IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://andeleste.saveway.de/page/about/my/2

Много се смях на глупостите на това кокошле.

Коментар

• Наглост!

http://flagman.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2...B1%D1%83%D0%BA Наглост! Пловдивският пастор с финансовата пирамида съди съгражданин, клеветил го във Фейсбук
      Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%...B0_314447.html

Коментар

• Днес никой не намерих за зареждане на картата си с гориво!
          После чета следното:

http://www.blitz.bg/news/article/257823

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
            Падре е стиснат и алчен човек.
            1. Спрял е платените публикации в сп. Мениджър и Форбс
            2. Стиска се за истински офис в Берлин, та наел само пощенска кутия
            3.Увеличава цените за ТК и надува таргетите
            4. Таргета за БМВ програмата е вече Елит стар 2 (т.е. 2 пъти по-голям оборот в по-слабия крачол) т.е. тези, които не му носят 2 пъти по-голяма печалба започват да изплащат возилото сами или им ги прибира
            5. Таксува бп-тата за щяло и нещяло и си прави горница от всички евенти
            Падре осъзнава, че форуми като този и групата във фейсбук отварят очите на хората, които той потенциално иска да му кихнат пари. За това е подел кампания да затвори ФБ групата и този форум. Естествено няма да му се получи, но надеждата умира последна. А и като паднеш от високо най-много боли. Точно това ще се случи когато пирамидата му фалира.

Коментар

• Падре е стиснат и алчен човек.
              1. Спрял е платените публикации в сп. Мениджър и Форбс
              2. Стиска се за истински офис в Берлин, та наел само пощенска кутия
              3.Увеличава цените за ТК и надува таргетите
              4. Таргета за БМВ програмата е вече Елит стар 2 (т.е. 2 пъти по-голям оборот в по-слабия крачол) т.е. тези, които не му носят 2 пъти по-голяма печалба започват да изплащат возилото сами или им ги прибира
              5. Таксува бп-тата за щяло и нещяло и си прави горница от всички евенти

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity
                ...Водно кръщене е единственото спасение, което ще те избави от злите сили...

Ти, който подмолно поместваш в темата открадната снимка, показваща как пасторът къпе паството си, предизвиквайки по този начин подсъзнателни асоциации, да знаеш, адвокат Лостов точи химикалката си и ще дойде и за теб, тогава, когато най-малко го очакваш

Коментар

• Първоначално изпратено от mirror 77 Разгледай мнение
                  ВНИМАНИЕ падре и плех ровят из тоз ФОРУМ и събират доказателства за Хули
                  тогава да се факнат!!!!!

Коментар

• Аз имам карта visa cash back и не съм дал 4000 лева за
                    да влеза .дадоха ми я без пари .и си мисля че visa е малко
                    по голяма конпания от sci и е от по дълго на пазара но
                    смях да става.нека се радват децата докато може щото
                    после ще плачат хаиде със здраве
                    бавно и тихо нагоре

Коментар

• 1. Тия от фейс-а да поканят като вещо лице на делото - Владо Байрян - те са разследваща журналистика и зад гъза им е Нюз7 канала.

2. Вещо лице НАП/НОИ - дали внасят - "члено-вете" си ( пардон партньоте ) - 40% от осигурителните вноски или ги изпържват като самоосигуряващи се само с 10% плосък данък. Ако не ги внасят - защо? Противоречи на Общите им условия за "член". Демек, произвеждат "сива" икономика на територията на РБългария.

3. Старите общи условия, където се говори за парични средства и новите, едностранно сменени, за "бъдещи" ползи, може би.

4. Маркетинговият план и колко пъти е променян еднократно.

5. Икономическа полиция и че на семинарите си събират такси от "членовете" си за бизнес-ден ( семинар ) на цена с ДДС, което те после теглят като пускат обща фактура, понеже физ. лица "членове" не си искат фактура.
                      ----------------------------------------------------------------------------------------

Това е достатъчно да ги разпилеят в Съда!!!

Падре и Плехун ще се чудят как е зад решетките за данъчни измами по ДДС, точено от държавата и набутвано на физ. лица да са неизрядни към НОИ.

За Просперити и Черки после още 1-но дело за подтикване към измама на територията на РБългария по Наказателния кодекс и да си гледат там колко се лежи.
                      -----------------------------------------------------------------------------------------

Другият път пак да тръгнат да ме плашат със Съд

Предайте това на фейс-групата докато има време + 5-6 свидетели да си вземат, че са им обещавали едно на презентацията, а на практика постоянно са променяли условията им - едностранно.

От Русото толкоз - предайте им как да си организират защитата

П.П. Плюс вещо лице да се види, че приход идва от новопривелечени балъци, а не от "услугата", която уж се предлага.

Ха, наздраве!

Адвокат по търговско право + адвокат по трудово-правни отношения + адвокат по наследсвата в България. Тия трите ще има свършат работа да ги разпилеят по Общите им условия.

Коментар

• Чоко и той ли е подсадим

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                          А дано, ама надали. Да им припомня тогава кво е рекъл навремето началникът:
                          38. Слушали сте, че бе казано: "око за око, и зъб за зъб".
                          39. Аз пък ви казвам: да се не противите на злото. Но, ако някой ти удари плесница по дясната страна, обърни му и другата.
                          40. И на тоя, който поиска да се съди с тебе и да ти вземе ризата, дай му и горната дреха.

Къде е ръгнал с рогите напреЖ г-н Петров? Колкото е бизнесмен толкова е и пастор, мисля аз
                          Да го мисли Черкезов съсипа пиарамидата

Коментар

• Първоначално изпратено от mirror 77 Разгледай мнение
                            ВНИМАНИЕ падре и плех ровят из тоз ФОРУМ и събират доказателства за Хули
                            А дано, ама надали. Да им припомня тогава кво е рекъл навремето началникът:
                            38. Слушали сте, че бе казано: "око за око, и зъб за зъб".
                            39. Аз пък ви казвам: да се не противите на злото. Но, ако някой ти удари плесница по дясната страна, обърни му и другата.
                            40. И на тоя, който поиска да се съди с тебе и да ти вземе ризата, дай му и горната дреха.

Къде е ръгнал с рогите напреЖ г-н Петров? Колкото е бизнесмен толкова е и пастор, мисля аз

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                              Аз съм много кротък и спокоен човек и лично никой не заплашвам, но младите в компанията са доста лекомислени и просто предупреждавам да не се дърпа лъвът за опашката, защото видяхте колко хора от агитките събрахме пред съда в Пловдив на следващия ден след като КЗП ни беше опетнил по телевизията.
                              Кой си ти де ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                                Аз съм много кротък и спокоен човек и лично никой не заплашвам, но младите в компанията са доста лекомислени и просто предупреждавам да не се дърпа лъвът за опашката, защото видяхте колко хора от агитките събрахме пред съда в Пловдив на следващия ден след като КЗП ни беше опетнил по телевизията.
                                Кротки ми и спокойни просперити, въобразявам ли си или сега пък подстрекаваш светнатите и лекомислени млади компаньони, дето си дърпат опашките, към действия които ти не би посмял да предприемеш?

Коментар

Working...
                                X