IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чета от време на време тази тема като ми доскучае.

Предполагам като фалира компанията след време, участниците в нея, които не са могли да си избият парите ще почнат да обвиняват за неуспеха негативното отношение на останалите хора към нея и ще кажат: "да, това беше една гениална компания с гениална идея, не беше в никакъв случай пирамида, но заради хейтърите в интернет не успяхме да се реализираме."

Даже ако не забравя, след време може да се цитирам сам себе си, като ми излезе прогнозата вярна.
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от juliany80 Разгледай мнение
      сигурно е така ..аз не отричам че има много аматиори в тази компания все пак понятието мрежов маркетинг както с всички останали неща в България е закъсняло с 20 гд и не всеки знае как да го прави ..аз съдя по това че ме презентираха няколко човека докато разбера напълно за себе си какво е тази компания и,и не всеки от тях можа да ми покаже правилно ...но ти не си малък сигурно и имаш глава на раменете си и ако знаеш как ще разучиш тази компания до основи (включително и вашият форум ) и вдва тогава можеш да кажеш тоз ме ЗАРИБЯВА или това е секта или това е пирамида ..защото никой не ме е карал до сега насила да си дам парите
      или най просто казано (аз съм изслушал едната страна или това е сци а сега искам да ме накарате да не продължа с тях,нали това е идеята на този форум , но за сега не мога да видя нищо смислено за да не го направя повтарят се само едни и същи неща тук ) като жидях и коментар от рода на (абе аиде бе колегио даите да намерим някакъв начин да ги съборим тез сци все едно слабо място ще имат ) , което значи че те нямат слаби страни

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
        Веднага ти отговарям. Защото дойде един човек при мен и се мъчеше да ме убеди, че срещу 3000лв. няма да ми се налага да работя повече през живота ми ?
        Как ти звучи?
        сигурно е така ..аз не отричам че има много аматиори в тази компания все пак понятието мрежов маркетинг както с всички останали неща в България е закъсняло с 20 гд и не всеки знае как да го прави ..аз съдя по това че ме презентираха няколко човека докато разбера напълно за себе си какво е тази компания и,и не всеки от тях можа да ми покаже правилно ...но ти не си малък сигурно и имаш глава на раменете си и ако знаеш как ще разучиш тази компания до основи (включително и вашият форум ) и вдва тогава можеш да кажеш тоз ме ЗАРИБЯВА или това е секта или това е пирамида ..защото никой не ме е карал до сега насила да си дам парите

Коментар

• Първоначално изпратено от x3m Разгледай мнение
          Аз причини не мога да давам. Мога само да спекулирам какви може да са мотивите за такава "заповед".

Но отговарям извън ред.

Аз ти зададох няколко уточнителни въпросчета, ти ми цитираш въпросите и ми задаваш твой въпрос Тренинг ли е това?

Ако ще отговаряш - отговаряй и да движим дускусията напред. Ако не, си поредния кифладжия, който има копирна машина вместо мозък и не заслужаваш вниманието на хора, които не ги мързи да четат.
          следи внимателно дискусията преди малко отговорих на колегата ти ..

Коментар

Или по скоро са умишлено изтривани за да не можеш нормално ако искаш да подучиш нещо от форумът ви да лъха само негативизма .По този начин вие давате още по лош пример за това което се опитвате неуспешно да уборите .Ако един нормален човек следи форума ви той няма да намери нито едно опровержение нито един спор ,а само разговори наполовина .Аз за да отговоря не съм свързан с тази компания а само разучвам за нея но ако трябва да преценя кои са зомбитата повече клоня към хейтърите понеже само едни и същи неща се повтарят тук .Идеята която (падрето ) или както го наричате там е измислил е наистина брилиантна но с хатери като вас няма как да се осъществи и тогава човек започва да мисли наистина ще успее ли нещо такова в Бг и ви питам помагате ли на тези хора или им пречите и ако нямате нищо общо с тази компания защо искате да помагате на някой ваобще .Защо отнемате от собственото си време за да злобеете срещу нещо което не ви засяга ами например не злобеете срещу замрсяването на планините или да помагате на някои гладуващ
            Веднага ти отговарям. Защото дойде един човек при мен и се мъчеше да ме убеди, че срещу 3000лв. няма да ми се налага да работя повече през живота ми ?
            Как ти звучи?

п.с. аз искам да работя.
            Last edited by briko; 23.12.2013, 16:06.

Коментар

Дай ми една разумна причина защо е забранено за сци клиенти или бп тук
              Аз причини не мога да давам. Мога само да спекулирам какви може да са мотивите за такава "заповед".

Но отговарям извън ред.

Аз ти зададох няколко уточнителни въпросчета, ти ми цитираш въпросите и ми задаваш твой въпрос Тренинг ли е това?

