IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка с ипотека и след това наем

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• извади повече кеш за да плащаш по-малко лихви и такси на банката
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Legioner Разгледай мнение
      Какво ще рече ЧСИ. Имам жилище в което мога да живея, мога да си позволя да плащам ипотеката и без да получавам наем... Отделно тук става въпрос за доста смешна сума - 400 лв.Трябва да си доста неплатежоспособен за да стигнеш с такава месечна вноска до ЧСИ.

Иначе под изгодно разбирам да взема кредит за максимално малко време за да спестя лихви и в същото време да не плащам прекалено много от разполагаемия си доход.

Иначе това клипче е показателно как от едностаен апартамент може да се направи функционално жилище http://www.youtube.com/watch?v=XYV0qATsyts
      Клипчето е невероятно и уникално.

Коментар

Какво ще рече ЧСИ. Имам жилище в което мога да живея, мога да си позволя да плащам ипотеката и без да получавам наем... Отделно тук става въпрос за доста смешна сума - 400 лв.Трябва да си доста неплатежоспособен за да стигнеш с такава месечна вноска до ЧСИ.

Иначе под изгодно разбирам да взема кредит за максимално малко време за да спестя лихви и в същото време да не плащам прекалено много от разполагаемия си доход.

Иначе това клипче е показателно как от едностаен апартамент може да се направи функционално жилище http://www.youtube.com/watch?v=XYV0qATsyts
        В смисъл че според мен няма смисъл. Ти си пуснал темата не аз. Що си я пуснал?- За да чуеш мнения.
        Това ми е мнението.- няма смисъл. И не бъди такъв буквалист. Ако ти кажа да духаш супата ти супата ли ще духаш бе.
        г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Лордов, след поне 20 теми по въпроса още ли не можеш да вденеш, че кяр от наеми /за БГ/ има само от наследени или реституирани имоти в центъра на столицата или в атрактивни квартали като Иван Вазов например.
          Yeah

Коментар

• Какво ще рече ЧСИ. Имам жилище в което мога да живея, мога да си позволя да плащам ипотеката и без да получавам наем... Отделно тук става въпрос за доста смешна сума - 400 лв.Трябва да си доста неплатежоспособен за да стигнеш с такава месечна вноска до ЧСИ.

Коментар

• решил си да правиш благотворителност - нищо лошо десет години ще работиш за наемателите ти, след това ще имаш жилище и следващите десет години то тъкмо ще избие разходите ти. Така след 20 години ще си на чисто. Таман за пенсия

Коментар

• Каква ти е ползата от файдата
                Първоначално изпратено от Legioner Разгледай мнение
                Имам една идея, която ми се върти в главата от известно време. Става въпрос за покупка на едностайно жилище за около 50к лв с ипотечен кредит. Което след това да бъде отдадено под наем и една част от ипотеката да се изплати с наем. Горе долу нещата след като огледах как стоят нещата с финасирането ги виждам така.
                Кредитата да 40к лв. за 10 години.
                Вноската е около 420лв (такива цифри горе долу ми извади уеб калкулатора)
                Ако за наем мога да взема 300 и след данъци остават поне 260лв и 200 от мене.

Ако тегля за 5 години вноските стават на около 720 лв., но пестя от лихви. Кварталите който съм набелязъл наемите за едностаен вървят по 140-170 евро. Колко време ще е най подходящо за ипотечния кредит за да е най изгодно?

Коментар

• Покупка с ипотека и след това наем... и след това чси.
                  г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

Колко време ще е най подходящо за ипотечния кредит за да е най изгодно?
                    Дефинирай ИЗГОДНО.

Коментар

• Покупка с ипотека и след това наем

Имам една идея, която ми се върти в главата от известно време. Става въпрос за покупка на едностайно жилище за около 50к лв с ипотечен кредит. Което след това да бъде отдадено под наем и една част от ипотеката да се изплати с наем. Горе долу нещата след като огледах как стоят нещата с финасирането ги виждам така.
                      Кредитата да 40к лв. за 10 години.
                      Вноската е около 420лв (такива цифри горе долу ми извади уеб калкулатора)
                      Ако за наем мога да взема 300 и след данъци остават поне 260лв и 200 от мене.

Ако тегля за 5 години вноските стават на около 720 лв., но пестя от лихви. Кварталите който съм набелязъл наемите за едностаен вървят по 140-170 евро. Колко време ще е най подходящо за ипотечния кредит за да е най изгодно?
                    Working...
                    X