If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1. Ако от 300 човека не можеш да накараш поне един да стане БП, значи тази работа не е за теб и си се набутал.
2. Сметката отивала на картата на един, после как се разбират помежду си - идея си нямам.
Да, трябва да се чете внимателно. В началото не е имало пакет 3000 лв., после изведнъж се появява, защото явно не са се натрупвали бързо сумите. Може би ще има и пакет 6000 след време, със съответно преразпределяне на процентите.
Грешка - ако от 300 човека не можеш да накараш поне един да стане БП, значи имаш много умни приятели
Сега изчетох Общите условия и ми направи впечатление чл. 9. Общите условия, включително и относно размера на дължимите суми в разплащанията между страните, могат да бъдат променяни ЕДНОСТРАННО от " СКИ" ООД. Значи аз се съгласявам на тези общи условия,давам 3000 лева да стана Бизнес-партньор и да завличам близки,приятели,познати и т.н., а SCI си запазва правото да си играе с цифрите и утре примерно ги сменят на Директен бонус - до 1% ( от 20%) , приятелски бонус - до 0.1 % (от 0.5 %) и аз съм длъжен да се съглася,защото така пише в условията.Вие нормални ли сте,какви сте?
Имам и 2 въпроса: 1. Ако аз съм безскрупулен изрод и съм решил да набутвам приятели,близки,познати и т.н. , платя по 50 лв. за няколко бизнес-семинара и почвам да обработвам близки и т.н Така обаче аз имам ограничен кръг от хора,които са ми приятели,близки,познати и т.н. , примерно 300 човека. Никой от тях не се съгласява да инвестира в SCI.Откъде ще го намеря аз 301-ия човек? И ако съм дал 3000 лева,как ще си избия парите?
2. Въпрос от любопитство само: Ако седнат 5 БП-та на маса- да ядат и пият на SCI-заведение и сметката накрая е 100 лева и всеки е с карта на SCI , как плащате накрая? Молите сервитьорката да маркира на всеки поотделно сметката,че да му се цъкне на картата отстъпката или как?
1. Ако от 300 човека не можеш да накараш поне един да стане БП, значи тази работа не е за теб и си се набутал.
2. Сметката отивала на картата на един, после как се разбират помежду си - идея си нямам.
Да, трябва да се чете внимателно. В началото не е имало пакет 3000 лв., после изведнъж се появява, защото явно не са се натрупвали бързо сумите. Може би ще има и пакет 6000 след време, със съответно преразпределяне на процентите.
Сега изчетох Общите условия и ми направи впечатление чл. 9. Общите условия, включително и относно размера на дължимите суми в разплащанията между страните, могат да бъдат променяни ЕДНОСТРАННО от " СКИ" ООД. Значи аз се съгласявам на тези общи условия,давам 3000 лева да стана Бизнес-партньор и да завличам близки,приятели,познати и т.н., а SCI си запазва правото да си играе с цифрите и утре примерно ги сменят на Директен бонус - до 1% ( от 20%) , приятелски бонус - до 0.1 % (от 0.5 %) и аз съм длъжен да се съглася,защото така пише в условията.Вие нормални ли сте,какви сте?
Имам и 2 въпроса: 1. Ако аз съм безскрупулен изрод и съм решил да набутвам приятели,близки,познати и т.н. , платя по 50 лв. за няколко бизнес-семинара и почвам да обработвам близки и т.н Така обаче аз имам ограничен кръг от хора,които са ми приятели,близки,познати и т.н. , примерно 300 човека. Никой от тях не се съгласява да инвестира в SCI.Откъде ще го намеря аз 301-ия човек? И ако съм дал 3000 лева,как ще си избия парите?
2. Въпрос от любопитство само: Ако седнат 5 БП-та на маса- да ядат и пият на SCI-заведение и сметката накрая е 100 лева и всеки е с карта на SCI , как плащате накрая? Молите сервитьорката да маркира на всеки поотделно сметката,че да му се цъкне на картата отстъпката или как?
SCI като компания няма да фалира,просто сменят търговската си дейност примерно на : Търговия с домати,спират сайта и всичко свършва: Който ял-ял,който пил-пил,който е..л-е..л , кака се ожени. Това е. И това ще настъпи в момента, в който хората спрат да си купуват "бизнес-център".Няма да има нито световни експанзии,нито големи вериги,нито нищо-като няма приток на свежи пари,всичко ще приключи така, както е почнало.
Да но къде са бемветата. Къде ги скътахте. Осиротелите бемвета къде отидоха, за тях се притеснявам Дано падретата са го сметнали
SCI като компания няма да фалира,просто сменят търговската си дейност примерно на : Търговия с домати,спират сайта и всичко свършва: Който ял-ял,който пил-пил,който е..л-е..л , кака се ожени. Това е. И това ще настъпи в момента, в който хората спрат да си купуват "бизнес-център".Няма да има нито световни експанзии,нито големи вериги,нито нищо-като няма приток на свежи пари,всичко ще приключи така, както е почнало.
Тази тема, започна да умира, а трябва да се дава жега на падретата Чичо Тони! Коментирай това:
SCI използва и е отпечатала на картите SaveCard баркод EAN-13 с префикс 00. Този баркод указва, че фирмата SCI e регистрирана в USA или Canada.
Това е супер нарушение и за него има и супер глоби. Не е възможно никой за три години да не е забелязал тази невярна и подвеждаща информация по картите на SCI.
Някой има ли познат с карта на SCI, който да е купил картата в началото на 2013 или края на декември 2012. Ако може да публикувате до кой номер карти са стигнали в началото на 2013 - примерно 359023000.
