IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
    * Ако спечеля, печелят всички картодържатели — ако загубя, губят само бизнес партньорите." Стойчо
    Гениално, Керчезов!
    Реално Станчо и пастора няма да загубят дори и да "загубят" компанията идните дни
    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Svetoslav.petrov.752 влачи скръндза
      Мерси, писах му, имам гениална идея как да размърдаме компанията.
      А твоя как е?
      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

neural_network

Тези промени ги налага ситуацията и компания която не прави постоянно промени , това означава че е закърняла или просто умряла.
        Мосю Тони,

не се правят промени в маркетингови планове. Мрежите бягат веднага като видят подобно нещо. Визирам световен модел, а не тия смешки в БГ, дет' се учат на 'орицата и все някога уж щели да зарибят и чужденец, па клатят само българи.

П.П. За съжаление мрежата ви сега ще фалира до края на годината. После и компанията.

Ако, бяха по-грамотни 'орицата вече щяхте да сте финансов труп, но са още тъпички по нашенско.

Поздрави,
        бате Маранди

П.П.П. По принцип не харесвам маркетинговите планове на Орифлейм и Ейвън ( гледал съм ги от любопитство ), но да кажеш за подобни компании, че са смешни на фона на продажбите, които правят и тая СКИ .... е смешно.

Че вие нямате даже и история, бря. Демек баМката ще ви отсвири за кредит още докат' ви види, щот' нямате 3 години хистори.

Та, малко по-кротко го давай кат' цитираш марки. Добри/лоши - доказали са се 'орицата в цял свят - вие кои бяхте, дет' никой не ви е чувал? ( риторично )

Платформата ви не поддържа софтуер за чужбина - яко ви мятат с тия експанзии от 3 години. Технически няма как да стане, а също и за цената и глупостите за "иновативна" платформа за милиони, дет' били дадени.

Сайта ви струва 2к лв. за изработка - всичко останало са мечти с милионите.
        Last edited by marandi; 07.08.2013, 02:41.

Коментар

• Svetoslav.petrov.752 влачи скръндза

Коментар

Търся спешно фейсбука на пастор Петров или на Стойчо.
            Стойчо май няма или поне не съм го открил. Кво плащаш за фейсовете на пасторчето и жена му?

Коментар

Търся спешно фейсбука на пастор Петров или на Стойчо.
              Знам един начин да ги намериш ама ми трябват електронните им пощи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                А да не ти говоря, че вече станах като банка - няколко пъти ми звъняха, за да ми искат заем за SCI. Е, мечешки услуги не правя.
                Не те е срам, не вярваш в доброто и красивото, разваляш мечтите на хората!!!! Я марш веднага да четеш Кийосаки!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan1551 Разгледай мнение
                  Човечеееее, велик си! мега добро!!!

Коментар

• Търся спешно фейсбука на пастор Петров или на Стойчо.
                    НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Аз бих добавил и Крисана в клипа.

Коментар

Искрено ти благодаря за този клип! Изригнах от смях!
                        От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Хитлер разбира за критиките срещу SCI

http://vbox7.com/play:cd3ac50393

Коментар

• Поразрових се из сайта на СЦИ, и днес беше скука голяма, та реших да изкарам малко статистика над информацията за продажбите която те са публикували публично. Не е ясно за какъв период е и колко е точна, но щом са я сложили на сайта предполагам са решили че ще ги представи в добра светлина.

Общ брой покупки: 335,278
                            Общ брой търговци: 1,077
                            Средна отстъпка на търговец: 8.41%
                            Средна отстъпка за една покупка: 6.60%

