If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не не съм.....отговорих ти и ти замълча а това означава че си съгласен с мен
Жалко че и на теб не ти е ясно понятието ПИРАМИДА.....даже не знаеш кога една компания се счита за такава и какви са признаците за това......
а това ме навежда на мисълта че само си мислиш че си КОМПЕТЕНТЕН....и мога да си представя с тези твоите "компетентни" коментари как си станал ЗАСЛУЖИЛ ИНВЕСТИТОР".....
Заслужен инвеститор не се става с компетентни коментари. Става се с много спамене
Отклоняваш въпроса!!!!
Ето, аз твърдя че са Пирамида.
Човек с доста компетенции съм.
Дай да сравним твоите изисквания за компетенции, защото аз на база на моите компетенции държа на казаното!
не не съм.....отговорих ти и ти замълча а това означава че си съгласен с мен
Жалко че и на теб не ти е ясно понятието ПИРАМИДА.....даже не знаеш кога една компания се счита за такава и какви са признаците за това......
а това ме навежда на мисълта че само си мислиш че си КОМПЕТЕНТЕН....и мога да си представя с тези твоите "компетентни" коментари как си станал ЗАСЛУЖИЛ ИНВЕСТИТОР".....
Ох то има и фирми с 2 лв капитал, нали е такова законодателството и това не ги по малко прави равностойни на пазара.....даже и печелят обществени поръчки и търгове....
SCI според мен не е корпорация в представите ми.....така че капитала няма нищо общо.....по тази логика и банките са Пирамиди ... едва ли покриват на 100% вложенията си на акционерите и клиентите.....
Отклоняваш въпроса!!!!
Ето, аз твърдя че са Пирамида.
Човек с доста компетенции съм.
Дай да сравним твоите изисквания за компетенции, защото аз на база на моите компетенции държа на казаното!
Благо, дай в 5-6 точки компетенциите, които трябва да имаме, за да определим една Корпорация с 5000 капитал като Пирамида
Ох то има и фирми с 2 лв капитал, нали е такова законодателството и това не ги по малко прави равностойни на пазара.....даже и печелят обществени поръчки и търгове....
SCI според мен не е корпорация в представите ми.....така че капитала няма нищо общо.....по тази логика и банките са Пирамиди ... едва ли покриват на 100% вложенията си на акционерите и клиентите.....
Дядо Благо е /или се представя за такъв/ индивид пратен на земята да показва на хората грешките им.
Ласкаеш ли ме.......
Възрастен човек......така си е спрямо вас може би,нищо че имам 6г. син....
пожелавам ти да стигнеш моите доходи за което гърбих 25годинки и да го надминеш....
Неговия афинитет към млади девойки доказва живия му дух. ........да ти кажа по душа сме някъде около на 25г не съм мръднал от там гледай и ти да се задържиш на това ниво и така ще разбереш колко хубав живота и трябва да се живее така както ти харесва.......тук някой "звезди" така са се пропити от негативизъм че вярвай ми няма да ги бъде...ама никога не ще надскочат сянката си......
Дядо Благо, постът ми беше ЯВНО ироничен и мисля много добре го разбра. Възрастен човек не означава задължително 80 годишен. Възрастен човек е този, който е достигнал пенсионната си възраст, а ти каза че си. Защо се обиждаш тогава?
Пожелаваш ми да стигна твоите доходи. Много интересно! Аз не знам твоите доходи, освен че започваш от 700те лева, както спомена, но и ти не знаеш моите, затова има вероятност да ми пожелаваш по-лошото. Не е в това въпросът, обаче.
Казваш, че по душа си около 25 - това е повече от хубаво. Интересното е, че когато бях на 15 се чувствах като 25, сега също се чувствам така. С други думи: разбирам те.
