IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пула, вашата кауза трябва да бъде друга ако искате да сте полезна на обществото, не да предпазвате хората които искат да инвестират в СЦИ, защото те правят дълбоко осъзнат избор. По скоро трябва да се борите срещу бездарниците в ПарлаМента, защото те фактически разпределят благата на всички нас 10 милиона човека, докато пастор Петров разпределя благата за сега само на 30 000 човека които са му гласували това доверие.

Поздрави http://www.youtube.com/watch?v=pjTUIu95jYs
    Last edited by Anton Ker4ev; 04.08.2013, 10:08.
    НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
      Има негативизъм защото общата култура на Българина е много ниска и неговата порочна гордост не може да допусне че един обикновен човек родом от селския град Тулбухин ще измисли нещо гениално (печатница за пари) която ще промени живота на милиони хора. Просто така е устроен света, някой преуспяват независимо в каква ситуация се намират. Както се казва такива хора като Петров и другия там трябва в учебниците по предриемачество да се изучават.
      Не мога да разбера ти вярваш ли си на глупостите, които бълваш или се подиграваш на хората във форума. Първо, такива структури с абсолютно същия "бизнес" е имало и има в много държави (в момента някои от тях ги съдят, мога да дам конкретни примери), така че не виждам за какво да ги пишат по учебниците, дори и измамата не са я измислили те, а са я изкопирали. Второ, прав си, че заслужават място в учебницити, но в тези по право или криминалистика. Що се отнася до печатницата за пари, ако имаше елементарна представа от икономика, щеше да знаеш, че печатницата за пари не може да направи хората по-богати, така че не виждам, при положение, че нямяш елементарни познания в областта, защо си мислиш, че си компетентен да правиш препоръки какво да пише в учебниците. Освен това виждам, че защитниците на СЦИ доста наблягате на определени черти от българския характер, за да се аргументирате, когато хората с числа и факти подкрепят тезата си, че сте пирамида. Българинът бил завистлив, ниска му била общата култура ........ Извинете, Вие от коя държава идвате? Без да съм била на нито една от сбирките мога да предположа как в залата ехтят популистки слова от сорта на : " Много хора ще Ви кажат, че това е измама, но Вие не им вярвайте, те са завистливи, българинът си е такъв, не вярва в успеха, иска само дргият да е зле..."
      В някои европейски държави на страницата на полицията е даден телефонен номер, на който гражданите могат да се обадят ако някой се е опитал да ги привлече в пирамидална структура, обещавайки им отстъпки при бъдещи покупки. Звучи ли ти познато, Керчев? Искаш ли линка, да видиш с очите си бъдещето на СЦИ? Или пак ще четеш и коментираш избирателно само каквото ти изнася? СЦИ не доказва, че човек родом от Тулбухин може да измисли нещо гениално (което по принцип си е напълно възможно), СЦИ доказва, че както винаги сме много назад, защото западните държави отдавна вече знаят що е туй СЦИ, много преди твоето СЦИ да съществува, и са намерили начин да предпазят гражданите си от него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
        Тия двамата и Жоро вратарчето къде ги забравяш?
        Не съм съгласен, всичките негативи пастор Петров ги отнася а на другия дори не му се чува името. Според мен докато тази организация създава блага и хората са привлечени от идеята, печалбите и връзките помежду си не трябва да се закача и да се говори лшо за нея.
        НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Има негативизъм защото общата култура на Българина е много ниска и неговата порочна гордост не може да допусне че един обикновен човек родом от селския град Тулбухин ще измисли нещо гениално (печатница за пари) която ще промени живота на милиони хора. Просто така е устроен света, някой преуспяват независимо в каква ситуация се намират. Както се казва такива хора като Петров и другия там трябва в учебниците по предриемачество да се изучават.
          Тия двамата и Жоро вратарчето къде ги забравяш?
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
            Не става въпрос за това в какво вярваме ние, става въпрос за чиста математика. В математиката няма вяра или субективност, защо не можете да разберете, че ако искате да сте бизнесмени, трябва да можете да смятате? Защо не искате да разберете, че щом има толкова негативизъм, значи нещо не е наред. Защо го няма този негативизъм спрямо Орифлейм или някоя друга МЛМ компания? Не ми казвайте само, че някой иска да им вземе бизнеса! Не се сещайте веднага за наизустения отговор, на който те са ви научили!

