Първоначално изпратено от Anton Ker4ev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнениеНямам нищо общо с Lyoness.
Клиенти да привлечеш е едно, а да ги задържиш е съвсем друго.
Ker4ev ти бизнес партньор ли си в SCI ?
Защо се палиш толкова?
Паля се само когато има платени коментиращи с цел омаскаряване.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнениеОт отчетите на SCI:
2011 - Разходи за персонала: 5000 лева
--------
Разходи за възнаграждения 4000 лв.
Разходи за осигуровки 1000 лева
-------
2010 - Разходи за персонала: 4000 лева
--------
Разходи за възнаграждения 3000 лв. (3000/12=250 лева/месец)
-------
Сметнато на месец:
2011 - 4000/12=333 лева/месец
2010 - 3000/12=250 лева/месец
Задачка-закачка за инвеститори в компания с хибриден бинарен компенсационен план:
Колко души работят в SCI?
Пардон, сега видях, че е написано вече.Last edited by briko; 04.08.2013, 17:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеНеудачници сте защото сте си позволили да изпуснете такъв ценен кадър като г-н Петров, не са успели да го задържите. Е сега той ви го върна тъпкано, като ви взе всички потенциални клиенти.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеНеудачници сте защото сте си позволили да изпуснете такъв ценен кадър като г-н Петров, не са успели да го задържите. Е сега той ви го върна тъпкано, като ви взе всички потенциални клиенти.
Клиенти да привлечеш е едно, а да ги задържиш е съвсем друго.
Ker4ev ти бизнес партньор ли си в SCI ?
Защо се палиш толкова?
Коментар
-
Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнениеОт отчетите на SCI:
--------
-------
--------
-------
Сметнато на месец:
Задачка-закачка за инвеститори в компания с хибриден бинарен компенсационен план:
Така че ако Той каже че персонала е 100 човека, начи е така.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Тази фирма персонал има ли?
От отчетите на SCI:
--------
-------
--------
-------
Сметнато на месец:
Коментар
-
Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнениеОсъзнал и разбрал "че го използват". А неговите последователи, дали ще осъзнаят същото?
Как е развил мрежата на Lyoness? Развивал е собствена структура за да печели.
Lyoness не са неудачници. Имат персонал от 980 човека в 33 държави.
Защо някой да дава 50 лева за 2 годишна карта на SCI, вместо да си вземе карта от Lyoness безплатно?
А карта на Грабо за 5-6 лева не е ли по добре?НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеТи може да не ги харесваш, но вероятността да са платили е огромна.
Защото пастор Петров разви мрежата на Lyoness, и после се осъзна че го използват и им тегли една и си направи собствен бизнес за който тези неудачници от Lyoness могат само да мечтаят.
Как е развил мрежата на Lyoness? Развивал е собствена структура за да печели.
Lyoness не са неудачници. Имат персонал от 980 човека в 33 държави.
Защо някой да дава 50 лева за 2 годишна карта на SCI, вместо да си вземе карта от Lyoness безплатно?
А карта на Грабо за 5-6 лева не е ли по добре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнениеЗнаете ли думата иновация какво означава?
SCI (2010) срещу Lyoness (2003) - кой е иноватора и кой е имитатора?
SCI дори логото на Lyoness копира.
Сега да не ме обвините, че харесвам Lyoness?
Защото пастор Петров разви мрежата на Lyoness, и после се осъзна че го използват и им тегли една и си направи собствен бизнес за който тези неудачници от Lyoness могат само да мечтаят.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от skostadinov82 Разгледай мнениече много много ние българите не вярваме на на иновативния мрежов маркетинг.
Знаете ли думата иновация какво означава?
SCI (2010) срещу Lyoness (2003) - кой е иноватора и кой е имитатора?
SCI дори логото на Lyoness копира.
Сега да не ме обвините, че харесвам Lyoness?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеПула, вашата кауза трябва да бъде друга ако искате да сте полезна на обществото, не да предпазвате хората които искат да инвестират в СЦИ, защото те правят дълбоко осъзнат избор. По скоро трябва да се борите срещу бездарниците в ПарлаМента, защото те фактически разпределят благата на всички нас 10 милиона човека, докато пастор Петров разпределя благата за сега само на 30 000 човека които са му гласували това доверие.
Поздрави http://www.youtube.com/watch?v=pjTUIu95jYs
Мерси за поздравчето!
Коментар
-
Първоначално изпратено от skostadinov82 Разгледай мнениеОт прочетената дискусия до тук, оставам с мнението че много много ние българите не вярваме на на иновативния мрежов маркетинг.
Та въпроса ми е "Има ли фирми който да са без пирамидна структура" и да са преуспяващи в мрежовия маркетинг.
Според мен няма !!!
Относно Сейв Кампани Интернишанл, която в момента е преуспяваща кампания и срещам много негативи за нея, точно това Ви е грешката. Негативите и отрицателните Ви мнения във форума, карат самите членове на СКИ и самата компания още повече да се развива.
п.с. няма срамна работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеИма негативизъм защото общата култура на Българина е много ниска и неговата порочна гордост не може да допусне че един обикновен човек родом от селския град Тулбухин ще измисли нещо гениално (печатница за пари) която ще промени живота на милиони хора. Просто така е устроен света, някой преуспяват независимо в каква ситуация се намират. Както се казва такива хора като Петров и другия там трябва в учебниците по предриемачество да се изучават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skostadinov82 Разгледай мнениеОт прочетената дискусия до тук, оставам с мнението че много много ние българите не вярваме на на иновативния мрежов маркетинг.
Та въпроса ми е "Има ли фирми който да са без пирамидна структура" и да са преуспяващи в мрежовия маркетинг.
Според мен няма !!!
Относно Сейв Кампани Интернишанл, която в момента е преуспяваща кампания и срещам много негативи за нея, точно това Ви е грешката. Негативите и отрицателните Ви мнения във форума, карат самите членове на СКИ и самата компания още повече да се развива.
Коментар
Коментар