IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка с ипотека и след това наем

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Legioner Разгледай мнение
    Това което съм писал, като идея е просто едно хрумване. Не съм тръгнал да го правя, просто искам съвет. Както казах имам си къде да живея, но просто търся алтернатива за самостоятелност. Тези пари могат да отидат да се трупат на депозит, в ЦК или за билет за чужбина...

Относно Студентски град, там цените наистина са доста апетитни и може да се вземе хубаво ново жилще на конкурентни цени. В Младост, покрай метрото, бизнес парка и околовръсното са се наудули цените. А и в студентски си е по различно направо не ми се мисли ако живея там какви ще ги върша.
    Сигурен ли си за Студентски град? Ако ще купуваш там по-добре разпространи и някакви флайъри или контакти, защото като гледам в имоти бг е фрашкано от апартаменти под наем.

Коментар

• re

Недев,

ти като мъж с професия и баща, който знае как стоят нещата,

доставяш ли си удоволствия с каки, като ти се прииска?

Коментар

• Първоначално изпратено от Legioner Разгледай мнение
        Това което съм писал, като идея е просто едно хрумване. Не съм тръгнал да го правя, просто искам съвет. Както казах имам си къде да живея, но просто търся алтернатива за самостоятелност. Тези пари могат да отидат да се трупат на депозит, в ЦК или за билет за чужбина...

Относно Студентски град, там цените наистина са доста апетитни и може да се вземе хубаво ново жилще на конкурентни цени. В Младост, покрай метрото, бизнес парка и околовръсното са се наудули цените. А и в студентски си е по различно направо не ми се мисли ако живея там какви ще ги върша.
        Виж сега, ако мислиш зряло и дългосрочно идеята е добра.Ако смяташ да я караш ден за ден и без някакъв план в живота, давай каквото капне-лапне и това е.
        п.п Ако не купиш нищо след 20 години пак ще си дал същите пари за наеми, даже много повече, тъй като наем след 20 години за 250лева, просто няма да има.Все пак ако имаш възрастни родители и очакваш тяхната кончина скоро, може би наема е вариант, колкото и грозно да звучи.
        Last edited by nedev75; 05.06.2014, 13:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
          В моя вариант излизаш по работа, наглеждаш имота, вечеряш, закусваш и си тръгваш с един наем в джеба

Има хляб в тая идея ....
          Мечти, мечти

Коментар

• Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнение
            Оф дано не излезе, че нещо от опит говоря, ама....... това което ще е за 100лв. няма да е кой знае какво.Да кежем от 200 нагоре ще да е.Плюс това секс с презерватив и няма да пипаш тук, няма да вкарваш тук си е ....абе по добре хващай мадамата с петте баджака и това е.
            Еми всеки с предпочитанията си. Все пак като ще си плаща човек за чукане да си плаща за чукане. Не мога да ги разбера разни малки к,,,ни, които си мислят, че човек трябва да харчи луди пари, че те евентуално да му пускат

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              100 лева поръчка по интернет и ти идва вкъщи и не се занимава човек с глупости, кина сладкарници и други простотии
              В моя вариант излизаш по работа, наглеждаш имота, вечеряш, закусваш и си тръгваш с един наем в джеба

Има хляб в тая идея ....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                100 лева поръчка по интернет и ти идва вкъщи и не се занимава човек с глупости, кина сладкарници и други простотии
                Оф дано не излезе, че нещо от опит говоря, ама....... това което ще е за 100лв. няма да е кой знае какво.Да кежем от 200 нагоре ще да е.Плюс това секс с презерватив и няма да пипаш тук, няма да вкарваш тук си е ....абе по добре хващай мадамата с петте баджака и това е.

Коментар

• Това което съм писал, като идея е просто едно хрумване. Не съм тръгнал да го правя, просто искам съвет. Както казах имам си къде да живея, но просто търся алтернатива за самостоятелност. Тези пари могат да отидат да се трупат на депозит, в ЦК или за билет за чужбина...

Коментар

100лв. на седмица- ако само с кино и сладкарница може да мине номера хубавоОбаче малко ме съмнява.
                    Да ти кажа-лека атлетика НСА обикновено са жени които реално са и състезателки.Обучават се за кетап и за престиж.От наградни фондове, макар и малки в атлетиката няма да има никакъв проблем да наеме нещо за 180-200евро на месец.Ако ходи и на международни състезания вероятно ще може да си купи собствено.

Коментар

• 100лв. на седмица- ако само с кино и сладкарница може да мине номера хубавоОбаче малко ме съмнява.
                      Да ти кажа-лека атлетика НСА обикновено са жени които реално са и състезателки.Обучават се за кетап и за престиж.От наградни фондове, макар и малки в атлетиката няма да има никакъв проблем да наеме нещо за 180-200евро на месец.Ако ходи и на международни състезания вероятно ще може да си купи собствено.

