IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
    SCI в момента допуска най-голямата си грешка. Тя безучастно наблюдава как Grabo.bg и дублира обектите и привлича същите обекти към неговата лоялна програма. Тази глупава позиция на наблюдаващ ще бъде края на SCI до една година.

Точно сега е момента SCI да задуши Grabo и да не го допусне в нейната ниша с картите за отстъпки.

SCI имат 40 000 картодържатели
    Grabo имат около 10 000 картодържатели

Единственото спасение на SCI е да използва моментното си преимущество и да промени и преподпише договорите си с търговските обекти в които да добави клауза за ексклузивност и забрана на обектите да ползват конкурентни фирми с карти за отстъпки.
    Няма запазена търговска марка за цял свят и имат смешна "история" от цели 3 години.

За каква ексклузивност дрънкаш в момента?

Единственото, което могат да направят е:

1. Да изпържат балъците и да отиде да ги гръмне някой отчаян човечец за измамата, която са му причинили.
    2. Да я продадат на някой батко "корпорацията" си и новият собственик ще промени изцяло маркетинговия план като условия и затова е тази показност и лустро.

П.П. Селенията си личи отдалеч и по-скоро ще се случи точка 1, въпреки че се тестват за точка 2.

За която и да е баМка са в графа зероу предвид общите условия, които предлагат. Та, не ме разсмивай с лафчета "екслузив"

Имаш ли представа какво означава тази дума като дефиниция? Предполагам, колкото Черкезов има понятие от думата "корпорация"

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
      Цялото общество губи от подобни пирамиди, кво се прайш на ударен!
      Губи, губи, ама аз още един загубил човечец вече цяла година не съм чул да се е оплакал тук!!!
      Вие от грабо вече започвате да ставате нахални с квалификациите си. Ще ни амбицирате законно да ви сринем бизнеса ако продължавате.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Otskov Разгледай мнение
        Ти имаш нужда от осъзнаване. Можеш ли да ми дадеш пример за човек загубил от SCİ ??? Какво е лошото вярващ човек да е собственик на преуспяваща компания, можеш ли да ми обясниш? Нямаме ли нужда именно от такива хора в България на мястото на комуноидалните кратуни и чукундури (като Barona) ? Или и мен ще наречеш фанатик ? Напъни си малко междуушието neural_network и ми кажи какво пише в Библията, гледам аватара ти е кръст, за основата (крайъгълния камък) и коя е единствената такава ?
        Цялото общество губи от подобни пирамиди, кво се прайш на ударен!
        Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• SCI в момента допуска най-голямата си грешка. Тя безучастно наблюдава как Grabo.bg и дублира обектите и привлича същите обекти към неговата лоялна програма. Тази глупава позиция на наблюдаващ ще бъде края на SCI до една година.

Точно сега е момента SCI да задуши Grabo и да не го допусне в нейната ниша с картите за отстъпки.

SCI имат 40 000 картодържатели
          Grabo имат около 10 000 картодържатели

Единственото спасение на SCI е да използва моментното си преимущество и да промени и преподпише договорите си с търговските обекти в които да добави клауза за ексклузивност и забрана на обектите да ползват конкурентни фирми с карти за отстъпки.
          Last edited by neural_network; 13.12.2013, 21:45.

Коментар

• Коментар от Фейсбук групата срещу пирамидата SCI

Първоначално изпратено от Otskov Разгледай мнение
            Ти имаш нужда от осъзнаване. Можеш ли да ми дадеш пример за човек загубил от SCİ ??? Какво е лошото вярващ човек да е собственик на преуспяваща компания, можеш ли да ми обясниш? Нямаме ли нужда именно от такива хора в България на мястото на комуноидалните кратуни и чукундури (като Barona) ? Или и мен ще наречеш фанатик ? Напъни си малко междуушието neural_network и ми кажи какво пише в Библията, гледам аватара ти е кръст, за основата (крайъгълния камък) и коя е единствената такава ?

