IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Egore Разгледай мнение
    Гледам моят стар съученик от 2012г. насам станал Стар 1. Някой специалист да ми каже да се тревожа ли за него или да му изръкопляскам.
    Предлагам да изчакаме мнението на Черкеза и после да мислим, той е шперца на темата

Коментар

• Гледам моят стар съученик от 2012г. насам станал Стар 1. Някой специалист да ми каже да се тревожа ли за него или да му изръкопляскам.

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
        Това исках да прочета тук................и така имам много просто предложение към теб.
        Да ти драсна на лични една банкова сметка и да разходим еднопосочно/към мен/
        едни 3000-4000 лв. пък след време ти "обещавам" много щастие,усмивки, любов и забрави за тези пари
        Колега, говори за двама. И аз имам баМкова сметка - да праща и насам.

Иначе за протокола - това, което мога аз да им обещая ( на светлите братя ) - никой не може да му го даде

Коментар

• Ее, ма.а му стара начи, кой успя вече да пусне предупреждение в дамското форум...
          http://forum.gofeminin.de/forum/f124...aveway-de.html
          БизнесЧленът Д.К. от гетото Софето, а.к.а. mlmbg трева ли да пасе според вас?

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
            Парите идват при нас от ръка на ръка, после ние ги даваме на други хора. Парите не обичат никого, те са временно приходящи. Но хората обичат парите до полуда. Искат да ги задържат, но не успяват – автоматично те си отиват. Не е нужно да казвате: „Загубих пари!“ Не губите пари – те просто не ви принадлежат. Когато „загубите“ пари, няма нужда да се тревожите прекалено – парите постоянно идват и си отиват. И да сте прекалено щастливи, когато ги имате, също не е добре. Природата на парите е да си отиват, те само временно са тук. Ако това да са непостоянни не беше тяхно качество, то тогава ако сте безпаричен, завинаги ще е така. Тяхното спорадично идване е повече от достатъчно.

Затова, когато имате пари, можете да кажете: „Благодаря ви много, че минахте транзит оттук днес.“ Те ще кажат: „Но ние утре си отиваме.“ – „ОК, можете да си вървите. Доста ми е, стига ми мимолетното ви посещение днес.“ Когато си отидат, няма нужда да се тревожите. Ако не мислите: „Това са моите пари“, то ако се сдобиете с пари, тяхната загуба по-късно няма да ви нарани толкова, няма да натрупате толкова стрес. Може да гледате на нещата по този начин и също така да подкрепяте другите, когато имат проблем. Хората на бизнеса трябва да знаят това – парите само преминават транзит.
            Това исках да прочета тук................и така имам много просто предложение към теб.
            Да ти драсна на лични една банкова сметка и да разходим еднопосочно/към мен/
            едни 3000-4000 лв. пък след време ти "обещавам" много щастие,усмивки, любов и забрави за тези пари

Коментар

• Черкез, ако някъде се прави класация за БГ интернет тролове те слагам в челните позиции! Даже мисля, че задминаваш колегата ти Апостол Апостолов. По много форуми преди от някакви негови акаунти се пускаха теми с "мъдрите" му слова. Само винаги съм се чудел дали той сам ги пуска в толкова форуми или си има разни ботове, които да го правят за него. Интересно какво би било мнението му за светлия холдинг, но Апостола сигурно ще си го премести от единия крачол в другия по отношение на темата.
              Абе, най-великия човек на света!

Коментар

• Първоначално изпратено от neutralen Разгледай мнение
                Младите бизнес меринджеи се взимат. Интересно като им спрат кранчето падрето и другия дали няма да се разлюбят.
                https://www.facebook.com/krasi.gesheva?ref=ts&fref=ts
                Като едни от най-големите членове от корпорацията, и девачката като руска гимназиална възпитаничка и пожелавам:
                Безграничного счастья, любви и нескончаемых возможностей для развития!!
                Attached Files
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Неинвеститор Разгледай мнение
                  Уви, нещо не ми вървят изчисленията, защото не знам колко са активните картодържатели и какъв е оборота от покупки. Това ми пречи да проверя наистина ли е невъзможно да се поддържа изплащането на тоя бонус и при какви условия би се пукнал балона.
                  Невъзможно е от чисто логическа гледна точка, не са нужни числа.
                  Обещават бонус над оборота в по-малкият крак в пълна дълбочина. Представи си 1 милион нива бизнес партньори, аз съм най отдолу и купувам пица за 10 лв. колко от тия 10 лв могат да разделят нагоре по мрежата, 0,25% е 2.5 стотинки, ама по 1 милион става 25к лева бонус за раздаване

