IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mktmkr Разгледай мнение
    ... Ако някой има старите общи условия, ще са ми много полезни
    По-старите или най-старите?
    http://www.sci.sc/documents/obshti-uslovia-all.pdf
    http://www.sci.sc/documents/sci_term...conditions.pdf

Коментар

• Като напиша Saveway в Гугъл тази тема вече ми излиза преди официалния им сайт. Дано да има повече хора. които преди да си дадат парите в пирамидата просто да и напишат името в търсачката.

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
        Абе ядосвам се вече,коментирайте сериозните постове бе,стига сте му правили кефа на Черкеза бе.Казвам ви,че и сега в сайтовете им открито се продават Бизнес центрове,защо ме карате да си повтарям като папагал постовете. Ето ви черно на бяло:
        http://stefan.chaushev.saveway.de/page/contact/business И не е само този.
        И аз мисля, че трябва да получи забрана да коментира в темата... тролщината му не допринася с нищо. Аз знам, че в личните-кво-беше на БПтата ги има бизнес центровете, но ми се ще някъде да пише черно на бяло какво са, какво получаваш и тн. Защото:

Този пакет е подходящ за хора, които желаят да се възползват в по-голяма степен от бизнес предложението на Saveway и да развиват собствен бизнес в компаниятаБизнес център "Клас II" предоставя възможност за осем вида бонификации и по-голяма възможност за печалба
        Това е толкова йезуитски написано, че...

(аз вече започвам да събирам информация за една свестна жалба до КЗП и икономическа полиция. Ако някой има старите общи условия, ще са ми много полезни)

Коментар

• Братко,аз не съм БП,ма си хапвам и бял хлебец и франзели,и пълнозърнест,всякакъв леп
          Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
            Абе ядосвам се вече,коментирайте сериозните постове бе,стига сте му правили кефа на Черкеза бе.Казвам ви,че и сега в сайтовете им открито се продават Бизнес центрове,защо ме карате да си повтарям като папагал постовете. Ето ви черно на бяло:
            И аз се ядосвам, защо да не се продават бизнес центрове, при положение че за момента от там идва основния доход на 7000 млади бизнес членове?!!
            Ти все едно ни казваш, умирайте от глад мишки, преди да напишеш нещо помисли че и бизнес партньорите са хора и те искат бял хляб да ядат
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Абе ядосвам се вече,коментирайте сериозните постове бе,стига сте му правили кефа на Черкеза бе.Казвам ви,че и сега в сайтовете им открито се продават Бизнес центрове,защо ме карате да си повтарям като папагал постовете. Ето ви черно на бяло:
              Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                Ще купуваме качествени стоки на цените на евтините!
                Ако някой ми разгадае това че черпя

Коментар

Вместо злато мед сигурно

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    ...
                    Един от членовете от клипа каза че хората които е срещнал и познава от месец - два са станали най-скъпите му хора в живота, чувства ги по-близки от хората които ги познава цял живот!!! ...
                    Абсолютно си прав, докторе, и се обзалагам на каквото кажеш, че тоя ръб щеше да каже "по близки от родителите"или нещо подобно , но явно се усети, че ще се окъка непростимо, запецна за част от секундата и продължи с "хора, които познавам цял живот".
                    Клинична картина по учебника "Приложна психиатрия за начинаещи". Всъщност няколко застъпващи се клинични картини, със сигурност на някои от тези хора им нашепват гласове свише колко са велики.

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    ...на мен интересното ми беше защо точно Корабни лагери?...
                    Ааа...освен лагери и транспортна лента за мелници продаваха, и маслени игли..не помня за къв чеп вече, но лагерите си бяха класика.
                    Last edited by fremd; 20.03.2014, 21:25.

Коментар

Пример можели

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                        Сега последно ще купуваме скапо или ще спестяеаме
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Ние сме строго против привличането на големи вериги(колониазаторите на клета майка българиа). Стремежът ни е да облагородим и да подпомогнем малкия бизнес като му докараме клиентела от 50 000 лоялни клиенти. Плюс това залагаме на качество, а не на цена, ако искате хубав хляб, разбира се няма да отидете в Кауфланд.
                          Сега последно ще купуваме скапо или ще спестяеаме

Коментар

Ние сме строго против привличането на големи вериги(колониазаторите на клета майка българиа). Стремежът ни е да облагородим и да подпомогнем малкия бизнес като му докараме клиентела от 50 000 лоялни клиенти. Плюс това залагаме на качество, а не на цена, ако искате хубав хляб, разбира се няма да отидете в Кауфланд.
                            Ем за кво уж правите експанзия или само за приказка

Коментар

Защо мен питаш, да не съм хлебар?!
                              Плюс това ям само лимец, домашно приготвен.
                              Щот нямате нищо и за хлебар не ставаш

Коментар

........... по развитие на корпорацията и продажба на бизнес центрове в Европа.
                                Черки,

светли братко - навремето съм разговарял с мангалите, много преди да започнат телефонните измами, понеже нямаше още телефони.

Та, такова правеха следната врътка - минава 1 мангал при някого и му вика продавам Корабни лагери/въжета за цена Х. Съответно тоя го отсвирва, обаче мангал си е оставил телефон за връзка.

След 2 дни минава втори мангал и вика - Търся корабни лагери/въжета и плащам по 3 пъти цена от предложената.

Наш льольо - съответно веднага търси първия мангал и купува. После чака, чака, чака ....., ама никой не идва да ги купи.
                                -------------------------------------------------------------------

Защо ти го разказвам това - на мен интересното ми беше защо точно Корабни лагари? И отговор, който чух от тях беше: Защото звучи скъпо!

Те така и с твоя "бизнес център"

Падрето и Плехун, що не вземат да продават "духовен център", "сексуален център" и още кот' се сетиш "центрове" там?

Ще лежите по затворите някой светъл ден ми се струва.
                                Last edited by marandi; 20.03.2014, 21:05.

Коментар

Working...
                                X