IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
    Вече три пъти обясних в темата че не съм. Защо не четете темата от начало?
    Паля се само когато има платени коментиращи с цел омаскаряване.
    Дон Тони, каква беше последната работа, която работеше, ако не е тайна? Имам предвид работа - граждански/трудов договор, заплата, обедна почивка, "може ли да изляза, че съм на зъболекар", сещаш се.
    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
      Нямам нищо общо с Lyoness.

Клиенти да привлечеш е едно, а да ги задържиш е съвсем друго.

Ker4ev ти бизнес партньор ли си в SCI ?
      Защо се палиш толкова?
      Вече три пъти обясних в темата че не съм. Защо не четете темата от начало?
      Паля се само когато има платени коментиращи с цел омаскаряване.
      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

От отчетите на SCI:

2011 - Разходи за персонала: 5000 лева
        --------
        Разходи за възнаграждения 4000 лв.
        Разходи за осигуровки 1000 лева
        -------

2010 - Разходи за персонала: 4000 лева
        --------
        Разходи за възнаграждения 3000 лв. (3000/12=250 лева/месец)
        -------

Сметнато на месец:
        2011 - 4000/12=333 лева/месец
        2010 - 3000/12=250 лева/месец

Задачка-закачка за инвеститори в компания с хибриден бинарен компенсационен план:
        Колко души работят в SCI?
        Ще отговорят след консултация с падрето Отговора ще е от типа: "мразите успяващите хора, вие сте против прогреса, нищо не разбирате от МЛМ, тук сте се събрали негативни хора и т.н.
        Пардон, сега видях, че е написано вече.
        Last edited by briko; 04.08.2013, 17:18.

Коментар

Неудачници сте защото сте си позволили да изпуснете такъв ценен кадър като г-н Петров, не са успели да го задържите. Е сега той ви го върна тъпкано, като ви взе всички потенциални клиенти.
          Правилно, що да бачка за пирамида, като може да си направи своя.
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Неудачници сте защото сте си позволили да изпуснете такъв ценен кадър като г-н Петров, не са успели да го задържите. Е сега той ви го върна тъпкано, като ви взе всички потенциални клиенти.
            Нямам нищо общо с Lyoness.

Клиенти да привлечеш е едно, а да ги задържиш е съвсем друго.

Ker4ev ти бизнес партньор ли си в SCI ?
            Защо се палиш толкова?

Коментар

От отчетите на SCI:

--------
              -------

--------
              -------

Сметнато на месец:

Задачка-закачка за инвеститори в компания с хибриден бинарен компенсационен план:
              Оооо неееее, това е сложен въпрос, ще трябва да питат Пастора. Освен това за неграмотния БП, не е важно кво пише в отчета, важно е какво казва Пастора.
              Така че ако Той каже че персонала е 100 човека, начи е така.
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Тази фирма персонал има ли?

От отчетите на SCI:

--------
                -------

--------
                -------

Сметнато на месец:

Коментар

Осъзнал и разбрал "че го използват". А неговите последователи, дали ще осъзнаят същото?

Как е развил мрежата на Lyoness? Развивал е собствена структура за да печели.
                  Lyoness не са неудачници. Имат персонал от 980 човека в 33 държави.

Защо някой да дава 50 лева за 2 годишна карта на SCI, вместо да си вземе карта от Lyoness безплатно?

А карта на Грабо за 5-6 лева не е ли по добре?
                  НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Ти може да не ги харесваш, но вероятността да са платили е огромна.
                    Защото пастор Петров разви мрежата на Lyoness, и после се осъзна че го използват и им тегли една и си направи собствен бизнес за който тези неудачници от Lyoness могат само да мечтаят.
                    Осъзнал и разбрал "че го използват". А неговите последователи, дали ще осъзнаят същото?

Как е развил мрежата на Lyoness? Развивал е собствена структура за да печели.
                    Lyoness не са неудачници. Имат персонал от 980 човека в 33 държави.

Защо някой да дава 50 лева за 2 годишна карта на SCI, вместо да си вземе карта от Lyoness безплатно?

