Първоначално изпратено от __cupid__
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеЯсно защо си губил, защото си мислиш, че някой влиза на този пазар за да ти вземе 100-те $
Това го правят само в SCI! Когато търгуваш с акции нещата са ясни и прости а парите се печелят лесно.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеГубил съм пари от форекс и от акции, така че говоря от собствен опит.
Това го правят само в SCI! Когато търгуваш с акции нещата са ясни и прости а парите се печелят лесно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеТолкова си далече от финансовите пазари, че по-добре си мълчи, не знаеш само как се излагаш!НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеТова няма значение, важното е че хората имат достъп до информация и самостоятелно взимане на решение. Знаят какви биха могли да бъдат рисковете и евентуалните печалби. Вие на борсата сте изложени на много по-голяма пирамидална схема, защото не се усещата че пазара изобщо независи от вас и не се знае кой в коя минута ще ви закопае като направи финансова манипулация.
Антонио
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеДа има, дори съм чувал че като си купиш карта и нямаш пари за БП, спонсора ти те надъхва да вземеш кредит за да не изпуснеш възможността
Мерси и на чичо Тони, че и той даде малко яснота по въпроса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнениеЗнаеш ли дали има хора, които са взели кредит за да станат БП?Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеКире, тези 10% инфлацията ги изяжда винаги. То ако беше изгодна борсата нямаше да има 30 000 последователи на СЦИ и да продължават да никнат като гъби след дъжд, те щяха да са на борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеКиро
Кажи го на мениджърите на пикливи фирми като орифлейм и ейвън които взимат десетки хиляди долара седмично, че техния бизнес е пирамидален и незаконен и губещ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКерчев на Борсата можеш да купиш привилигировани акции и да си получаваш по 10% дивидент върху капитала, а при вас само загуби и обещания
$Имах предвид че 5-6000 бизнес партньора които са инвестирали десетки милиони няма да оставят нещата да западнат, ако са хора на място и кръвта ще си дадат, само и само компанията им да успее и да се наложи по света.
"Толкова много пари" , това не са много пари за подобен мащабен бизнес в който всеки има дял.$
На кой даваш акъл,скивай за кви левове става въпрос )
Коментар
Коментар