Първоначално изпратено от Legioner
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка с ипотека и след това наем
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Legioner Разгледай мнениеТова което съм писал, като идея е просто едно хрумване. Не съм тръгнал да го правя, просто искам съвет. Както казах имам си къде да живея, но просто търся алтернатива за самостоятелност. Тези пари могат да отидат да се трупат на депозит, в ЦК или за билет за чужбина...
Относно Студентски град, там цените наистина са доста апетитни и може да се вземе хубаво ново жилще на конкурентни цени. В Младост, покрай метрото, бизнес парка и околовръсното са се наудули цените. А и в студентски си е по различно направо не ми се мисли ако живея там какви ще ги върша.
п.п Ако не купиш нищо след 20 години пак ще си дал същите пари за наеми, даже много повече, тъй като наем след 20 години за 250лева, просто няма да има.Все пак ако имаш възрастни родители и очакваш тяхната кончина скоро, може би наема е вариант, колкото и грозно да звучи.Last edited by nedev75; 05.06.2014, 13:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеВ моя вариант излизаш по работа, наглеждаш имота, вечеряш, закусваш и си тръгваш с един наем в джеба
Има хляб в тая идея ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнениеОф дано не излезе, че нещо от опит говоря, ама....... това което ще е за 100лв. няма да е кой знае какво.Да кежем от 200 нагоре ще да е.Плюс това секс с презерватив и няма да пипаш тук, няма да вкарваш тук си е ....абе по добре хващай мадамата с петте баджака и това е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение100 лева поръчка по интернет и ти идва вкъщи и не се занимава човек с глупости, кина сладкарници и други простотии
Има хляб в тая идея ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение100 лева поръчка по интернет и ти идва вкъщи и не се занимава човек с глупости, кина сладкарници и други простотии
Коментар
-
Това което съм писал, като идея е просто едно хрумване. Не съм тръгнал да го правя, просто искам съвет. Както казах имам си къде да живея, но просто търся алтернатива за самостоятелност. Тези пари могат да отидат да се трупат на депозит, в ЦК или за билет за чужбина...
Относно Студентски град, там цените наистина са доста апетитни и може да се вземе хубаво ново жилще на конкурентни цени. В Младост, покрай метрото, бизнес парка и околовръсното са се наудули цените. А и в студентски си е по различно направо не ми се мисли ако живея там какви ще ги върша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнение100лв. на седмица- ако само с кино и сладкарница може да мине номера хубавоОбаче малко ме съмнява.
Да ти кажа-лека атлетика НСА обикновено са жени които реално са и състезателки.Обучават се за кетап и за престиж.От наградни фондове, макар и малки в атлетиката няма да има никакъв проблем да наеме нещо за 180-200евро на месец.Ако ходи и на международни състезания вероятно ще може да си купи собствено.
Коментар
-
100лв. на седмица- ако само с кино и сладкарница може да мине номера хубавоОбаче малко ме съмнява.
Да ти кажа-лека атлетика НСА обикновено са жени които реално са и състезателки.Обучават се за кетап и за престиж.От наградни фондове, макар и малки в атлетиката няма да има никакъв проблем да наеме нещо за 180-200евро на месец.Ако ходи и на международни състезания вероятно ще може да си купи собствено.
Трябваше да сложиш блондинка от УНСС.Там това което скрито искаш да кажеш може да мине
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнениеТа като стане дума за наематели, хайде и по темата малко - за гарсониера, отличния избор е студентка от провинцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1 Разгледай мнениеИма интересна възможност: www.drujbapark.com.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнениеТо малко на майтап се обръща такава дъвкана хиляди пъти тема, та ще се включа и аз тъй като ми е весел ден.Бюджета 420лв. за жени е смешен.Като баща на 16-годишен пубер преследващ съученички ви го казвам.Незнам ако са някакви вече по обиграни девойки които те гледат имаш ли жилище, кола и т.н, което е нормално за жена над 22-25г.
То да отидете на 3-Д кино в мола и преди това на сладкарница отиват 50-60лева.Ако ще е в някой краен квартал младежа да се добере до центъра с кола и да забере момата отиват още 10 лева.Ако е в някой пиано-бар (нормално за големи хора) 100-150 кинта минимум.Преди това на пицария още 50лв поне.
Само да ви помоля да не излизате с до болка познатото клише , че видиш ли в студентски град имало отвързани провинциалистки, които за 5-10лева били готови на всичко.
Напротив, повечето от тях са изключително хитри и пресметливи и особено сравнително добре изглеждащите си знаят цената отлично.Да не говорим че и те да изглеждат на положение избягват общежития и си наемат квартири в добри квартали.
Та като стане дума за наематели, хайде и по темата малко - за гарсониера, отличния избор е студентка от провинцията.
В средата на август ще ометат всичко свободно за отрицателно време.Перспективата е лично според мен след 20г. цените на жилищата да са доста по-скъпи.Дори и сравнителен анализ да направите, върнете 94г. и вижте за какво става дума сравнено с днес.И то сравнявайки пазар в момента, който е на дъното.Колкото и да бе опоскана и каквото и да говорим отрицателно за държавата, доходите и цените на имотите са многократно повишени.
Коментар
-
re
Много ми харесва мнението на Недев.
Но ако и мъжа и жената са с по 800-1000 лв чист доход месечно, това не са много пари за СФ и прави трудно изплащането на кредит....и глезотиите като таксита, дискотеки и т.н. за детето.
А пък някой студенти харесват в студентски град, заради многото контакти и възможности да лудуват.
Коментар
-
То малко на майтап се обръща такава дъвкана хиляди пъти тема, та ще се включа и аз тъй като ми е весел ден.Бюджета 420лв. за жени е смешен.Като баща на 16-годишен пубер преследващ съученички ви го казвам.Незнам ако са някакви вече по обиграни девойки които те гледат имаш ли жилище, кола и т.н, което е нормално за жена над 22-25г.
То да отидете на 3-Д кино в мола и преди това на сладкарница отиват 50-60лева.Ако ще е в някой краен квартал младежа да се добере до центъра с кола и да забере момата отиват още 10 лева.Ако е в някой пиано-бар (нормално за големи хора) 100-150 кинта минимум.Преди това на пицария още 50лв поне.
Само да ви помоля да не излизате с до болка познатото клише , че видиш ли в студентски град имало отвързани провинциалистки, които за 5-10лева били готови на всичко.
Напротив, повечето от тях са изключително хитри и пресметливи и особено сравнително добре изглеждащите си знаят цената отлично.Да не говорим че и те да изглеждат на положение избягват общежития и си наемат квартири в добри квартали.
Та като стане дума за наематели, хайде и по темата малко - за гарсониера, отличния избор е студентка от провинцията.
В средата на август ще ометат всичко свободно за отрицателно време.Перспективата е лично според мен след 20г. цените на жилищата да са доста по-скъпи.Дори и сравнителен анализ да направите, върнете 94г. и вижте за какво става дума сравнено с днес.И то сравнявайки пазар в момента, който е на дъното.Колкото и да бе опоскана и каквото и да говорим отрицателно за държавата, доходите и цените на имотите са многократно повишени.
Коментар
Коментар