IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнение
    Не само опитва, а направо си успя...Да ви кажа, че колкото повече гледам как се развиват нещата, толкова повече се ядосвам на следното:
    Не става въпрос за измамени и неорентирани младежи с чисти помисли, които са се хванали на кукичката, защото искат да изкарат бързи пари. Вече стигнах до извода, че масово хората влизат в тази структура с ясната идея, че е пирамида и че ще лъжат хора, за да им вземат парите. Буквално си купуват привидно законовата възможност да мамят и то с ясното съзнание за това, всичко останало е само розови приказки за светло бъдеще...
    Според мен това говори за един много сериозен морален разпад на една от най-важните възрастови групи...тази, която ще „гради бъдеще“. Оттук нататък просто трябва да видим колко далеч ще стигне SCI, за да преценим точните размери на проблема...
    Дано не си прав, на мен ми се струва, че в основната си част бп-тата са просто наивни и повърхностни хорица, които искат да направят "далаверката". Ако преобладаващо са някакви с манталитета на форумния "мизерник" (който според мен си е поредният фалшив профил на черкеза ), положението наистина е трагично. И тези циганчета ще представят България при "международната експанзия"... въйййй... Според мен обаче по-скоро няма да ги има на международната експанзия, щото като трябва постоянно да си бъркат в джоба за международни пътувания, нали се сещаш колко от тях няма да окапят финансово. Дори и на елитковците ще им е трудно да пътуват, предвид и че си вадят от джоба парите за лизингите на бмв-тата... Има немалка вероятност това за "международна експанзия" да се окаже финалния фарс - последно издихание преди рухването на пирамидата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
      ... палене на сървъри, ...

Няма сървъри има сървър.

За тези които не знаят SCI използва само един нает сървър от немската хостинг компания Hetzner Online AG.

http://www.hetzner.de/en/

Тази немска хостинг компания е с най-ниските възможни цени, които може да намерите за нает сървър.
      Цените започват от 49 EUR/месец за сървър. - 4-ри ядрен, 32 GB RAM, 2 x 2 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm (Software-RAID 1), Traffic 20 TB
      Управляем сървър започва от 99 EUR/месец - 4-ри ядрен, 16 GB RAM, 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm (Software-RAID 1), Traffic 30 TB

Всеки от тези сървъри може да се справи с натоварването на www.sci.sc

Коментар

• Mizernik81, снимката кърти!

Коментар

• За n-ти път ви съобщавам да не слагате каруцата пред магарето и да броите СЦИ за умрели, палене на сървъри, закриване през Юли, обратно броене и т.н. тъпотии. Станчо винаги има скрит коз в ръкава си както Save of the day и световната ексанзия от 17.02.2014.

И накрая едно видео Станчо и Светльо vs 55 форумни мишки, и вие горе долу сте същата работа , всеки може да се разпознае в клипчето
          http://www.youtube.com/watch?v=6mieCtHd23w&noredirect=1

П.С. И още по-накрая една снимка дано визуалната илюстрация ви помогне на кухите като хралупа кратуни да схванат как работи модела на Бизнеса в СЦИ
          Attached Files
          Last edited by mizernik81; 11.01.2014, 11:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            Агент на грабо иска да получи безплатна информация.
            Ела при нас, плати си бизнес пакета и няма да се налага да ми задаваш въпроси като просяк.
            Наздраве на всички и весели празници!
            Бог е с нас, СЦИ - Европа - Атака - Победа!
            Еееее, добре нави ме! Плащам пакет от 1800лв. за информация и менторство от просветления д-р Черкезов.