Обясни ми, моля те, защо мислиш, че когато пишем истината и натъртваме, че SCI е пирамида, нашия живот е безсмислен, нямаме цели, не сме надскочили сянката си и сме пълни темерути? Кое те кара да предполагаш за човек, който дава реално мнение за дадена компания, че е по-нисш, по-неук и по-прост от останалите? Не разбираш ли основната разлика - в компанията, която ние НЕ поддържаме, членуват предимно финансово необразовани хора, а тук са реализирани, кой в собствен бизнес, кой издигнал се в йерархията на дадена компания. Тази част от SCI, която е финансово образована и има природния интелект - те са тези на върха и не отричам, те знаят защо са там и какво правят. Дали ти си от тях или не - не знам, но това не означава че ще си променя мнението за компанията.
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
виждаш ли не знаеш...прочел си нещо по диагонала и избирателно си определил какво е SCI...
а сега да те попитам какво е за теб ПИРАМИДА?
Защо някой трябва да определя како е пирамида според него...
Европейското законодателство ясно е определило какво е пирамида и тая гавра наречена SCI отговаря на 100%...
Компания тип "Прее*и другарче"...
Ако си в схемата и си дал 3000 лева, съжалявам за теб... Най-добри ги преглътни, като чиста загуба, вземи си поуките и пии една студена вода. Поне ще си запазиш приятелите...
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
SCI e компания- пирамида под предтекс, че продава карти за отстъпки в търговската мрежа, предлага въображаемо бизнес партньорство с обещания за бързи и големи печалби, които се получават след като се реализират продажби на бизнес пакети от 600/1800/3000лв, а не от продажби на единствения ви продукт картата. Никой до сега не е доказал, колко пари е спечелил след като е закупил БП, обаче в празните приказки сте царе. Пирамида.
http://estara.sci.sc/ тук ясно е написано, че може да си купиш карта, но може и да ти продадат ГОЛЯМОТО НИЩО, наречено БИЗНЕС ПАРТНЬОРСТВО !
виждаш ли не знаеш...прочел си нещо по диагонала и избирателно си определил какво е SCI...
[QUOTE=Reptil;1059496795] Дядо Благо е /или се представя за такъв/ индивид пратен на земята да показва на хората грешките им.
Ласкаеш ли ме.......
Възрастен човек......така си е спрямо вас може би,нищо че имам 6г. син....
пожелавам ти да стигнеш моите доходи за което гърбих 25годинки и да го надминеш....
Неговия афинитет към млади девойки доказва живия му дух. ........да ти кажа по душа сме някъде около на 25г не съм мръднал от там гледай и ти да се задържиш на това ниво и така ще разбереш колко хубав живота и трябва да се живее така както ти харесва.......тук някой "звезди" така са се пропити от негативизъм че вярвай ми няма да ги бъде...ама никога не ще надскочат сянката си......
Бай Благо е с голямо самочувствие подкрепено от СЦИ,анли е БП.Те там всички са с голямо самочувствие подкрепено от обливащата ги информация на затъпяващата презентация.Само ми е интересно утре пирамидката като рухне какво ще прави Дядо Благо,може пък тогава да си спомни за думите си как не си броял стотинките и тогава нещата да са други
Бай Благо,може нищо да не разбирам,но едно знам-НЕ ГОВОРИ ТВЪРДЕ МНОГО И УВЕРЕНО-НЕ СЕ ЗНАЕ УТРЕ НА КАКЪВ ХАЛ ЩЕ СИ ЗАРАДИ ДУМИТЕ СИ.
Приятно гледане на 30-годишните лелки с прокъсани чаропогащници и поли с цепки,опаа,бизнес дамите,sorry!
Съфорумци, моля ви - не се карайте! Дядо Благо е /или се представя за такъв/ индивид пратен на земята да показва на хората грешките им. Не е нужно да го обиждаме, има хора които просто толкова могат. Възрастен човек, който би трябвало да се е поучил от всичкия си житейски опит, да дава мъдрост на младите - той стои в интернет форум и казва какво да правим ние, за да имаме неговите доходи. А той явно идея си няма какви хора стоят в този форум.
Дядо Благо е интересна личност. Апелирам към всички съфорумци да се отнасяме с по-голямо уважение към него. Неговия афинитет към млади девойки доказва живия му дух. И по същия начин, той явно е решил дори към края на живота си, да продължава да опитва да стане богат. И 700те лева от пенсията му го карат да се чувства високо-високо...
Коментар