Ако ще отговаряш - отговаряй и да движим дускусията напред (за да не я оставяме половинчата, както казваш ти). Ако не, си поредния кифладжия, който има копирна машина вместо мозък и не заслужаваш вниманието на хора, които не ги мързи да четат.
              Last edited by x3m; 23.12.2013, 16:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                Защото поради естеството на компанията те не са особено ярки умове. И като започнат да повтарят едни и същи мантри които са научили на презентациите изглеждат смешно за един нормален човек и злепоставят СЦИ.

ПП: забраната е напълно публична, и мен като ме зарибяваха ми казаха че в интернет пише всякакви глупости и да не ги чета
                Или по скоро са умишлено изтривани за да не можеш нормално ако искаш да подучиш нещо от форумът ви да лъха само негативизма .По този начин вие давате още по лош пример за това което се опитвате неуспешно да уборите .Ако един нормален човек следи форума ви той няма да намери нито едно опровержение нито един спор ,а само разговори наполовина .Аз за да отговоря не съм свързан с тази компания а само разучвам за нея но ако трябва да преценя кои са зомбитата повече клоня към хейтърите понеже само едни и същи неща се повтарят тук .Идеята която (падрето ) или както го наричате там е измислил е наистина брилиантна но с хатери като вас няма как да се осъществи и тогава човек започва да мисли наистина ще успее ли нещо такова в Бг и ви питам помагате ли на тези хора или им пречите и ако нямате нищо общо с тази компания защо искате да помагате на някой ваобще .Защо отнемате от собственото си време за да злобеете срещу нещо което не ви засяга ами например не злобеете срещу замрсяването на планините или да помагате на някои гладуващ

Коментар

Защото поради естеството на компанията те не са особено ярки умове. И като започнат да повтарят едни и същи мантри които са научили на презентациите изглеждат смешно за един нормален човек и злепоставят СЦИ.

ПП: забраната е напълно публична, и мен като ме зарибяваха ми казаха че в интернет пише всякакви глупости и да не ги чета
                  Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от x3m Разгледай мнение
                    Започни, ако обичаш, с това ти свързан ли си по някакъв начин с СЦИ и ако да - по какъв?

Ако си свързан, защо отваряш този форум? Циркулира информацията, че на всички свързани с СЦИ им е забранено да отварят този форум. Знаеш ли дали това е вярно? Ако да - защо?

Първо да избистрим тези неясноти, а после ще задавам питанки относно възможността за бизнес, която предлагате.

Съгласен?

Коментар

• Щом не си инвестирал пари и време свързано с СЦИ ти кой си че да даваш акъл на другите ,като ти самият не си запознат достатъчно ..и защо се опитваш да попречиш на нещо което не е твоя работа ..не вярвам да е защото си много добър човек и по цял ден нямаш какво да правиш ами помагаш на хората да не би случайно да се заблудят като теб ЛИ?

Коментар

• [QUOTE=RockSolid;1059553629]Това, което вие наричате работа, води до съд и присъди в развитите страни. Пирамида по учебник сте, ако институциите ни работеха сега на централния софийски затвор щяха да му викат "малкия Египет".

Спекулирате с цифри, изсмукани от пръстите на падрето. Нито клиентите ви са лоялни, нито БП-тата, защото някой от тях ползват услугите на конкуренцията. Имате голямо текучество на обекти, защо ли? БМВ-тата ви са лизингови, не ги подарявате. Презентациите в хотелите ви не подвеждат, те откровенно лъжат новите кандидат милионери. Нито сте първите, нито сте единствените, нито сте високотехнологични, нито имате потенциал. Общите ви условия са нелепи, обученията ви са манипулативни, работата ви е престъпна. Предлагате за 50 лева нещо, което останалите предлагат за 10 или безплатно, и то с по-добро качество.

Приходите ви от потребление са под 5%, останалото идва от новите рибки. Няма да ходите нито в Европа, нито в Азия, нито в Сащ, нито на Марс. Зомбитата с БМВ-тата, на които се кланяте и пляската като фанатици, въпреки че половината не могат да кажат две изречения на кръст, имат структури, в които минимум 80% са назад и никога няма да си върнат парите. Няма да вкарате нито голяма верига, нито ЕРП, нито мобилен оператор, нито нищо. В момента в който свършат шараните от сектата ви дърпат шалтера, събират кинтите и литват към залеза, а вие оставете да мръзнете пред Кемпински в очакване на поредната порция "бизнес".

Пирамида сте бе, пич, пирамида по учебник. Много поздрави на "юридическия отдел".[/QUO

Интересно ми е как така е забранено тук за СЦИ клиенти ...или бп тук ..дайте ми една разумна причина и ти самия как си бил свързан с тях и за кой правен отдел ми говориш

Коментар

То е ясно че повечето тук сте hater(чета) и не сте запознати с много неща ,но дори и да сте запознати се чуствате излъгани защото сте заплатили сумата и сте разбрали че за да се постигне идеята се иска много работа , а това не е по вашата част .
                          Това, което вие наричате работа, води до съд и присъди в развитите страни. Пирамида по учебник сте, ако институциите ни работеха сега на централния софийски затвор щяха да му викат "малкия Египет".

