.
..все пак имам ипотека да плащам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКато си намериш банкерче-шаранче.....( демек, никак ....)
..все пак имам ипотека да плащам.Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениестохастичен анализ май трябва да се направи ,за да се привлече капитал(машини строителни за аграрната сграда,сензори за щорите,вентилация, и тн......и не знам дали ще има кой да работи на село .ккак да разбера
Коментар
Коментар