IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Та пак питам в кой магазин хляба е по евтин от кауфланд
    Ние сме строго против привличането на големи вериги(колониазаторите на клета майка българиа). Стремежът ни е да облагородим и да подпомогнем малкия бизнес като му докараме клиентела от 50 000 лоялни клиенти. Плюс това залагаме на качество, а не на цена, ако искате хубав хляб, разбира се няма да отидете в Кауфланд.
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Защо мен питаш, да не съм хлебар?!
      Плюс това ям само лимец, домашно приготвен.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Харесаха ми някой слова от клипа и ги цитирах. Само напрет и нагоре.

"СЦИ е щастие."

Бръмков " Разбрах за какво съм роден"

Друг член "Изкарвам 5 цифрени суми"

"СЦИ това е бъдеща сензация"

"парите които ни дава СЦИ, са само бакшиша който получаваме от корпорацията"

Коментар

• Та пак питам в кой магазин хляба е по евтин от кауфланд

Коментар

• Харесаха ми някой слова от клипа и ги цитирах. Само напрет и нагоре.

"СЦИ е щастие."

Бръмков " Разбрах за какво съм роден"

Друг член "Изкарвам 5 цифрени суми"

"СЦИ това е бъдеща сензация"

"парите които ни дава СЦИ, са само бакшиша който получаваме от корпорацията"

Коментар

• Първоначално изпратено от mktmkr Разгледай мнение
              Много е жалко и тъжно Затова не трябва само да ги гледаме и да мислим "ама те на мен нищо не са ми направили, само ще им се смеем на глупостите"

Лошото, е че наистина на сайта им не пише нищо за бизнес центрове... падрето накрая ще каже "не знам к'ви са тия хора и що си разменят тия пари"
              Братко, защо да е жалко и тъжно, ако беше изгледал клипа докрай щеше да разбереш защо корпорацията не може да се разпадне никога.
              Един от членовете от клипа каза че хората които е срещнал и познава от месец - два са станали най-скъпите му хора в живота, чувства ги по-близки от хората които ги познава цял живот!!! Ето това е изцяло заслуга на п-р Петров, той умее да събира хората и да ги прави приятели до гроб, в тъга и радостни усилия по развитие на корпорацията и продажба на бизнес центрове в Европа.

Коментар

• Да,ама в личните им маркетингови сайтове красиво си пише Бизнес клас 1,2,3 с цените,а тези сайтове са част от главния сайт-майка,нали? И никой БП не може да ги сложи там без знанието на ръководството? http://stefan.chaushev.saveway.de/page/contact/business
                Last edited by meko; 20.03.2014, 20:43.
                Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                  http://www.youtube.com/watch?v=aogCFMoi7ZI

Слушам и не вярвам на очите си. Ето заради такива хора сме на последно място в Европа по всеки показател. Няма граница глупоста по нашите географски ширини.Аман от псевдо бизнесмени и нз си какви партниори
                  Много е жалко и тъжно Затова не трябва само да ги гледаме и да мислим "ама те на мен нищо не са ми направили, само ще им се смеем на глупостите"

Лошото, е че наистина на сайта им не пише нищо за бизнес центрове... падрето накрая ще каже "не знам к'ви са тия хора и що си разменят тия пари"

Коментар

Слушам и не вярвам на очите си. Ето заради такива хора сме на последно място в Европа по всеки показател. Няма граница глупоста по нашите географски ширини.Аман от псевдо бизнесмени и нз си какви партниори
                    Гледам и се кръстя. Създателите на пирамидата се хвалят взаимно колко са велики. Иначе Червенков гейчето и философ го раздава. Добре, че краят идва. Чух как някои видни БП-та напускат вече кораба.

Коментар

http://images.webcafe.bg/2010/05/27/5452521/618x346.jpg
                      Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Та пак питам в кой магазин хляба е по евтин от кауфланд

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=aogCFMoi7ZI

Last edited by prectical; 20.03.2014, 18:23.

Коментар

• Черки,

не обръщай внимание на хейтърите, а кажи на светлите братя Падре и Плехун да сменят главата на паметника Альоша с твоята снимка, а също така и на Мадарския конник.

П.П. 'орицата са жалки, грозновати и завистливи - те си нямат на идея каква експанзия предстои по всичките земи и морета на тази земя. После ще атакуваме Сатурн и Юпитер.

Искам като дойда в Пловдив некст тайм да виждам твоя образ, издигнат над тепета-та.

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                              Не бяхме прави, хора, вече има привлечен голям търговски обект
                              http://www.saveway.de/merchant/lubov...kobilkina-1688
                              Посипвам си главата с пепел
                              Еееее, не мога да повярвам, това е тотална антиреклама и тази психоложка/сексо/ ще предлага на хората помощ Сега се сещам, че психолозите имат едно неписано правило........"психически здрав човек не съществува "

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                                Не бяхме прави, хора, вече има привлечен голям търговски обект
                                http://www.saveway.de/merchant/lubov...kobilkina-1688
                                Посипвам си главата с пепел
                                Муахахаха, хванали са тъпата рускиня за будала с пари.
                                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Working...
                                X