Казвай къде да се срещаме и да почваме бизнеса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Селдън Разгледай мнение
              Доколкото знам, в САЩ като родина на млм пирамидалните измами и като твърде религиозна страна много от млм пирамидите съчетават религиозно сектантство и създаване на култова обстановка с илюзията за "бизнес възможност". Падрето светлю се е учило в щатите точно на такива прийоми и сега се опитва да зарази нашето общество с такива американски заболявания.
              Не само опитва, а направо си успя...Да ви кажа, че колкото повече гледам как се развиват нещата, толкова повече се ядосвам на следното:
              Не става въпрос за измамени и неорентирани младежи с чисти помисли, които са се хванали на кукичката, защото искат да изкарат бързи пари. Вече стигнах до извода, че масово хората влизат в тази структура с ясната идея, че е пирамида и че ще лъжат хора, за да им вземат парите. Буквално си купуват привидно законовата възможност да мамят и то с ясното съзнание за това, всичко останало е само розови приказки за светло бъдеще...
              Според мен това говори за един много сериозен морален разпад на една от най-важните възрастови групи...тази, която ще „гради бъдеще“. Оттук нататък просто трябва да видим колко далеч ще стигне SCI, за да преценим точните размери на проблема...

Коментар

• Алооо забелязвам, че много философствате. Хората направиха сума пари, докато вие се разправяте тук като бабички на женския пазар. Оставете проницателните субекти, които виждат бизнес възможност в една идея да набият 4к и стига сте хленчели.
                П.С. Черкезов е вреден за СЦИ и мненията му са безумни и малоумни! Вън !!!
                Last edited by mizernik81; 11.01.2014, 10:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valentin K Разгледай мнение
                  САЩ са един от най-злощастните примери за симбиозата между бизнес и религия, защото там църквата се превърна в бизнес за милярди, които не се облагат с данъци. Още повече, че наличието на силно религиозна общност дава почва за поява на множество шарлатани, готови да експлоатират наивността и надеждите на хората за своя полза. Използват влиянието си върху религиозната част от обществото за да защитават и прокарват икономически и политически виждания. А ако не си от тези които вярват в "правилният" Бог ( или който и да е) не важиш.
                  Ако ще даваме пример за позитивно взаимодействие между религия и общество аз бих отправил поглед към Германия. Но това си е мое мнение.

П.С.
                  А относно оприличаването на църквата с Робин Худ, всеки с дори бегли познания по история би се засмял при подобно изказване.
                  Доколкото знам, в САЩ като родина на млм пирамидалните измами и като твърде религиозна страна много от млм пирамидите съчетават религиозно сектантство и създаване на култова обстановка с илюзията за "бизнес възможност". Падрето светлю се е учило в щатите точно на такива прийоми и сега се опитва да зарази нашето общество с такива американски заболявания.

Коментар

• Първоначално изпратено от RockSolid Разгледай мнение
                    Не съм съгласен, славата на некоректен и измамен бизнес МЛМ индустрията получи заради недоразумения като SCI. МЛМ е сравнително добър бизнес модел, стига да бъде използван правилно. Не знам дали тук е мястото да водим тази дискусия, но мнението ти, че МЛМ компаниите не печелят от продажби, а от вкарване на нови членове е погрешно и категорично не се отнася за всички. Изключения винаги има, но това, че печелят от риболов автоматично ги разграничава от стандартния МЛМ. Обвинението не важи нито за AmWay, нито за Oriflame, нито за Avon, които са едни от най-големите и утвърдени компании. Колко са качествени продуктите и колко е оправдана цената им е отделен въпрос, но що се касае до приходи тези компании печелят основно от продажбите на продукти, иначе нямаше да са финансово стабилни и да са на пазара с десетилетия. Разликата между истинския МЛМ и недоразумения като SCI е огромна, не мисля че трябва да се заклейми целия бизнес модел заради една шепа некадърници и мошеници.
                    В това изследване, за което споменах, излиза, че покупките на продукти всъщност са маскировка, зад която се крият или вербувания на дистрибутори, които така се записват като бизнес партньори - като закупуват по-голям пакет продукти, или покупки с цел поддържане на същия статус на дистрибутори, или пък с цел поддържане или израстване в ранг - т.е. това са фалшиви покупки на надценени продукти в рамките на самата система. И да кажем, има и тук там някой и друг клиент не-дистрибутор, в доста случаи това може да са и близки и познати на участниците в схемата.

