IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
    Стига де, как разбра, че не променям нищо около себе си и никъде не ходя ? Последния концерт, който посетих беше на Пърпъл на стадион Ботев, ако случайно посещаваше събития от този тип щеше да знаеш какво е истинска усмивка, радост, приятни мигове с приятели /не БП/ и т.н. Две седмици обикалях южното черноморие, обаче след Варвара, много е красиво и спокойно, но това сигурно нищо не ти говори. Пак да питам, много се учудвам на факта, че празнувате рожден ден на компанията ви, защо ? Чудна практика, даже странна.....
    Супер....даже си бил на място което и аз иска да посетя,но не ми се отвори парашута както се казва, нека и ние да имаме право сами да решим къде да отидем.....и какво лошо да отидем на мероприятие на компания която хляб ни дава...?!?...
    Аз упреквам ли те че тук си бил там си отишъл и струваше ли си парите....., моля те и ти не го прави.....става ли?

Коментар

• Ааааааааааа, сега сметнах 1500 посетители плащат по 300 лв. и се получава сумата от 450 000 лв. Падретата ще изкарат някой лев отгоре, мале като пумпали ви въртят

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
        Така е докато приемаш факта че не можеш да промениш нещата около теб.....няма да отидеш никъде.....

ще ти кажа в София,залите максимо могат да поемат 1200 души,а Пловдив 2400 и се пълни ....и аз не съм доволен че го преместиха....
        Стига де, как разбра, че не променям нищо около себе си и никъде не ходя ? Последния концерт, който посетих беше на Пърпъл на стадион Ботев, ако случайно посещаваше събития от този тип щеше да знаеш какво е истинска усмивка, радост, приятни мигове с приятели /не БП/ и т.н. Две седмици обикалях южното черноморие, обаче след Варвара, много е красиво и спокойно, но това сигурно нищо не ти говори. Пак да питам, много се учудвам на факта, че празнувате рожден ден на компанията ви, защо ? Чудна практика, даже странна.....
        Last edited by briko; 28.08.2013, 16:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от EXTREMno Разгледай мнение
          Забелязвам,че повечето Бизнес партньори на SCI са все хора на заплата.И понеже не могат да създадат нещо стойностно и да успеят в живота сами се надяват на такива схеми.Чакайте някой да ви осъществи мечтите,блажени са вярващите Някой ден ще разберете,че нищо не идва на готово,всичко си има цена.И за да живееш добре,цената е висока-много,много труд и интелект в главата.Не разчитайте на това някой да ви направи нещо,разчитайте на себе си.
          Нищо не забелязваш...само си мислиш че ги разбираш нещата....

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
            Ние простосмъртните никога не сме били по банкети, концерти, ресторанти, барове пък за почивка на морето да не говорим. Та поне да питам.....защо "бизнес ден" се провежда в Пловдив, а по-скъпите мероприятия като РД е в София?
            Така е докато приемаш факта че не можеш да промениш нещата около теб.....няма да отидеш никъде.....

ще ти кажа в София,залите максимо могат да поемат 1200 души,а Пловдив 2400 и се пълни ....и аз не съм доволен че го преместиха....

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
              Въпросът е срещу тези 300лв. какво получаваш?! Не мисля, че присъствието на родните звезди, на които знам много добре хонорарите, ще струва на всеки един от ва 300лв. Не смяташ ли, че е малко множко за евтино вино и бутилка алкохол от 50лв.?
              Абе хора не е важно за какво ги давам тези пари.... на мен не е важно какво ще ям и какво ще пия в крайна сметка не отивам там за това а да се забавлявам...да се срещана с приятели.......да разкършим морно тяло да се на радвам на 30 годишните дами... може и късмета да ме споходи за да не стигна до околовръстното.....

Коментар

• 300 кинта са нищо за "печелившия" бизнес, който продават от SCI. Много добре изиграна ситуация от страна на падретата, безплатна реклама, измамно щастие, фалшиви усмивки и самочуствие. Пффф
                Ние простосмъртните никога не сме били по банкети, концерти, ресторанти, барове пък за почивка на морето да не говорим. Та поне да питам.....защо "бизнес ден" се провежда в Пловдив, а по-скъпите мероприятия като РД е в София?

Коментар

• Забелязвам,че повечето Бизнес партньори на ПИРАМИДАТА са все хора на заплата.И понеже не могат да създадат нещо стойностно и да успеят в живота сами се надяват на такива схеми.Чакайте някой да ви осъществи мечтите,блажени са вярващите Някой ден ще разберете,че нищо не идва на готово,всичко си има цена.И за да живееш добре,цената е висока-много,много труд и интелект в главата.Не разчитайте на това някой да ви направи нещо,разчитайте на себе си.

Коментар

• Чичо Благо, въпросът тук не е кой колко пари може да похарчи за една вечер! Лично аз съм харчил доста повече от 300 лв. за алкохол и други глезотии, а съм само на 30 години! Въпросът е срещу тези 300лв. какво получаваш?! Не мисля, че присъствието на родните звезди, на които знам много добре хонорарите, ще струва на всеки един от ва 300лв. Не смяташ ли, че е малко множко за евтино вино и бутилка алкохол от 50лв.?