Спекулирате с цифри, изсмукани от пръстите на падрето. Нито клиентите ви са лоялни, нито БП-тата, защото някой от тях ползват услугите на конкуренцията. Имате голямо текучество на обекти, защо ли? БМВ-тата ви са лизингови, не ги подарявате. Презентациите в хотелите ви не подвеждат, те откровенно лъжат новите кандидат милионери. Нито сте първите, нито сте единствените, нито сте високотехнологични, нито имате потенциал. Общите ви условия са нелепи, обученията ви са манипулативни, работата ви е престъпна. Предлагате за 50 лева нещо, което останалите предлагат за 10 или безплатно, и то с по-добро качество.

Приходите ви от потребление са под 5%, останалото идва от новите рибки. Няма да ходите нито в Европа, нито в Азия, нито в Сащ, нито на Марс. Зомбитата с БМВ-тата, на които се кланяте и пляската като фанатици, въпреки че половината не могат да кажат две изречения на кръст, имат структури, в които минимум 80% са назад и никога няма да си върнат парите. Няма да вкарате нито голяма верига, нито ЕРП, нито мобилен оператор, нито нищо. В момента в който свършат шараните от сектата ви дърпат шалтера, събират кинтите и литват към залеза, а вие оставете да мръзнете пред Кемпински в очакване на поредната порция "бизнес".

Пирамида сте бе, пич, пирамида по учебник. Много поздрави на "юридическия отдел".

Коментар

То е ясно че повечето тук сте hater(чета) и не сте запознати с много неща ...
                            С кои неща? С графика за включването на ЧЕЗ в списъка, с датата за инвазия в Китай или с нещо друго?

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                              ...
                              Пише ви адвокат Атанас Костов. Аз обслужвам юридически компанията SCI, във връзка с тяхната интелектуална собственост. ...
                              Замислих се... този адвокат дали дава отбивка за членове на СЦИ

Коментар

То е ясно че повечето тук сте hater(чета) и не сте запознати с много неща ,но дори и да сте запознати се чуствате излъгани защото сте заплатили сумата и сте разбрали че за да се постигне идеята се иска много работа , а това не е по вашата част .Много жалко изглежда отстрани да наблюдаваш разговори като тези в тази тема ,но искам да ви попитам ако има 45 000 лоялнни клиенти и още толкова ( не искам да цитирам някой каза че хейтърите били повече ) които не са лоялни към останалите 45 000 това са близо 100000 човека които приказват за това а именно сци е темата на всички тези 100000 човека .Никой не ви е взел парите насила ,вие сами сте решили да ги дадете и понеже системата на компанията е създадена да има такива слаби души като вас (мързеливи ) сами доброволно сте се откзали да работите .Тук никой не мисля че ви е накарал на сила да правите нещо .Коментари от типа 'дайте да измислим нещо да ги съборим тези ' и подобни са жалки .А КОГАТО СЪМ В КУХНЯТА НА НЕЩАТА МИ СТАВА ЯСНО КОЛКО НЕЯСНИ СА ВИ НЕЩАТА СЛУЧВАЩИ СЕ В ТАЗИ КОМПАНИЯ ,ВИЕ ГАДАЕТЕ ЗЛОБЕЕТЕ И НАЙ-ВАЙНОТО ВАС ВИ МЪРЗИ.БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОВА ЧЕ ВИ ИМА АУДИТОРИЯТА НА ТААЗИ КОМПАНИЯ СЕ РАЗРАСТВА
                                1) Запознати сме, вие също но сте сложили капаците пред очите
                                2) Не сме дали пари, вие сте дали и сега сте на въртележката с надеждата да ги избиете
                                3) Нямате 45К лоялни клиента, 15% от тях са самите БП-та, други 40-50% са подарени карти които прашасват в някой шкаф, а останалите са купени карти които прашасват в някой шкаф. Да не говорим че сте във втората си година и картите масово няма да бъдат подновени, ще пада ли бройката тогава или ще си казваме голямото число, нищо че половината са невалидни?
                                4) Няма значително количество хейтъри, няколко мислещи човека за около година информираха достатъчно от масата хора за да не ви се връзват на измамата вече.
                                5) Да наричаш човек мързелив, когато не успява в система която е проектирана масата от хора да губят е меко казано гаменско поведение.

Весели празници, и вместо да наричаш другите мързеливи си стани от задника и отивай на работа, защото от СЦИ няма да изкараш нищо (освен ако не си влезнал в самото начало)
                                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Working...
                                X