IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
    Може ли някои от вас, които пишете в тази тема, да ми обясните кое ви мотивира да си губите времето и да пишете против SCI.

Собствениците и свързаните с Грабо, или с други фирми с карти за отстъпки ги разбирам. За тях SCI е конкуренция и те са финансово мотивирани.

Мисля си, че повечето от вас нямат никакъв финансов интерес от това дали SCI съществува, или утре ще затвори или рухне.

Може би познавате лично Бизнес Партньори и не може да се примирите как те не виждат SCI като пирамида, каквото е вашето разбиране.

Хайде споделете, кое е това, което ви кара да сте непримирими със SCI и да си губите времето с нея.
    Юридически и де факто съм мажоритарен собственик на Грабо Медия ООД, оперираща Грабо.бг. Да, факт е, че не малко наши търговци успешно бяха подмамени с нереалистично високите заплати за нивото на труд, което се очаква от тях, но с радост сме се разделили с всеки от тях, и оказва се, че винаги на тяхно място успешно сме намирали по-мотивирани и приземени личности, които разбират че с много и постоянен труд и енергия могат единствено да очакват конкурентно възнаграждение. Да, факт е, че главният бивштърговец и партньор в Грабо - г-н Ивайло Илиев, е сега подобаващ началник в религиозната-корпорация, и оказа се относо след раздялата ни, че е било за добро като създадохме по-желязна от всякога търговска структура, от която процента на напускащи клони към 0% през последните 18 месеца, в иначе изключително конкурентната среда за хора с търговски опит.
    Грабо има може би повече от разумното емоционално обвързване с SCI, покрай не малкия брой служители агресивно подмамени от Грабо и Уисдам (основно програмисти) с драстично по-големи оферти във финикийски знаци, което намираме съвсем в кръга на нормалното и здравословна конкуренция за по-образована работна ръка, но тук заставам с персоналното си мнение, че това което гради SCI е картонена къща, статистически неминуемо да рухне под собствените си крехки основи, която ще повлече със себе си доста невинни "жертви" най-вече с емоциоаналните белези които ще им останат, а за строителите на религиозния капитализъм нямам съмнения че е силно вероятно да съумеят да се опазят от буквите и духа на закона, благодарение на финансовите си мазнини, с които ще помогнат на държавните чиновници-башибизуци да си затворят очите пред по същество понзи-схемата която изградиха. Много хора са опитвали да преборят финансовата гравитация, опитвайки се с пожелателни илюзии да забогатеят бързо, но ще разберат с малки или повече белези, че не всичко което хвърчи се яде.

В момента SCI имат 10-12 пъти повече дневни транзакции от Грабо Клуб, като изхождайки от условията при които работим с обектите в клубната ни програма, това значи че SCI генерират оптимистично до 25-30хил.лв. от комисионни месечно преди всякакви други разходи за поддръжка на офиси, заплати и пр., и извън задълженията към картодържателите им за за кеш-бек, която сума би представлявала само финансов поток в техните отчети. За Грабо, клубната програма е силно второстепенна и даже може да си позволи да премахне всякакви комисионни за допълнителен конкурентен натиск, като е достатъчно това че кешбека се превърта за консумация на офертите с дълбоки отстъпки.

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
      Ти на чужд гроб недей плака. Нали ще чупя стойки и фасони на международни презентации, английския ми е добър и като включа 50 човека картодържатели под мен (ще прежаля 1250 евро) да спестяват,разпространят и славят идеята на компанията, зъбното колело на успеха ще се завърти и после пей сърце на плажовете в Бразилия
      Хахаха, хората на запад в много отношения са по-развити и ще видят в тебе едно хлапе което иска безплатен обяд, не си мисли че си велик и утре ще си милионер.
      Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
        Я точно ни сподели, как ще печелиш от свтовния оборот, като в мрежата ти има само българи?!
        Ти на чужд гроб недей плака. Нали ще чупя стойки и фасони на международни презентации, английския ми е добър и като включа 50 човека картодържатели под мен (ще прежаля 1250 евро) да спестяват,разпространят и славят идеята на компанията, зъбното колело на успеха ще се завърти и после пей сърце на плажовете в Бразилия

Коментар

А аз сънувах, че теб те затварят в психодиспансера Юли 2014, и преди да са ми изтрили поста заради лична нападка искам да ви съобщя, че СЦИ го е имало, има и ще го има не само в БГ, а и по всички световни дестинации и аз ще печеля от световния оборот, докато вие ще се гърчите за 500 лева
          Я точно ни сподели, как ще печелиш от свтовния оборот, като в мрежата ти има само българи?!

