IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Родният инвеститор и инвестиция в Африка ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Промотиране на Ботсвана

U.S. Department of State
    2014 Investment Climate Statement - Botswana
    Bureau of Economic and Business Affairs
    Executive Summary - Botswana June 2014

"Botswana is a stable, democratic country which has historically
    enjoyed among the highest economic growth rates in the world. Botswana
    has consistently ranked number one in Africa on Transparency
    International’s anti-corruption index"

http://www.state.gov/e/eb/rls/othr/i....htm#executive

U.S. Department of State
    U.S. Relations With Botswana
    Bureau of African Affairs
    Fact Sheet February 21, 2014

"The United States considers Botswana an excellent partner and an
    advocate of and model for stability in Africa. In its 47 years since
    independence, Botswana has consistently maintained a democratic
    government, responsibly managed its natural resources, and invested in
    its people and infrastructure. The bilateral relationship is strong,
    grounded in a shared commitment to democracy, good governance, and
    human rights. The United States and Botswana also share an interest in
    ensuring the sustainability of Botswana's success by deepening
    economic diversification and promoting regional economic growth and
    development."

http://www.state.gov/r/pa/ei/bgn/1830.htm

PS.
    Контакт
    http://www.gaborone.ga
    http://www.partners.ga
    Last edited by bezsapruga; 05.11.2014, 10:56.
    Обединени хумусно-минерални права.Платена! данъчна амнистия
    http://minerals.ga

Коментар

• Имаме успешен проект стартиран през 2010 година и развит към днешна дата на определена фаза с постигнати до тук добри параметри.Проекта е за открита(openpit) въглищна мина 1.28 милиарда тона и подземна мина 1.8 милиарда тона ,това са сертифицирани по JORC качественни термални залежи от въглища в Ботсвана.Експлотационен период за openpit часта е 30-35 години.Новият съдружник е с 50% дял от всички налични въглищни залежи,Инвестицийте са за 2 годишен период и размер под 10 милиона $US за фаза (bankable feasibility study)

Директен телефон чрез хроме броузър:
      http://ring.to/botswana
      Last edited by Az-agronoma1; 17.07.2014, 12:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнение
        Каво мислят инвеститорите и какви са пречките за серизони инвеститорски намерения по стартиращ проект в Африканска държава?
        Личният ми опит да предложа конкретен проект в Ботсвана бе 100 процентов провал.
        Темата бе итрита от поне средноинтелигентен модератор, безапелационно, след час-два.
        А регистрациятами в форум Инвестор бе суспедирана за седмица(след като опитах да постна отново темата).

Кауза пердута ли е наистина подобна инвестиция за родното предприемаческо общество?
        Защо Австралийките инвеститори агресивно и с лекота вземат проекти из цял свят,а тук има лекота само на фаза да делитнем поста?
        Моля, за Вашето мнение ,ако темата ви интересува и не моля ако нямате интерес.
        За подигравки,хейтърство,флеймърство,моля ползвайте лични съобщения.
        Ще отговоря на всички.
        Ето ги твоите хора за инвестиране в Африка, успех:
        http://www.investor.bg/forum/showthr...56#p1391978908
        Баси, с няколко концесийки, къв го дириш тука, ай?
        Lian4o Private Equity Fund

Коментар

Но нали в минна индустрия и ресурси се инвестира а не в университестко образование????

Добре де пирамид хвана ме признавам, не е дислекция нямам престижно образование
          имам леко само неколко концесийки
          - За което адмирации, разбира се. Само ми е чудно нещо друго: За човек с "неколко концесийки" ми се струваш доста угрижен как така не кълват на поредната

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            "Той да пише не може, аз парите си ще му поверявам? Толкова прости неща от първи клас не е научил, после да не вземе със своята "дислексия" да се оправдава. Абе, я да си трая, де ще се хващам на толкоз явна въдица? Има и други тарикати, поне да са грамотни, да не ме е яд, че някой невежа ме е избъзикал. "
            Работата е, че за българина присмехът е едно от най-страшните неща. По-страшно дори от това да го опънат. Щото последното може да стане тайно, ама присмехът винаги е публичен та, срам, срам, срам...И по-лесно би преглътнал, нашенецът, ако го "опрАви" поне човек начетен. Щото не е срам да паднеш от по-добър.

- Или нещо от вида. Опитвам се да ти помогна, агрономски. Постарай се, може пък, да клъвнат...
            Но нали в минна индустрия и ресурси се инвестира а не в университестко образование????

Добре де пирамид хвана ме признавам, не е дислекция нямам престижно образование
            имам леко само неколко концесийки

Коментар

- дЪли ?
              не е почтенно да се подигравате със заболяване и природно предопределенодребно несъваршенство

АМнистирайте нерегламинтираните капитали .... затвор няма ДА ПОЛУЧАТ!
              2019 година наближава,Нека да сме разумни и си върнем обратно 50 процента.
              Last edited by agronoma1; 09.02.2014, 16:42.

Коментар

A така докторе УДРИ УДРИ
                - дЪли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  Pyramid Ти първо помогни на себе си и след това на мен
                  A така докторе УДРИ УДРИ

ама колко доброамерени са тези пирамид о 4еркеза
                  УДРИ по едно рамо УДРИ УДРИ
                  Last edited by agronoma1; 09.02.2014, 16:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    Pyramid Ти първо помогни на себе си и след това на мен
                    Ей, дохтуре, тъкмо се бях затъжил за твойто второ "аз". Де са губиш, диване недооправено ?

Коментар

• Pyramid Ти първо помогни на себе си и след това на мен
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

имам лека дислекция бе пирамид.спри да ме поправяш....няма да се получи
                        Е, че тя дислексията е за четене, не за писане
                        Освен това, като българин, който уважава рода и езика си, ме боли при всяка неграмотност. Сладък си, ама как да ти се вържат, като си още и неграмотен, бате? Логиката е следната:
                        "Той да пише не може, аз парите си ще му поверявам? Толкова прости неща от първи клас не е научил, после да не вземе със своята "дислексия" да се оправдава. Абе, я да си трая, де ще се хващам на толкоз явна въдица? Има и други тарикати, поне да са грамотни, да не ме е яд, че някой невежа ме е избъзикал. "
                        Работата е, че за българина присмехът е едно от най-страшните неща. По-страшно дори от това да го опънат. Щото последното може да стане тайно, ама присмехът винаги е публичен та, срам, срам, срам...И по-лесно би преглътнал, нашенецът, ако го "опрАви" поне човек начетен. Щото не е срам да паднеш от по-добър.

- Или нещо от вида. Опитвам се да ти помогна, агрономски. Постарай се, може пък, да клъвнат...

Коментар

Да речем така: Без далавера в този свят едва ли може и не е чак толкова лошо да има умерено количество. Обаче, дори и да е много добро мястото, убеден съм, в пъти по-благодарно от финансова и бизнес-гледна точка, КОЙТО РЕШИ ДА ИНВЕСТИРА, особено средни суми /от 100 до 500 К левчета / да го прави в рамките на страната и в технологии. Причината е проста: По-добри шансове за ФАКТИЧЕСКИ контрол /сигурност на инвестицията/, по-висока средно- и дългосроччна възвръщаемост /т.к. технологиите се използват от много, в т.ч. и по-дребни клиенти - дори отпадане на 10 от 100 е само 10% загуба, а 1 от 2-ма при големите обекти са си около 50% /, пък и технология може да изнасяш и по света, като създаваш и тук по-добра среда. Имам и други съображения от местно /в случая, африканско/ политическо , етническо и др.естество, които , лично мен, биха ме възпрели. Свиркай си, иначе: Светът и без нас ще го има, няма да се затрие
                          имам лека дислекция бе пирамид.спри да ме поправяш....няма да се получи

Коментар

Благодаря господин пирамид,в КПД съм бил но все същото комплесарско отношение срещам.
                            Реагирасе изначално че е лъжа далавера и тн.
                            Зблъсквам се с доста сериозно изпростяване, вероятно наистина .....бита определял съзнанието....

АМнистирайте нерегламЕнтираните капитали .... затвор няма ДА ПОЛУЧАТ!
                            Да речем така: Без далавера в този свят едва ли може и не е чак толкова лошо да има умерено количество. Обаче, дори и да е много добро мястото, убеден съм, в пъти по-благодарно от финансова и бизнес-гледна точка, КОЙТО РЕШИ ДА ИНВЕСТИРА, особено средни суми /от 100 до 500 К левчета / да го прави в рамките на страната и в технологии. Причината е проста: По-добри шансове за ФАКТИЧЕСКИ контрол /сигурност на инвестицията/, по-висока средно- и дългосроччна възвръщаемост /т.к. технологиите се използват от много, в т.ч. и по-дребни клиенти - дори отпадане на 10 от 100 е само 10% загуба, а 1 от 2-ма при големите обекти са си около 50% /, пък и технология може да изнасяш и по света, като създаваш и тук по-добра среда. Имам и други съображения от местно /в случая, африканско/ политическо , етническо и др.естество, които , лично мен, биха ме възпрели. Свиркай си, иначе: Светът и без нас ще го има, няма да се затрие

Коментар

Ходил ли си в www.kpd.bg ?
                              Там има разни, които твърдят, че търсели да инвестират. Тук народът е ... хм. Претръпнал някак. Пък и темата сме я вече нищили, нищили...
                              Благодаря господин пирамид,в КПД съм бил но все същото комплесарско отношение срещам.
                              Реагирасе изначално че е лъжа далавера и тн.
                              Зблъсквам се с доста сериозно изпростяване, вероятно наистина .....бита определял съзнанието....

АМнистирайте нерегламинтираните капитали .... затвор няма ДА ПОЛУЧАТ!

Коментар

Здравеите,
                                къде е форума на инвеститорите на които бих могъл да предложа минният си проект в африка?

НЕЗАБАВНА АМИНСТИЯ(50%)за НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИТЕ КАПИТАЛИ
                                2019 година идва и пак като пълни льольовци нищо няма да получим,ще им ги конфискуват големите наций
                                Ходил ли си в www.kpd.bg ?
                                Там има разни, които твърдят, че търсели да инвестират. Тук народът е ... хм. Претръпнал някак. Пък и темата сме я вече нищили, нищили...

Коментар

Working...
                                X