Gagik Oganesyan
            Здравейте!
            Искам да Ви съобщя, че тези СЦИ са пълен ташак !!! Хванах двама бизнес партньори за мършавите вратове и взеха да мънкат и да се озъртат като мишки. После започнаха да ме агитират и "къпят" с обещания за несметни богатства, уникална бизнес възможност, финансова независимост, свободно време за семейството и безкрайно щастие ама типично по техния си начин, а като поисках да ме add-нат в митичната група SCI Dream Team ми писа някакъв шушляк да ме разпитва надълго и нашироко къв съм що съм и кой ми бил спонсора! Викам му: "ейййй шушляк, май аз съм ви спонспор щото ви напълних гушките с 3 бона..." и оня се стресна и спря да пише. Тея там са като зомбирани, плещят едни и същи простотии, имат точно 10 наизустени купешки изречения в речника си и са като някаква тайна масонска ложа. Допускат те само ако кихнеш лев за бизнес пакет, след което започва същинското облъчване и бръщолевене на небивалици. То семинари, то обучения, то лидерски срещи..... чудо на чудесата. Накрая ти се изпикават в джоба и те пращат да пиеш една студена вода. Това е истината за СЦИ. Ааааа между другото постоянно повтарят, че създателя на "Игнорирай СЦИ- спаси приятел" е в затвора и яде бой на лягане и ставане хахаахха.
            За бизнес дните, кандидат милионерите трябва да се изръсят с нови 50 лв, а самото мероприятие преминава под постоянни ръкоплясканя, крясъци и дюдюкания.
            И накрая искам да Ви споделя впечатленията си от присъствието на една презентация. В първата част неугледна бизнес партньорка разказваше приказки от 1001 нощ, премесени с дебелашки шеги за спестяванията на дядо си и отново познатите до втръсване купешки фрази, ограничавайки се само до ползата от сейв картата за скромните 50 кинта. През това време няколко по-едри лидерчета седят като гавази по ъглите и входовете на залата, оглеждайки от глава до пети всеки посетител и всеки един от тях се озърта като пръднал в рейса. Във втората част на презентацията те вкарват в същинските дебри на едрия бизнес и тайната на милионите. Силен крак, слаб крак, бмв-та, 9 вида бонуси..... свят да ти се завие. Накрая следват бурни аплодисменти и блясък в очите на алчните младежи. Мирише на фейк, та се не трае !!!
            СЦИ е типичен пример, как се осребрява службата на бог, чрез пошла комерсиална секта с много алкохол, позьорство и морален разпад. Да ви е честита !!!!
            Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
              На SCI не им трябват разумни и логично мислещи БП-та, защото биха създавали проблеми на по-късен етап след осъзнаването им.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                Да братко, всички си спомняме как сивото вещество на нацията ни беше ограбено, повече от половината измамени бяха адвокати, доктори, научни сътрудници и тн., все хора от висшата прослойка на обществото.
                Но с цялата си наглост собственика на фирмичката причинила толкова много страдания и при това на възрастни хора, идва тук и ни обвинява нас в измама
                Спооред мен просто иска чрез нас да си направила реклама на сайтчето, на наш гръб.
                Ще помоля ръководителите на СЦИ да излезнат със специално изявление до потребителската ни общност и да я призоват в никакъв случай да не харчат пари в ГРАБо, с цел да не даваме лош пример на обществото ни!
                Преди си мислих, че си един пияница купонджия, който има зъб на SCI. Вече съм на мнение, че си един недиагностициран циклофреник, който от доста дълго време е в маниакалната фаза

Коментар

• Първоначално изпратено от srebrin Разгледай мнение
                  Като собственик и управител на Грабо.бг, очаквам с огромен интерес хурката, г-н Промит мозък! Колко трябва да си клинично оскутен, че да си ги дрънкаш едни и същи при все разумните мнения на широката публика, че това което правите е криминално, задето паразитирате в/у слабохарактерните и малодушните да ги натоварите с дългове и кухи очаквания, унищожавайки социалните им контакти градени десетилетия в опит да пробутват криминалната ви понзи-схема на приятели и близки - тотален кретенизъм!

Аз пък си мислех, че Черкезов (и Prosperity) е на заплата в Грабо
                  Може би никой в БГ не е навредил на SCI толкова много колкото той.

Има вероятност Черкезов (и Prosperity и Керчев) да са профили на пастора когато е пиян. Целта е да се филтрира трафика от бъдещи БП-та по такъв начин, че само най-заблудени и наивни хора да се включват в СКИ въпреки че четат тази дискусия.

