IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идеи за инвестиции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
    Познавам двама дето направиха точно това.Единия издържа 2месеца,втория седем
    Аз държа една година и малко отгоре, надявам се да издържа още

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
      Най добрата инвестиция дето може да направи човек, е да си събере багажа, и от тук, та чак в Нова Зеландия.
      Познавам двама дето направиха точно това.Единия издържа 2месеца,втория седем
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• От началото на годината ме бомбандират с оферти за 20-30% печалба месечно. Затова в началото на май най-после реших да проверя по-основно за какво става въпрос. Ето какво се получи от проверката (става дума за микрокредитиране):

Информация за заема:
        № хххххххх, от дата: 03/05/2015г.
        Детайли за заема - (Бонусна сметка):
        Сума - $ 50.00
        Брой дни - 10
        Денонощна лихва - 1.5%
        Сума за връщане - $ 57.50
        Детайли по контракта:
        Сериен номер: ххххххххх
        Дата на сключване: «03» 05 2015г.
        Дата на изтичане: «13» 05 2015г. - Изплатен (върнат).
        Гарант (включен) - $ 7.50
        Отчисление - $ 3.75 (-50%) - във фонд гаранционен
        Вие получавате - $ 3.75
        Контрагент по заема: хххххххххх

Ако правилно смятам - 7,5% за десет дни, при това след отчислението на половината печалба за гарантийния фонд, който изплаща инвестицията плюс лихва върху нея, ако заемателя случайно не върне заема, което се случва в около 1-3% от случаите.
        Не загребвай мед от празна делва!

Коментар

• Суецкия канал, една печеливша инвестиция http://newsline.bg/read_more.php?post=12799

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• малко повечко пари

Погледнах тук. Егати кинтите.

Коментар

• Най добрата инвестиция дето може да направи човек, е да си събере багажа, и от тук, та чак в Нова Зеландия.

Коментар

• гледане на лавандула.

Коментар

• да, именно, мерси за инфото.

Коментар

• Първоначално изпратено от mani9 Разгледай мнение
                    Забравих да питам, като си купя акции от ХП, примерно ,това дава ли ми право да получавам дивидент или не ?
                    Дава ти. Ама дивидент се начислява от момента, в който ги придобиеш, насетне. Освен това, решение дали да се раздават дивиденти, се взема не точно от теб. Щото едва ли ще се окажеш изведнъж мажоритарен собственик. Ще рече че, придобиеш ли акции и решиш ли да ползваш дивидент, ще трябва да ги подържиш определен период от време, в който този дивидент се трупа.

Коментар

• Забравих да питам, като си купя акции от ХП, примерно ,това дава ли ми право да получавам дивидент или не ?

Коментар

мерси за отговора, очаквах малко по изчепателен, но и явно стига, трявба да говоря с ИП, можете ли да препоръчате някой?
                        Е няма как да Ви постна общите условия на всички ИП-та, които могат да свършат работа..
                        Не бих се ангажирал с препоръки (реклами).
                        Поровете, потърсете, тарифи, такси, съхранение, ситен текст най-долу...
                        Свитовната мрежа интернет, може да Ви помогне много.
                        Малко усилия.
                        Успех.
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• мерси за отговора, очаквах малко по изчепателен, но и явно стига, трявба да говоря с ИП, можете ли да препоръчате някой?

Коментар

искам да питам дали е възможно да се купуват акции от чужди компании , като HP, MS и т.н. , при какви условия, как и т.н. ? дали е добра идея въобще ? мерси.
                            Възможно е.
                            При условията, които предлага ИП, който ще изпълни нарежданията Ти.
                            А дали е добра идея, е въпрос за 1 милЬОн долара ...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• искам да питам дали е възможно да се купуват акции от чужди компании , като HP, MS и т.н. , при какви условия, как и т.н. ? дали е добра идея въобще ? мерси.

Коментар

Здравейте на всички,

първо искам да благодаря на всички, които са писали по темата. Мисля че има интерес, разбира се идеята ми, наивна по принцип, беше някой да предложи конкретни примери, има и такива, знам че малцина биха споделили един източник на доходи с хора които даже непознава, но въпреки това ,ако се четат коментарите, може да се научат полезни неща.
                                Харесват ми някои конкретни идеи съвети, за които много благодаря. Но въпреки това аз държа на идеята си, че ако сме заедно и си помагаме можем да постигнем конкретни резултати, всеки е полезен с нещо. А ако се направи и нещо конкретно под формата на реални действия какво по хубаво от това.Аз няма да споря кое е правилно и кое не, просто ще кажа какво мисля за някои конкретни идеи.Би било хубаво ако имаше някакъв начин смислените теми и идеи и коментари и статии във сайта и форума да са налични или организирани по някакъв по-добър начин , по който да се намират по-бързо. нещо като бърз справочник, както и да е.
                                Като цяло и според мен, това да отдаваш дали апартаменти или офис площи или дори земя са добри и носят доходи, отглеждането на различни земеделски култури също. от тях винаги има нужда, ремонта на жилища и препродаването им после също ми харесва и мисля че е добър бизнес. принципа с едната ябълка, почва се от малко и полека се разрастваш.заведенията за хранене или лафките в новите офис сгради също. за курса на долара също, но както се казва който се е възползвал сега може да се радва.това с талоните за изтриване си е мания вече, но там май е доста трудно. Pyramid може да сподели , ако иска част от идейте за които никои не го чува , като най-активен според мен. Иначе формулата изобретение + кинти е правилна , трябва да мина през бан. Надявам се да продължите с добрите идеи.
                                ...Интересен човек. Не разбрах, само, откровения ли очакваме тук, или що?

Коментар

Working...
                                X