До април 2013 картите са 26000
Моята е от преди месец може би, по спомени е около 33000.
Моете мнение е, че Бизнес Партньорите в SCI са не повече от 1000.
Реалната цифра на Бизнес Партньорите се потвърждава по 3 метода:
Продадените плюс подарени карти на SCI са малко над 30000.
Метод 1:
Който се е занимавал с МЛМ, знае че лидерите са не повече от 1-2% в една мрежа.
Бизнес Партньорите в SCI стават хора:
1 - това са мрежовиците лидери - 1-2%
2 - хора които не са лидери, но са закупили БЦ - те са около 1%, поради високата цена на БП.
Общо според метод 1 - БП са 3% от структурата при продадени около 1000 БЦ
Метод 2:
Друго мое наблюдение е, че на събиранията им се събират не повече от 1000 души. Аз смята, че почти 80-90% от БП присъстват на събиранията им.
Общо според метод 2: - 1000 БП максимум
Метод 3:
BMW-тата според номерата, които съм виждал на снимки, по улиците и паркирани пред залите, са не повече от 30.
В мрежовия бизнес до бонусите с колите достигат само супер лидери, които са 2-3% от лидерите или 1 промил от структурата.
В случая със SCI се получава една кола на 20-30 Бизнес Партньора.
Общо според метод 3: - 1000 БП максимум
По трите метода БП са около 1000, но това са оптимистични варианти и реалният брой е наполовина или 500-600 Бизнес Партньора.
Не можеш да направиш 5 000 000 печалба с 600 БП. Според мен са 2500-3000, с което може да се достигне 5 милиона.
Мисля, че в отчета за 2013 ще се забележи рязко спадане на ръста на приходите, защото иначе трябва да имат 50 000 000, което би изисквало 25 000 БП или повече.
Някой има ли познат с карта на SCI, който да е купил картата в началото на 2013 или края на декември 2012. Ако може да публикувате до кой номер карти са стигнали в началото на 2013 - примерно 359023000.
Доста повече са, сигурно към 4-5к, това не е МЛМ компания и целта е да се вкарват БП, така че тези сметки не работят.
Във фейсбук групата на БП-тата има 3400 члена, като аз познавам няколко които не са в нея но са БП. Получава се така че влизат нови БП, но само след няколко месеца разбират в какво са се набутали и решават да не се занимават повече, или да избият парите и да спрат... Така има много неактивни БП и малък процент активни такива.
Оказва се, че може и да си прав.
От отчета за 2010 и 2011 и 2012
приходи от продажби:
2010 - 49 000 лв.
2011 - 492 000 лв.
2012 - 5+ милиона лв.
1000% ръст на продажбите всяка година!!!
Отчета за 2012 не е публикуван, но е изпратен и се обработва още. Може да се отвори само с електронен подпис докато е в процес 'обработва се':
brra.bg
"СЕЙВ КЪМПАНИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ" ООД, ЕИК 200985219
Дело:
Заявление Г2 20130614111731 Интернет обработва се
Доста повече са, сигурно към 4-5к, това не е МЛМ компания и целта е да се вкарват БП, така че тези сметки не работят.
Във фейсбук групата на БП-тата има 3400 члена, като аз познавам няколко които не са в нея но са БП. Получава се така че влизат нови БП, но само след няколко месеца разбират в какво са се набутали и решават да не се занимават повече, или да избият парите и да спрат... Така има много неактивни БП и малък процент активни такива.
Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Имат ли хората в Дубай хотелче - имат.
Знам за някой от партньорите че имат нови жилища.
Партньорите карат ли най-добрата серийна лимузина - карат.
Маранди, ти можеш да обещаваш, но някой друг освен че обещава и изпълнява.
абе умнико те имат ти какво имаш.ей това да се правите на прости тука в тази тема край няма.значи викаш евала вземал ти парите(обрал те) добре се чувстваш че успял.поне вземи смени тактиката с писането че много кухо го обясняваш.почвам да си мисля че си хипер просто парче
Генилна е системата измислена от ръководителите.
Освен че няма как да загубят, имат 6000 вярващи войника (БП) на тяхна страна, готови планини да изроват, морета да пресушат, планети да създадат , само и само да прокопса индустрията и да запазят шанса за трети дом на островна държава.
Продадените плюс подарени карти на SCI са малко над 30000.
Метод 1:
Който се е занимавал с МЛМ, знае че лидерите са не повече от 1-2% в една мрежа.
Бизнес Партньорите в SCI стават хора:
1 - това са мрежовиците лидери - 1-2%
2 - хора които не са лидери, но са закупили БЦ - те са около 1%, поради високата цена на БП.
Общо според метод 1 - БП са 3% от структурата при продадени около 1000 БЦ
Метод 2:
Друго мое наблюдение е, че на събиранията им се събират не повече от 1000 души. Аз смята, че почти 80-90% от БП присъстват на събиранията им.
Общо според метод 2: - 1000 БП максимум
Метод 3:
BMW-тата според номерата, които съм виждал на снимки, по улиците и паркирани пред залите, са не повече от 30.
В мрежовия бизнес до бонусите с колите достигат само супер лидери, които са 2-3% от лидерите или 1 промил от структурата.
В случая със SCI се получава една кола на 20-30 Бизнес Партньора.
Общо според метод 3: - 1000 БП максимум
По трите метода БП са около 1000, но това са оптимистични варианти и реалният брой е наполовина или 500-600 Бизнес Партньора.
Коментар