IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Започни, ако обичаш, с това ти свързан ли си по някакъв начин с СЦИ и ако да - по какъв?

Ако си свързан, защо отваряш този форум? Циркулира информацията, че на всички свързани с СЦИ им е забранено да отварят този форум. Знаеш ли дали това е вярно? Ако да - защо?

Първо да избистрим тези неясноти, а после ще задавам питанки относно възможността за бизнес, която предлагате.

Съгласен?

Коментар

• Паниката почна

Тъй като всички тук сме неграмотници и не сме наясно с "нещата", обясни ни моля те за какво става въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
        Според мен има начин. Те продават два продукта: сейв карта и БП. Въпросът е кой е основният продукт, ако е вторият, определено не са законни:

Раздел IV.Нелоялни търговски практики:

Чл. 68ж. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) Нелоялни търговски
        практики са и следните заблуждаващи търговски практики:

14. създаване, използване или насърчаване на пирамидални продажби, чиято основна цел не е продажбата или потреблението на стоки и услуги, а включването на други потребители в системата за продажба, при които потребителят плаща, за да участва,
        като получава възможност да си възстанови заплатената от него сума чрез
        привличането на други потребители в системата;

Те разбира се ще кажат, че е сейвкартата, а второто е само ефективен дистрибуционен канал, но ако се погледне съотношението на приходите от едното и другото, бързо става ясно коя е основната дейност.

Интересен е и въпросът с ДДС-то, не трябва ли всеки БП да начислява такова за посредническата си услуга и съответно да го внася в държавата? Знам че ДОД те им го внасят, но с ДДС-то как процедират не знам.

То е ясно че повечето тук сте hater(чета) и не сте запознати с много неща ,но дори и да сте запознати се чуствате излъгани защото сте заплатили сумата и сте разбрали че за да се постигне идеята се иска много работа , а това не е по вашата част .Много жалко изглежда отстрани да наблюдаваш разговори като тези в тази тема ,но искам да ви попитам ако има 45 000 лоялнни клиенти и още толкова ( не искам да цитирам някой каза че хейтърите били повече ) които не са лоялни към останалите 45 000 това са близо 100000 човека които приказват за това а именно сци е темата на всички тези 100000 човека .Никой не ви е взел парите насила ,вие сами сте решили да ги дадете и понеже системата на компанията е създадена да има такива слаби души като вас (мързеливи ) сами доброволно сте се откзали да работите .Тук никой не мисля че ви е накарал на сила да правите нещо .Коментари от типа 'дайте да измислим нещо да ги съборим тези ' и подобни са жалки .А КОГАТО СЪМ В КУХНЯТА НА НЕЩАТА МИ СТАВА ЯСНО КОЛКО НЕЯСНИ СА ВИ НЕЩАТА СЛУЧВАЩИ СЕ В ТАЗИ КОМПАНИЯ ,ВИЕ ГАДАЕТЕ ЗЛОБЕЕТЕ И НАЙ-ВАЙНОТО ВАС ВИ МЪРЗИ.БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОВА ЧЕ ВИ ИМА АУДИТОРИЯТА НА ТААЗИ КОМПАНИЯ СЕ РАЗРАСТВА

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Корпорацията не е в тази група защото има съществена причина според мен. http://www.bdsa-bg.com/index.php?TPL...lang_select=bg
          Всяка уважаваща се корпорация преди да бъде член редум до други членове в една организация, прави внимателно проучване на другите членове и ако те са дискредитирани, естествено е че СЦИ нямат място там.
          А от списъка всички компании са сериозно дискредитирани, и мисля много хора ще загубят доверие в СЦИ ако влезне в съюз с тези буквални кръвопийци.
          Някой ще познае ли защо мисля че тези компании са скандални и всички българи трябва да кажем баста на дейността им в страната?
          Докторе знаете ли, че човек като напише в Гугъл "пирамида", "балък" или нещо подобно и СЦИ изскача веднага в първите резултати, а като напишете СЦИ в Гугъл, излиза страницата на компанията и след това само негативи във всички резултати. То май по-дискредитиран от тази компания е само кабинета Орешарски.

