IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от skostadinov82 Разгледай мнение
    не съм царист не съм и Ц/Г/еРбер ти ако си вервай им.
    Той е Пасторист, а ние сме неверници!!!

Коментар

• В различни държави има в момента дела срещу Lyoness.
      Австрийските и швейцарските власти са започнали разследване на бизнес модела на Lyoness. Проверките са по твърденията, че компанията ръководи незаконна пирамидална схема.
      Подобни разследванията са тръгнали в Унгария и Австралия.
      Австрийският Съюз на Потребителите е завела дело срещу Lyoness за осигуряване на участниците с неясни и подвеждащи Общи Условия

Австрийската адвокатската кантора VKI-Breiteneder в момента е адвокат, на около 300 бивши участници в Лайонес, които искат парите си обратно от Лайонес.

Тук в България някой ще се задейства ли да провери дейността на SCI - българската имитация на Лайонес?

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
        Как са те зомбирали, осъзнай се, мисли, живей свободно ! В работата /бизнеса/ не съществуват термини като "неверници", "пастори" , "лидери" и там други глупости. Млад си /82/ , сектата ще те унищожи.........
        Ама какво им обясняваш, те си заслужават съдбата. За пореден път показват, че само неграмотни хора, които не могат да формулират едно просто изречение са се нахендрили в тая простотия.
        Last edited by irena; 06.08.2013, 11:18.

Коментар

Издиша ти образованието и поведението, твоето писане и слово няма и словоред.Къде са те учили да се заяждаш.
          Идеите им, на против не издишат-издишащи те сте вие неверниците. После ше има да злорадствате, защо навремето не се включихме.
          Точно като пастора и лидерите, ни трябват такива водещи фигури и в политиката.
          Ти ли ще говориш за словоред, образование и т.н.
          Трябва да включат и курсове за ограмотяване в тези семинари за по 50 лв. (ама то ако ви образоват няма да им давате парички). Прост народ- много БП.

Коментар

Издиша ти образованието и поведението, твоето писане и слово няма и словоред.Къде са те учили да се заяждаш.
            Идеите им, на против не издишат-издишащи те сте вие неверниците. После ше има да злорадствате, защо навремето не се включихме.
            Как са те зомбирали, осъзнай се, мисли, живей свободно ! В работата /бизнеса/ не съществуват термини като "неверници", "пастори" , "лидери" и там други глупости. Млад си /82/ , сектата ще те унищожи.........

Коментар

• проста си и проста чалгарка си оставаш

Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
              Математиката не ти е сложна явно, като гледам и правописът и граматиката също са ти силни страни. Ако правилно съм разбрала неграмотното ти писание, искаш да кажеш, че самата сейвкарта е хубаво нещо. Ако си прочел дискусията във форума щеше да знаеш, че критиката към СЦИ няма много общо със самата карта, насочена е към бизнеспакетите, но ако трябва да сме точни и идеята с картата също малко издиша. Зад идеята с картата се крие една всепризната маркетингова стратегия. Всеки търговец се стреми да има лоялни клиенти, които да пазаруват при него, а не при конкуренцията, и се старае по различни начини да привлече клиентите. Като се има предвид, че картата се плаща, излиза, че посланието на търговците е следното: "Плати си, за да ми станеш лоялен клиент". Мисля, че това е една от многото причини, поради които никоя голяма верига няма да се включи в тази пародия.

щом има лук, значи има слука и затова живея тук

Коментар

• ти си го добави

Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
                "Е аз не съм им БП на Сейв Кампани" и едно "ВЕРВАЙТЕ МИ!" трябва да добавиш
                не съм царист не съм и Ц/Г/еРбер ти ако си вервай им.
                щом има лук, значи има слука и затова живея тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                  Имах предвид че 5-6000 бизнес партньора които са инвестирали десетки милиони няма да оставят нещата да западнат, ако са хора на място и кръвта ще си дадат, само и само компанията им да успее и да се наложи по света.
                  "Толкова много пари" , това не са много пари за подобен мащабен бизнес в който всеки има дял.
                  Майтап си правиш, нали? 5-6000 "БП" x 10 000 000 лв. = ????
                  Време е да се появи нов защитник на SCI, г-н Керчев тотално изпуши!

Коментар

• Аз пожелавам на нашето общество да добие разума и да ражда все по-малко паразити като тебе

пожелавам на хората да се отърсят от наивитета и като видят измамник като тебе на улицата да го заобикалят като чумав

пожелавам на народа да си вземе поука от всичко това, а измамените да се усетят на време и да имат смелостта да кажат - "Излъгаха ме и ми взеха парите" а не да си траят като мишки и да псуват "късмета си"

Пожелавам си модераторите в най-скоро да те баннат от тук и повече да не те виждам.

Пожелавам на всички да възпитават децата си така, че да не продават приятелите си за 20 сребърника и да знаят раликата между ценности и пари.

Пожелавам ни ДА СМАЖЕМ ИЗМАМНИЦИТЕ като Керчев и да ги наврем в миша дупка от където никога повече да не излезнат.

Коментар

• Хораааа, бизнес партньори в СЦИ, на 12ти ще има ЗВЕЗДОПАД ! Метеоритен поток Персеиди!
                      Ще си пожелаем около един тон желания.
                      Last edited by Anton Ker4ev; 06.08.2013, 05:34.
                      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                        Силно се надявам да няма кръв, но като знам колко бедни хора са се набутали с толкова много пари, по-добре просторът и кликата му да избягат далече и навреме
                        Имах предвид че 5-6000 бизнес партньора които са инвестирали десетки милиони няма да оставят нещата да западнат, ако са хора на място и кръвта ще си дадат, само и само компанията им да успее и да се наложи по света.
                        "Толкова много пари" , това не са много пари за подобен мащабен бизнес в който всеки има дял.
                        НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                          В тази индустрия са инвестирани милиони, няма лесно да падне, не и без кръв.
                          Силно се надявам да няма кръв, но като знам колко бедни хора са се набутали с толкова много пари, по-добре просторът и кликата му да избягат далече и навреме
                          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                            Тази статия предизвика доста сериозна реакция сред познатите ми от Пловдив, има много споделяния във фейсбук и много от тях признават че статията е достоверна и СЦИ е пълна измама. Идва времето за полуразпад
                            В тази индустрия са инвестирани милиони, няма лесно да падне, не и без кръв.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan1551 Разгледай мнение
                              ПРодължението в Марица

http://marica.bg/%D0%B8%D0%BD%D1%84%...ews134066.html
                              Тази статия предизвика доста сериозна реакция сред познатите ми от Пловдив, има много споделяния във фейсбук и много от тях признават че статията е достоверна и СЦИ е пълна измама. Идва времето за полуразпад
                              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Това Пастор първото му име ли е или или така му викате , щот не му знаете името

Коментар

Working...
                                X