Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Демек къпи се по схемата:
Т'ва дет' аз мога да ти го обещая - никой не може да ти го даде.
Класически прийом за измамниците
П.П. Кажи ми сега какво искаш да ти обещая и аз? Яхта за 100 милиона, совалка да ходиш из Космоса на туризъм, цял автопарк с Ферари и 20 Плейбойки?
Ще пиеш само кафе по цял ден за 1 час и си готов за 3 месеца.
Ето, обещах ти.Last edited by marandi; 09.08.2013, 04:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеБате Маранди
Ако трябва ще се приложат силови методи от времето когато Толбухин беше с класи над Перник, но ще се продава.
Както са казали братята ни:
Со кротко и со благо ако не стане, со малку кютещ ќе стане
Поздрави
Дон Тони
от 2 години ви чета простотиите за междугалактическата експанзия, дет' предстои.
Та, в момента, в който ми покажеш един ордер на платфорфата ви с кацнала 1 стотинка от чужбина в България ( чисто ) - ще ти пратя бутилка с питие по избор до 50 лв.
Мога да се хвана на бас, че до една година няма да има такъв ордер на платформавата ви, дет' струвала "милиони" по селските сказки, но няма да те карам ти да пращаш питие за 50 кинта.
Ма, толкоз имате представа и от чужбина как пристига една стотинка чисто при мрежов маркетинг и бруто колко излиза, за да е законна в цял свят като доход.
П.П. Грешно сте го разбрали мрежовият маркетинг, че пари не се изцоцват от България, за да ги харчим в Дубай кат' дерибеи с обяснението "Вие сте прости, а ни просветени.".
Демек да храните чужди икономики от нашата като изнудвате балъците да си дадат последните стотинки, събрали от роднините си.
П.П.П. Ако имаш конкретна питанка по мрежов маркетинг и видя желание наистина да направите световен модел, ако мога да помогна, ще помисля.
Щот' много дрънкате на лафчета ниво Кийосаки, па на практика едно голямо нищо. Кийосаки е писател-разказвач и продава книги - не е мрежовик и книжките са му от преди 20-30 години - демек вече нищо общо.
Поздрави,
бате Маранди
------------------------
Гледам, че тук неграмотниците продължават да наричат маркетинговият ви план МЛМ - нищо общо.
Има над 10 вида мрежов маркетинг и нямате нищо общо с МЛМ, дет' си мислите че съществува в света и е само той и единствен.
Тоя се води Понци схема и затова няма къде да го регистрират светлите ви братя законно в чужбина никъде, защото ще ги вкарат в затвора веднага - затова бизнесът им виси само в БГ, а те се крият по чужбина.Last edited by marandi; 09.08.2013, 04:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JohnTT Разгледай мнениеНякой ако му се занимава да пише подробен материал относно SCI и по скоро за финансите им да ми пише на лични. Аз ще го публикувам в някой медии
Коментар
-
Как да изберем име на фирма за да ловим млади и нетърпеливи за печалби необразовани алчни хора. Целта ни е компания, която буди доверие и поражда само позитивни асоциации.
1. Името трябва да звучи западно!
Задължително името на английски.
2. Името трябва да има няколко гръмки думи, които будят асоциации с международна дейност от голям мащаб!
Задължително използване на една от следните думи:
Global, Group, Holding, International, East, West, Europe, Trans, World, Money, Finance, Trust, Invest, Trading, Euro, Asia, Internet
3. Името на фирмата рябва да е съставено от поне 3 думи за да има съкратено изписване!
Забележете как звучи само:
Ийст-Уест Интернешънъл Холдинг Груп
Няма значение, че фирмата ще е регистрирана в България и никога няма да извършва дейност в други държави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеБате Маранди
Ако трябва ще се приложат силови методи от времето когато Толбухин беше с класи над Перник, но ще се продава.
Поздрави
Дон ТониBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМосю Тони,
Малко черен хумор - случката измислена и к'ва техника на продажби предлагате. Кой очаквате да се върже
Поздрави,
бате Маранди
Поздрави
Дон ТониНЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеГ-н Дженовезе, с какво се занимава вашата Фамилия?
П.П.
Изобщо не намеквам че някой иска да стреля по хора от Фамилията, просто споделям опит като човек който има приятел в сицилиянска фамилия.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от skostadinov82Моята фамилия не можеш и да я стигнеш Бай Ганьо такъв.
Глупака си ти. Писал съм че не съм БП , но пак съм напред и с 50лв стартер с карта, след мене вече имам 50 души за 3 седмици, а те не смятат и да стават БП не сме лакомии за толкова много кинти.
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеТехния бизнес не е с отстъпки а е с балъци, и тн. непотребни неща.
НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеТова е престъпление и трябва да се инкриминира възможно най-бързо.
Аз имах една любовница дето следеше ваучерите за услуги, и като разбере къде е обекта се свързваше директно без да плаща на сайтовете посредници.
А при СЦИ ситуацията е друга. Те се изкарват спасители на дребния бизнес, а реално търговците се радват да дадат отстъпки без картата им. Техния бизнес не е с отстъпки а е с балъциМнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
Коментар