IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Понеже тук всички се правите на математици и задавате въпроси от алгебра, аз искам да ви задам само 2 въпроса ама искам кратки и точни отговори в цифри без разтягане на локуми.

въпрос 1: Като набиеш 3 хилки по компенсационния план на колегата за колко време (числом и словом) си избиваш инвестицията и колко други бизнеса ще ми изброите с подоба възвръщаемост

въпрос 2: като се гледате можете ли да се изброите тук колко броя хейтърчета сте, дали зорлем ще се съберете и една маршрутка? Няма да ми се отваряте и да плюете по СЦИ щото ако дойда с една кутия бонбони ще мога да ви почерпя всичките, че ще ми останат и за Станчо и Светльо даже. Нямате идея срещу каква могъща машина се изправяте. Не Давид срещу Голиат ами направо сте като ФК Левски срещу Барселона
    Last edited by mizernik81; 09.01.2014, 21:39.

Коментар

• Лошото е, че не излиза темата от фейсбук когато се търси в гуглето SCI

Коментар

• И аз подкрепям, темата трябва да се появява в гугъл веднага, когато някой изпише SCI, за да се информира качествено и да не се набутва да участва в анти-бизнеса на пирамидата.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
          Off

Я сложете по един рейтинг на темата, че доколкото знам, пастора е забранил да се пише по форуми, за да не се вдига рейтинга на темите в гуглето.
          +1
          Дано повече да я прочетат...преди да са решили да се набият

Коментар

• Off

Я сложете по един рейтинг на темата, че доколкото знам, пастора е забранил да се пише по форуми, за да не се вдига рейтинга на темите в гуглето.

Коментар

• Първоначално изпратено от mad_coder Разгледай мнение
              До всички, които искат да се набутат с 3 хиляди (вече 4): Помислете хубаво!
              Чанев е Елит стар не знам кой си левъл, в топа на пирамидата и прави зорлем 3к на месец среден доход (с тенденция за силно намаляване). Помислете колко правят хората под него. На две нива под него вече са на минус.
              Аз само с програмиране изкарвам повече от Чанев, при това с честен труд без да ми се налага да лъжа приятелите си. И това без да броя доходите от страничните проекти, с които се занимавам.
              Та уважаеми кандидати за бързо забогатяване - учете, развивайте се, трудете се и ще изкарвате пари. Както виждате с чупене на стойки и "пасивни доходи" до никъде не се стига. Чанев вади по 3к , а 95% от останалите в пирамидата са на минус. Това чисто финансово без да броим загубените приятели и доверието на близките. Не търсете лесна далаверка и келепир, защото вероятно ще станете като останалите 95% и ще загубите парите си.Работете върху себе си - това е най-ценната инвестиция. С тези 4к можете да изкарате курс, да платите таксите за университет, или езиков курс и тн и тн - все много по-полезни инвестиции.
              Колко си прав... ама да не беше пустия тоя мързел и манталитет на българина, все да гледа далаверката с най-малко усилия и да следва подхода прецакай другарчето...

Такива като нас са малцинство в тая държава вече.
              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от mad_coder Разгледай мнение
                До всички, които искат да се набутат с 3 хиляди (вече 4): Помислете хубаво!
                Чанев е Елит стар не знам кой си левъл, в топа на пирамидата и прави зорлем 3к на месец среден доход (с тенденция за силно намаляване). Помислете колко правят хората под него. На две нива под него вече са на минус.
                Аз само с програмиране изкарвам повече от Чанев, при това с честен труд без да ми се налага да лъжа приятелите си. И това без да броя доходите от страничните проекти, с които се занимавам.
                Та уважаеми кандидати за бързо забогатяване - учете, развивайте се, трудете се и ще изкарвате пари. Както виждате с чупене на стойки и "пасивни доходи" до никъде не се стига. Чанев вади по 3к , а 95% от останалите в пирамидата са на минус. Това чисто финансово без да броим загубените приятели и доверието на близките. Не търсете лесна далаверка и келепир, защото вероятно ще станете като останалите 95% и ще загубите парите си.Работете върху себе си - това е най-ценната инвестиция. С тези 4к можете да изкарате курс, да платите таксите за университет, или езиков курс и тн и тн - все много по-полезни инвестиции.
                +1 за мнението!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                  Пауле Обичам та, имах малко работа и изпуснах скриншота, но ти ме спаси да го видя. Тоз чанков го видях кат ме зарибяваха. Ма верно е много прост. А аз си мислех че поне тез по върха са по умни и усещат за какво иде реч, ама не,, и тях ги е баламосал падрето.
                  Те всички са мега прости, повечето са доста нелицеприятни и с продухани мозъци, ако въобще някога са имали такива. Кой нормален човек ще тръгне да мами всичко живо що познава, за да може тоя плешивият с кръглата глава и другият, богохулникът сектантски, да станат милионери. Ама да .... ум царува, ум робува и така нататък ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    И аз подозирах че това не е Чанев, дори му се обадих да го питам защо се излага като се мери с мене.
                    Истината е че докато сме се дърляли с него, той е направил 1000лв за 2 дни и е изпил 10 италиански био кафета и си е купил нов Кайен за януарската ваканцията във Валдизер. Това са фактите.
                    Някой са родени да бъдат богати, а други да духат супата.
                    Всеки сам прави избора си, от кои да бъде.
                    Експанзирайте заедно, мамка му!.......Голем си, Голем!....
                    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• До всички, които искат да се набутат с 3 хиляди (вече 4): Помислете хубаво!

Коментар

И аз подозирах че това не е Чанев, дори му се обадих да го питам защо се излага като се мери с мене.
                        Истината е че докато сме се дърляли с него, той е направил 1000лв за 2 дни и е изпил 10 италиански био кафета и си е купил нов Кайен за януарската ваканцията във Валдизер. Това са фактите.

1000 лв за два дни, ми аз тука ги прая като келнер същите кинти, да ти го таковам и бизнеса, аз все си мислех че от измами се печели повече от колкото с бачкане, ама явно не е така. Баси в бантустана и измамниците ни не печелят както в белия свят.
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Ай, по-тире-здрав за фрафния утдел на куурпурациятъ:

http://vbox7.com/play:ffe80652

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                            Пауле Обичам та, имах малко работа и изпуснах скриншота, но ти ме спаси да го видя. Тоз чанков го видях кат ме зарибяваха. Ма верно е много прост. А аз си мислех че поне тез по върха са по умни и усещат за какво иде реч, ама не,, и тях ги е баламосал падрето.
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Коментар

• И аз подозирах че това не е Чанев, дори му се обадих да го питам защо се излага като се мери с мене.
                                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Working...
                                X