Коментар

А аз сънувах, че теб те затварят в психодиспансера Юли 2014, и преди да са ми изтрили поста заради лична нападка искам да ви съобщя, че СЦИ го е имало, има и ще го има не само в БГ, а и по всички световни дестинации и аз ще печеля от световния оборот, докато вие ще се гърчите за 500 лева

Пък аз ще стана президент на вселената, ще заема мястото на пастора в СЦИ и ще печеля от потреблението на земляни и извънземни!

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
              Не е заплаха

От време на време имам пророчески сънища!

Последния беше на тема защо да не инвестираме в СЦИ ......

В съня ми пастора беше застанал пред човек в бяло с табелка на лявото рамо на която пишеше нещо от сорта на " PETAR GATE KEEPER " и нещо спореха за бизнес.

В този момент от някъде се появи човек с рога яхнал тухла - четворка и показа на човека в бяло някаква карта . Пастора погледна към човека в черно и започна да си навива ъгълчето на бизнес сакото като ученичка на първа среща.

След кратък разговор човека в черно посочи на пастора към тухлата , двамата се качиха на нея и поеха на някъде....

Ако съня ми ви е прозвучал като заплаха извинете ме аз просто си сънувам.

След този сън окончателно се затвърди мнението ми да не инвестирам в СЦИ.

Ако ви е интересно ще ви кажа и как видях датата

-------------------------------------------------------------------------------
              СЦИ затваря през юли 2014

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                Заплаха за убийство? Това вече няма как да се размине, ще отнеса тази заплаха до районното.
                Не е заплаха

От време на време имам пророчески сънища!

Последния беше на тема защо да не инвестираме в СЦИ ......

В съня ми пастора беше застанал пред човек в бяло с табелка на лявото рамо на която пишеше нещо от сорта на " PETAR GATE KEEPER " и нещо спореха за бизнес.

В този момент от някъде се появи човек с рога яхнал тухла - четворка и показа на човека в бяло някаква карта . Пастора погледна към човека в черно и започна да си навива ъгълчето на бизнес сакото като ученичка на първа среща.

След кратък разговор човека в черно посочи на пастора към тухлата , двамата се качиха на нея и поеха на някъде....

Ако съня ми ви е прозвучал като заплаха извинете ме аз просто си сънувам.

След този сън окончателно се затвърди мнението ми да не инвестирам в СЦИ.

Ако ви е интересно ще ви кажа и как видях датата

-------------------------------------------------------------------------------

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                  Заплаха за убийство? Това вече няма как да се размине, ще отнеса тази заплаха до районното.
                  На грабовци вече не им издържат нервите. Виждат че с черен пиар не става и призовават към насилие.На който нож вади от нож умира.мисля че грабовци не могат да си простят че най-важните им хора дезертиха от фирмичката им и минаха под крилото на корпорацията.
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
                    Ами ами и в тези страни няма да стане

Пастора ще продължи да лови балъци с друга пирамида докато не някоя мутра или групировка а някой съвсем обикновен отчаян и измамен човечец не му пръсне наглата тиква и то не с оръжие а най вероятно с тухла или тръба.

Жал ми е само , че ще го лежи после

------------------------------------------------------------

Мнението не е препоръка . Просто си гледам на кафе
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Ами да ама надали

Ами ами и в тези страни няма да стане

Пастора ще продължи да лови балъци с друга пирамида докато не някоя мутра или групировка а някой съвсем обикновен отчаян и измамен човечец не му пръсне наглата тиква и то не с оръжие а най вероятно с тухла или тръба.

Жал ми е само , че ще го лежи после

------------------------------------------------------------

Мнението не е препоръка . Просто си гледам на кафе

Коментар

Испания, Италия и Македония как ви звучи?
                        Като махнем Македония, на мен ми звучи като доста добри дестинации пастора да харчи кинтите де ги събра. В северна Италия има доста красиви места, а Каталуния е просто разкошна.
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от RockSolid Разгледай мнение
                          Никъде няма да ходят, в момента вдигнаха цените на последната категория виздух само и само да не им падат приходите, понеже нещо взеха да намаляват кандидат-милионерите. Представи си какви разходи ще имат ако вземат да правят презентации в още три държави, абсурд.

Емигрант да даде 4 бона? Много ме съмнява да ти кажа, хората с толкова пари навът имат поне малко акъл и ще се усетят, а потенциалните жертви или ги нямат, или ще се стискат. Пастора не може да огрее навсякъде с манипулациите си, а без него на останалите ще им показват изхода на 5-тата минута. Освен това българите, които не живеят в България вече са издоени, аз знам за хора, които се включиха заради обещанията че след инвазията ще са нагоре по веригата. Зомбитата първо на тях звънят, знаят ги че имат по някой лев.

За обектите си права, в Испания ги няма "на леля Цецка млекарницата" и на "бат Рангел гумаджийницата" Цялата работа е фарс, с който да парадират пред малкото останали потенциални жертви в България, че в чужбина наистина се случва нещо "велико и иновативно".
                          И аз се съмнявам тва да проработи, но е единственото, в което поне малко има логика, но да, те са толкова нагли, че може и просто да лъжат.

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                            На мен ми звучи доста реално за съжаление
                            Никъде няма да ходят, в момента вдигнаха цените на последната категория виздух само и само да не им падат приходите, понеже нещо взеха да намаляват кандидат-милионерите. Представи си какви разходи ще имат ако вземат да правят презентации в още три държави, абсурд.

Емигрант да даде 4 бона? Много ме съмнява да ти кажа, хората с толкова пари навът имат поне малко акъл и ще се усетят, а потенциалните жертви или ги нямат, или ще се стискат. Пастора не може да огрее навсякъде с манипулациите си, а без него на останалите ще им показват изхода на 5-тата минута. Освен това българите, които не живеят в България вече са издоени, аз знам за хора, които се включиха заради обещанията че след инвазията ще са нагоре по веригата. Зомбитата първо на тях звънят, знаят ги че имат по някой лев.

За обектите си права, в Испания ги няма "на леля Цецка млекарницата" и на "бат Рангел гумаджийницата" Цялата работа е фарс, с който да парадират пред малкото останали потенциални жертви в България, че в чужбина наистина се случва нещо "велико и иновативно".

Коментар

Испания, Италия и Македония как ви звучи?

На мен ми звучи доста реално за съжаление (освен Македония) и честно казано ако това е истина, колабирането на пирамидата може и да се поотложи малко. Хитри са тея двамата, това трябва да им се признае. Испания и Италия освен, че са държави, в които законите не се спазват толкова строго, ( както Франция и Германия например), са и държави с доста голям брой български емигранти. Сещате ли се накъде духа вятъра? Всеки познава някой и друг българин гурбетчия в тези държави, а те от своя страна познават други гурбетчии, събират се на групички, да си пййнат по български ..... няма да е трудно да се организират презентации в някоя българска кръчма например..... Въобще не е ставало въпрос за ескпанзия, а за това да се издоят и българите, които не живеят в България! Значи големи дяволи са тея, вярно било, че СЦИ е създадена от българи, да пре....ва българи!
                              Обекти ще си намерят обаче на КУКОВ ДЕН! Там почти няма квартални магазини всичко е големи вериги, те в България за толкова време един свестен обект не вързаха, там ще им върже на тях никой.

Коментар

• На мен пък ми звучи точно по същия начин както преди 2 години щяха да вкарат
                                1 от ЕРП тата или преди около 1 година голяма хранителна верига ама нищо подобно не се случи и няма и да се случи никога.
                                На бас се хващам че на някои от следващите бизнес дни уж успели БПта от въпросните държави ще лъжат колко много са напреднали в "световната експанзия".
                                Нооо трябва периодично да се измисля по някоя нова лъжа за да се замазват очите на кандидат милионерите иначе по-бързо ще дойде краят на пирамидата.

Коментар

Working...
                                X