А карта на Грабо за 5-6 лева не е ли по добре?

Коментар

Знаете ли думата иновация какво означава?

SCI (2010) срещу Lyoness (2003) - кой е иноватора и кой е имитатора?

SCI дори логото на Lyoness копира.

Сега да не ме обвините, че харесвам Lyoness?
                      Ти може да не ги харесваш, но вероятността да са платили е огромна.
                      Защото пастор Петров разви мрежата на Lyoness, и после се осъзна че го използват и им тегли една и си направи собствен бизнес за който тези неудачници от Lyoness могат само да мечтаят.

Коментар

• Първоначално изпратено от skostadinov82 Разгледай мнение
                        че много много ние българите не вярваме на на иновативния мрежов маркетинг.

Знаете ли думата иновация какво означава?

SCI (2010) срещу Lyoness (2003) - кой е иноватора и кой е имитатора?

SCI дори логото на Lyoness копира.

Сега да не ме обвините, че харесвам Lyoness?

Коментар

Пула, вашата кауза трябва да бъде друга ако искате да сте полезна на обществото, не да предпазвате хората които искат да инвестират в СЦИ, защото те правят дълбоко осъзнат избор. По скоро трябва да се борите срещу бездарниците в ПарлаМента, защото те фактически разпределят благата на всички нас 10 милиона човека, докато пастор Петров разпределя благата за сега само на 30 000 човека които са му гласували това доверие.

Поздрави http://www.youtube.com/watch?v=pjTUIu95jYs
                          СЦИ сега държава в държавата ли стана? Не стига, че тея горе ни крадат, ами да се радваме като се появят и нови крадци? Освен това при сегашния ни икономичиски строй благата не се разпределят централно от държавата, а посредством пазарния механизъм, това че управниците крадат и са корумпирани е друга тема. Строя, за когото ти говориш се нарича комунизъм и си отиде преди двайсетина години. В крайна сметка, пасторът комунист ли е, или капиталист? Нещо май толкова ви издишат аргументациите, че чак взехте да си противоречите. Що се отнася до борбата с корумпираните управници, тя започва със сформирането на гражданско общество, което има ясно съзнание и не позволява да го тъпчат и МАНИПУЛИРАТ.

Мерси за поздравчето!

Коментар

От прочетената дискусия до тук, оставам с мнението че много много ние българите не вярваме на на иновативния мрежов маркетинг.
                            Та въпроса ми е "Има ли фирми който да са без пирамидна структура" и да са преуспяващи в мрежовия маркетинг.
                            Според мен няма !!!
                            Относно Сейв Кампани Интернишанл, която в момента е преуспяваща кампания и срещам много негативи за нея, точно това Ви е грешката. Негативите и отрицателните Ви мнения във форума, карат самите членове на СКИ и самата компания още повече да се развива.
                            Извинявам се, какво сте работили до сега? В смисъл, преди да прегърнете идеята на SCI.
                            п.с. няма срамна работа.

Коментар

Има негативизъм защото общата култура на Българина е много ниска и неговата порочна гордост не може да допусне че един обикновен човек родом от селския град Тулбухин ще измисли нещо гениално (печатница за пари) която ще промени живота на милиони хора. Просто така е устроен света, някой преуспяват независимо в каква ситуация се намират. Както се казва такива хора като Петров и другия там трябва в учебниците по предриемачество да се изучават.
                              Алелуя, падре

Коментар

От прочетената дискусия до тук, оставам с мнението че много много ние българите не вярваме на на иновативния мрежов маркетинг.
                                Та въпроса ми е "Има ли фирми който да са без пирамидна структура" и да са преуспяващи в мрежовия маркетинг.
                                Според мен няма !!!
                                Относно Сейв Кампани Интернишанл, която в момента е преуспяваща кампания и срещам много негативи за нея, точно това Ви е грешката. Негативите и отрицателните Ви мнения във форума, карат самите членове на СКИ и самата компания още повече да се развива.
                                Поредния неграмотен! Моля да помислите в посока на развитие на образованието си поне до 4-ти клас.

Коментар

Working...
                                X