Трябваше да сложиш блондинка от УНСС.Там това което скрито искаш да кажеш може да мине

Коментар

Та като стане дума за наематели, хайде и по темата малко - за гарсониера, отличния избор е студентка от провинцията.
                        Да допълня идеалния профил: глуповата блондинка - лека атлетика в НСА, с добро сърце, чистофайница, разбираща, грижовна, платежоспособна, симпатична, прави разнообразна закуска, няма големи претенции, темпераментна, с вкус, готова да експериментира, неегоистична, самостоятелна, не смесва личния живот с наемните отношения....

Коментар

• Първоначално изпратено от c1 Разгледай мнение
                          Има интересна възможност: www.drujbapark.com.
                          това е некво общежитие защото не виждам тераси и хич не е ефтино. на 60 кв.м обща площ 16 кв.м иделани части това много оскъпява. некви кутиики са 29к за маломерен двустен. при положение че 2 стаен панел в района 60-65 кв. м може да се земе за 25-30к в зависимост от етаж и състояние.това и 200 лева трудно ще му се земат за наем

Коментар

То малко на майтап се обръща такава дъвкана хиляди пъти тема, та ще се включа и аз тъй като ми е весел ден.Бюджета 420лв. за жени е смешен.Като баща на 16-годишен пубер преследващ съученички ви го казвам.Незнам ако са някакви вече по обиграни девойки които те гледат имаш ли жилище, кола и т.н, което е нормално за жена над 22-25г.
                            То да отидете на 3-Д кино в мола и преди това на сладкарница отиват 50-60лева.Ако ще е в някой краен квартал младежа да се добере до центъра с кола и да забере момата отиват още 10 лева.Ако е в някой пиано-бар (нормално за големи хора) 100-150 кинта минимум.Преди това на пицария още 50лв поне.
                            Само да ви помоля да не излизате с до болка познатото клише , че видиш ли в студентски град имало отвързани провинциалистки, които за 5-10лева били готови на всичко.
                            Напротив, повечето от тях са изключително хитри и пресметливи и особено сравнително добре изглеждащите си знаят цената отлично.Да не говорим че и те да изглеждат на положение избягват общежития и си наемат квартири в добри квартали.
                            Та като стане дума за наематели, хайде и по темата малко - за гарсониера, отличния избор е студентка от провинцията.
                            В средата на август ще ометат всичко свободно за отрицателно време.Перспективата е лично според мен след 20г. цените на жилищата да са доста по-скъпи.Дори и сравнителен анализ да направите, върнете 94г. и вижте за какво става дума сравнено с днес.И то сравнявайки пазар в момента, който е на дъното.Колкото и да бе опоскана и каквото и да говорим отрицателно за държавата, доходите и цените на имотите са многократно повишени.
                            100 лева на по веднъж в седмицата - 400 лева.

Коментар

• re

Много ми харесва мнението на Недев.

Но ако и мъжа и жената са с по 800-1000 лв чист доход месечно, това не са много пари за СФ и прави трудно изплащането на кредит....и глезотиите като таксита, дискотеки и т.н. за детето.

А пък някой студенти харесват в студентски град, заради многото контакти и възможности да лудуват.

Коментар

• То малко на майтап се обръща такава дъвкана хиляди пъти тема, та ще се включа и аз тъй като ми е весел ден.Бюджета 420лв. за жени е смешен.Като баща на 16-годишен пубер преследващ съученички ви го казвам.Незнам ако са някакви вече по обиграни девойки които те гледат имаш ли жилище, кола и т.н, което е нормално за жена над 22-25г.
                                То да отидете на 3-Д кино в мола и преди това на сладкарница отиват 50-60лева.Ако ще е в някой краен квартал младежа да се добере до центъра с кола и да забере момата отиват още 10 лева.Ако е в някой пиано-бар (нормално за големи хора) 100-150 кинта минимум.Преди това на пицария още 50лв поне.
                                Само да ви помоля да не излизате с до болка познатото клише , че видиш ли в студентски град имало отвързани провинциалистки, които за 5-10лева били готови на всичко.
                                Напротив, повечето от тях са изключително хитри и пресметливи и особено сравнително добре изглеждащите си знаят цената отлично.Да не говорим че и те да изглеждат на положение избягват общежития и си наемат квартири в добри квартали.
                                В средата на август ще ометат всичко свободно за отрицателно време.Перспективата е лично според мен след 20г. цените на жилищата да са доста по-скъпи.Дори и сравнителен анализ да направите, върнете 94г. и вижте за какво става дума сравнено с днес.И то сравнявайки пазар в момента, който е на дъното.Колкото и да бе опоскана и каквото и да говорим отрицателно за държавата, доходите и цените на имотите са многократно повишени.

Коментар

Working...
                                X