IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Другари, утре е 03.04.2014г.

Ще има ли пресконференция или не?

Ако има - в колко часа и къде?

Коментар

• А, помислих, че става дума за Ивайло Груев, който също участва в схемата (не знам вече докъде я е добутал с лизингите ) и нарочно си му объркал първото име.

Коментар

• Първоначално изпратено от Селдън Разгледай мнение
        Черкезка, къде е това интервю, дай някой линк?
        http://www.investor.bg/forum/showthr...95#p1396444454
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          "същото е със сейвуей (тази "компания" пък какво прави тук - брутална безплатна реклама), "
          Грую Груев

Г-н Груев е един от най-уважаваните хора във форума, финансовия и маркетинг бизнес в Българиа. В темата до Инвестор той намекна на модератори за затварянето на тази тема. Аз напълно подкрепям този достоен български икономист написал няколко книги които са променили живота на хиляди хора в Българиа.
          Черкезка, къде е това интервю, дай някой линк?

Коментар

• "същото е със сейвуей (тази "компания" пък какво прави тук - брутална безплатна реклама), "
            Грую Груев

Г-н Груев е един от най-уважаваните хора във форума, финансовия и маркетинг бизнес в Българиа. В темата до Инвестор той намекна на модератори за затварянето на тази тема. Аз напълно подкрепям този достоен български икономист написал няколко книги които са променили живота на хиляди хора в Българиа.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• "Аватара на Prosperity
              Днес, 15:12

Начално
              Цитат:
              Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Само вижте какви хора са ангажирани тук да ни чернят http://grabo.bg/kosmopolet-0mufbut Нещо намирисва като офертата подобна на Сейшелите, когато потопиха парите на няколкостотин пенсионери
              Тази престъпна клика от ГРАБО трябва да бъде забранена със закон от народното събрание. Предлагам всички да изпратим този сигнал до г-н Сидеров, който ще гарантира справедливото му разглеждане. Нека да спрем тези хъхряци от ГРАБО да съсипват имиджа на МЛМ индустрията сред българските човеци.

Пълна лудница сте вие двамата или единия с двойния образ

Коментар

• Кога щяха да правят официално изявление пастора и Плешо? Че май е наредено на всички БП-та да се покрият до като тези двамата разработват новия им софтуер, с който да ги препрограмират.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  Само вижте какви хора са ангажирани тук да ни чернят http://grabo.bg/kosmopolet-0mufbut Нещо намирисва като офертата подобна на Сейшелите, когато потопиха парите на няколкостотин пенсионери
                  Тази престъпна клика от ГРАБО трябва да бъде забранена със закон от народното събрание. Предлагам всички да изпратим този сигнал до г-н Сидеров, който ще гарантира справедливото му разглеждане. Нека да спрем тези хъхряци от ГРАБО да съсипват имиджа на МЛМ индустрията сред българските човеци.

Коментар

• Само вижте какви хора са ангажирани тук да ни чернят http://grabo.bg/kosmopolet-0mufbut Нещо намирисва като офертата подобна на Сейшелите, когато потопиха парите на няколкостотин пенсионери

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                      Пропускаш нещо. Тези всичките пари просто ги няма. А ги няма, защото, както при всяка пирамида повечето участници, които имат някакви приходи ги влагат обратно в пирамидата, за да получат още по-големи приходи При падрето единственият начин да вложиш обратно печалба е да намериш кухи партньори и да купиш БЦ с твои пари на тяхно име с идеята да печелиш от техните приходи. Сега, това по принцип е забранено от общите условия, но мога да се хвана на бас, че по-голямата част от елит старковците са набутали големите си приходи обратно в лапите на двамата тарикати точно по този начин
                      И аз съм чувал, че правят такива неща, а и други хора, които са писали тук и разполагат с повече "вътрешна" информация, също са намеквали, че всички "елитковци" са наливали здрави суми, понякога - в случаите на най-"елитните" като Брънков и Червенков - по десетки хиляди.

В края на краищата, когато всичко приключи и всички бизнес членчета ще окапят на минус. Възможно е само отвратителното падре с гнусната усмивка и плехунът-пъпеш да са на печалба. Но и за тях не е много сигурно - зависи кога точно ще решат да спуснат кепенците.

Коментар

• Първоначално изпратено от neutralen Разгледай мнение
                        ..пет милиона...два милиона... три милиона...
                        Пропускаш нещо. Тези всичките пари просто ги няма. А ги няма, защото, както при всяка пирамида повечето участници, които имат някакви приходи ги влагат обратно в пирамидата, за да получат още по-големи приходи При падрето единственият начин да вложиш обратно печалба е да намериш кухи партньори и да купиш БЦ с твои пари на тяхно име с идеята да печелиш от техните приходи. Сега, това по принцип е забранено от общите условия, но мога да се хвана на бас, че по-голямата част от елит старковците са набутали големите си приходи обратно в лапите на двамата тарикати точно по този начин

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
                          Тц,няма да стане твойта. Ще ти се даде линк с видеопрезентация на Брънков или Червенков и евентуално нещо подобно: http://andeleste.saveway.de/page/about/my/2
                          Заради гениалната иновация, доказала, че е най-добрата позната на човечеството система на разпределние на финанси и изграждане на структури в МЛМ компании – хибриден бинар. Повечето МЛМ компании работят на стария принцип. При тях спонсорът може да има много първи линии, които обаче нямат нищо общо една спрямо другa, което ги прави конкуренти по между си. SAVEWAY е МЛМ компания от ново поколение. Ние изграждаме само две организации, което създава синергия между Бизнес партньорите, водеща до бързо израстване в ранг и доходи!

Тази дали въобще знае какво е написала?

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
                            Тц,няма да стане твойта. Ще ти се даде линк с видеопрезентация на Брънков или Червенков и евентуално нещо подобно: http://andeleste.saveway.de/page/about/my/2
                            Заради тази патка си заслужава време да се отдели, и да се направи позорен черен списък на хората които работят за непирамидата и съвсем съзнателно са увътрили десетки и стотици хора. Този списък можем да го изпратим на журналистите да го разпространяват, голям срам ще берат до края на жалкия си живот, жалките "членове" (хуйчета...пастора нарочна ли се избъзика като ги нарече членове?) на жалкия нероден холдинг или корпорация както му казват.
                            ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• Първоначално изпратено от neutralen Разгледай мнение
                              Чудя се дали да не си направя майтап с някой от БП и да го разкарам от Пловдив до другия край на България, като натисна в неговия " маркерингов сайт" бутона, че искам да науча повече за сейв кард и след като дойде да ми презентира и ме почерпи в някой ресторант за да ми демонстрира как работи картата / а аз обичам да поръчвам много/ да му кажа после, че не съм впечатлен и да го отпратя по живо и здраво с беемвето.
                              Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Чудя се дали да не си направя майтап с някой от БП и да го разкарам от Пловдив до другия край на България, като натисна в неговия " маркерингов сайт" бутона, че искам да науча повече за сейв кард и след като дойде да ми презентира и ме почерпи в някой ресторант за да ми демонстрира как работи картата / а аз обичам да поръчвам много/ да му кажа после, че не съм впечатлен и да го отпратя по живо и здраво с беемвето.

Коментар

Working...
                                X