Брой покупки спрямо процент клиентска отстъпка:
                            1.00% отстъпка - 9,686 покупки [2.89% от вс. покупки]
                            1.50% отстъпка - 6,034 покупки [1.80% от вс. покупки]
                            2.00% отстъпка - 32,856 покупки [9.80% от вс. покупки]
                            2.50% отстъпка - 11,161 покупки [3.33% от вс. покупки]
                            3.00% отстъпка - 31,125 покупки [9.28% от вс. покупки]
                            3.50% отстъпка - 6,434 покупки [1.92% от вс. покупки]
                            4.00% отстъпка - 9,103 покупки [2.72% от вс. покупки]
                            4.50% отстъпка - 826 покупки [0.25% от вс. покупки]
                            5.00% отстъпка - 42,154 покупки [12.57% от вс. покупки]
                            5.50% отстъпка - 1,235 покупки [0.37% от вс. покупки]
                            6.00% отстъпка - 13,158 покупки [3.92% от вс. покупки]
                            7.00% отстъпка - 10,333 покупки [3.08% от вс. покупки]
                            8.00% отстъпка - 50,735 покупки [15.13% от вс. покупки]
                            8.50% отстъпка - 56 покупки [0.02% от вс. покупки]
                            9.00% отстъпка - 24,520 покупки [7.31% от вс. покупки]
                            10.00% отстъпка - 60,518 покупки [18.05% от вс. покупки]
                            11.00% отстъпка - 5,466 покупки [1.63% от вс. покупки]
                            12.00% отстъпка - 6,754 покупки [2.01% от вс. покупки]
                            13.00% отстъпка - 522 покупки [0.16% от вс. покупки]
                            14.00% отстъпка - 2,194 покупки [0.65% от вс. покупки]
                            15.00% отстъпка - 9,000 покупки [2.68% от вс. покупки]
                            17.00% отстъпка - 250 покупки [0.07% от вс. покупки]
                            18.00% отстъпка - 120 покупки [0.04% от вс. покупки]
                            20.00% отстъпка - 799 покупки [0.24% от вс. покупки]
                            25.00% отстъпка - 228 покупки [0.07% от вс. покупки]
                            30.00% отстъпка - 11 покупки [0.00% от вс. покупки]

Съотношение търговци/брой покупки:
                            0 покупки - 406 търговци [37.70% от вс. търговци]
                            1-10 покупки - 10 търговци [0.93% от вс. търговци]
                            11-50 покупки - 207 търговци [19.22% от вс. търговци]
                            51-100 покупки - 100 търговци [9.29% от вс. търговци]
                            101-200 покупки - 108 търговци [10.03% от вс. търговци]
                            201-500 покупки - 103 търговци [9.56% от вс. търговци]
                            501-1000 покупки - 58 търговци [5.39% от вс. търговци]
                            1001-5000 покупки - 73 търговци [6.78% от вс. търговци]
                            5001-10000 покупки - 12 търговци [1.11% от вс. търговци]
                            10001+ покупки - 0 търговци [0.00% от вс. търговци]

Най-използвани търговци (над 4000 покупки):
                            9,764 покупки - VITO bar&dinner [5.00% кл. отстъпка]
                            8,267 покупки - Бензиностанция Yoni Oil [1.00% кл. отстъпка]
                            7,769 покупки - Перфект Такси [15.00% кл. отстъпка]
                            7,721 покупки - Subway [10.00% кл. отстъпка]
                            7,577 покупки - Casa de Cuba - Пловдив [8.00% кл. отстъпка]
                            7,368 покупки - Маркита [5.00% кл. отстъпка]
                            7,362 покупки - Моят магазин [2.00% кл. отстъпка]
                            6,686 покупки - Бензиностанция Dieselor [2.00% кл. отстъпка]
                            6,296 покупки - Ресторант Райя [9.00% кл. отстъпка]
                            6,209 покупки - Магазин за хранителни стоки Тмт-Или [3.50% кл. отстъпка]
                            5,655 покупки - Кафе-сладкарница Dreams [8.00% кл. отстъпка]
                            5,150 покупки - CAFE DEL MAR [8.00% кл. отстъпка]
                            4,759 покупки - Бензиностанция V&G OIL [1.50% кл. отстъпка]
                            4,677 покупки - Ресторант Unicato [8.00% кл. отстъпка]
                            4,515 покупки - Calipso Bar & Dinner [10.00% кл. отстъпка]
                            4,398 покупки - Бензиностанция Чинар [2.00% кл. отстъпка]
                            4,217 покупки - Магазин Антани [3.00% кл. отстъпка]
                            4,028 покупки - Моят Магазин (Народен Магазин) [3.00% кл. отстъпка]
                            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Night Watch Разгледай мнение
                              Ооооо, и мен така ме зарибяваха да тегля кредит с довода " много хора така праели, но по-добре стани сега, че после като има много БП ще е късно"....много позната картинка
                              А да не ти говоря, че вече станах като банка - няколко пъти ми звъняха, за да ми искат заем за SCI. Е, мечешки услуги не правя.
                              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                                Те и в SCI се печелят лесно, стига да не ти пука, че ще одрусаш десетина-двадесетина "приятелчета".
                                Интересното е че чичо Тони само приказва, колкото да се намира на приказка, но все още не е станал ЧЛЕН на този иначе така печеливш бизнес модел
                                Чичо Тони, кога ще си закупиш едно пакетче, нали трябва да се бърза, поне така казват БП!?

Коментар

Working...
                                X