Насищането на пазара откъм дистрибутори в млм-а води от една страна до закономерния огромен процент загубили, от друга се получава и свръхналичности на предлаганата продукция, която впоследствие примерно продават през ибей на занижени цени, за да се отърват от складовите наличности...

Иначе спор няма, че SCI е една твърде порочна млм-схема, в която пирамидата си прозира съвсем ясно. И лесно може да се направи сметката колко от БП-тата са на минус (пак да повторя - над 99%), като се пресметнат освен инвестициите им в "бизнес центрове" също и разходите по "бизнес дни", за пътувания, телефонни разговори и срещи, за разните им събития за по няколкостотин лева и т.н. Годишно разходите им, ако са активни, могат да отидат на поне 10 000 лв. Колко са БП-тата като процент от общия брой, успяващи за година да изкарат над 10-15 000 лв. от бонуси, за да са поне на плюс (не говорим за лелеяната "финансова свобода" въобще)?

Коментар

• Първоначално изпратено от Valentin K Разгледай мнение
                      САЩ са един от най-злощастните примери за симбиозата между бизнес и религия, защото там църквата се превърна в бизнес за милярди, които не се облагат с данъци. .
                      Братко, в Англия и Италия също цръквите много се грижат за бедните и неоправданите.
                      За Германия не знам, от както се обединиха двете Германии тази прабългарска територия на клета майка България ми стана скучна и нямам наблюдения.
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Мила моя, ти знаеш ли че в америка има направени 20 000 църкви с банкови заеми.
                        Там хората не правят разлика между бизнес и църква, защото всичко което правят е в полза на обществото или определена общност.
                        само тука се гледа с лошо око на духовниците бизнесмени.
                        За пример ОШО е имал 100 ролс ройса, ама е в топ 10 на най-четените и обичани автори в света, нищо че целия му труд се базира на кражба от трудовете на други учения и религии.
                        САЩ са един от най-злощастните примери за симбиозата между бизнес и религия, защото там църквата се превърна в бизнес за милярди, които не се облагат с данъци. Още повече, че наличието на силно религиозна общност дава почва за поява на множество шарлатани, готови да експлоатират наивността и надеждите на хората за своя полза. Използват влиянието си върху религиозната част от обществото за да защитават и прокарват икономически и политически виждания. А ако не си от тези които вярват в "правилният" Бог ( или който и да е) не важиш.
                        Ако ще даваме пример за позитивно взаимодействие между религия и общество аз бих отправил поглед към Германия. Но това си е мое мнение.

П.С.
                        А относно оприличаването на църквата с Робин Худ, всеки с дори бегли познания по история би се засмял при подобно изказване.
                        Last edited by Valentin K; 11.01.2014, 00:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                          Какво общо има Ошо с християнските духовници? И какво общо имат заемите за църквите с попа дето прави финансови измами?
                          Общото между всичките е че взимат от богатите и дават на бедните.И точка на този диалог миличка.В момента държавата се е запалила ти ме занимаваш с битовизми
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Там хората не правят разлика между бизнес и църква, защото всичко което правят е в полза на обществото или определена общност.
                            За пример ОШО е имал 100 ролс ройса, ама е в топ 10 на най-четените и обичани автори в света, нищо че целия му труд се базира на кражба от трудовете на други учения и религии.

Какво общо има Ошо с християнските духовници? И какво общо имат заемите за църквите с попа дето прави финансови измами?

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                              Ти не беше ли против SCI?
                              Или помагаш на Черкеза?
                              С нетърпениe очаквам транспермията на българските БП-та по широкия свят.

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                                Грубо е, ама аз какво съм виновна, че духовниците им са извратени, просто отбелязвам фактите, а колкото повече скандали има в римокатолическата църква, толкова повече духовниците губят респекта на обществото. А иначе наистина не схванах първоначално, че визираш обществото, което гледа с много лошо око, на духовниците-бизнесмени.

Коментар

Working...
                                X