IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Миличка, а ти защо само взимаш под внимание материалните облаги Вие младите само за това мислите, затова сме на това дередже, а едно време беше друго...

Тези 3000 са много ниска цена за това което получаваш - любов от околните, бизнес контакти и гарантирано щастие. Най-малкото СЦИ ти отваря вратите към големия бизнес на глобалния пазар, ти въобще това взимаш ли го в предвид ???

С твоите знание, с бизнес нюха на пастор Петров и с Божията помощ чуждите пазари са ни в кърпа вързани. Помисли малко върху тези мои думи!!
    Да не мислиш, че на всеки взимаме парите?, защото единствено хора с изключителна нравственост и чисти като сълза, хора, които притежат светли качества и гонят светли идеали могат да се присъединят към нас!
    Тези БП които са на загуба в момента осъзнават че грешката си е тяхна и затова не се оплакват. Грешката им е че са пасивни, не достатъчно вярващи и срамежливи. За да си успешен в корпорация като СЦИ трябва винаги да си с адско голяма самочувствие на човек който представлява най-бързо развиващата се компания в Европа, и винаги с високо вдигната глава и широко гърло да прокламираш продукта винаги, навсякъде и по всяко време, само така се стига до един от крайните резултати (висок пасивен доход до живот, без други анжажименти).
    Няма такива маняци другаде

Коментар

• Ехеее, тука голямо мерене на пишки пада. Мали малиии
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Объркал си се, мой братко!

П.П. Хем осран - хем нагъл филма съм го играл още преди 15 години. Тогавашният ви "осран" сега е депутат за 2 път. Познай кой му чистеше *айната.

От тогава не понасям подобен тон - понеже отидох да спасявам инвестиция 10 гарсониери и реорганизирах целият им бизнес.

Когато всичко се изби за няма и 2 години, а те 9 месеца вървяха на тотална загуба дотогава - се опитаха да ми пробутат този нагъл тон и се разделихме веднага в момента, в който излязоха на плюс. Не обичам нагли шматки

П.П.П. От тогава се зарекох - осран бизнес да не мениджирам повече. Ти го вадиш от *айната, то после тон започва да ти държи.

След 1 година фалираха като се махнах ( за информация )
        Братко от всякъде личи че си класа. Но сега с какво се занимаваш освен че си търсиш работа по форумите?
        Извинявай но виждам че от време на време изпитваш неистово желание да ускубеш за хонорар богата компания като СЦИ но стила ти на самопредлагане определено куца. П-р Петров едва ли ще хареса тона на предложенията ти.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение

Миранди, ако имахме нужда от тебе досега 100 пъти да бяхме те наели, но за момента имиджа говори най-добре за СЦИ. Но ако държиш да допринесеш за глобалното разрастване, обади се на някой от офисите на фамилията и си направи среща с Елит стар с помоща на който да стигнеш до запознанство с ръководителите.
          Объркал си се, мой братко!

П.П. Хем осран - хем нагъл филма съм го играл още преди 15 години. Тогавашният ви "осран" сега е депутат за 2 път. Познай кой му чистеше *айната.

От тогава не понасям подобен тон - понеже отидох да спасявам инвестиция 10 гарсониери и реорганизирах целият им бизнес.

Когато всичко се изби за няма и 2 години, а те 9 месеца вървяха на тотална загуба дотогава - се опитаха да ми пробутат този нагъл тон и се разделихме веднага в момента, в който излязоха на плюс. Не обичам нагли шматки

П.П.П. От тогава се зарекох - осран бизнес да не мениджирам повече. Ти го вадиш от *айната, то после тон започва да ти държи.

След 1 година фалираха като се махнах ( за информация )
          Last edited by marandi; 14.12.2013, 00:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
            За каква проституция говориш ?? Мери си приказките за да не получиш призовка по бързата процедура.

Да не мислиш, че на всеки взимаме парите? Ако ти дойдеш и поискаш да станеш БП ще бъдеш анатемосана и изгонена, защото единствено хора с изключителна нравственост и чисти като сълза, хора, които притежат светли качества и гонят светли идеали могат да се присъединят към нас!
            Хм, нещо не те разбирам, кое му е моралното на това, да предлагаш щастие и приятелство срещу пари?

Коментар

• paula_12 Миличка, в живота никога няма само печалба. Тези БП които са на загуба в момента осъзнават че грешката си е тяхна и затова не се оплакват. Грешката им е че са пасивни, не достатъчно вярващи и срамежливи. За да си успешен в корпорация като СЦИ трябва винаги да си с адско голяма самочувствие на човек който представлява най-бързо развиващата се компания в Европа, и винаги с високо вдигната глава и широко гърло да прокламираш продукта винаги, навсякъде и по всяко време, само така се стига до един от крайните резултати (висок пасивен доход до живот, без други анжажименти).

