If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Словоблудството е грях Шльоко.
Като не са важни парите защо падре дои редовно стадото си и го стриже, що не им дава любов безплатно?
Комунизмът свърши колега!
Съвсем в рамките на нормалното е да се заплаща вход за бизнес дните - все пак има доста разходи по наем на зала, кетеринг, хонорари на гост водещи и т.н.к.. Колкото до парите от пакетите - те всички се преразпределят между БП, а п-р Петров и Станчо печелят единствено от кешбека, който получават от обектите - все пак и те имат семейства да издържат...
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Парите идват при нас от ръка на ръка, после ние ги даваме на други хора. Парите не обичат никого, те са временно приходящи. Но хората обичат парите до полуда. Искат да ги задържат, но не успяват – автоматично те си отиват. Не е нужно да казвате: „Загубих пари!“ Не губите пари – те просто не ви принадлежат. Когато „загубите“ пари, няма нужда да се тревожите прекалено – парите постоянно идват и си отиват. И да сте прекалено щастливи, когато ги имате, също не е добре. Природата на парите е да си отиват, те само временно са тук. Ако това да са непостоянни не беше тяхно качество, то тогава ако сте безпаричен, завинаги ще е така. Тяхното спорадично идване е повече от достатъчно.
Затова, когато имате пари, можете да кажете: „Благодаря ви много, че минахте транзит оттук днес.“ Те ще кажат: „Но ние утре си отиваме.“ – „ОК, можете да си вървите. Доста ми е, стига ми мимолетното ви посещение днес.“ Когато си отидат, няма нужда да се тревожите. Ако не мислите: „Това са моите пари“, то ако се сдобиете с пари, тяхната загуба по-късно няма да ви нарани толкова, няма да натрупате толкова стрес. Може да гледате на нещата по този начин и също така да подкрепяте другите, когато имат проблем. Хората на бизнеса трябва да знаят това – парите само преминават транзит.
Словоблудството е грях Шльоко.
Като не са важни парите защо падре дои редовно стадото си и го стриже, що не им дава любов безплатно?
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Въпреки всичко, пак не ми става ясно, защо трябва да ви цакам 4000 лв. и колко пъти да ви обяснявам, че бизнес означава работа, а работата е свързана единствено с печелене на пари, а не с духовни истории, секс с колежки и т.н.
Парите идват при нас от ръка на ръка, после ние ги даваме на други хора. Парите не обичат никого, те са временно приходящи. Но хората обичат парите до полуда. Искат да ги задържат, но не успяват – автоматично те си отиват. Не е нужно да казвате: „Загубих пари!“ Не губите пари – те просто не ви принадлежат. Когато „загубите“ пари, няма нужда да се тревожите прекалено – парите постоянно идват и си отиват. И да сте прекалено щастливи, когато ги имате, също не е добре. Природата на парите е да си отиват, те само временно са тук. Ако това да са непостоянни не беше тяхно качество, то тогава ако сте безпаричен, завинаги ще е така. Тяхното спорадично идване е повече от достатъчно.
Затова, когато имате пари, можете да кажете: „Благодаря ви много, че минахте транзит оттук днес.“ Те ще кажат: „Но ние утре си отиваме.“ – „ОК, можете да си вървите. Доста ми е, стига ми мимолетното ви посещение днес.“ Когато си отидат, няма нужда да се тревожите. Ако не мислите: „Това са моите пари“, то ако се сдобиете с пари, тяхната загуба по-късно няма да ви нарани толкова, няма да натрупате толкова стрес. Може да гледате на нещата по този начин и също така да подкрепяте другите, когато имат проблем. Хората на бизнеса трябва да знаят това – парите само преминават транзит.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Здравейте, на всички участвали в 300+ страници дискусия за фирмата SCI. Чета 2те теми от седмица, но имам чувството, че се познаваме от години :Д Много се смях на някои отговори в темата. Просто няма как.
