IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кире, тези 10% инфлацията ги изяжда винаги. То ако беше изгодна борсата нямаше да има 30 000 последователи на СЦИ и да продължават да никнат като гъби след дъжд, те щяха да са на борсата.
    НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• за бъдещите БП на SCI

Преди да станете Бизнес Партньори в SCI се замислете малко!

SCI предлагат хибриден бинарен компенсационен план. Бинарните планове ако не са изчислени както трябва, могат да доведат компанията до фалит.

SCI за 3 години няколко пъти е променяла компенсационния си план. Това показва слабост в техния план.

Сериозните професионални мрежовици избягват МЛМ компании, които си сменят компенсационния план. Това създава несигурност - каква структура да гради някой, когато труда му може да отиде по дяволите само с една поредна промяна на компенсационния план.

Избягвайте МЛМ компании, които не са публични дружества и нямат контрол от акционерите. Собственика на една частна МЛМ компания чисто теоритично може да се събуди сутринта лошо, да се почеше по главата и да натисни бутона ENTER с който да активира нов компенсационен план.

С две думи - скоро отново може да очакваме поредната промяна в компенсационния план на SCI.

Коментар

• Керчев на Борсата можеш да купиш привилигировани акции и да си получаваш по 10% дивидент върху капитала, а при вас само загуби и обещания

Коментар

• Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнение
          Знаеш ли дали има хора, които са взели кредит за да станат БП?
          Аз познавам хора които са взели частни кредити от приятели.
          НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Керчев ви все пак пирапида ли сте или куб
            Това няма значение, важното е че хората имат достъп до информация и самостоятелно взимане на решение. Знаят какви биха могли да бъдат рисковете и евентуалните печалби. Вие на борсата сте изложени на много по-голяма пирамидална схема, защото не се усещата че пазара изобщо независи от вас и не се знае кой в коя минута ще ви закопае като направи финансова манипулация.
            Антонио

Коментар

• You are fraud and you know it...

музикален поздрав за феновете на SCI

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                Силно се надявам да няма кръв, но като знам колко бедни хора са се набутали с толкова много пари, по-добре просторът и кликата му да избягат далече и навреме
                Знаеш ли дали има хора, които са взели кредит за да станат БП?

Коментар

• Керчев ви все пак пирапида ли сте или куб

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                    За мое огромно съжаление трябва да се съглася с Керчев, такива структури се разпадат едва когато губещите са станалии много на брой
                    Няма защо да се жалиш и оплакваш толкова от мен, сме пак не сме семейство и не сме 24 часа нон стоп заедно.

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
                      Не трябва да бъдем жестоки към хората, които са необразовани или са с ограничени умствени възможности.
                      Не всички са имали късмет и са се облагодетелствали от генетичната лотария.

Отделно има статистика, че докторите и адвокатите попадат най-много в губещи инвестиционни схеми или измами.
                      Те не са глупави и необразовани, но са доверчиви.
                      След 200 страници писания, ако до сега не са се усетили, просто си го заслужават.Това да си наивен и да си тъп и алчен са съвсем различни неща

Коментар

• Първоначално изпратено от skostadinov82 Разгледай мнение
                        Издиша ти образованието и поведението, твоето писане и слово няма и словоред.Къде са те учили да се заяждаш.
                        Идеите им, на против не издишат-издишащи те сте вие неверниците. После ше има да злорадствате, защо навремето не се включихме.
                        Точно като пастора и лидерите, ни трябват такива водещи фигури и в политиката.
                        Ние неверниците ще ти разкатаем фамилията на теб и на цялата ти измамна шайка!

Айде отивай да събираш за BMW-то ГЛУПАК!

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
                          В различни държави има в момента дела срещу Lyoness.
                          Австрийските и швейцарските власти са започнали разследване на бизнес модела на Lyoness. Проверките са по твърденията, че компанията ръководи незаконна пирамидална схема.
                          Подобни разследванията са тръгнали в Унгария и Австралия.
                          Австрийският Съюз на Потребителите е завела дело срещу Lyoness за осигуряване на участниците с неясни и подвеждащи Общи Условия

Австрийската адвокатската кантора VKI-Breiteneder в момента е адвокат, на около 300 бивши участници в Лайонес, които искат парите си обратно от Лайонес.

Тук в България някой ще се задейства ли да провери дейността на SCI - българската имитация на Лайонес?
                          Няма какво да се проверява закона е един и същ в целия ЕС, защото е наложен с директива на ЕК за всички страни членки. Подобно на австрийската КЗП и българската трябва да започне разследване, за да се установи дали paзплащанията идват от приходите от картата (продукта) или от новопостъпилите БП, ако е второто, на лице е забранена пирамидална структура.Въпроса е защо институцииите не си свършат работата както трябва, aма то не им е за първи път, може да се напънат чак когато стане скандал и хората пропищят, но тогава ще е късно. За мое огромно съжаление трябва да се съглася с Керчев, такива структури се разпадат едва когато губещите са станалии много на брой
                          Last edited by paula_12; 06.08.2013, 12:09.

Коментар

• Моля, някой може ли да публикува въпросите и отговорите от последните страници на книжката, която дават само на БП на SCI.

Там има интересни отговори

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                              Ама какво им обясняваш, те си заслужават съдбата. За пореден път показват, че само неграмотни хора, които не могат да формулират едно просто изречение са се нахендрили в тая простотия.
                              Не трябва да бъдем жестоки към хората, които са необразовани или са с ограничени умствени възможности.
                              Не всички са имали късмет и са се облагодетелствали от генетичната лотария.

Отделно има статистика, че докторите и адвокатите попадат най-много в губещи инвестиционни схеми или измами.
                              Те не са глупави и необразовани, но са доверчиви.

Коментар

• [QUOTE=neural_network;105948770

Тук в България някой ще се задейства ли да провери дейността на SCI - българската имитация на Лайонес?[/QUOTE]

Докато всички печелят каквато е и идеята, подобни дела са илюзорни като постоянната природа на съществуването на миналогодишния сняг.

Коментар

Working...
                                X