Миранди, ако имахме нужда от тебе досега 100 пъти да бяхме те наели, но за момента имиджа говори най-добре за СЦИ. Но ако държиш да допринесеш за глобалното разрастване, обади се на някой от офисите на фамилията и си направи среща с Елит стар с помоща на който да стигнеш до запознанство с ръководителите.
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                Ааааааааааааааа, значи вие с тея 3000лв. си купувате приятелство и щастие. Ми,че то тва по-долно и от пирамидата! Ние тук пишем ли пишем за финансови измами, пък то ставало въпрос за нещо като проституция, или компаньонство, не знам как точно да го нарека
                За каква проституция говориш ?? Мери си приказките за да не получиш призовка по бързата процедура.

Да не мислиш, че на всеки взимаме парите? Ако ти дойдеш и поискаш да станеш БП ще бъдеш анатемосана и изгонена, защото единствено хора с изключителна нравственост и чисти като сълза, хора, които притежат светли качества и гонят светли идеали могат да се присъединят към нас!

Коментар

Миличка, а ти защо само взимаш под внимание материалните облаги Вие младите само за това мислите, затова сме на това дередже, а едно време беше друго...

Тези 3000 са много ниска цена за това което получаваш - любов от околните, бизнес контакти и гарантирано щастие. Най-малкото СЦИ ти отваря вратите към големия бизнес на глобалния пазар, ти въобще това взимаш ли го в предвид ???
                  Ааааааааааааааа, значи вие с тея 3000лв. си купувате приятелство и щастие. Ми,че то тва по-долно и от пирамидата! Ние тук пишем ли пишем за финансови измами, пък то ставало въпрос за нещо като проституция, или компаньонство, не знам как точно да го нарека

Коментар

Защо да се дзверя братко? Аз към теб изпитвам единствено уважение.

Такива хора като теб ни трябват в нашата фамилия. Признавам си го, страшно си начетен и интелигентен. С твоите знание, с бизнес нюха на пастор Петров и с Божията помощ чуждите пазари са ни в кърпа вързани. Помисли малко върху тези мои думи!!

Наздраве от мен!
                    Наздраве, братле и успех!!

П.П. В момента ви действам по спиране разрухата в БГ с няколко проекта, които ще видите може би на лято ( оптимистично ).

Бавно стават нещата, но тия тъпаци ще ви избият да'е ... - няма се влиза в политика - там е последна спирка на "кавала".

Но партийният ви бизнес е най-евтиният в БГ в момента - може да се пробвате и там. После само ще "преразпределяте" и ще имате по 11 кинта на калпак за "партията".

Успех! ( ще видя дали ще успея да ви стопирам процесите ), че ще изчезнете скоро и пасторството ще отиде в кофата също

Малко по-горе се целя, браточка, че ви затриха за 25 години само и дано Пасторът ви ми прости.
                    Last edited by marandi; 14.12.2013, 00:16.

Коментар

Аз нищо не съм забравил, ама като отидем в Съда да не се окаже, че вие ми дължите доста 12-годишни вискита, щот' там ще трябва да доказваш първо думички като корпорация, които фриволно изпускаш.

После самоосигуряващи се балами и т.н.

П.П. Запиши финанси като моя милост някой ден - там ще ти обяснят нещата - не съм аз чилякът дет' да ви търкам очите.

Ма, толкоз ви е и подготовката по мрежов маркетинг да ти кажа по секрет. Пълна ( кръгла ) нула. Ако искаш ме съди и ще се срещнем с "юридиския" ви отдел в Съда, че ми се кърка

Вие сте толкова "корпорация", колкото аз съм Розов Дядо Коледа! - прочети си малко, действащите закони в БГ поне - водите се малко предприятия, даже не е и средно.

Ай, със здраве!! ( и по-кротко с батковците ), че мога ви стопирам много бързо, ако ми се позверите още малко, точно с 2 движения на мишката. Гледам ви сеира в момента и толкоз. Само не ми се дзверете колко сте фрости насреща - виждаш, че реагирам с хумор.
                      Защо да се дзверя братко? Аз към теб изпитвам единствено уважение.

Такива хора като теб ни трябват в нашата фамилия. Признавам си го, страшно си начетен и интелигентен. С твоите знание, с бизнес нюха на пастор Петров и с Божията помощ чуждите пазари са ни в кърпа вързани. Помисли малко върху тези мои думи!!

Наздраве от мен!

Коментар

Помним всички твоите небивалици, дето не само, че не се случиха, ами и корпорацията се разрастна значително и даже може да си позволи екскурзии на над 300 човека до Йордания.

Бай дъ уей беше обещал 12 годишно уиски, ако прогнозата ти не се осъществи, надявам се не си забравил.
                        Аз нищо не съм забравил, ама като отидем в Съда да не се окаже, че вие ми дължите доста 12-годишни вискита, щот' там ще трябва да доказваш първо думички като корпорация, които фриволно изпускаш.

После самоосигуряващи се балами и т.н.

П.П. Запиши финанси като моя милост някой ден - там ще ти обяснят нещата - не съм аз чилякът дет' да ви търкам очите.

