IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнение
    Ясно, мерси за отговора.
    Мерси и на чичо Тони, че и той даде малко яснота по въпроса.
    Ооооо, и мен така ме зарибяваха да тегля кредит с довода " много хора така праели, но по-добре стани сега, че после като има много БП ще е късно"....много позната картинка

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
      Ясно защо си губил, защото си мислиш, че някой влиза на този пазар за да ти вземе 100-те $
      Това го правят само в SCI! Когато търгуваш с акции нещата са ясни и прости а парите се печелят лесно.
      Те и в SCI се печелят лесно, стига да не ти пука, че ще одрусаш десетина-двадесетина "приятелчета".
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
        Губил съм пари от форекс и от акции, така че говоря от собствен опит.
        Ясно защо си губил, защото си мислиш, че някой влиза на този пазар за да ти вземе 100-те $
        Това го правят само в SCI! Когато търгуваш с акции нещата са ясни и прости а парите се печелят лесно.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
          Толкова си далече от финансовите пазари, че по-добре си мълчи, не знаеш само как се излагаш!
          Губил съм пари от форекс и от акции, така че говоря от собствен опит.
          НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Това няма значение, важното е че хората имат достъп до информация и самостоятелно взимане на решение. Знаят какви биха могли да бъдат рисковете и евентуалните печалби. Вие на борсата сте изложени на много по-голяма пирамидална схема, защото не се усещата че пазара изобщо независи от вас и не се знае кой в коя минута ще ви закопае като направи финансова манипулация.
            Антонио
            Толкова си далече от финансовите пазари, че по-добре си мълчи, не знаеш само как се излагаш!

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
              Да има, дори съм чувал че като си купиш карта и нямаш пари за БП, спонсора ти те надъхва да вземеш кредит за да не изпуснеш възможността
              Ясно, мерси за отговора.
              Мерси и на чичо Тони, че и той даде малко яснота по въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнение
                Знаеш ли дали има хора, които са взели кредит за да станат БП?
                Да има, дори съм чувал че като си купиш карта и нямаш пари за БП, спонсора ти те надъхва да вземеш кредит за да не изпуснеш възможността
                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Кире, тези 10% инфлацията ги изяжда винаги. То ако беше изгодна борсата нямаше да има 30 000 последователи на СЦИ и да продължават да никнат като гъби след дъжд, те щяха да са на борсата.
                  Керчев, последователите на SCI не са на борсата щото трябва да могат да четат отчети, а както вече всички знаем те не знаят какво е ГФО

Коментар

Киро
                    Кажи го на мениджърите на пикливи фирми като орифлейм и ейвън които взимат десетки хиляди долара седмично, че техния бизнес е пирамидален и незаконен и губещ
                    SCI, няма нищо общо с цитираните от теб фирми, твоята компания продава НИЩО или ИЗМАМНА НАДЕЖДА, отгоре на това събирате такси от желаещите да продават НИЩОТО и от там печелите, та чиста ПИРАМИДА ! Все едно аз да държа сметка на мойте шефове колко печелят на седмица....... хората имат продукт, начин на продажба, професионалисти които осъществяват пласмента на стоката и естественно печелят. SCI няма аналог за сравнение, защото в момента няма друга пирамида на пазара

Коментар

• Киро
                      Кажи го на мениджърите на пикливи фирми като орифлейм и ейвън които взимат десетки хиляди долара седмично, че техния бизнес е пирамидален и незаконен и губещ
                      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• КЕРЧЕВ, АМИ ТИ САМ СЕ РАЗПОЗНАВАШ.. АЗ НЕ СЪМ ПОСОЧИЛ - САМО КАЗВАМ ЗА СЕБЕ СИ , КАКВО ПРЕДПОЧИТАМ

Коментар

• Kiro Мечтай си за дела.
                          А това което казваш за измамници без доказателство е подсъдно.

Коментар

• Керчев предпочитам собствените ми пари да ги изяжда инфлацията, отколкото измамници и пирамиди..Верно ли е , че вече ИМАЛО ЗАВЕДЕНИ ДЕЛА НА ПОТЪРПЕВШИ СРЕЩУ ВАС

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Керчев на Борсата можеш да купиш привилигировани акции и да си получаваш по 10% дивидент върху капитала, а при вас само загуби и обещания
                              Първоначално изпратено от Anton Ker4ev
                              $Имах предвид че 5-6000 бизнес партньора които са инвестирали десетки милиони няма да оставят нещата да западнат, ако са хора на място и кръвта ще си дадат, само и само компанията им да успее и да се наложи по света.
                              "Толкова много пари" , това не са много пари за подобен мащабен бизнес в който всеки има дял.$

На кой даваш акъл,скивай за кви левове става въпрос )

Коментар

• neural_network

Тези промени ги налага ситуацията и компания която не прави постоянно промени , това означава че е закърняла или просто умряла.

Коментар

Working...
                                X