Първоначално изпратено от emos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Идеи за инвестиции
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеНай добрата инвестиция дето може да направи човек, е да си събере багажа, и от тук, та чак в Нова Зеландия.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
От началото на годината ме бомбандират с оферти за 20-30% печалба месечно. Затова в началото на май най-после реших да проверя по-основно за какво става въпрос. Ето какво се получи от проверката (става дума за микрокредитиране):
Информация за заема:
№ хххххххх, от дата: 03/05/2015г.
Детайли за заема - (Бонусна сметка):
Сума - $ 50.00
Брой дни - 10
Денонощна лихва - 1.5%
Сума за връщане - $ 57.50
Детайли по контракта:
Сериен номер: ххххххххх
Дата на сключване: «03» 05 2015г.
Дата на изтичане: «13» 05 2015г. - Изплатен (върнат).
Гарант (включен) - $ 7.50
Отчисление - $ 3.75 (-50%) - във фонд гаранционен
Вие получавате - $ 3.75
Контрагент по заема: хххххххххх
Ако правилно смятам - 7,5% за десет дни, при това след отчислението на половината печалба за гарантийния фонд, който изплаща инвестицията плюс лихва върху нея, ако заемателя случайно не върне заема, което се случва в около 1-3% от случаите.Не загребвай мед от празна делва!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от mani9 Разгледай мнениеЗабравих да питам, като си купя акции от ХП, примерно ,това дава ли ми право да получавам дивидент или не ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mani9 Разгледай мнениемерси за отговора, очаквах малко по изчепателен, но и явно стига, трявба да говоря с ИП, можете ли да препоръчате някой?
Не бих се ангажирал с препоръки (реклами).
Поровете, потърсете, тарифи, такси, съхранение, ситен текст най-долу...
Свитовната мрежа интернет, може да Ви помогне много.
Малко усилия.
Успех.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mani9 Разгледай мнениеискам да питам дали е възможно да се купуват акции от чужди компании , като HP, MS и т.н. , при какви условия, как и т.н. ? дали е добра идея въобще ? мерси.
При условията, които предлага ИП, който ще изпълни нарежданията Ти.
А дали е добра идея, е въпрос за 1 милЬОн долара ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mani9 Разгледай мнениеЗдравейте на всички,
първо искам да благодаря на всички, които са писали по темата. Мисля че има интерес, разбира се идеята ми, наивна по принцип, беше някой да предложи конкретни примери, има и такива, знам че малцина биха споделили един източник на доходи с хора които даже непознава, но въпреки това ,ако се четат коментарите, може да се научат полезни неща.
Харесват ми някои конкретни идеи съвети, за които много благодаря. Но въпреки това аз държа на идеята си, че ако сме заедно и си помагаме можем да постигнем конкретни резултати, всеки е полезен с нещо. А ако се направи и нещо конкретно под формата на реални действия какво по хубаво от това.Аз няма да споря кое е правилно и кое не, просто ще кажа какво мисля за някои конкретни идеи.Би било хубаво ако имаше някакъв начин смислените теми и идеи и коментари и статии във сайта и форума да са налични или организирани по някакъв по-добър начин , по който да се намират по-бързо. нещо като бърз справочник, както и да е.
Като цяло и според мен, това да отдаваш дали апартаменти или офис площи или дори земя са добри и носят доходи, отглеждането на различни земеделски култури също. от тях винаги има нужда, ремонта на жилища и препродаването им после също ми харесва и мисля че е добър бизнес. принципа с едната ябълка, почва се от малко и полека се разрастваш.заведенията за хранене или лафките в новите офис сгради също. за курса на долара също, но както се казва който се е възползвал сега може да се радва.това с талоните за изтриване си е мания вече, но там май е доста трудно. Pyramid може да сподели , ако иска част от идейте за които никои не го чува , като най-активен според мен. Иначе формулата изобретение + кинти е правилна , трябва да мина през бан. Надявам се да продължите с добрите идеи.
Коментар
Коментар