Ма, толкоз ви е и подготовката по мрежов маркетинг да ти кажа по секрет. Пълна ( кръгла ) нула. Ако искаш ме съди и ще се срещнем с "юридиския" ви отдел в Съда, че ми се кърка

Вие сте толкова "корпорация", колкото аз съм Розов Дядо Коледа! - прочети си малко, действащите закони в БГ поне - водите се малко предприятие, даже не е и средно. Демек дребен бизнес - като будка за продавач на фъстъци или весникарска сергия.

Ай, със здраве!! ( и по-кротко с батковците ), че мога ви стопирам много бързо, ако ми се позверите още малко, точно с 2 движения на мишката. Гледам ви сеира в момента и толкоз. Само не ми се дзверете колко сте фрости насреща - виждаш, че реагирам с хумор

Но, ако държиш може да отидем в Съда да ми докажеш, че това не е така.
                        Last edited by marandi; 14.12.2013, 00:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                          Д-ре ще може ли като доктор да ми помогнете в една сметка!!! Ако няма загубили от тая повърня, това означава, че всички уона би бизнесмени са си избили парите. Ето я и питанката: Ако, да речем, 3000 меринджея са на нула и са зарибили по 5 човека с пакетчета по 1800 лв., за да излязат на нула, това означава, че у кУрпорацията са влезли 3000 х 4 х1800 лв. = 21.600.000, 00 лв. За Ваша информация приходите на пирамидата за 2012 са 5.289.000 и за 2011 492.000. Как така тогава в тази помиярска история няма губещи??? Оставяме на страна печалбата на попа и Станчо и на няколкото серсеми под тях дето също здраво са нагушили, както и факта, че с четири зарибени не се избива "инвестицията", както и факта, че тези пари са нужни само, за да може тея с пилешките мозъци да додрапат до нулата.
                          Миличка, а ти защо само взимаш под внимание материалните облаги Вие младите само за това мислите, затова сме на това дередже, а едно време беше друго...

Last edited by Prosperity; 13.12.2013, 23:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                            Губи, губи, ама аз още един загубил човечец вече цяла година не съм чул да се е оплакал тук!!!
                            Вие от грабо вече започвате да ставате нахални с квалификациите си. Ще ни амбицирате законно да ви сринем бизнеса ако продължавате.
                            Д-ре ще може ли като доктор да ми помогнете в една сметка!!! Ако няма загубили от тая повърня, това означава, че всички уона би бизнесмени са си избили парите. Ето я и питанката: Ако, да речем, 3000 меринджея са на нула и са зарибили по 5 човека с пакетчета по 1800 лв., за да излязат на нула, това означава, че у кУрпорацията са влезли 3000 х 4 х1800 лв. = 21.600.000, 00 лв. За Ваша информация приходите на пирамидата за 2012 са 5.289.000 и за 2011 492.000. Как така тогава в тази помиярска история няма губещи??? Оставяме на страна печалбата на попа и Станчо и на няколкото серсеми под тях дето също здраво са нагушили, както и факта, че с четири зарибени не се избива "инвестицията", както и факта, че тези пари са нужни само, за да може тея с пилешките мозъци да додрапат до нулата.

Коментар

Бай дъ уей - бегло бях прогнозирал, че в края на тази година ще им фалира "мрежата".

И после "корпорацията" - до 6-12 месеца след това.

П.П. Т'ва го писах още преди близо година, понеже отказаха да ми дадат общите си условия да ги прегледам по маркетинг план, които би трябвало да са публични.

И си ги намерих от друго място да ги прегледам - демек - отделих цели 30 мин. от времето си да се занимавам с шматки, които си мислят, че откриват "топлата" вода.

Та, прогнозата ми важи ... ( ъъ ... смигам )

Офертата ми от 20к на час продължава да стои - за да ги извадя от калта .... "корпорацията" ли беше ...?
                              Помним всички твоите небивалици, дето не само, че не се случиха, ами и корпорацията се разрастна значително и даже може да си позволи екскурзии на над 300 човека до Йордания.

Бай дъ уей беше обещал 12 годишно уиски, ако прогнозата ти не се осъществи, надявам се не си забравил.

Коментар

• Бай дъ уей - бегло бях прогнозирал, че в края на тази година ще им фалира "мрежата".

И после "корпорацията" - до 6-12 месеца след това.

П.П. Т'ва го писах още преди близо година, понеже отказаха да ми дадат общите си условия да ги прегледам по маркетинг план, които би трябвало да са публични.

Някакви пълни невежи ме убеждаваха, че това било търговска тайна и се хилих яко колко са зле момчетата. Да не ти дават общи условия за преглед, ма как да е ..

И си ги намерих от друго място да ги прегледам - демек - отделих им цели 30 мин. от времето си да се занимавам с шматки, които си мислят, че откриват "топлата" вода.

Та, прогнозата ми важи ... ( ъъ ... смигам )

Офертата ми от 20к на час продължава да стои - за да ги извадя от калта .... "корпорацията" ли беше ...?
                                Last edited by marandi; 13.12.2013, 23:37.

Коментар

Working...
                                X