Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение"Съда в шарлотенбург се произнесе че тази компания трябва да бъде част от Берлин и Германия."
Хъ-хъ-хъ ....
П.П. На мен па ми казаха, че Марс и Юпитер техният съд бил казал същото. Така ми казаха, де да знам ... и не помня кой точно от всички светли братя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от navy Разгледай мнениеКОЯ компания, Черкезов, коя компания?
Пирамидата SCI или онази другата, Saveway, с която нямате НИЩО ОБЩО?
А?
И как точно се е изказал немският съд ми е много любопитноДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mktmkr Разгледай мнениеСамо бонусите за пирамидална дейност, общи условия, едностранната им промяна, и нарушаване на законите (например не можеш да си потърсиш парите в 14 дневен срок, защото с регистрацията си им променял "софтуера" безвъзвратно разбираш ли??!)
Затова и бегло намекнах, че като се изкъртват такива се прави през световен оператор, където срокове не са "скъсени" кат' БГ-ейските, а са тройно по-големи за цял свят.
П.П. Обърни внимание, че предишния маркетингов план се говори за бъдещи приходи ( пари ), а сега за "ползи", каквото и да значи това.
Ама, БГ-то сте заспали гарги - иначе такива ги издънвам с 2 движения на мишката точно, ама на мен нищо не са ми направили, че да се намесвам.
Като се появи темата - 99% от хората предупредиха, включая и моя милост още в първия архив в началтото ( първите 100 поста ) - па кат' има лакоми шарани, ще има и еВани после.
Падрето ще ги спаси всичките - усещам с опрени орехчета антифризно изодзадзе.
То на тъпаци можеш ли помогна? Те го плющят - то вика Обичам теLast edited by marandi; 02.03.2014, 14:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mktmkr Разгледай мнение"Съда в шарлотенбург се произнесе че тази компания трябва да бъде част от Берлин и Германия."
Какво има повече да обсъждамеАма хайде да вземем да го обсъдим:
1. Първо съда в Шарлотенбург е регистрирал едно GmвH, което е холдингово дружество и не извършва друга дейност освен да източва българското ЕООД. Това по никакъв начин не е незаконно.. Всеки може да си регистрира дружество, проблема идва с дейността.
2. Съда нито е одобрил нито дори и разгледал бизнес модела на пирамидата, защото.... не му е това работата. Всяко друго твърдение е признак за изключителна неграмотност и е откровена лъжа на фараоните. С други думи немския съд нито знае с какво се занимава българското дружество, нито го интересува.... за сега.
Но аз ти казах, нема да пуашиш, само mizernik81 (все пак той е потърпевш) да се навие да пусне жалба в КЗП, и този път ще я структурираме правилно.... няма да има глупости за продажба на карти. Само бонусите за пирамидална дейност, общи условия, едностранната им промяна, и нарушаване на законите (например не можеш да си потърсиш парите в 14 дневен срок, защото с регистрацията си им променял "софтуера" безвъзвратно разбираш ли??!)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеВСЕКИ НЕВЯРВАЩ ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕДА ТОЗИ КЛИП http://vbox7.com/play:0a90155b96
Коментар
-
Дохтуре,
чакам 'двукат' Лостуфф да ме подкара, че да подкарам аз вас и ако се окаже към днешна дата, съгласно новите ви Общи условия - нямаш трудов договор към тях и в длъжностната ти характеристика го няма упоменато изришно, че ти е възложено да го правиш? Демек да се изказваш от името и за сметка на кУрпурациятъ ....
Ко правим?
П.П. Аз те подпуквам за телефонен измамник, а кУрпорацията те подпуква с още един иск за уронване на престижа й?
2 в 1 му викат, светлая браточка
Със задна дата да преправяте после документи, нали знаеш, че се хваща от Съда после.
Айде аз ви прощавам, па вие ако искате ми прощавайте, че днес е такъв денят
Коментар
-
[QUOTE=mktmkr;1059589247]Съжалявам Черкез, не можах... спрях го на втората минута след като се появи известно желание да повърна.... Ама ти няма да се пуашиш... пирамидката ще я разкатаем, време е вече за по-сериозни мерки.
Не си гледал внимателно какво каза Станчо. "Съда в шарлотенбург се произнесе че тази компания трябва да бъде част от Берлин и Германия."
Какво има повече да обсъждамеДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Орлета?
Я някой да му звънне на тоя да си направи корекция в речта.
Правилно е да замени ОРЛИ с ЛЕШОЯДИ
Но и това сравнение леко обижда лешоядите, защото те са едни от санитарите в природата...
Освен ако SCI не е санитаря на глупците
mktmkr, може да се заложи някой "финансов капан"
Не знам обаче подробности по включване на наивник в схемата?
Той си създава банкова сметка, а сумата я праща по сметка на пирамидата ли?Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеВСЕКИ НЕВЯРВАЩ ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕДА ТОЗИ КЛИП http://vbox7.com/play:0a90155b96
Коментар
-
НИКОЙ БП няма да се оплаче в КЗП, защото до последно таи надежда, че ще си избие парите и ще закачи някой келепир..Според мен с новите общи условия и с промяната им си вкараха автогол... Изглежда са писани от невероятно нагъл и неграмотен юрист
Коментар
-
ВСЕКИ НЕВЯРВАЩ ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕДА ТОЗИ КЛИП http://vbox7.com/play:0a90155b96Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Проблемът е следния...
НИКОЙ БП няма да се оплаче в КЗП, защото до последно таи надежда, че ще си избие парите и ще закачи някой келепир...
... и никой НЕ БП няма да се оплаче, защото не е ощетен с нищо и няма доказателства за това.
Затова и Пирамидата работи, крепейки се на българският срам и горделивост
От една страна ме е яд, че такива системи подлъгват хората и обедняват нацията /напротив на мнението на Керкенезов, че се обогатявала/, от друга се убеждавам, че много прости хора с претенции за "голяма работа" си заслужават наказанието
Но злобеенето няма да ме доведе до нищо хубаво.
Затова е нужно да им помогнем. Нищо, че не го разбират и може би няма да го разберат. Просто е редно...Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениеРедно беше като им сменя условията, увеличава таргетите и намаля бонусите, БП-тата които не са съгласни , да си получат обратно инвестираната сума, защото те са я заплатили при други условия.Защо не я свършиш тази богоугодна работа?! Пусни една жалба към КЗП за неправомерни общи условия и за смяната им!! Имат си онлайн форма хората, ще ти дадат входящ номер. Това е нещо което на практика ще има ефект ... даже ако трябва във форума ще я измислим.
Коментар
Коментар