IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
    Като спомена факти и Берлин в едно изречение та се присетих...интересен факт: на Кудам 21 се намира търговски център Регус, който между другото се занимава и със следния вид бизнес:

http://www.regus.de/products/virtual-offices/index.aspx

Нали знаеш кво е виртуален офис? Към 100 Евро на месец струва. Та питам се ако някой човек без работа се поразходи до адреса на SAVEWAY International Holding GmbH дали ще открие там нещо различно от пощенска кутия с табелка?
    Btw и тук има такава услуга, виртуален адрес. 30$ на месец
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      И сега аз да те наклеветя ли, че си талибан и че се надуваш, както ти го направи към мен?

Риторично?

П.П. Коментирах, че тия имат много дълъг път да извървят докато превземат Галактиктиката, защото си нямат на идея как се бачка в цял свят.

Ние имаме офиси в Пловдив, Добрич, Берлин и Лондон. Ти къде имаш офис???
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
        Нищо против, ползвам си го, приемам пайпал плащания в моите фирми, аз не съм критикувал пейпал
        И сега аз да те наклеветя ли, че си талибан и че се надуваш, както ти го направи към мен?

Риторично?

П.П. Коментирах, че тия имат много дълъг път да извървят докато превземат Галактиктиката, защото си нямат на идея как се бачка в цял свят.

Коментар

По принцип всяка читава компания в цял свят поддържа Пейпал за имидж като вид разплащане.
          Нищо против, ползвам си го, приемам пайпал плащания в моите фирми, аз не съм критикувал пейпал
          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

И какво? Минавай като малка гара, трябва да съм впечатлен ли? Или да добия убеждението че всеки бизнес който не ползва пайпал е по някакъв начин по-нищожен?

Казах ти че хора които ползват тези клаузи в пейпал просто за да си върнат парите (както се изказа) са вредители.

Не мисля да ти отделям цяла нощ, можеш да си го въртиш както искаш.

Но прочети си пак постовете и се запитай, информацията която даваш реално помага ли на някой или просто си се хвалиш.
            Аз наистина не разбирам къв ти е проблема па на тИбя кат' чуеш Пейпал.

Световен оператор, от ранг-а на гугъл като пазарна капитализация - с какво да си местя стинките напред-назад - би ли ми казал?

П.П. С превод валутен от БГ-станска баМка от 20-30$ на 100$ предполагам или с чекове за по толкоз също дране в БГ-стан.

На толкоз прост ли ти изглеждам?

По принцип всяка читава компания в цял свят поддържа Пейпал за имидж като вид разплащане. Ха, сега си помисли - БГ-станските фирми защо не предлагат Пейпал?

Ами, лафчета за ела на семинар или с наложен платеж по куриер.
            Last edited by marandi; 02.03.2014, 02:28.

Коментар

Но прочети си пак постовете и се запитай, информацията която даваш реално помага ли на някой или просто си се хвалиш.
              Явно все още си натиска парцалите да консултира корпорацията, защото е останал без работа от край време.
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Дай сега едно по едно.

Коментирах, че при липса на Пейпал минавам кат' малка гара и ти ме ковна там, че бизнес - заради такива като мен фалирал.
                И какво? Минавай като малка гара, трябва да съм впечатлен ли? Или да добия убеждението че всеки бизнес който не ползва пайпал е по някакъв начин по-нищожен?

Казах ти че хора които ползват тези клаузи в пейпал просто за да си върнат парите (както се изказа) са вредители.

Не мисля да ти отделям цяла нощ, можеш да си го въртиш както искаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                  Закво да ти плащаме 20к бе човек Та форекс гуруто на Българиа - Ивайло Груев беше на наша страна и ни помогна да изградим нашите устои на които сега експанзията бе възможност.

Приатели о4ернянето на холдинга вече няма да носи отрицателна карма само на самите вас, а кармата ще се отпечата и върху лицето на Българиа!! Вече сме европейски холдинг, който е лице на Българиа.

Замислете са малко над това и спрете да очерняте тези, които ще докарат европейските пари в Българиа
                  Братко,

исках просто да покажа как във вашата светла корпорация се изкарва БМВ за 4 часа, ама не успях.

Прости ми, не успях

П.П. Хубавото е, че всеки хванат от пътя може да го направи този резултат - ако дойде на презентейшън - дори и да не може да чете и да пише.

Ма, аз се издъних да'е ...
                  Last edited by marandi; 02.03.2014, 02:19.

Коментар

• Закво да ти плащаме 20к бе човек Та форекс гуруто на Българиа - Ивайло Груев беше на наша страна и ни помогна да изградим нашите устои на които сега експанзията бе възможност.

Приатели о4ернянето на холдинга вече няма да носи отрицателна карма само на самите вас, а кармата ще се отпечата и върху лицето на Българиа!! Вече сме европейски холдинг, който е лице на Българиа.