Можете ли да ми изясните няколко въпроса, които останаха у мен след като прочетох толкова много неща. Разбирам, че са били дъвкани и дъвкани много пъти, но вярвам, че едно обобщение няма да боли?
1. Какво мислите за информацията, която прочетохте в счетоводния отчет и как я интерпретирате? Аз имам икономическо образование, но не съм толкова на "Ти" със счетоводството и не схванах коя от счетоводните сметки показва изплатените комисионни и кешбек и има ли как да се разбере това? И знаете ли отчета за 2013та може ли да се намери от някъде?
2. По последни данни какъв е оборота върху, който се начислява "Груповия бонус" (ако не се лъжа именно той беше 0.25 върху оборота до 3 нива под теб)? Има ли развитие в посока увеличаване на търговските партньори? Според мен, без обещаната пасивна доходност от търговския оборот, няма как да се случи, който и да е да се радва на пасивен доход.
3. Друго нещо, което ме накара да се замисля е, че хипотетично SCI, ако навлезе на чужд пазар, чрез пирамидалната си структура и закупуването на бизнес центрове, ще привлече/извлече много финансови средства към България?... Към българските собственици, които могат да ги инвестират в собствен бизнес (не SaveWay) и по тоя начин да налеят свежи пари в българската икономика.
Надявам се, че можете да ми дадете конструктивни отговори, Благодаря :Д
1) От отчета не се вижда каква част от прихода е от отстъпки и каква от бизнес пакети. Рано е за отчета от 2013 още, предполагам ще го бавят максимално много, т.е. до Юни
2) За БП груповият бонус е 0,25% от целият оборот в по-малкият как, което математически е невъзможно при големи структури. Но са вкарали условия да правиш по 100 лв на месец от нови карти/БП-та за да не се разпадне системата и да имат причина на повечето хора да не изплащат този бонус.
3) Не точно, българските пари в момента ги точат към Германия, после не се знае на къде. Те няма да направят бизнес тук защото ще трябва да избягат съвсем скоро. Плюс това са секта и вече разполагат с много средства, по добре да не се развиват тук според мен.
Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Разни набутвачи се запознават с набутвачи на набутвачите,с прецаквачи на набутвачите на набутвачи,плащат за което.Стават си най-близки другари,майка и баща,остават им добри набутвачества за цял живот.Театър Сълза и смях общо взето.
Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!
Здравейте, на всички участвали в 300+ страници дискусия за фирмата SCI. Чета 2те теми от седмица, но имам чувството, че се познаваме от години :Д Много се смях на някои отговори в темата. Просто няма как.
Можете ли да ми изясните няколко въпроса, които останаха у мен след като прочетох толкова много неща. Разбирам, че са били дъвкани и дъвкани много пъти, но вярвам, че едно обобщение няма да боли?
1. Какво мислите за информацията, която прочетохте в счетоводния отчет и как я интерпретирате? Аз имам икономическо образование, но не съм толкова на "Ти" със счетоводството и не схванах коя от счетоводните сметки показва изплатените комисионни и кешбек и има ли как да се разбере това? И знаете ли отчета за 2013та може ли да се намери от някъде? Виж отчета за 2012 г. в ТР там има "Разходи за външни услуги", които са в размер на 3 456 хил.лв., но предполагам, че това не включва само изплатените бонуси. За 2013 г. отчета го чакаме всички с нетърпение.2. По последни данни какъв е оборота върху, който се начислява "Груповия бонус" (ако не се лъжа именно той беше 0.25 върху оборота до 3 нива под теб)? Има ли развитие в посока увеличаване на търговските партньори? Според мен, без обещаната пасивна доходност от търговския оборот, няма как да се случи, който и да е да се радва на пасивен доход.- Този въпрос трябва да го отнесеш към ръководството на холдинга.
