IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    ...И аз понякога се чудя защо пастора им дава да карат тия БМВенца , ще се изпопребият с толкова мощни коли...
    Караш ме да се повтарям, докторе:

http://suchen.mobile.de/auto-inserat...AGE_UNREPAIRED

Номерът, заграден в червено на долната снимка е S CI 7009. Сега светна ли ти защо им ги "дава"?
    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Наистина никъде го няма на хора които току що са взели книжки да им се дават спортни лимузини с 200 коня под капака.
      И аз понякога се чудя защо пастора им дава да карат тия БМВенца , ще се изпопребият с толкова мощни коли. По добре да наемаше коли за бизнес дните, а със спестените пари от лимузините можеше да си купи малка таксиметрова компания с която когато държавата репресира корпорацията , да могат да се блокират магистрала тракия или Орлов мост и да се дава цивилизован отпор.
      хаа-ха-хааа ГенЯлно

Коментар

• Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнение
        https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Коментарите къртят!!!

Nevi Dimova Благодаря, ще се постарая да стигна вашето ниво!Ентусиазмът в SCI е просто заразителен!Това никъде го няма, направо си е утопия!

Krassie Flower E Vladi, purvo BMW, sega helikopter. Chestito!
        Наистина никъде го няма на хора които току що са взели книжки да им се дават спортни лимузини с 200 коня под капака.
        И аз понякога се чудя защо пастора им дава да карат тия БМВенца , ще се изпопребият с толкова мощни коли. По добре да наемаше коли за бизнес дните, а със спестените пари от лимузините можеше да си купи малка таксиметрова компания с която когато държавата репресира корпорацията , да могат да се блокират магистрала тракия или Орлов мост и да се дава цивилизован отпор.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
          И съпруга й Стоил Палхутев един от най верните Елит Стари на фараоните е свалил от профила си във Фейсбук "титлата" Бизнес партньор на SCI-SaveWay https://www.facebook.com/stoil.palhutev?fref=ts
          Damage control... само не знам дали е от страна на елитковците (По-умните, елитни плъхове първи напускат кораба и се опитват да се дистанцират от фирмата преди да са завалели сериозните шамари. Защото като си набутал 50-60 човека иди доказвай, че не си знаел какво правиш, пък и както биха казали юристите тук - незнанието на закона не те оневинява) или от страна на SCI (Падрето да е издал заповед да се премахнат всички улики, че са заблуждавали хората че инвестират, развиват собствен бизнес, купуват франчайз и прочие глупости. Все пак това им е може би най-лесно доказуемото нарушение заради бруталното несъответствие между презентациите и общите условия)
          Last edited by mktmkr; 31.03.2014, 21:28.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Коментарите къртят!!!

Nevi Dimova Благодаря, ще се постарая да стигна вашето ниво!Ентусиазмът в SCI е просто заразителен!Това никъде го няма, направо си е утопия!

Krassie Flower E Vladi, purvo BMW, sega helikopter. Chestito!
            Last edited by Perni4anin; 31.03.2014, 20:34.
            ПЕРНИК над всичко!

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Dordje Разгледай мнение
              След като Пахтулева, най-верната духовна застъпница на НХЦ от месец и половина нищо не е споделяла за Холдингите, нещата не са добре.
              https://www.facebook.com/krassy.palhuteva
              Отделно си е изтрила Saveway от профила, и е написала нещо друго за месторабота Пастора направо да я уволнява, голямо предателство от уж верен до гроб човек.
              И съпруга й Стоил Палхутев един от най верните Елит Стари на фараоните е свалил от профила си във Фейсбук "титлата" Бизнес партньор на SCI-SaveWay https://www.facebook.com/stoil.palhutev?fref=ts
              Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                Аз за тва си мисля, че може и да не са те. Глупост след глупост е в момента, все едно не знаят какво да правят. От такива хора не се раждат велики схеми и манипулации.
                Аз си мисля, че любимецът на доХтура Черкезов адвокат Костов им дава тези идеи за съдебното дело най вече, за да ги дои за пари докато още съществуват... Сигурен съм, че даже адвокат Костов е наясно, че края на пирамидата наближава и за това им прави последно издояване за адвокатски хонорари.
                Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение
                  Може и да си права... обаче който и да е, много големи глупости твори напоследък.
                  А имах доста по- високо мнение за върха на пирамидата...
                  Аз за тва си мисля, че може и да не са те. Глупост след глупост е в момента, все едно не знаят какво да правят. От такива хора не се раждат велики схеми и манипулации.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                    Все повече си мисля, че не са те...
                    Може и да си права... обаче който и да е, много големи глупости твори напоследък.
                    А имах доста по- високо мнение за върха на пирамидата...

