IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
    И с какво си по-добър от въпросните измамници?

Заради такива като теб доста фирми се отказват да приемат пейпал.
    Нещо си се объркал, браточка.

Аз не съм виновен, че ваш Парламент гласувал 14 дни защита при електронна търговия ( защо толкова малко ) - нали говорим за регистрация онлайн?

Пейпал кат' видиш - знаеш, че имаш гаранция поне 45 дни в световен мащаб - галактическата експанция демек.

П.П. Моя милост не ги бере парите по дърветата, че да ме правят на балък. Демек пазя се от измамници.

И така - правят на балами още от Парламента - ма, аз шибам в малко по-други ширини ( не БГ-стански ) и чат-пат знам как е по другите страни.

Не знаех, че е престъпление да си върнеш парите, когато те измами някой по електронен път. Ама вече ще знам да'е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
      Опитваш се да мътиш главата ни със сложни казуси и хрумки, които по своему са без значение. Фактите са факти, а именно, че компанията не само работи, а и се развива. Вече не само българския бизнес ще се съобразява с нас, ами и цяла Европа, като почнем от Берлин!

Знам какво те гложди...от година си натискаш парцалите и се самопредлагаш да ни консултираш. Само, че началниците не пожелаха да те наемат, защото ти нямаш с какво да ни бъдеш полезен, мениджърите гледат в поне 6 хода напред и светлото бъдеще вече е предначертано за нас.
      Не с 6 а с 600 братко Пирамидата си кара по учебник от преди 50 години .

Точка по точка както ти каза миранди та чак до фалита през май тази година.

Нищо ново под слънцето Пастора обира група наивници а те му благодарят за идейното си израстване

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Демек, т'ва е застраховката, ама тук в БГ-стан ви е 14 дни по закон, а през Пейпал е 45 дни са ти гарантирани кинтите и после вдигаш диспут и ти ги връщат.

Още много ще ви пържат - демек много сте назад за някои неща. Ама, ще захитреете.
        И с какво си по-добър от въпросните измамници?

Заради такива като теб доста фирми се отказват да приемат пейпал.
        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
          Като спомена факти и Берлин в едно изречение та се присетих...интересен факт: на Кудам 21 се намира търговски център Регус, който между другото се занимава и със следния вид бизнес:

http://www.regus.de/products/virtual-offices/index.aspx

Нали знаеш кво е виртуален офис? Към 100 Евро на месец струва. Та питам се ако някой човек без работа се поразходи до адреса на SAVEWAY International Holding GmbH дали ще открие там нещо различно от пощенска кутия с табелка?
          100% брифкастен холдинг , но на Кудам 21 (7 етаж) мейлбохът струва 109 евро , а ако са си взели виртуален офис плюс пакет са платили рекордната сума от 389 евро! Прекалено голямо е съвпадението, че въпросната фирма предлага виртуални офиси точно на Кудам 21. Ама ние сега на очите ли си да вярваме или на Станчо!

http://www.regus.de/virtual-office/berlin?q=Berlin

П.С Цяла седмица страдам от грип, тъкмо се пооправих и като прочетох словоблудстванията на братята живеещи в едно и също тяло и пак ..... повърнах
          Last edited by paula_12; 02.03.2014, 00:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
            БП-тата в момента са вече пълен ташак и те самите не знаят нито какви го играят, нито какво продават 20-те щатни лидери още малко ще зарибяват будалите до окончателното закриване, а надолу по веригата всичкото става леш. Кога и колко от долните нива ще надигнат вой до небесата един господ знае, но е възможно повечето да си траят от срам и с надеждата поне малко да избият вътрешното. Редно беше като им сменя условията, увеличава таргетите и намаля бонусите, БП-тата които не са съгласни , да си получат обратно инвестираната сума, защото те са я заплатили при други условия. А сега Пастора едностранно ги дере както си знае и на който не му отърва .... прав му път и толкова. Вие давате ли си сметка колко долни същества са тези двамата? Каква социална идея, какво всенародно благоденствие ги гони, тези са си живи комунисти. Къде им е партньорството и равнопоставеността в отношенията, че нещо не мога да се сетя ! Това е някакъв потрес, долнопробна секта и гняс !!!!
            По-рано изкъртвах подобни SCAM компании в и-нет с кеф, ама ми писна.