Коментар

• Първоначално изпратено от skostadinov82 Разгледай мнение
              От прочетената дискусия до тук, оставам с мнението че много много ние българите не вярваме на на иновативния мрежов маркетинг.
              Та въпроса ми е "Има ли фирми който да са без пирамидна структура" и да са преуспяващи в мрежовия маркетинг.
              Според мен няма !!!
              Относно Сейв Кампани Интернишанл, която в момента е преуспяваща кампания и срещам много негативи за нея, точно това Ви е грешката. Негативите и отрицателните Ви мнения във форума, карат самите членове на СКИ и самата компания още повече да се развива.
              Не става въпрос за това в какво вярваме ние, става въпрос за чиста математика. В математиката няма вяра или субективност, защо не можете да разберете, че ако искате да сте бизнесмени, трябва да можете да смятате? Защо не искате да разберете, че щом има толкова негативизъм, значи нещо не е наред. Защо го няма този негативизъм спрямо Орифлейм или някоя друга МЛМ компания? Не ми казвайте само, че някой иска да им вземе бизнеса! Не се сещайте веднага за наизустения отговор, на който те са ви научили!

Коментар

• Не, няма фирма, която да не е с пирамидална структура, но не това е прави финансова пирамида.

Жалко, ако наистина си прочел темата, до тук- нищо не си разбрал.

Явно толкова си можеш.
                Last edited by Loli22; 03.08.2013, 19:40.

Коментар

• има ли фирми който да са без пирамидна структура

От прочетената дискусия до тук, оставам с мнението че много много ние българите не вярваме на на иновативния мрежов маркетинг.
                  Та въпроса ми е "Има ли фирми който да са без пирамидна структура" и да са преуспяващи в мрежовия маркетинг.
                  Според мен няма !!!
                  Относно Сейв Кампани Интернишанл, която в момента е преуспяваща кампания и срещам много негативи за нея, точно това Ви е грешката. Негативите и отрицателните Ви мнения във форума, карат самите членове на СКИ и самата компания още повече да се развива.
                  щом има лук, значи има слука и затова живея тук

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
                    Я па ти бе колежке ми той човечеца да се разчекне ли?

П.П. Керчев ако тръгнеш да раздаваш парички пусни и насам малко

Аз ще ги използвам за благородна кауза

---------------------------------------------------------------------
                    СЦИ=ПИРАМИДА
                    Аз съм сигурна, че пасторът ще му покаже верния път! Иначе за пари не се надявай, те милиони въртят в СЦИ, ама иначе са доста скръкави, на Керчев му се досвидя за малко информацийка даже! И любовта му към ближния е малко избирателна, насочена е предимно към горните нива на пирамидата.

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                      Пак казвам, парите ти ги предложи, аз исках само малко безплатна информациия. Според мен, Ker4ev, ти си изправен пред страшна дилема. От една страна си безкраен човеколюбец, апелиращ да подкрепим работливите братя от "индустрията", от друга страна видяхме, че си и патриот и тук идва голямата драма. По принцип е ясно, че най-многобрройни са ниските нива на структурата, за всеки е ясно че те няма да могат да си върнат парите, когато потенциала от желаещи да станат БП се изчерпа. A сега си представи хиляди българи на -3000 лв, някои напуснали работа, за да правят "бизнес", други взели кредит ...., милиони капитал изнесен извън страната. A сега си представи , макроикономическите последици за България от това. Реши, Ker4ev, човеколюбец или родолюбец!!!
                      Я па ти бе колежке ми той човечеца да се разчекне ли?

П.П. Керчев ако тръгнеш да раздаваш парички пусни и насам малко

Аз ще ги използвам за благородна кауза

---------------------------------------------------------------------
                      СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

"За всички които са против мрежовия бизнес ще ги поздравя с темата от блога на наша приятелка която е партньор в SCI"

"Добър ден, роби!"
                        Прекаляваш. Не е никак коректно. Прочети пак това мнение и спри да си измисляш глупости, особено пък с участието на деца.

Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                        Черкез, това няма нищо общо с МЛМ, беше пуснато преди 6-7 месеца като част от кампания против правителството на ББ. Определено не е писано от някакво момиченце партньор в СЦИ. Да ти имам източниците
                        Last edited by Krisana; 02.08.2013, 21:47.

Коментар

"За всички които са против мрежовия бизнес ще ги поздравя с темата от блога на наша приятелка която е партньор в SCI"

"Добър ден, роби!"

Добър ден, роби! Бачкате ли здраво за 300 лева, А? И за 200 ще бачкате, ако Дянков огладнее...Сигурно не ви е срам да си гледате децата как обикалят покрай витрините с китайски боклуци, със старите си изтъркани 'обущета'...Бачкайте и ги лишавайте, че Дянков е гладен...Спи, народе! Преклонена главица сабя не я сече! Спи, народе! 240 душмани безсмъртни имаш, дето 7 000 000 никога не могат да ги победят, защото са 7 милиона - всеки за себе си! Спи, народе...Бъдеще има за теб някъде далеко в чужбина, далеко от род и родина, далеко от стара ти майка, далеко от клети ти дечица, без тебе да раснат, че някое и друго евро да пратиш! Спи, народе! Баба ти докато я пребиват и изнасилват за 40 лева! Ръка не вдигай на душманина - ръцете са ти да бачкаш за 300 лева! Ръцете са ти да си милваш детенцето, дето плаче за нови дрешки и обувки! Спи, народе...ИМАШ 500 ГОДИШЕН СТАЖ!
                          Y
                          http://freenews.bg/bg/news/view/4652...-den-robi.html

+10

Коментар

"Добър ден, роби!"

