Кире, тези 10% инфлацията ги изяжда винаги. То ако беше изгодна борсата нямаше да има 30 000 последователи на СЦИ и да продължават да никнат като гъби след дъжд, те щяха да са на борсата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
за бъдещите БП на SCI
Преди да станете Бизнес Партньори в SCI се замислете малко!
SCI предлагат хибриден бинарен компенсационен план. Бинарните планове ако не са изчислени както трябва, могат да доведат компанията до фалит.
SCI за 3 години няколко пъти е променяла компенсационния си план. Това показва слабост в техния план.
Сериозните професионални мрежовици избягват МЛМ компании, които си сменят компенсационния план. Това създава несигурност - каква структура да гради някой, когато труда му може да отиде по дяволите само с една поредна промяна на компенсационния план.
Избягвайте МЛМ компании, които не са публични дружества и нямат контрол от акционерите. Собственика на една частна МЛМ компания чисто теоритично може да се събуди сутринта лошо, да се почеше по главата и да натисни бутона ENTER с който да активира нов компенсационен план.
С две думи - скоро отново може да очакваме поредната промяна в компенсационния план на SCI.
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнениеЗнаеш ли дали има хора, които са взели кредит за да станат БП?НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКерчев ви все пак пирапида ли сте или куб
АнтониоНЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеСилно се надявам да няма кръв, но като знам колко бедни хора са се набутали с толкова много пари, по-добре просторът и кликата му да избягат далече и навреме
Коментар
-
Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнениеЗа мое огромно съжаление трябва да се съглася с Керчев, такива структури се разпадат едва когато губещите са станалии много на бройНЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнениеНе трябва да бъдем жестоки към хората, които са необразовани или са с ограничени умствени възможности.
Не всички са имали късмет и са се облагодетелствали от генетичната лотария.
Отделно има статистика, че докторите и адвокатите попадат най-много в губещи инвестиционни схеми или измами.
Те не са глупави и необразовани, но са доверчиви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skostadinov82 Разгледай мнениеИздиша ти образованието и поведението, твоето писане и слово няма и словоред.Къде са те учили да се заяждаш.
Идеите им, на против не издишат-издишащи те сте вие неверниците. После ше има да злорадствате, защо навремето не се включихме.
Точно като пастора и лидерите, ни трябват такива водещи фигури и в политиката.
Айде отивай да събираш за BMW-то ГЛУПАК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнениеВ различни държави има в момента дела срещу Lyoness.
Австрийските и швейцарските власти са започнали разследване на бизнес модела на Lyoness. Проверките са по твърденията, че компанията ръководи незаконна пирамидална схема.
Подобни разследванията са тръгнали в Унгария и Австралия.
Австрийският Съюз на Потребителите е завела дело срещу Lyoness за осигуряване на участниците с неясни и подвеждащи Общи Условия
Австрийската адвокатската кантора VKI-Breiteneder в момента е адвокат, на около 300 бивши участници в Лайонес, които искат парите си обратно от Лайонес.
Тук в България някой ще се задейства ли да провери дейността на SCI - българската имитация на Лайонес?Last edited by paula_12; 06.08.2013, 12:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеАма какво им обясняваш, те си заслужават съдбата. За пореден път показват, че само неграмотни хора, които не могат да формулират едно просто изречение са се нахендрили в тая простотия.
Не всички са имали късмет и са се облагодетелствали от генетичната лотария.
Отделно има статистика, че докторите и адвокатите попадат най-много в губещи инвестиционни схеми или измами.
Те не са глупави и необразовани, но са доверчиви.
Коментар
-
[QUOTE=neural_network;105948770
Тук в България някой ще се задейства ли да провери дейността на SCI - българската имитация на Лайонес?[/QUOTE]
Докато всички печелят каквато е и идеята, подобни дела са илюзорни като постоянната природа на съществуването на миналогодишния сняг.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
Коментар