IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идея за бизнес в земеделието

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
    И на теб успех пожелавам!
    стохастичен анализ май трябва да се направи ,за да се привлече капитал(машини строителни за аграрната сграда,сензори за щорите,вентилация, и тн......и не знам дали ще има кой да работи на село .ккак да разбера
    Last edited by vabo_2008; 30.09.2015, 00:55.
    в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
      200 000$ ми трябват да купя 2000 овце от австралия .едни германци искат 6000 тона овче сирене от БГ
      И на теб успех пожелавам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Сподели за идеята. Нашата корпорация може да инвестира, сега имаме свободен капитал.
        Може ли малко повече информация за тази ваша корпорация. В момента обмислям да кандидатствам по мярка 4.2 от ПРСР с един проект, но ми се струва, че е доста голям и амбициозен и за това може би ще е добре да имам партноьр, някой който има повече опит и ресурси.

Коментар

Сподели за идеята. Нашата корпорация може да инвестира, сега имаме свободен капитал.
          "Вашата корпорация" ли, Дохтуре? 'Ногу тъ убичамъ, шъ знаш: Никой не ме разсмива толкоз яко напоследъкът. Определено, имате свободни грънци.

Коментар

• 200 000$ ми трябват да купя 2000 овце от австралия .едни германци искат 6000 тона о

200 000$ ми трябват да купя 2000 овце от австралия .едни германци искат 6000 тона овче сирене от БГ
            в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от mirkoni Разгледай мнение
              Имам много добра идея за инвестиции в земеделският сектор.Разбира се става въпрос за много работа,но и реализация на продукция и отчитане на печалби.На по-късен етап може да се кандидатства по Европрограмите.Проблемат е ,че нямам начален капитал да започна бизнес идеята.Бих те ли ми дали съвет откъде и как мога да се свържа с хора желаещи да инвестират в земеделието.
              каква е идеята ти?

Коментар

Мене може ли да ме инвестирате, за брокерска къща или за отваряне на high end дискотека(няма досега такава в БГ).

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                  Търси европрограма направо!
                  Глупав съвет. Ако ставаше с Евро програми сега щяхме да имаме еди милион богати селяни с нови мерцедеси и бмвета.
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Имам много добра идея за инвестиции в земеделският сектор.Разбира се става въпрос за много работа,но и реализация на продукция и отчитане на печалби.На по-късен етап може да се кандидатства по Европрограмите.Проблемат е ,че нямам начален капитал да започна бизнес идеята.Бих те ли ми дали съвет откъде и как мога да се свържа с хора желаещи да инвестират в земеделието.
                    Търси европрограма направо!

Коментар

• Сподели за идеята. Нашата корпорация може да инвестира, сега имаме свободен капитал.
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

И теб ще трябва да те гасим с маркуч!!!Вчера един гасихме!!!Бил запален за около 50 дкр!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          С какво ще ги обезпечи?
                          Това си е негов проблем.И аз много искам да давам идеи а друг да дава парите.Досега не съм намерил такъв.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                            За целта има кредити.
                            С какво ще ги обезпечи?

Коментар

• За целта има кредити.Щото и аз имам много идеи как мога да харча чужди пари.

Коментар

Имоти имаш ли?
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X