Коментар

Тя тази схема е старичка.

Демек затова исках да видя талон на колата, щот' са няколко варианта и не знам кой от всичките е.
                      ------------------------------------------------

Възможно е да е точно така - ръгат финансов лизинг на фирмата - тя после прехвърля и новият "стар" балък става съдлъжник по целия лизинг. После тия връщат колата или я продават и пържат застрахователя, защото застраховка си върви по лизинг - води се разни финансови загуби.

Падре и Плехун са шитнали возилото, застраховател е изпържен, а лизинговата компания започва да гони кат' бит фидераст - бай балък - пардон стар да връща.

План Б - бият лизинг-а на името на бай балък по документи, ама съгласно Общите условия му я вземат после и я шътват по същата схема. Дълг остава за бай балък.
                      -------------------------------------------------

Това обяснява и местенето на фирмата в Германия и клаузата:

- Ако някой има забележки по Общите условия - да заповяда да ни съди в Германия

П.П. Не знам - много са вариантите за пържене. Ще следим кога ще изреве първият, който върне БМВ-то и ще се разбере, ако извие на умряло, че има да плаща баварка, па колата я няма отдавна.
                      Last edited by marandi; 31.03.2014, 15:57.

Коментар

• Абрахам скоро не е писал. Или както повечето го знаят като п-р Петров, защо ли?
                        Пишете му на личен моля, да се включи и той, не само да шпионира.
                        ПЕРНИК над всичко!

Коментар

Със сигурност не са само те. Просто пастора и станчо са на пангара.
                          Защо си мисля така?

1. След една презентация, на която ходих, седнахме на кафе с подбрани БП-та и други потенциални жертви (част от сценария ). Запознаха ни с един мастит пловдивчанин, който беше на нашата маса и обясни, че е инвестирал 200000лв. при откриването на SCI и има една от първите карти.
                          Същият съм го виждал на много снимки от официални събития. Той и съпругата му прибират от големите и тлъсти чекове.

2. Компанията реално работи 1 година на загуба, преди да сменят бизнес модела (за което всички тук са на ясно). След като го сменят имат много разходи - нами на зали, сайт и други ежедневни.
                          С други думи докато задвижат схемата минава поне година и половина, през която имат само разходи, които възлизат на поне няколкостотин хиляди лева.

3. Не вярвам пастора да има такава голяма сума, колкото и да е скубал от църквата.

Изводт ми е, че всички успели БП-та, които получават големите чекове на тържествата, водят презентации и биват използвани като пример за останалите, всъшност са хората инвестирали и създали SCI. За тях крака, бинарни схеми и други глупости със сигурност не важат

Не съм фен на пастора и станчо, но си мисля, че ще бъдат използвани, за да се измазулчат други 10 човека, които са виновни точно колкото тях....

Коментар

• 'Двукат 'Лостуф ще плюнчи пак, и 'ич ня'а му трепне.

Коментар

• Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнение
                              Аз само не мога да разбера вие сериозно ли мислите, че тези двамата пал..., искам да кажа бизнесмени, са измислили цялата тази схема?

P.S. : Btw, Падре и Плехун много им отива

Коментар

• Зарибявка

И мен се опитаха да ме зарибят. Преди няколко седмици срещнах един стар познат и се оказа някаква голяма фигура в структурата. Веднага започна да разказва каква му била работата и колко можел да ми помогне. Поразрових се малко и ми светна за какво иде реч.
                                домоуправител

Коментар

Working...
                                X