Коментар

• това е то българският пенсионер - дава си половината пенсия за купон на пирамида

Коментар

• [QUOTE=blagobg;1059496535]
                        Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение

нещо ми се ядосваш, усещам ярост, но си забравил когато беше пеленаче до достигането ти на напреднала пубертетна възраст.... освен че си бил отговорност на родителите си и бил отговорност на държавата и респективно държавата е взимала пари от мен за да имаш весело детство и да те изучи за светлото ти бъдеще....., но един ден нещата се променят...сега ти трябва да помислиш и за мен.......и ти пожелавам да стигнеш до мига в който да не мислиш всеки ден от 0.00лв а от 700.00лв как да трупнеш парички......

И не ми се прави на ощипана девица защото продължавам да плащам данъци на държавата и те съответно подобряват твоя живот и на семейството, родителите....така че си никой за да си позволяваш да ме съдиш. Когато направиш 25 години трудов стаж Iва категория тогава ще получиш уважението ми....

до тук си за мен един мрънкалник и нищо повече....е както се казва нищо лично...относно темата
                        Аууу че се обиди, извинявай, но аз от твоите пари съм си купувала дъвки и близалки (за което ти благодаря), не съм ходила на вечеринки с 300 лв. вход, но ти разликата не я виждаш, нали СЦИ отрича математиката като наука .....

Коментар

• [QUOTE=Наивник;1059496340][QUOTE=blagobg;1059496335]

Така е Благо!!! 300 кинта са сериозна сума!!! И да, така е, броя си стотинките! Когато се прибера в къщи ги хвърлям в едно чекмедже и на определени периоди ги броя и похарчвам за различни неща

Всеки със слабостта си...твоята е да ги стискаш,да им се радваш и да ги броиш и не дай си боже да се наложи да похарчиш някой лев сърцето те заболява.....хората са различни и в това няма лошо......не ме упреквай че успявам да правя пари.....

Коментар

• [QUOTE=paula_12;1059496454]
                            Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
                            [/COLOR][/B]

Ако може да те цитирам, Бай Благо :"Мен не ме мисли,казах че съм отговорност на държавата и за разлика от Вас, месеца не ми започва от 0.00 кинта". Така както ги виждам нещата, ти май живеееш на гърба на данъкоплатците, a това не се нарича ПЕЧЕЛЕНЕ на пари. Покажи поне малко уважение към хората които те хранят и ти плащат входа за банкетите. Срамота!
                            нещо ми се ядосваш, усещам ярост, но си забравил когато беше пеленаче до достигането ти на напреднала пубертетна възраст.... освен че си бил отговорност на родителите си и бил отговорност на държавата и респективно държавата е взимала пари от мен за да имаш весело детство и да те изучи за светлото ти бъдеще....., но един ден нещата се променят...сега ти трябва да помислиш и за мен.......и ти пожелавам да стигнеш до мига в който да не мислиш всеки ден от 0.00лв а от 700.00лв как да трупнеш парички......

И не ми се прави на ощипана девица защото продължавам да плащам данъци на държавата и те съответно подобряват твоя живот и на семейството, родителите....така че си никой за да си позволяваш да ме съдиш. Когато направиш 25 години трудов стаж Iва категория тогава ще получиш уважението ми....

до тук си за мен един мрънкалник и нищо повече....е както се казва нищо лично...относно темата

Коментар

• [QUOTE=blagobg;1059496335]
                              Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Та как великата ви компания използва във великия си софтуер снимки за 1,99 долара, НО НЕ Е ОТКРАДНАТА КАКТО СЕ ИЗРАЗИ....
                              а ви прави платени купони за 300 кинта? Ти ще ходиш ли?:............
                              РАЗБИРА СЕ,АЗ СЪМ КОНСУМАТОР И МОГА ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯ за разлика от теб, отдавана съм спрял да си броя стотинките в джоба а гледам че за теб 300 кинта са си сериозна сума......
                              В крайна сметка парите се печелят за да се харчат.....

Ако може да те цитирам, Бай Благо :"Мен не ме мисли,казах че съм отговорност на държавата и за разлика от Вас, месеца не ми започва от 0.00 кинта". Така както ги виждам нещата, ти май живеееш на гърба на данъкоплатците, a това не се нарича ПЕЧЕЛЕНЕ на пари. Покажи поне малко уважение към хората които те хранят и ти плащат входа за банкетите. Срамота!

Коментар

• [QUOTE=blagobg;1059496335]
                                Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Та как великата ви компания използва във великия си софтуер снимки за 1,99 долара, НО НЕ Е ОТКРАДНАТА КАКТО СЕ ИЗРАЗИ....
                                а ви прави платени купони за 300 кинта? Ти ще ходиш ли?:............
                                РАЗБИРА СЕ,АЗ СЪМ КОНСУМАТОР И МОГА ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯ за разлика от теб, отдавана съм спрял да си броя стотинките в джоба а гледам че за теб 300 кинта са си сериозна сума......
                                В крайна сметка парите се печелят за да се харчат.....
                                Така е Благо!!! 300 кинта са сериозна сума!!! И да, така е, броя си стотинките! Когато се прибера в къщи ги хвърлям в едно чекмедже и на определени периоди ги броя и похарчвам за различни неща
                                Ще ви вземе пасторчето и последния лев от джобчетата
                                КОНСУМАТОРИ

Коментар

Working...
                                X