извади повече кеш за да плащаш по-малко лихви и такси на банката
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка с ипотека и след това наем
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Legioner Разгледай мнениеКакво ще рече ЧСИ. Имам жилище в което мога да живея, мога да си позволя да плащам ипотеката и без да получавам наем... Отделно тук става въпрос за доста смешна сума - 400 лв.Трябва да си доста неплатежоспособен за да стигнеш с такава месечна вноска до ЧСИ.
Иначе под изгодно разбирам да взема кредит за максимално малко време за да спестя лихви и в същото време да не плащам прекалено много от разполагаемия си доход.
Иначе това клипче е показателно как от едностаен апартамент може да се направи функционално жилище http://www.youtube.com/watch?v=XYV0qATsyts
Коментар
-
Първоначално изпратено от Legioner Разгледай мнениеКакво ще рече ЧСИ. Имам жилище в което мога да живея, мога да си позволя да плащам ипотеката и без да получавам наем... Отделно тук става въпрос за доста смешна сума - 400 лв.Трябва да си доста неплатежоспособен за да стигнеш с такава месечна вноска до ЧСИ.
Иначе под изгодно разбирам да взема кредит за максимално малко време за да спестя лихви и в същото време да не плащам прекалено много от разполагаемия си доход.
Иначе това клипче е показателно как от едностаен апартамент може да се направи функционално жилище http://www.youtube.com/watch?v=XYV0qATsyts
Това ми е мнението.- няма смисъл. И не бъди такъв буквалист. Ако ти кажа да духаш супата ти супата ли ще духаш бе.г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Какво ще рече ЧСИ. Имам жилище в което мога да живея, мога да си позволя да плащам ипотеката и без да получавам наем... Отделно тук става въпрос за доста смешна сума - 400 лв.Трябва да си доста неплатежоспособен за да стигнеш с такава месечна вноска до ЧСИ.
Коментар
-
Каква ти е ползата от файдатаПървоначално изпратено от Legioner Разгледай мнениеИмам една идея, която ми се върти в главата от известно време. Става въпрос за покупка на едностайно жилище за около 50к лв с ипотечен кредит. Което след това да бъде отдадено под наем и една част от ипотеката да се изплати с наем. Горе долу нещата след като огледах как стоят нещата с финасирането ги виждам така.
Кредитата да 40к лв. за 10 години.
Вноската е около 420лв (такива цифри горе долу ми извади уеб калкулатора)
Ако за наем мога да взема 300 и след данъци остават поне 260лв и 200 от мене.
Ако тегля за 5 години вноските стават на около 720 лв., но пестя от лихви. Кварталите който съм набелязъл наемите за едностаен вървят по 140-170 евро. Колко време ще е най подходящо за ипотечния кредит за да е най изгодно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Legioner Разгледай мнениеКолко време ще е най подходящо за ипотечния кредит за да е най изгодно?
Коментар
-
Покупка с ипотека и след това наем
Имам една идея, която ми се върти в главата от известно време. Става въпрос за покупка на едностайно жилище за около 50к лв с ипотечен кредит. Което след това да бъде отдадено под наем и една част от ипотеката да се изплати с наем. Горе долу нещата след като огледах как стоят нещата с финасирането ги виждам така.
Кредитата да 40к лв. за 10 години.
Вноската е около 420лв (такива цифри горе долу ми извади уеб калкулатора)
Ако за наем мога да взема 300 и след данъци остават поне 260лв и 200 от мене.
Ако тегля за 5 години вноските стават на около 720 лв., но пестя от лихви. Кварталите който съм набелязъл наемите за едностаен вървят по 140-170 евро. Колко време ще е най подходящо за ипотечния кредит за да е най изгодно?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар