Първоначално изпратено от marto76
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Идея за бизнес в земеделието
Collapse
X
-
Last edited by vabo_2008; 30.09.2015, 00:55.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение200 000$ ми трябват да купя 2000 овце от австралия .едни германци искат 6000 тона овче сирене от БГ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСподели за идеята. Нашата корпорация може да инвестира, сега имаме свободен капитал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСподели за идеята. Нашата корпорация може да инвестира, сега имаме свободен капитал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirkoni Разгледай мнениеИмам много добра идея за инвестиции в земеделският сектор.Разбира се става въпрос за много работа,но и реализация на продукция и отчитане на печалби.На по-късен етап може да се кандидатства по Европрограмите.Проблемат е ,че нямам начален капитал да започна бизнес идеята.Бих те ли ми дали съвет откъде и как мога да се свържа с хора желаещи да инвестират в земеделието.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеТърси европрограма направо!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirkoni Разгледай мнениеИмам много добра идея за инвестиции в земеделският сектор.Разбира се става въпрос за много работа,но и реализация на продукция и отчитане на печалби.На по-късен етап може да се кандидатства по Европрограмите.Проблемат е ,че нямам начален капитал да започна бизнес идеята.Бих те ли ми дали съвет откъде и как мога да се свържа с хора желаещи да инвестират в земеделието.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеС какво ще ги обезпечи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirkoni Разгледай мнениеИмам много добра идея за инвестиции в земеделският сектор.Разбира се става въпрос за много работа,но и реализация на продукция и отчитане на печалби.На по-късен етап може да се кандидатства по Европрограмите.Проблемат е ,че нямам начален капитал да започна бизнес идеята.Бих те ли ми дали съвет откъде и как мога да се свържа с хора желаещи да инвестират в земеделието.Only God Can Judge me...
Коментар
Коментар