3. Друго нещо, което ме накара да се замисля е, че хипотетично SCI, ако навлезе на чужд пазар, чрез пирамидалната си структура и закупуването на бизнес центрове, ще привлече/извлече много финансови средства към България?... Към българските собственици, които могат да ги инвестират в собствен бизнес (не SaveWay) и по тоя начин да налеят свежи пари в българската икономика.- Предполагам, че договорите с европейските БП-та ще се сключват директно с холдинга или с някое дъщерно дружеството в съответната страна, а ако случайно се сключват с българското ЕООД, то ще измислят някоя счетоводна врътка да си намаляват печалбата. Тоест според мен няма да има ефект за българската икономика.Надявам се, че можете да ми дадете конструктивни отговори, Благодаря :Д[/QUOTE
Въпросите са несериозни за човек, който е наясно с икономическите науки.
Защо да е черен пиар?В бизнеса парите не са най-ценната валута, а доверието. Няма по ценно от нематериалните ползи, които може да извлечеш от един бизнес.
Всички тук сте такива мишки, че за 2 лева ще предадете и приятели и семейство и ви е яд, че съществуват духовно извисени човеци, като ессиайци и се пръскате от завист.
Пиара ти е черен, защото идиотите трябва да плащат пари дето не могат да избият с цел да се запознаят с други идиоти дето плащат пари които не могат да избият и това било много ценно.
Ще ме умориш от смях, ей!
[QUOTE=Неинвеститор;1059605235]Здравейте, на всички участвали в 300+ страници дискусия за фирмата SCI. Чета 2те теми от седмица, но имам чувството, че се познаваме от години :Д Много се смях на някои отговори в темата. Просто няма как.
1. Какво мислите за информацията, която прочетохте в счетоводния отчет и как я интерпретирате? Аз имам икономическо образование, но не съм толкова на "Ти" със счетоводството и не схванах коя от счетоводните сметки показва изплатените комисионни и кешбек и има ли как да се разбере това? И знаете ли отчета за 2013та може ли да се намери от някъде?
2. По последни данни какъв е оборота върху, който се начислява "Груповия бонус" (ако не се лъжа именно той беше 0.25 върху оборота до 3 нива под теб)? Има ли развитие в посока увеличаване на търговските партньори? Според мен, без обещаната пасивна доходност от търговския оборот, няма как да се случи, който и да е да се радва на пасивен доход.
3. Друго нещо, което ме накара да се замисля е, че хипотетично SCI, ако навлезе на чужд пазар, чрез пирамидалната си структура и закупуването на бизнес центрове, ще привлече/извлече много финансови средства към България?... Към българските собственици, които могат да ги инвестират в собствен бизнес (не SaveWay) и по тоя начин да налеят свежи пари в българската икономика.
Надявам се, че можете да ми дадете конструктивни отговори, Благодаря :Д[/QUOTE
Въпросите са несериозни за човек, който е наясно с икономическите науки.
Надявам се, че можете да ми дадете конструктивни отговори, Благодаря :Д
Въпреки всичко, пак не ми става ясно, защо трябва да ви цакам 4000 лв. и колко пъти да ви обяснявам, че бизнес означава работа, а работата е свързана единствено с печелене на пари, а не с духовни истории, секс с колежки и т.н.
Е хайде сега! Че кое му е лошото на секса с колежки?
А и нали ти казвам- черкенеза го играе мръсно на пирамидата с черен пиар. Та не му се връзвай.
Защо да е черен пиар?В бизнеса парите не са най-ценната валута, а доверието. Няма по ценно от нематериалните ползи, които може да извлечеш от един бизнес.
Всички тук сте такива мишки, че за 2 лева ще предадете и приятели и семейство и ви е яд, че съществуват духовно извисени човеци, като ессиайци и се пръскате от завист.
Ще се пръсна от смях! черкенеза е страхотен: идиотите трябвало да плащат пари дето не могат да избият за да се запознаят с други идиоти дето плащат пари които не могат да избият и това било много ценно.
Казвам ви аз, че го играе контра на пирамидата с черен пиар.
Коментар