Първоначално изпратено от srebrin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Всяка структура, при която старите членове печелят и печалбата им зависи от набирането на нови членове се нарича пирамида.Last edited by darkside; 13.12.2013, 11:42.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от srebrin Разгледай мнениеКато собственик и управител на Грабо.бг, очаквам с огромен интерес хурката, г-н Промит мозък! Колко трябва да си клинично оскутен, че да си ги дрънкаш едни и същи при все разумните мнения на широката публика, че това което правите е криминално, задето паразитирате в/у слабохарактерните и малодушните да ги натоварите с дългове и кухи очаквания, унищожавайки социалните им контакти градени десетилетия в опит да пробутват криминалната ви понзи-схема на приятели и близки - тотален кретенизъм!
Клиент съм на Грабо! Тези обаче - далеч от мен
п.п. Заставаш си с името, това е рядкост напоследък във форума!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеГрабо ще изядат хурката скоро за нелоялна конкуренция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПрост народ, слаба държава!
Коментар
-
Коментар от Фейсбук групата срещу пирамидата SCI
Gagik Oganesyan:
Няколко факта от личните ми наблюдения върху тази митична компания SCI:
1. Те са реплика на Lyoness и нито са уникални, нито иновативни, нито с благородна цел ( Станчо дори е ex-Lyoness)
2. Всичките ми БП (вкл. и лидери на топ ниво) за 20-30 годишни или студентчета, със скромна трудова и бизнес биография. Освен усмивки до ушите, смартфони и костюмчета, друг капитал нямат дори в главите си.
3. Широко прокламираните отдели, квафилифициран персонал, несметни печалби и комисионни нямат нищо общо с данните, публикувани черно на бяло във финансовите им отчети на сайта на агенцията по вписванията
4. БМВ-тата им са собственост на лизингова компания на Пастора и дори не са собственост на СЦИ - т.е. дават се за временно ползване от трето лице и така или иначе се изплащат от бизнес балъците, докато си е с оригинална регистрация
5. БП обектите са някакви смешни и световна експанзия НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА !!
6. След като зацикли наплива на нови шарани, новата им статегия е бизнес от топ сайт за колективно пазаруване като грабо и всички оферти. Самите сайтове предлагат абсолютно същите оферти на по-добри отстъпки и без необоходими бизнес пакети.
7. Всички БП говорят по един и същи начин зомбирани и облъчени с празнословни бръщолевения, цитирайки Тръмп, Кийосаки и още няколко подобни. Всеки неудобен въпрос ги изправя на нокти и бия контра с отговор от сорта: "Никой не те кара на сила, само стой отстрани безмълвен и гледай развитието ни" и т.н.
8. Банда БП като идат на дискотека накрая почват един през друг да се бият през ръцете, кой да извади пръв картата си при плащането на сметката, та да приберат левче и от консумацията на аверите си по маса. Мадамите стоят слисани, невярвайки на дребнавостта на лъскавите и ухилени младежи с расови автомобили.
9. Никой от БП не го блазнят % от консумацията, всеки иска да зариби повече БП под себе си, което автоматично разкрива пирамидалния характер на бизнеса им
10. Цялата бизнес мечта се срива и интереса на бизнес келешите отива на кино, ако някой слънчев ден Станчо и Пастора станат с гъза нагоре и решат, че им е писнало и спрат работата на сайта Ето на това му казвам аз неравностойни бизнес отношения. Да не говорим и че всички БП са самоосигуряващи се и ако напуснат работа, опиянени от розовите краски на бъдещето си, описвано от двамата мошеници - отиват хептен на зле.Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧеркезов, железен си
Само не мога да разбера, защо Черкезов под формата на ел. цигара плюе по Черкезов под формата на Черкезов, а Черкезов нарича елцигарата Черкезов, а Черкезов никакъв го няма
В онази порочна група имах един единстен профил чрез който предлагах безплатни бизнес пакети, но простолюдието се сепна от този факт и ми блокираха профила.
Прост народ, слаба държава!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеГрабо ще изядат хурката скоро за нелоялна конкуренция.
Коментар
-
Само не мога да разбера, защо Черкезов под формата на ел. цигара плюе по Черкезов под формата на Черкезов, а Черкезов нарича елцигарата Черкезов, а Черкезов никакъв го няма
Коментар
-
ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеТова е от ФБ групата
Въйй тази анонимна бизнес дама така ме обеди че съм мухльо, че и повярвах и ще си правя харакири след малко
ПП: днес видях един от "успелите" бп да пазарува тоалетна хартия на едро (не се шегувам)Карта на SCI за 50 лв и отстъпка 2% = 0,02*1,37=0,027 лв/литър или Б
карта на Грабо за 9,90 лв и 0,05 лв за литър отстъпка??? Балъци са тези БП-та от SCI, да се бяха научили да смятат в училище, че да не ги клатят така видно със сметките.
Last edited by Barona; 09.12.2013, 18:56.Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Това е от ФБ групата
Тук-а в тая група една шепа мухльовци пишат та пишат против компанията, та даже са си направили по 4,5 фалшиви профила и чак дискутират, заяждат се, едни са ЗА СЦИ , другите са ПРОТИВ ... кой, бил се набутал и кой бил изгорял :ДДД ИЗГОРЕЛИ СТЕ В ТИКВАТА СИ АЗ ДА ВИ КАЖА !
А няма да казвам, колко хора в тая група просто са ПРИСЪЕДИНЕНИ БЕЗ И ДА ЗНАЯТ УЧАСТНИЦИТЕ и ми се хвалите тук-а ,че ставате много противници и че ще задминете страницата на компанията ... балъци !
Даже един голям критик, който до "вчера" плюеше СЦИ, днес май e бил на Бизнес деня и се ослушваше като шушумига хахахха балък и колко още ще са така като него!!!
Няма да споменавам имена да не засегна някой, ама горко му ако се обади, някой от реалния си профил, ще му изкарам и кирливите ризи
Ааа щях да пропусна да споделя за нашият нов търговски партньор http://www.sng.bg/bg/map.php
П.П.
НЕ Са ПРИТиСНЯаЙТЕ ОТ МЕН, АЗ СЪМ БИЗНЕС ДАМА, КОЯТО СЕ НАДЯВА ДА НЕ Я БАННЕТЕ, ЩОТО МОЖЕ БИ МОЖЕ ДА ВИ СЛОЖИ В МАЛКИЯ СИ ДЖОБ, ХЕЙТЪРЧЕТА !
ПП: днес видях един от "успелите" бп да пазарува тоалетна хартия на едро (не се шегувам)Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
Коментар