Коментар

• Корпорацията не е в тази група защото има съществена причина според мен. http://www.bdsa-bg.com/index.php?TPL...lang_select=bg
            Всяка уважаваща се корпорация преди да бъде член редум до други членове в една организация, прави внимателно проучване на другите членове и ако те са дискредитирани, естествено е че СЦИ нямат място там.
            А от списъка всички компании са сериозно дискредитирани, и мисля много хора ще загубят доверие в СЦИ ако влезне в съюз с тези буквални кръвопийци.
            Някой ще познае ли защо мисля че тези компании са скандални и всички българи трябва да кажем баста на дейността им в страната?
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

http://www.bdsa-bg.com/index.php?TPL=25000&x25000_ID=4 - Тук в този сайт пише кои фирми са МЛМ в България а SCI не е между тях!!!
              Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                Fiscalist Ако си с реален профил тук и не минаваш прес прокси, може да те споходи новогодишно съдебно дело!
                http://www.pravoslavieto.com/ -copy/paste ->
                Как да разпознаем сектата
                Ако попаднете на някакви семинари, лекции, в някакво общество, или пък другаде се сблъскате с хора, които ви говорят, че те са открили истината и единствено те в този свят знаят истината, тогава трябва да бъдете нащрек. Често пъти те говорят за Библията и наричат себе си християни. Казват обаче, че всички други християни не разбират правилно истината и са се отклонили от нейното учение.

Ако тези хора много често ви говорят за един водач, който има някакво специално откровение или просветление, който е повече от другите, който знае много, който се нарича Учител или Водач, или Отец или нещо подобно, ако за него се намеква, че той има пряка връзка с Бога или пък директно се казва, че той е представител на Бога на земята, то тогава вие също имате работа със секта.

Ако ви се обещава, че това е една организация, която ще ви защити, която поема отговорност за вашия живот, която ще се погрижи за вас, която ще поеме дори ваши материални и финансови проблеми, която ви обещава пълно здраве или богатство, пътуване в чужбина, посещение на школи, курсове и пр. в чужбина, то тогава вие също трябва да бъдете нащрек.

Ако ви се предлагат курсове и семинари, които трябва за дълго време да ви отделят от семейството ви, да ви заведат в чужбина, ако ви се говори за това, че вашето семейство би ви пречило и вие трябва да се откъснете от него, да нарушите връзката си с брачния си партньор или с родителите си, то това не е характерно за християнските църкви и вие сигурно сте попаднали в секта.

Ако попаднете в общество, където ви карат да повтаряте постоянно една и съща дума или да пеете един и същ куплет, ако ви учат да изключите логическото си мислене или да “изпразните съзнанието си“, това също не е характерно за християнските църкви, а е един от методите за оказване на психически натиск в една секта.

Ако ви се представят планове и идеи за обновление на света, обединение на всички религии, постигане на всеобщ мир и хармония, изграждане на едно ново справедливо и хуманно общество, трябва да знаете, че имате работа с едно ясно нехристиянско учение.
                Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Попа-фараон да си наеме по-грамотни и компетентни "онлайн адвокати", че тая заплаха изглежда смешна за всеки 16+ годишен. Дело от страна на SCI няма да има никога, понеже цялата им дейност все още продължава благодарение на потайните им сбирки из 5-звездни хотели и факта, че все още не са попаднали сериозно в полезрението на компетентните органи или на медиите. Едно евентуално дело ще обедини всички недоволни и излъгани, което ще вдигне такъв шум, че цялата пирамида ще се срине за месец.

Между другото, групата "Игнорирай SCI" има 50% повече членове, отколкото БП групата на "корпорацията", да си правят сметката египтяните. Замислям се и защо пък създателя на "Игнорирай SCI" не вземе да си потърси правата, кой, защо и на базата на какво предявява подобни искания, свързан ли е действително с SCI, и ако да - на какво отгоре компанията отправят заплахи за съд към човек, изказващ мнението си в създадена от него група. Корпорацията и светлите й БП-та да не забравят, че сред недоволните и отвратените от дейността им има и много бивши БП-та като мен, които много добре знаят какво се случва в компанията, методите им на работа и източника на доходи.

Коментар

• Първоначално изпратено от fefo Разгледай мнение
                    И аз искам дело!
                    Кажете "ПИ", кажете "РА"...
                    Извинявай ама тук си има ред. Всички чакаме за дело. Моля на опашката

Коментар

• И аз искам дело!
                      Кажете "ПИ", кажете "РА"...
                      "Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                        Fiscalist Ако си с реален профил тук и не минаваш прес прокси, може да те споходи новогодишно съдебно дело!
                        Д-ре не заплашвайте хората, да не Ви даде някой на ГДБОП, че какво ще правим без Вашата безгранична мъдрост?!

Коментар

• Докторе, моля, смилете се над грешната ми душа! Все пак идват светли празници!
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Направо прокси-дело за плювача по пирамиди

Коментар

• Fiscalist Ако си с реален профил тук и не минаваш прес прокси, може да те споходи новогодишно съдебно дело!
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Пирамидата, пирамидата! Този вечен символ на балъците!
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X