IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Родният инвеститор и инвестиция в Африка ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравеите,
    къде е форума на инвеститорите на които бих могъл да предложа минният си проект в африка?

НЕЗАБАВНА АМИНСТИЯ(50%)за НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИТЕ КАПИТАЛИ
    2019 година идва и пак като пълни льольовци нищо няма да получим,ще им ги конфискуват големите наций
    Last edited by agronoma1; 09.02.2014, 11:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      ушито съм цяло в бфб папирки. Някои се самохеджират поради подцененост. Не бих се набучило в африка, при положение на опцията за този див капиталъзм у нас
      +10

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        По принцип питам. Ето, признал съм си без бой: На мен ми се вижда прекалено рисково, при което, възвръщаемостта е спорна.
        ушито съм цяло в бфб папирки. Някои се самохеджират поради подцененост. Не бих се набучило в африка, при положение на опцията за този див капиталъзм у нас
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

срещу хедж към бфб ли !?!
          По принцип питам. Ето, признал съм си без бой: На мен ми се вижда прекалено рисково, при което, възвръщаемостта е спорна.

Коментар

Тъй.
            А сега, ти би ли си взело някой лимон ахции в Замунда /опс, ботсваната/ за дупкане за бакър?
            срещу хедж към бфб ли !?!
            Не е препоръка... !!!

Коментар

мен ме гледат няколко и без огледало, а като го сложа и се умножават
              Тъй.
              А сега, ти би ли си взело някой лимон ахции в Замунда /опс, ботсваната/ за дупкане за бакър?

Коментар

Са немой тъй: От едно 'гледалу само един мамун може да те гледа
                мен ме гледат няколко и без огледало, а като го сложа и се умножават
                Не е препоръка... !!!

Коментар

аз съм махнало всички огледала от къщи, защото имам чувство че искат да ме хипнотизират и да ме пратят и зад африка
                  Са немой тъй: От едно 'гледалу само един мамун може да те гледа

Коментар

Е що да е чак самотен? Ми то и аз, като ми стане съвсем, съвсем самичко, се поглеждам в огледалото, ставаме двама и, сещаш се...
                    аз съм махнало всички огледала от къщи, защото имам чувство че искат да ме хипнотизират и да ме пратят и зад африка
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

Виждаш ли, какви хоризонти се разкриват щом му се влезе в положението, да се види през неговия поглед.
                      А да си измамник не е интересно, всеки го може. Човек се учи. Дано не е много самотен там при маймуните в африка
                      Е що да е чак самотен? Ми то и аз, като ми стане съвсем, съвсем самичко, се поглеждам в огледалото, ставаме двама и, сещаш се...

Коментар

ІКак не се сетих, мамка му А аз го взех за измамник
                        Виждаш ли, какви хоризонти се разкриват щом му се влезе в положението, да се види през неговия поглед.
                        А да си измамник не е интересно, всеки го може. Човек се учи. Дано не е много самотен там при маймуните в африка
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

Човекът може да иска да сподели богатството с нас. Да си богат и самотен в африка на стари години е тъжно
                          Бе как не се сетих, мамка му А аз го взех за измамник

Коментар

Бе що ми бяга по тъча това? Хладилник в Африка- ОК, нормално е, ама виж, ако беше в тудрата ... Чини ми се, наш'то агроном иска в Сахара пясък да ни продава, що ли тъй, а? Да не би да си внушавам, че ни търкаля?
                            Човекът може да иска да сподели богатството с нас. Да си богат и самотен в африка на стари години е тъжно
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

Имаше един филм Индиана Джонс правеше един голям хладилник за лед в Африка....
                              Бе що ми бяга по тъча това? Хладилник в Африка- ОК, нормално е, ама виж, ако беше в тудрата ... Чини ми се, наш'то агроном иска в Сахара пясък да ни продава, що ли тъй, а? Да не би да си внушавам, че ни търкаля?

Коментар

А, не. Не. Няма нужда.
                                Те сами идват при нас
                                - Пошутили и-хватит.
                                А сега, ми е интересно твоето мнение за прокарваната от колегата линия.
                                Имаше един филм Индиана Джонс правеше един голям хладилник за лед в Африка....
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X