По сложно е, ама резултата е че ако има много активни БП-та нещата отиват на сериозна загуба. Да ама няма нито много активни БП-та, нито много оборот през картите. Така че ти си рисуват красивата невъзможна мечта да се печели от всяка продажба в Европа и шараните се хващат. Аз това го наричам чиста измама.
                  Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                    Ако двама елит стар БП-та си имат дете, то придобива ли автоматично някакъв ранг в сектата?
                    Придобива... средния коефициент на интелигентност на двамата родители разделен две

Първоначално изпратено от Неинвеститор Разгледай мнение

До сега не съм имал привилегията и възможността да се занимавам с компании с подобна организационна структура и дейност и за това ми е интересен начина по - който се определя печалбата от същинския продукт на SCI изразена чрез Груповия Бонус. Уви, нещо не ми вървят изчисленията, защото не знам колко са активните картодържатели и какъв е оборота от покупки. Това ми пречи да проверя наистина ли е невъзможно да се поддържа изплащането на тоя бонус и при какви условия би се пукнал балона. Единственото нещо, което намерих по въпроса от новите допълнителни условия (които явно са в сила от 17.02.2014) е това:

Активните картодържатели най-вероятно са общо взето колкото броя на БП, около 7 000. Нека да сме оптимисти и да допуснем, че са 20 000 . С новите общи условия на практика се премахна този бонус. А липсата на точна информация (за активни потребители, реален брой обекти, приходи от потребление) не е пропуск или недоглеждане, а съвсем целенасочена политика
                    Last edited by mktmkr; 21.03.2014, 22:41.

Коментар

• Благодаря на всички, които намериха време да ми отговорят. За финансовия отчет, единственото, което схванах е, че очакваме новия отчет до Юни, но така или иначе стойностите, които са записани в него не дават конретна информация з а плащанията към БП.

До сега не съм имал привилегията и възможността да се занимавам с компании с подобна организационна структура и дейност и за това ми е интересен начина по - който се определя печалбата от същинския продукт на SCI изразена чрез Груповия Бонус. Уви, нещо не ми вървят изчисленията, защото не знам колко са активните картодържатели и какъв е оборота от покупки. Това ми пречи да проверя наистина ли е невъзможно да се поддържа изплащането на тоя бонус и при какви условия би се пукнал балона. Единственото нещо, което намерих по въпроса от новите допълнителни условия (които явно са в сила от 17.02.2014) е това:

За да се получи Групов бонус B, минималният оборот от покупки при Търговци на SAVEWAY, който се реализира в крака с по-малкия оборот, трябва да е 5000.00 евро на месец. Ако съответната минимална стойност не се достигне, сумата може да се прехвърли само за целите на изчисленията към следващия месец, но при положение, че статусът на Бизнес партньора е Активен. Групов бонус не се изплаща за покупки, направени от директно присъединени Членове.
                      Което най - вероятно изключва една част от долните слоеве да получават този бонус ежемесечно. Знам, че в този форум пишат хора с доста повече опит и икономически познания от мен, затова моля да ме извините, ако не съм взел в предвид нещо очевидно за вас.

Склонен съм да се съглася с това, че най - вероятно от тук нататък парите от чужбина ще отиват в чужбина. Има логика.

Коментар

Младите бизнес меринджеи се взимат. Интересно като им спрат кранчето падрето и другия дали няма да се разлюбят.
                        Ако двама елит стар БП-та си имат дете, то придобива ли автоматично някакъв ранг в сектата?

Коментар

• [QUOTE=Неинвеститор;1059605235]Здравейте, на всички участвали в 300+ страници дискусия за фирмата SCI. Чета 2те теми от седмица, но имам чувството, че се познаваме от години :Д Много се смях на някои отговори в темата. Просто няма как.