Добър ден, роби! Бачкате ли здраво за 300 лева, А? И за 200 ще бачкате, ако Дянков огладнее...Сигурно не ви е срам да си гледате децата как обикалят покрай витрините с китайски боклуци, със старите си изтъркани 'обущета'...Бачкайте и ги лишавайте, че Дянков е гладен...Спи, народе! Преклонена главица сабя не я сече! Спи, народе! 240 душмани безсмъртни имаш, дето 7 000 000 никога не могат да ги победят, защото са 7 милиона - всеки за себе си! Спи, народе...Бъдеще има за теб някъде далеко в чужбина, далеко от род и родина, далеко от стара ти майка, далеко от клети ти дечица, без тебе да раснат, че някое и друго евро да пратиш! Спи, народе! Баба ти докато я пребиват и изнасилват за 40 лева! Ръка не вдигай на душманина - ръцете са ти да бачкаш за 300 лева! Ръцете са ти да си милваш детенцето, дето плаче за нови дрешки и обувки! Спи, народе...ИМАШ 500 ГОДИШЕН СТАЖ!

Черкез, това няма нищо общо с МЛМ, беше пуснато преди 6-7 месеца като част от кампания против правителството на ББ. Определено не е писано от някакво момиченце партньор в СЦИ. Да ти имам източниците
                            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• "За всички които са против мрежовия бизнес ще ги поздравя с темата от блога на наша приятелка която е партньор в SCI"

"Добър ден, роби!"

Коментар

• Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнение
                                Благодаря ти, че ми отговаряш аргументирано и логично.

Първо, двойно и дебело подчертавам, че аз не защитавам SCI - имаше такова изказване. Просто ми стана ясно какво предлагат и не ми хареса, но оценявам добрата идея и - няма как да отречете - брилянтното изпълнение. Аз самия бях доста надъхан след презентацията, но, когато си направих домашното и проверих всичко, се видя старателно премълчавания факт, че големите пари се печелят от таксите на БП, а не от потребление.

Честно казано не съм смятал пълната математика, но има един основен пропуск, който правиш - навсякъде, където се споменават проценти пише ДО 0.5%, ДО 0.25%. Чети внимателно!

Големите семинари. Нали има някакви платени бизнес презентации Представи си 200 човека, които дават 50 лв. вход за "кетъринг". Това са 10 000 лв., от които всички разходи - за зала и кетъринг са примерно половината. Останалото е печалба. За тези безплатните - разхода за зала надали е повече от 1000 лв., тоест от един платен семинар изкарваш за 5 безплатни. Ако договориш наема на залата на 500 лв. - 10 безплатни.

Така е и с картите - сигурно не сте прочели, но на всеки две години картата се преиздава, а цената за това е 24 лв! Надали разходите са повече от 2 лв. Сметката само от преиздаването на картите - 33 000 х (24 - 2) лв / 24 месеца = 30 250 лв. приход за SCI месечно само от това. Това ако не е за възхищение - да си докараш 30 000 лв. от въздуха, като оскубеш едни доволни потребители...

За BMW-тата. Ако правилно съм разбрал, те се дават за каране само докато покриваш изискванията за някакъв месечен оборот. Той не е малък, съответно няма да има толкова много коли, които да се дават, ами ще се въртят между сравнително малък брой постоянни хора. Да не говорим, че в Общите условия никъде не пише нищо за автомобили, тоест това е "обещание", което много лесно може да не се изпълни или да се променят условията.
                                Брилянтна идея, две мнения няма, но е измама. Извършителите трябва да бъдат наказани. Това е секта, тези падрета въздействат на хората и по този начин им взимат парите, ти сам казваш че си се почуствал надъхан след тяхното представление, но имаш достатъчно ум и не си се възползвал от "уникалния" шанс. Този начин на работа и извършване на продажби е забранен, още на са ги пипнали, защото имат /фалшив/ продукт, обаче те не продават него, а продават измамния/БП/ и то чрез некоректен търговски подход, чрез проповеди, психо-атаки и др. въздействия в/у купувача. Пирамида-секта и двете са забранени. Не мога да проумея, как събират 200-300 човека да им приберат по 50лв. за да чуят глупостите им и по 200 лв. за някакви dream night подобие на веселби и фирмен банкет.Чиста секта. От снимките ясно личи, че на тези хора им е въздействано на психиката, фалшиви усмивки, странни пози и неадекватно държание. Хора пазете се!

Коментар

Working...
                                X