IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар на пастор Петров (или на някой зомбиран последовател) под статията на в-к "Марица":

" По отношение на Дубай, да имам жилище там не случайно, пазарите на тази част на света ни очакват вече. "
    Значи, тея съвсем ни взеха за маймуни. Искат да повярваме, че ще експандират в Дубай и района! Или не им е ясно, че по законите на корана в една консервативна ислямска държава за такова нещо ще те убият с камъни, или пасторът е решил да покръсти дубайците ....... или ние верно сме маймуни .........

Коментар

• В момента когато медийте на Пеевски тероризират гражданското общество и СЦИ, аз искам да поздравя и да засвидеталствам подкрепата си към Пастор Петров и Станчо, и да им пожелая много щастие и радостни моменти.
      Ако в този момент сте в Дубай ви пожелавам прекрасни дрифтове там, има страшни писти! http://www.youtube.com/watch?v=-LHZBtP9DhA
      Антонио
      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Започна да се вдига много шум в Пловдив. Предполагам сега ще има проблеми за авторите на статията. Разни БП ще искат мъст, защото така им се нарушава идилията. Сега ще са супер изнервени по презентациите, защото няма как да знаят дали няма подводници в залите.
        Чак ми се иска някой да ме покани на презентация, да им се посмея малко на аматьорски изпълнения!

Коментар

• Първоначално изпратено от skostadinov82 Разгледай мнение
          Вярно вс е до математиката, но ако решиш и ти била се пробвала.
          Математиката не е сложна наука.
          Е аз не съм им БП на Сейв Кампани но парите за картата си избих за нула време.
          Вярно е че тук се печелят парите не от самото потребление на картите. А от тяхното изкупуване, и тук клиентите на са "поредния излъган" , "прецакън" или прочие както Вие там ги наричате. Просто вс се старае да присъедини повече и повече приятелите си , и техните да работят екипно и взаимно да си помагат. Да сте видяли във подобните орифлeйм и прочие екипна работа.

"Е аз не съм им БП на Сейв Кампани" и едно "ВЕРВАЙТЕ МИ!" трябва да добавиш

Коментар

• ПРодължението в Марица

http://marica.bg/%D0%B8%D0%BD%D1%84%...ews134066.html

Коментар

• http://marica.bg/%D0%B7%D0%B0%D1%80%...ews133668.html

Много жълт вестник и статия.
              НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• ЕТО ЕДНА ФАЛИРАЛА ПИРАМИДА ОТ МИНАЛОТО

http://www.factor-news.net/index_.php?cm=2&id=7698 Пирамидата Галакси влиза в съда
                Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Вестник Марица - Пловдив
                  Измама или бизнес - бихте ли участвали?
                  Зарибяването SCI: Дай 50 лева и те правим милионер - Marica.bg
                  marica.bg
                  Да станеш милионер срущу закупуването на карта от 50 лева предлага компания, която от три години вербува...

АМА ТО БИЛО ИЗМАМА

Коментар

• Иначе малко по-сериозно.

Засега като мрежов маркетингов план/продукт безспорният номер 1 за БГ империя са буквичките, дарени на чилячеството преди над 1100 години.

На българските буквички пише 1/5 от сушата на планетата - демек 20% пазарен дял и издържаха над хиляда години на ударите на историята без да фалират.

П.П. Нямам идея дали ще съм жив да видя подобно постижение от БГ фирма някога, но поне имате примера на предците си как се прави уникален продукт.

Ха, наздраве!
                    Last edited by marandi; 05.08.2013, 04:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от skostadinov82 Разгледай мнение
                      Вярно е че тук се печелят парите не от самото потребление на картите. А от тяхното изкупуване, и тук клиентите на са "поредния излъган" , "прецакън" или прочие както Вие там ги наричате. Просто вс се старае да присъедини повече и повече приятелите си , и техните да работят екипно и взаимно да си помагат. Да сте видяли във подобните орифлиим и прочие екипна работа.
                      Математиката не ти е сложна явно, като гледам и правописът и граматиката също са ти силни страни. Ако правилно съм разбрала неграмотното ти писание, искаш да кажеш, че самата сейвкарта е хубаво нещо. Ако си прочел дискусията във форума щеше да знаеш, че критиката към СЦИ няма много общо със самата карта, насочена е към бизнеспакетите, но ако трябва да сме точни и идеята с картата също малко издиша. Зад идеята с картата се крие една всепризната маркетингова стратегия. Всеки търговец се стреми да има лоялни клиенти, които да пазаруват при него, а не при конкуренцията, и се старае по различни начини да привлече клиентите. Като се има предвид, че картата се плаща, излиза, че посланието на търговците е следното: "Плати си, за да ми станеш лоялен клиент". Мисля, че това е една от многото причини, поради които никоя голяма верига няма да се включи в тази пародия.

Коментар

• цитат ли

Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                        Не става въпрос за това в какво вярваме ние, става въпрос за чиста математика. В математиката няма вяра или субективност, защо не можете да разберете, че ако искате да сте бизнесмени, трябва да можете да смятате? Защо не искате да разберете, че щом има толкова негативизъм, значи нещо не е наред. Защо го няма този негативизъм спрямо Орифлейм или някоя друга МЛМ компания? Не ми казвайте само, че някой иска да им вземе бизнеса! Не се сещайте веднага за наизустения отговор, на който те са ви научили!
                        Вярно е че тук се печелят парите не от самото потребление на картите. А от тяхното изкупуване, и тук клиентите на са "поредния излъган" , "прецакън" или прочие както Вие там ги наричате. Просто вс се старае да присъедини повече и повече приятелите си , и техните да работят екипно и взаимно да си помагат. Да сте видяли във подобните орифлиим и прочие екипна работа.
                        щом има лук, значи има слука и затова живея тук

Коментар

• Паула, Лоли, девойчета, вие нямате ли си партньори , семейства, какво е това денонощно иронизиране на СЦИ?! Иронията е прикрита агресия и гняв който прави живота труден и беден във всеки един смисъл и аспект.
                          Чичо Тони

Коментар

• Всъщност има лесни пари!

Всички начини за бързо и лесно забогатяване са описани и систематизирани в една книга. Книгата се казва "Наказателен Кодекс".

Коментар

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
                              Съгласявам се с всичко написано.
                              ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
                                Многооо добро!
                                Съгласявам се с всичко написано.
                                http://aderture.sci.sc/

Коментар

Working...
                                X