На SCI не им трябват разумни и логично мислещи БП-та, защото биха създавали проблеми на по-късен етап след осъзнаването им.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                    Братко, искрено те съветвам да внимаваш, когато пазаруваш от гработо. Преди 2 години излъгаха хората, че им продават екскурзия до Малдивите и им прибраха парите
                    Да братко, всички си спомняме как сивото вещество на нацията ни беше ограбено, повече от половината измамени бяха адвокати, доктори, научни сътрудници и тн., все хора от висшата прослойка на обществото.
                    Но с цялата си наглост собственика на фирмичката причинила толкова много страдания и при това на възрастни хора, идва тук и ни обвинява нас в измама
                    Спооред мен просто иска чрез нас да си направила реклама на сайтчето, на наш гръб.
                    Ще помоля ръководителите на СЦИ да излезнат със специално изявление до потребителската ни общност и да я призоват в никакъв случай да не харчат пари в ГРАБо, с цел да не даваме лош пример на обществото ни!
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Тези светли примери поддържат надеждата ми, че в България може да се развиваш и да облагородяваш обществото ни едновременно !!

http://society.actualno.com/Myj-ot-A...news_8833.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Не е само това. И друг път съм го казвал. Те унищожават самите себе си. Вземат пакет, опитват се да продават, а не им се получава поради липса на достатъчно балъци. От там нататък гледат уж успешните бабаити и се комплексират. Мислят си, че са тъпи, че не се справят и т.н.
                        Братко, искрено те съветвам да внимаваш, когато пазаруваш от гработо. Преди 2 години излъгаха хората, че им продават екскурзия до Малдивите и им прибраха парите

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          E аз за щастие не съм собственик на сайт на който корена му идва от ГРАБя и се радвам за това. Относно вашия гняв си го обяснявам от това което се говори че висши кадри от вашата фирмичка са се присъединили към корпорацията ни.
                          А и факта че от както се създадоха онлайн моловете, вече ни дишате праха.
                          БП благодарение на СЦИ си рацширяват контактите, а не обратното, преди да публикувате нещо погледнете какво сте написал г-н собственик.
                          Коя друга компания дава възможност да обедини 5000 човека под един покрив, тези хора се запознават, стават топли приятели, създават семейства и собствен бизнес. Всички останали контакти които уж "губят" партньорите, значи не са полезни за тях, не ги развиват.
                          Относно кухите очаквания, когато вие раздадете толкова коли колкото СЦИ, когато вие заведете 300 човека на почивка в Йордания, чак тогава можем да си говорим на кой очакванията са кухи.
                          Съжалявам, че бях искрен но трябваше да ви кажа истината!
                          Искам да се извините на потребителска общност от над 45 000 човека и на 7000БП които са посветили живота си на мисията да бъдат независими!
                          Лудост

Коментар

• Първоначално изпратено от srebrin Разгледай мнение
                            Като собственик и управител на Грабо.бг, очаквам с огромен интерес хурката, г-н Промит мозък! Колко трябва да си клинично оскутен, че да си ги дрънкаш едни и същи при все разумните мнения на широката публика, че това което правите е криминално, задето паразитирате в/у слабохарактерните и малодушните да ги натоварите с дългове и кухи очаквания, унищожавайки социалните им контакти градени десетилетия в опит да пробутват криминалната ви понзи-схема на приятели и близки - тотален кретенизъм!
                            E аз за щастие не съм собственик на сайт на който корена му идва от ГРАБя и се радвам за това. Относно вашия гняв си го обяснявам от това което се говори че висши кадри от вашата фирмичка са се присъединили към корпорацията ни.
                            А и факта че от както се създадоха онлайн моловете, вече ни дишате праха.
                            БП благодарение на СЦИ си рацширяват контактите, а не обратното, преди да публикувате нещо погледнете какво сте написал г-н собственик.
                            Коя друга компания дава възможност да обедини 5000 човека под един покрив, тези хора се запознават, стават топли приятели, създават семейства и собствен бизнес. Всички останали контакти които уж "губят" партньорите, значи не са полезни за тях, не ги развиват.
                            Относно кухите очаквания, когато вие раздадете толкова коли колкото СЦИ, когато вие заведете 300 човека на почивка в Йордания, чак тогава можем да си говорим на кой очакванията са кухи.
                            Съжалявам, че бях искрен но трябваше да ви кажа истината!
                            Искам да се извините на потребителска общност от над 45 000 човека и на 7000БП които са посветили живота си на мисията да бъдат независими!
                            Last edited by Черкезов; 13.12.2013, 13:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Не е само това. И друг път съм го казвал. Те унищожават самите себе си. Вземат пакет, опитват се да продават, а не им се получава поради липса на достатъчно балъци. От там нататък гледат уж успешните бабаити и се комплексират. Мислят си, че са тъпи, че не се справят и т.н.
                              Да, тва е най-негативното и може да преобърне живота на тия хора с години напред и дори завинаги.....
                              Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
                                И според мен това е най-кофти в цялата история...

Коментар

Working...
                                X