IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
    Някой прочете ли статията ?
    http://forbesbulgaria.bg/%D1%80%D0%B...0%D0%BC%D0%B0/
    http://forbesbulgaria.bg/wp-content/...s_Bulgaria.pdf

Ти прочети ли колко от парите които им докарват такива като теб са отишли за да се чувствате като шампиони? Не много, около 10к този път.

ПП: не забравяй като смяташ че "ПР и платени публикации + 20% върху тарифата (за изработване)."
    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
      Aтаката срещу измамниците от SCI ще продължи докато изчезнат безследно или ги вкарат в затвора.

Нормалните хора порицават измамата, тя е тумор в обществото, чиито разсейки не трябва да остават отпечатък върху културата на подрастващите, освен като поука.

А поуките тук са много:

"ЛЕСНИ ПАРИ НЯМА, КОЙТО ТИ ГИ ОБЕЩАВА Е ЛЪЖЕЦ"

"ЛЪСКАВАТА ФАСАДА Е МАРКЕТИНГ ТРИК" - Костюмарите, БМВ-та, презентации в Хилтън и Кемпински - призовават ви да вярвате на очите си, а не на разума....

"ИЗМАМНИЦИТЕ ЧЕСТО ИЗПОЛЗВАТ РЕЛИГИЯТА ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ ПАРИ ОТ НАИВНИ ХОРА" - Тези хора просто монетизират авторитета на вярата без да са вярващи, това важи и за врачки, говорещи с духове, астролози и всякакви други превръщащи мистиката и трансцендентното в бизнес.

"СКЕПТИЦИЗМА КЪМ МУЛТИ ЛЕВЪЛ МАРКЕТИНГА Е ОСНОВАТЕЛЕН" - Бизнес се прави с добър продукт или услуга, които хората искат. Ако ти продават продукт в комплект с МЛМ схема бягай на далече.

"ИЗЛЪГАНИТЕ ХОРА ГИ Е СРАМ ДА СИ ПРИЗНАЯТ ЧЕ ДОБРОВОЛНО СА ДАЛИ ПАРИТЕ СИ"

"БИЗНЕСА И ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ПАРИТЕ СЕ ОСНОВАВАТ НА РАЦИОНАЛИЗЪМ, А НЕ НА ЕМОЦИИ, ВЯРА И ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ"
      Многооо добро!

Коментар

• Някой прочете ли статията ?
        http://aderture.sci.sc/

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
          Според мен стабилно се е*ава и просто е избрал по-нестандартен метод. ;D
          Без финансово възнаграждение ???

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
            Тогава, или си създател на пирамидата SCI или от SCI са ти прибрали всичките пари и сега ти трябват жертви и пишеш тук в защита на измамата
            Според мен стабилно се е*ава и просто е избрал по-нестандартен метод. ;D
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
              Самоосигурявам се в Италия, незаконно.Ще имам европейска пенсия, за разлика от средния българин
              Във България не съм плащал осигуровки и данъци изобщо през живота си.
              Тогава, или си създател на пирамидата SCI или от SCI са ти прибрали всичките пари и сега ти трябват жертви и пишеш тук в защита на измамата

Коментар

Самоосигурявам се в Италия, незаконно.Ще имам европейска пенсия, за разлика от средния българин
                Викаш благобг пасти да яде.

Коментар

Нещо не излизат сметките, ако след 19г.възраст си самоосигуряващ се застъпваш с времето на комунизма, а по тогава такъв статут не е съществувал.
                  НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Нещо не излизат сметките, ако след 19г.възраст си самоосигуряващ се застъпваш с времето на комунизма, а по тогава такъв статут не е съществувал.
                    За момент да се получат две мнения едно до друго еднакви по смисъл.

Та, за да не е офтопик:

Дон Тони, да не би да си бил извън България преди 89та?

Коментар

На около 50 но се чувствам на 30г.

Коментар

• Душата бръчки няма.

Коментар

На каква възраст си, ако не ти е проблем да споделиш пред аудиторията?

Дето се казва, ако не те устройва точна цифра, поне фазата 40те, 50те?
                          На около 50 но се чувствам на 30г.
                          НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Вече три пъти обясних в темата че не съм. Защо не четете темата от начало?
                            Паля се само когато има платени коментиращи с цел омаскаряване.
                            Кой трябва да ни плаща? SCI няма конкуренция на местно/национално/ ниво?
                            Склонен съм да мисля, че SCI ти плащат за да пишеш тук
                            Last edited by briko; 04.08.2013, 18:03.

Коментар

На 19г. години като бях, работих 3 месеца в един зимен курорт като сервитьор.
                              От тогава съм самонает.
                              На каква възраст си, ако не ти е проблем да споделиш пред аудиторията?

Дето се казва, ако не те устройва точна цифра, поне фазата 40те, 50те?

Коментар

Дон Тони, каква беше последната работа, която работеше, ако не е тайна? Имам предвид работа - граждански/трудов договор, заплата, обедна почивка, "може ли да изляза, че съм на зъболекар", сещаш се.
                                На 19г. години като бях, работих 3 месеца в един зимен курорт като сервитьор.
                                От тогава съм самонает.

Коментар

Working...
                                X