Можете ли да ми изясните няколко въпроса, които останаха у мен след като прочетох толкова много неща. Разбирам, че са били дъвкани и дъвкани много пъти, но вярвам, че едно обобщение няма да боли?

1. Какво мислите за информацията, която прочетохте в счетоводния отчет и как я интерпретирате? Аз имам икономическо образование, но не съм толкова на "Ти" със счетоводството и не схванах коя от счетоводните сметки показва изплатените комисионни и кешбек и има ли как да се разбере това? И знаете ли отчета за 2013та може ли да се намери от някъде?
                          Оборотите в отчета не са разделени на оборот от продажба на БЦ и оборот от отстъпки на търговски обекти. От отчета могат да се прочетат други информации като например: няма нематериални активи, което означава, че прехвалиният им софтуер за стотици хиляди левове или не съществува, или са го откраднали или ползват чужда технология. Освен това нямат никакви инвестиции, като изключим някакво мижаво офис обурудване дето са си купили. Въпросът е: как компания, която расте, не е инвестирала никакви пари в растежа си. Отговорът всички тук го знаем. Другото, което човек може да направи е да вземе целия оборот и да изчисли колко десетки милиона лв. трябва да са похарчили картодържателите в обекти на СЦИ, за да може примерно 20% от оборота да е кешбек оборот.

2. По последни данни какъв е оборота върху, който се начислява "Груповия бонус" (ако не се лъжа именно той беше 0.25 върху оборота до 3 нива под теб)? Има ли развитие в посока увеличаване на търговските партньори? Според мен, без обещаната пасивна доходност от търговския оборот, няма как да се случи, който и да е да се радва на пасивен доход. Ако си гледал семинари на СЦИ, няма как да не си забелязал, че всичко се върти около продаването на БЦ. Никой не си дава зор да печели картодържатели или нови обекти.

3. Друго нещо, което ме накара да се замисля е, че хипотетично SCI, ако навлезе на чужд пазар, чрез пирамидалната си структура и закупуването на бизнес центрове, ще привлече/извлече много финансови средства към България?... Към българските собственици, които могат да ги инвестират в собствен бизнес (не SaveWay) и по тоя начин да налеят свежи пари в българската икономика. Да си мислиш, че немецът и французинът бъхтят от сутрин до вечер, за да си дадат парите на селски тарикати е повече от наивно. Също така никоя държава не би позволила подобно източване на капитал в големи количества. Българинът трябва да спре да се самозълъгва, че е много хитър и може да продава на стар краставичар краставици.

Коментар

Едновременно се радвам и ми е тъжно на душата за тази скъпа невеста, аз съм дълбоко влюбен в нея!! Видях че клонирания д-р Черкезов я е поздравил, умолявам го да не и пише мърсотии от мое име, защото е непочтено и защото си запазвам шансовете за това напращяло невесте!

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
                            Last edited by Черкезов; 21.03.2014, 21:47.
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Неинвеститор Разгледай мнение
                              ...3. Друго нещо, което ме накара да се замисля е, че хипотетично SCI, ако навлезе на чужд пазар, чрез пирамидалната си структура и закупуването на бизнес центрове, ще привлече/извлече много финансови средства към България?... Към българските собственици, които могат да ги инвестират в собствен бизнес (не SaveWay) и по тоя начин да налеят свежи пари в българската икономика....
                              Къде са инвестициите на Майкъл Капустин, Иво Недялков, Миролюб Гаич и останалите "бизнесмени"? Знаеш ли къде се намира Градът на мечтите "Анжел Сити" ,на чиято първа копка ми се случи да присъствам преди двадесетина години? Хипотетично можеш ли да кажеш една причина, която да те кара да мислиш, че точно тези двамата тарикати имат желание да налеят свежи пари в БГ икономиката ?

П.С.

Я колко интереснооо...на пластмасовите носачи за регистрационни табели на пасторските беемвета пише Eurolink Вече загрях как така регистрацията е щутгартска и може да не ми отговаряте на въпроса чии са всъщност колите, уважаеми господа бизнесНепартньори
                              Last edited by fremd; 21.03.2014, 21:16.

Коментар

Ама чакай ся,тримата ли се взимат? И с тия куфари за Берлин на меден месец ли се стягат?
                                Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

Working...
                                X