If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво на Падрето и Плехуна. Не може да се отрече,че за две години са постигнали доста добри печалби и то от водене на презентации пред разни балъци. Преди време бих се ядосал, но вече ми е все тая и за плехуна и за смотаните БП. Имах досег до 3-4 БП които искаха да ме завлекат в тази схема с лъжи и измами за това ,че печелят от по средно 2000-3000 на месец. Нямам търпение да рухне пирамидката и да видия тогава какво ще ми твърдят.
Според мен бизнес дните и другите събития се отичтат в черната каса на фирмата, тоест влизат директно в джоба на падрето и плехуна още след събитята. С тези пари се финансисрат определени хора за да изглеждат успешни и да вдъхват доверие на балъците , че и тях ги очаква същото стига да са постояни.
Черкезов, всичко щеше да е смешно, ако не беше толкова жалко. Не знам от какво страдаш, но според мен веднага трябва да отидеш на лечение. Ако не вземеш мерки, ще сигнализирам на институциите занимаващи се с такива като теб, да те приберат и да те подложат незабавно на лечение.
Бъркаш печалба с приходи, приходите им за 2012 са за над 5 млн лева (мързи ме сега отварям търговския регистър да видя точно) и основно им перо в разходите е за "външни услуги". Тук влизат разпределените бонуси, но няма как да видим, кои точно. Накрая остават едни 800 хил лв печалба, но според мен това е силно занижено и точат фирмата през перото за услуги. А я точат, защото би изглеждало доста странно да имат 3 млн печалба от 5 млн приходи Освен това перото за заплати е нищожно, а не вярвам падре и плехун да не са чопнали от кешака.
Съгласен съм и правя корекция. Но дори и приходите им да са пет милиона, извади поне два милиона от бизнес дни, които са неразпределяеми и остават три милиона. От тия три милиона, ако е вярно, че половината отиват за комисион остават за разпределение милион и половина. Приемаме, че на 20000 потребители средно годишно им се изплащат по 20 лева. Остават за БП около 1100000 лева. При средно 2000 БП това прави по 550 лева на човек годишно или около 45 лв месечно.
neutralen Братко, за жалост 99% от българите мислят като тебе, затова сме натова дередже. Вие искате за една година да станете милионери. Ти като строиш къща, основата за една година ли я градиш или за 200г. напред???
Мисли глобално, работи локално и всичко ще се нареди след 5-10-20-30 години, колкото е нужно ще се чака. Корпорацията работи по китайски модел, с малки крачки към голямата цел. Замислисе внимателно върху словата ми. Мир и любов на всички същества!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
От статията в блиц разбираме, че печалбата им за 2012 година е около 1 милион лева. Пастора и Шрек твърдят, че разпределят половината пари за възнаграждения на потребителите. Ако приемем, че от бизнес дни печелят 500 000 лева годишно, което според мене даже е силно занижено, излиза, че печалбата им от продажба на карти, от потребление и от БЦ е максимум 500 000 лева. Дори и при този твърде оптимистичен сценарий става ясно, че БП и обикновените потребители са си разделили общо 500 000 лева. П
Бъркаш печалба с приходи, приходите им за 2012 са за над 5 млн лева (мързи ме сега отварям търговския регистър да видя точно) и основно им перо в разходите е за "външни услуги". Тук влизат разпределените бонуси, но няма как да видим, кои точно. Накрая остават едни 800 хил лв печалба, но според мен това е силно занижено и точат фирмата през перото за услуги. А я точат, защото би изглеждало доста странно да имат 3 млн печалба от 5 млн приходи Освен това перото за заплати е нищожно, а не вярвам падре и плехун да не са чопнали от кешака.
От статията в блиц разбираме, че печалбата им за 2012 година е около 1 милион лева. Пастора и Шрек твърдят, че разпределят половината пари за възнаграждения на потребителите. Ако приемем, че от бизнес дни печелят 500 000 лева годишно, което според мене даже е силно занижено, излиза, че печалбата им от продажба на карти, от потребление и от БЦ е максимум 500 000 лева. Дори и при този твърде оптимистичен сценарий става ясно, че БП и обикновените потребители са си разделили общо 500 000 лева. Приемаме, че тогава е имало 20000 потребители и 2000 БП. Потребителите да са спечелили по 5 лева на година и за БП остават фантастичните. . . . 200 лева годишно на БП. Дори и да греша двойно или тройно сметките, резултатите пак са отчайващи. В задачата се пита-след колко години ще си възвърнат средствата вложителите, и то без да отчитаме допълнителни вложения като бизнес дни,рождени дни, дрим найтове, презентации до други градове, тимбилдинги, вечери, кафето, пазаруване в по- скъпи обекти, инфлация, телефонни разговори, данъци, осигуровки.....последният да затвори вратата. Да оставим настрана набутването на близки хора и неизбежните конфликти и семейни драма,които настъпват. За какъв нуле в риск говорят, като системата може всеки момент да спре и вместо нея да се появи един среден пръст.
Моля без подобни подигравки на верска основа, това че п-р Петров е измислил перфектната схема за финансово обогатяване на нацията, не означава че трябва да се подигравате с качествета му на духовник, духовен и религиозен водач на цял един град Пловдив, защото ако не беше известен с това, тези 50 000 човеци в структурата щяха да са мираж до 2025г. поне!
Шльоко, кат се разтури пирамидата, коя ще е следващата тема в която ще тролиш? Ще запазиш ли ника просперити? Защо не пишеш през ника антон керчев?
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Моля без подобни подигравки на верска основа, това че п-р Петров е измислил перфектната схема за финансово обогатяване на нацията, не означава че трябва да се подигравате с качествета му на духовник, духовен и религиозен водач на цял един град Пловдив, защото ако не беше известен с това, тези 50 000 човеци в структурата щяха да са мираж до 2025г. поне!
Падре е обещал като ВИ ВЗЕМЕ ПАРИЧКИТЕ ДА ОТИДЕТЕ В РАЯ
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар