Първоначално изпратено от skostadinov82
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
В различни държави има в момента дела срещу Lyoness.
Австрийските и швейцарските власти са започнали разследване на бизнес модела на Lyoness. Проверките са по твърденията, че компанията ръководи незаконна пирамидална схема.
Подобни разследванията са тръгнали в Унгария и Австралия.
Австрийският Съюз на Потребителите е завела дело срещу Lyoness за осигуряване на участниците с неясни и подвеждащи Общи Условия
Австрийската адвокатската кантора VKI-Breiteneder в момента е адвокат, на около 300 бивши участници в Лайонес, които искат парите си обратно от Лайонес.
Тук в България някой ще се задейства ли да провери дейността на SCI - българската имитация на Лайонес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнениеКак са те зомбирали, осъзнай се, мисли, живей свободно ! В работата /бизнеса/ не съществуват термини като "неверници", "пастори" , "лидери" и там други глупости. Млад си /82/ , сектата ще те унищожи.........Last edited by irena; 06.08.2013, 11:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skostadinov82 Разгледай мнениеИздиша ти образованието и поведението, твоето писане и слово няма и словоред.Къде са те учили да се заяждаш.
Идеите им, на против не издишат-издишащи те сте вие неверниците. После ше има да злорадствате, защо навремето не се включихме.
Точно като пастора и лидерите, ни трябват такива водещи фигури и в политиката.
Трябва да включат и курсове за ограмотяване в тези семинари за по 50 лв. (ама то ако ви образоват няма да им давате парички). Прост народ- много БП.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skostadinov82 Разгледай мнениеИздиша ти образованието и поведението, твоето писане и слово няма и словоред.Къде са те учили да се заяждаш.
Идеите им, на против не издишат-издишащи те сте вие неверниците. После ше има да злорадствате, защо навремето не се включихме.
Точно като пастора и лидерите, ни трябват такива водещи фигури и в политиката.
Коментар
-
проста си и проста чалгарка си оставаш
Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнениеМатематиката не ти е сложна явно, като гледам и правописът и граматиката също са ти силни страни. Ако правилно съм разбрала неграмотното ти писание, искаш да кажеш, че самата сейвкарта е хубаво нещо. Ако си прочел дискусията във форума щеше да знаеш, че критиката към СЦИ няма много общо със самата карта, насочена е към бизнеспакетите, но ако трябва да сме точни и идеята с картата също малко издиша. Зад идеята с картата се крие една всепризната маркетингова стратегия. Всеки търговец се стреми да има лоялни клиенти, които да пазаруват при него, а не при конкуренцията, и се старае по различни начини да привлече клиентите. Като се има предвид, че картата се плаща, излиза, че посланието на търговците е следното: "Плати си, за да ми станеш лоялен клиент". Мисля, че това е една от многото причини, поради които никоя голяма верига няма да се включи в тази пародия.
Издиша ти образованието и поведението, твоето писане и слово няма и словоред.Къде са те учили да се заяждаш.
Точно като пастора и лидерите, ни трябват такива водещи фигури и в политиката.щом има лук, значи има слука и затова живея тук
Коментар
-
ти си го добави
Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение"Е аз не съм им БП на Сейв Кампани" и едно "ВЕРВАЙТЕ МИ!" трябва да добавишщом има лук, значи има слука и затова живея тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеИмах предвид че 5-6000 бизнес партньора които са инвестирали десетки милиони няма да оставят нещата да западнат, ако са хора на място и кръвта ще си дадат, само и само компанията им да успее и да се наложи по света.
"Толкова много пари" , това не са много пари за подобен мащабен бизнес в който всеки има дял.
Време е да се появи нов защитник на SCI, г-н Керчев тотално изпуши!
Коментар
-
Аз пожелавам на нашето общество да добие разума и да ражда все по-малко паразити като тебе
пожелавам на хората да се отърсят от наивитета и като видят измамник като тебе на улицата да го заобикалят като чумав
пожелавам на народа да си вземе поука от всичко това, а измамените да се усетят на време и да имат смелостта да кажат - "Излъгаха ме и ми взеха парите" а не да си траят като мишки и да псуват "късмета си"
Пожелавам си модераторите в най-скоро да те баннат от тук и повече да не те виждам.
Пожелавам на всички да възпитават децата си така, че да не продават приятелите си за 20 сребърника и да знаят раликата между ценности и пари.
Пожелавам ни ДА СМАЖЕМ ИЗМАМНИЦИТЕ като Керчев и да ги наврем в миша дупка от където никога повече да не излезнат.
Коментар
-
Хораааа, бизнес партньори в СЦИ, на 12ти ще има ЗВЕЗДОПАД ! Метеоритен поток Персеиди!
Ще си пожелаем около един тон желания.Last edited by Anton Ker4ev; 06.08.2013, 05:34.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеСилно се надявам да няма кръв, но като знам колко бедни хора са се набутали с толкова много пари, по-добре просторът и кликата му да избягат далече и навреме
"Толкова много пари" , това не са много пари за подобен мащабен бизнес в който всеки има дял.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеВ тази индустрия са инвестирани милиони, няма лесно да падне, не и без кръв.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеТази статия предизвика доста сериозна реакция сред познатите ми от Пловдив, има много споделяния във фейсбук и много от тях признават че статията е достоверна и СЦИ е пълна измама. Идва времето за полуразпадНЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan1551 Разгледай мнениеМнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
Коментар