IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
    Напротив! Потребителя си е получил отстъпката на момента, търговеца не е загубил допълнително заради алчни посредници, само пиявиците са останали гладни, каква идилия, трябва всички така да постъпват
    Това е престъпление и трябва да се инкриминира възможно най-бързо.
    Аз имах една любовница дето следеше ваучерите за услуги, и като разбере къде е обекта се свързваше директно без да плаща на сайтовете посредници.
    НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
      neural_network
      Това изобщо не е коректно. Засрами се ве.
      Напротив! Потребителя си е получил отстъпката на момента, търговеца не е загубил допълнително заради алчни посредници, само пиявиците са останали гладни, каква идилия, трябва всички така да постъпват
      Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• neural_network
        Това изобщо не е коректно. Засрами се ве.
        НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Днес отивам в един търговски обект. На витрината гледам стикер на SCI. Разговора, който проведох с продавача:

....
          Аз: Виждам на витрината имате стикер на SCI. Имам някаква карта на SCI, която ми подариха. Може ли да я ползвам при вас за отстъпка?

Продавача: Да, може да ползвате сериозна отстъпка с карта на SCI.

Аз: А може ли да ми дадете същата отстъпка, без да минаваме през SCI?

Продавача: Добре.
          ....

Крайна цена в магазина 456 лева - платени от мен в брой 400 лв. без да показвам никаква карта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Night Watch Разгледай мнение
            Преди време видях снимка на едно от събиранията ви, на която се виждаше видеостена и видеостената показваше портеет на известен севернокорейски лидер. Очевидно ще правите втора Северна Корея на Балканите. Или ще има експанзия натам?
            ПАСТОР ПЕТРОВ, просто направи провокация със Северна Корея, за да покаже на цяла България и на цялата гилдия мрежоваци, че той е над нещата и може да си направи майтап с когото си пожелае.
            ЗАТОВА ТОЙ ЗАСЛУЖАВА ОРДЕН ЗА ХРАБРОСТ И ЧОВЕКА С НАЙ-ДОБРО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР В ЦЯЛА ЕВРОПА.
            ДЪЛБОК ПОКЛОН, ИМА ОЩЕ МНОГО ДА УЧИМ ОТ ТОЗИ ДУХОВНИК КОЙТО НЕПРЕСТАННО НИ ОТВАРЯ СЕТИВАТА И СЪЗНАНИЯТА ЗА ВСЕ ПО ОСВОБОЖДАВАЩИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
              Пич`уе, дядо Благо напусна форума и темата наистина умря.
              Много жалко, аз възлагах някакви надежди на Скостадинов, но уви ....... Сигурно Падрето ни е анатемосал и те сега не искат да си говорят с нас

Коментар

• Пич`уе, дядо Благо напусна форума и темата наистина умря.
                От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Генилна е системата измислена от ръководителите.
                  Освен че няма как да загубят, имат 6000 вярващи войника (БП) на тяхна страна, готови планини да изроват, морета да пресушат, планети да създадат , само и само да прокопса индустрията и да запазят шанса за трети дом на островна държава.
                  Сега е времето преди избори Станчо и Петров да направят партия и да ги натръшкат всички останали партии в земята. 6000 човека в цялата страна, това е перфектната структура създадена без усилие. Влезнат ли веднъж в политиката, могат да направят така че да задължат всички големи държавни и частни фирми, банки също, да въведат тяхната система с карти за отстъпки.
                  Преди време видях снимка на едно от събиранията ви, на която се виждаше видеостена и видеостената показваше портеет на известен севернокорейски лидер. Очевидно ще правите втора Северна Корея на Балканите. Или ще има експанзия натам?

Коментар

Освен че няма как да загубят, имат 6000 вярващи войника (БП) на тяхна страна, готови планини да изроват, морета да пресушат, планети да създадат , само и само да прокопса индустрията и да запазят шанса за трети дом на островна държава.
                    Сега е времето преди избори Станчо и Петров да направят партия и да ги натръшкат всички останали партии в земята. 6000 човека в цялата страна, това е перфектната структура създадена без усилие. Влезнат ли веднъж в политиката, могат да направят така че да задължат всички големи държавни и частни фирми, банки също, да въведат тяхната система с карти за отстъпки.
                    Ахам, цялата държава ще стане една голяма пирамида и вместо ЕГН, всеки ще има карта от СКИ.
                    А името ще го сменяме ли, на Египет 2 примерно?
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Ти откога не си си пил хапчетата бе Кекерчев? Вярващите "войници", на въздух ли ще ги карат тия BMW-та , няколко месеца ще живеят на обещания за "големите пари" после ще се разделят и с пастора и с баварците и с мечтите за лесни пари

THE HARD WAY!

Коментар

• От коментарите под статията на Марица:

Симо
                        07.08.2013 | 02:45

Отпреди 20 години го знам Светльо, беше мирянче в евангелска църква в Добрич, и тамошният пастор Митко Димитров го изгони, понеже се караха за власт, и Светльо се амбицира тъпкано да му го върне като замине за Пловдив и основе там църква и започне бизнес-мошенгийски дела. И наистина успя лешника му с лешник. Не му вярвайте, бягайте далеч от него, че ще ви смъкне и гащите от гъзъ!
                        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Не всички са инвестирали по 3000, повечето са на 1800. Пари които се избиват за месец с пиене на кафе 3 пъти седмично сутрин и вечер.
                          Уникален бизнес, докато си сърбаш кафето чукаш кеш! Затова мрежоваците не са долюбвани по света, защото с лекота трупат несметни богатства.
                          А парите за кафетата се избиват от привлечени хора. Което означава какво? - Е-ГИ-ПЕТ.
                          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Ем, ще загубят само уставния капитал на дружеството от 5 хилки.
                            ---------------

Ако приемем думите на Керчев за 6к БП по 3 по хилки са 18 милионки.

Да са живи и здрави момчетата и да си ги харчат с кеф за сметка на балъците.
                            -----------------

Моята информация е, че нямат толкоз кинта изкарана, а доста по-малко, ама както и да е - няма прайкаме селски вечеринки със слухове ся.

Доспа ми се яко - лека на момчетата и успех!
                            Не всички са инвестирали по 3000, повечето са на 1800. Пари които се избиват за месец с пиене на кафе 3 пъти седмично сутрин и вечер.
                            Уникален бизнес, докато си сърбаш кафето чукаш кеш! Затова мрежоваците не са долюбвани по света, защото с лекота трупат несметни богатства.
                            Last edited by Anton Ker4ev; 07.08.2013, 11:41.

Коментар

Гениално, Керчезов!
                              Реално Станчо и пастора няма да загубят дори и да "загубят" компанията идните дни
                              Ем, ще загубят само уставния капитал на дружеството от 5 хилки.
                              ---------------

Ако приемем думите на Керчев за 6к БП по 3 по хилки са 18 милионки.

Да са живи и здрави момчетата и да си ги харчат с кеф за сметка на балъците.
                              -----------------

Моята информация е, че нямат толкоз кинта изкарана, а доста по-малко, ама както и да е - няма прайкаме селски вечеринки със слухове ся.

Доспа ми се яко - лека на момчетата и успех!

Коментар

Гениално, Керчезов!
                                Реално Станчо и пастора няма да загубят дори и да "загубят" компанията идните дни

Коментар

Working...
                                X