IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съфорумци, моля ви - не се карайте! Дядо Благо е /или се представя за такъв/ индивид пратен на земята да показва на хората грешките им. Не е нужно да го обиждаме, има хора които просто толкова могат. Възрастен човек, който би трябвало да се е поучил от всичкия си житейски опит, да дава мъдрост на младите - той стои в интернет форум и казва какво да правим ние, за да имаме неговите доходи. А той явно идея си няма какви хора стоят в този форум.

Дядо Благо е интересна личност. Апелирам към всички съфорумци да се отнасяме с по-голямо уважение към него. Неговия афинитет към млади девойки доказва живия му дух. И по същия начин, той явно е решил дори към края на живота си, да продължава да опитва да стане богат. И 700те лева от пенсията му го карат да се чувства високо-високо...
    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
      Знаеш ли какво е SCI...?!?
      SCI e компания- пирамида под предтекс, че продава карти за отстъпки в търговската мрежа, предлага въображаемо бизнес партньорство с обещания за бързи и големи печалби, които се получават след като се реализират продажби на бизнес пакети от 600/1800/3000лв, а не от продажби на единствения ви продукт картата. Никой до сега не е доказал, колко пари е спечелил след като е закупил БП, обаче в празните приказки сте царе. Пирамида.

http://estara.sci.sc/ тук ясно е написано, че може да си купиш карта, но може и да ти продадат ГОЛЯМОТО НИЩО, наречено БИЗНЕС ПАРТНЬОРСТВО !

Коментар

• [QUOTE=blagobg;1059496688]
        Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение

мноого написа нищо не каза...по добре пий си хапчетата и се успокой,моля
        А ти, Бай Благо, по-добре ходи на банкет да гледаш мадами на възрастта на внучката ти, щото друго явно не можеш, както е казал мъдрецът: "някои хора оставят нещо след себе си само, когато клекнат"!
        Last edited by paula_12; 28.08.2013, 16:56.

Коментар

SCI - Supreme Congregation if Idiots
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Шапкар, със зелени чорапи.
            Ей, фатмак, не мой се хвалипръцка със тез 700 лева, щот както е тръгнал геноцида срещу българите, скоро няма са ги земаш, щот няма да има кой да ги плаща.
            И второ, кве данъци бе, шапкарите всичко бюджета ви поема, дори като си служел за окачалка на униформата, пак същите данъкоплатци са те хрантутили.
            Давай си кинтите на пастора, очевидно си много тъп, така или иначе ще ги изхарчиш за глупости, по-добре той да ги вземе.

Коментара само с може да те развесели ........

на безсилието няма как да му отговориш.....

Не е весело, тъжно е. Наистина ме боли ако верно си толкоз тъп и арогантен. Ако си провокатор, лошо няма, но ако наистина мислиш всичко което си написал до сега, то срам ме е че има българи като теб.
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• [QUOTE=Jason_Thorn;1059496683]
              Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение

Е тук си прав, геноцида е за мен, с помаща на колегите ти еничари шапкари. Поне не ви храня вече, паразити такива.
              Само запомни глупако, умре ли приевника умира и паразита.

П.п. чесно ти казвам, като го каза тва за геноцида, доказвайки явно че не ти пука за хората в бг де са супер мизерстващи, ми се прииска да си наблизо за да мога да те наритам едно хубаво. Ама няма как, но пък лошо няма, възмездие има винаги

мноого написа нищо не каза...по добре пий си хапчетата и се успокой,моля

Коментар

• Шапкар, със зелени чорапи.
                Ей, фатмак, не мой се хвалипръцка със тез 700 лева, щот както е тръгнал геноцида срещу българите, скоро няма са ги земаш, щот няма да има кой да ги плаща.
                И второ, кве данъци бе, шапкарите всичко бюджета ви поема, дори като си служел за окачалка на униформата, пак същите данъкоплатци са те хрантутили.
                Давай си кинтите на пастора, очевидно си много тъп, така или иначе ще ги изхарчиш за глупости, по-добре той да ги вземе.

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Коментара само с може да те развесели ........

на безсилието няма как да му отговориш.....

Коментар

• [QUOTE=blagobg;1059496665].....и какво лошо да отидем на мероприятие на компания която хляб ни дава...?!?...

Всички фенове на SCI твърдят, че си вадят хляба от тази компания, но никой не го е доказал до сега, никой. Всички останали участници в темата доказваме, че лъжете за да набълбукате още хора, та за това е спора, ако си забравил де.

Коментар

• [QUOTE=blagobg;1059496670]
                    Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение

Дълбок поклон към Теб ....и да мрънкаш ще ме храниш...геноцида е за теб, вече не е за мен ти му мисли,аз вече съм го измислил...а нека да съм със зелени чорапи
                    Е тук си прав, геноцида е за мен, с помаща на колегите ти еничари шапкари. Поне не ви храня вече, паразити такива.
                    Само запомни глупако, умре ли приевника умира и паразита.

П.п. чесно ти казвам, като го каза тва за геноцида, доказвайки явно че не ти пука за хората в бг де са супер мизерстващи, ми се прииска да си наблизо за да мога да те наритам едно хубаво. Ама няма как, но пък лошо няма, възмездие има винаги

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
                      Темата е такава SCI-мнение 2 .

Коментар

Не го мисли ти него...просто никога не ще успееш да го стигнеш ....не си струва да демонстрираш ЗАВИСТ и още повече да му правиш сметка на парите...не ти е силната час.....
                        Темата е такава SCI-мнение 2 .

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение

Коментар

• [QUOTE=Jason_Thorn;1059496666]
                            Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение

Дълбок поклон към Теб ....и да мрънкаш ще ме храниш...геноцида е за теб, вече не е за мен ти му мисли,аз вече съм го измислил...а нека да съм със зелени чорапи

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
                              Ааааааааааа, сега сметнах 1500 посетители плащат по 300 лв. и се получава сумата от 450 000 лв. Падретата ще изкарат някой лев отгоре, мале като пумпали ви въртят

Не го мисли ти него...просто никога не ще успееш да го стигнеш ....не си струва да демонстрираш ЗАВИСТ и още повече да му правиш сметка на парите...не ти е силната час.....

Коментар

• [QUOTE=blagobg;1059496535]
                                Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение

нещо ми се ядосваш, усещам ярост, но си забравил когато беше пеленаче до достигането ти на напреднала пубертетна възраст.... освен че си бил отговорност на родителите си и бил отговорност на държавата и респективно държавата е взимала пари от мен за да имаш весело детство и да те изучи за светлото ти бъдеще....., но един ден нещата се променят...сега ти трябва да помислиш и за мен.......и ти пожелавам да стигнеш до мига в който да не мислиш всеки ден от 0.00лв а от 700.00лв как да трупнеш парички......

И не ми се прави на ощипана девица защото продължавам да плащам данъци на държавата и те съответно подобряват твоя живот и на семейството, родителите....така че си никой за да си позволяваш да ме съдиш. Когато направиш 25 години трудов стаж Iва категория тогава ще получиш уважението ми....

до тук си за мен един мрънкалник и нищо повече....е както се казва нищо лично...относно темата

Коментар

Working...
                                X