Замислете са малко над това и спрете да очерняте тези, които ще докарат европейските пари в Българиа

Коментар

• Две:

Точно това бях казал, че една компания се разбира колко е стабилна, по това колко често си променя условията.

Неслучайно в Англия се кефят на 120 годишни бараки за барове и нищо не пипат - само поддържат.

Така се гради доверие, а не със смяна на условия през 3 месеца и дадох пример с нас - ако ние почнем да ви сменяме условията през 3 месеца на спестяванията - сещаш ли какво ще стане?

Па, ние гарантираме по 30-годишни срокове, че нищо няма да мръдне - спрямо родното законодателство.

П.П. За форекс-о си прав - добър съм - хъ-хъ-хъ ...

Коментар

• Дай сега едно по едно.

Коментирах, че при липса на Пейпал минавам кат' малка гара и ти ме ковна там, че бизнес - заради такива като мен фалирал.

Така ли беше?

И аз те питах - добре - имам права и не е мой проблем, че бизнес Х не може даже да си позволи Пейпал.

Та, къв ти е проблема? Милиони компании работят с Пейпал? Па, ти ме изкара мошенник, че съм пържел подобни пирамидки?

П.П. Ами да им беля семки и царевица тогава - добре ли е?

Държавата бездейства, институциите бездействат - тук се чака да се самозапалят 2-ма - белким някой реагира, че т'ва е Понци-схема с имитация на услуга.

Нали ти им качи табличката с целите - цел 1,2,3, крайна цел ... - видя ли продукт/услуга някъде по "трасето", освен лов на шарани?

Т'ва е техен документ - не е мой да'е ....
                        Last edited by marandi; 02.03.2014, 02:04.

Коментар

• Каква злоба бе човек, просто плещиш глупости и все "Аз Аз Аз"
                          Това за пейпал е напълно несвързано с темата, това че ползваш закони не означава че си прав.

Пиша от година против СЦИ така че не се пробвай даже с тезата че съм БП.
                          Общите условия ги имаше само на логин страницата още през 2012 г., това че са ти ги показали не значи че за теб са ги сложили.

20к на час ама през крив макарон. Някой дава ли ти ги? Аз мога да искам 3 милиона на час ама на значи че вадя по толкова.

По постовете ти ако се съди си пубер който се прави на велик.
                          Знам че имаш някой добри попадения на форекс.

Коментар

Не е, но когато хората го правят за да си върнат парите за нещо което са получили и използвали, постъпка на талибанин си е. Знам ще кажеш че само като те измамят го правиш, ама не ми звучеше така, звучеше ми че си най-големия тарикат пък ние тука сме още пещерата на тъмно.

Леко със самочувствието че леко прозира.
                            Ма, аз само законодателството ( световното/родното ) ползвам, плюс баМковите оператори с техните условия.

П.П. Не мога те разбера за к'во ми плещиш в момента? Понеже имам навика да чета договори ( респективно Общи условия ).

Да не си някой скрит "бизнес-партньор" на кУрпорацията, че е тая злоба?

Бях добронамерен и исках да им помогна преди година и нещо - БЕЗ ПАРИ, защото българчета. Затова викам не мога да ви видя Общите условия - те ми викат - ела на презентейшън.

Ма, веднага 20к на час и ще дойда, бря - не аз на тях, а те на мен - все едно аз съм на зор - хохо

П.П. Е, ся в Германия скиваш ли ко става - общите условия и се обясняват кат' ученички за всичко.

Па, аз просто викам - момчетата БГ компъни сте дай да ви погледна Общите условия - те ми се надуха.

Отговор: Ела на презентация и ще ги получиш?!?

Ма, дали не се смях ...

П.П.П. След 1-на седмица ви ги качиха, понеже им викам, вие сте длъжни по закон да ги качите, бря и явно са се консултирали и ги качиха.

Ма, аз вече нямах мерак да помагам на подобни неграмотници, които ми се надуват..
                            Last edited by marandi; 02.03.2014, 01:53.

Коментар

Не знаех, че е престъпление да си върнеш парите, когато те измами някой по електронен път. Ама вече ще знам да'е ...
                              Не е, но когато хората го правят за да си върнат парите за нещо което са получили и използвали, постъпка на талибанин си е. Знам ще кажеш че само като те измамят го правиш, ама не ми звучеше така, звучеше ми че си най-големия тарикат пък ние тука сме още пещерата на тъмно.

Леко със самочувствието че леко прозира.

Коментар

• Между другото моя милост беше, човекът, който ги принуди да си качат маркетинговия план ( Общите условия ) на сайта.

Щот' ги избазиках, че не ги виждам, па са длъжни да ги качат, па те ме канеха на презентейшън.

П.П. Ма, аз к'во ли разбирам да'е ... - хъ-хъ-хъ ...
                                Last edited by marandi; 02.03.2014, 01:03.

Коментар

Working...
                                X