Като схема се прави така - чакаш да си пуснат услуга за плащания Пейпал. Вкарваш оттам - точиш, каквото ти пуснат по маркетинговия им план.

Копирал си Общите условия като си влизал ( регистрацията ).

И тия като тръгнат да думват - бам диспут към Пейпал, защото ти гарантират парите 45 дни - ама диспут оттам се води по по-особен начин - аз нямам загубен диспут ( спор ) с Пейпал.

Връщат ти парите, тия си измамници си ги издоил и тях и хоп на следващите, дет' тръгнали да правят пирамиди-фараони.

П.П. Много ги обичах да'е, ама вече нямам време. Та, Общи условия винаги си ги копираш, после важни, ако се наложи да се приложат. Демек - много ги обичах такива, дет' си сменят Общите условия през 3 месеца - ония къртят балъците, аз па къртя тях.

Успех! ( ма, аз какво ли разбирам от мрежов маркетинг да'е .. )

Па, като видя басня без Пейпал и направо отминавам

Демек, т'ва е застраховката, ама тук в БГ-стан ви е 14 дни по закон, а през Пейпал е 45 дни са ти гарантирани кинтите и после вдигаш диспут и ти ги връщат.

Още много ще ви пържат - демек много сте назад за някои неща. Ама, ще захитреете.
            Last edited by marandi; 02.03.2014, 00:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
              ...БП-тата които не са съгласни , да си получат обратно инвестираната сума, защото те са я заплатили при други условия...
              На бас, че 95 процента от бизнес Членовете изобщо не са разбрали за смяната на общите условия понеже и през ум не им е минавало да ги прочетат някога.

Коментар

• БП-тата в момента са вече пълен ташак и те самите не знаят нито какви го играят, нито какво продават 20-те щатни лидери още малко ще зарибяват будалите до окончателното закриване, а надолу по веригата всичкото става леш. Кога и колко от долните нива ще надигнат вой до небесата един господ знае, но е възможно повечето да си траят от срам и с надеждата поне малко да избият вътрешното. Редно беше като им сменя условията, увеличава таргетите и намаля бонусите, БП-тата които не са съгласни , да си получат обратно инвестираната сума, защото те са я заплатили при други условия. А сега Пастора едностранно ги дере както си знае и на който не му отърва .... прав му път и толкова. Вие давате ли си сметка колко долни същества са тези двамата? Каква социална идея, какво всенародно благоденствие ги гони, тези са си живи комунисти. Къде им е партньорството и равнопоставеността в отношенията, че нещо не мога да се сетя ! Това е някакъв потрес, долнопробна секта и гняс !!!!
                Last edited by mizernik81; 02.03.2014, 00:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  Prosperity Братко, моля те не хаби енергия с този енергиен вампир. Предлагам утре да му простим, а от понеделник адвокат Костов да му връчи призовката за умишлено очерняне на холдинга. Аз му имам данните, имена, адрес, всичко.
                  Че аз съм публичен, бре мой светли Братко.

П.П. Ама, ти май не разбра, че ви резнаха кранчето да правите изявления от името и за сметката на холдинг-а да го наречем.

Голям проблем имате с четенето на елементарен текст сякаш? ( по Общите условия )

Щот' мога да те метна и с котра-иск и теб - ти в качеството на анонимен ник - кого заплашваш в момента? Ърмм ..? ( като не си оторизиран да го правиш )

Коментар

• Prosperity Братко, моля те не хаби енергия с този енергиен вампир. Предлагам утре да му простим, а от понеделник адвокат Костов да му връчи призовката за умишлено очерняне на холдинга. Аз му имам данните, имена, адрес, всичко.
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

... Фактите са факти, а именно, че компанията не само работи, а и се развива. Вече не само българския бизнес ще се съобразява с нас, ами и цяла Европа, като почнем от Берлин!...
                      Като спомена факти и Берлин в едно изречение та се присетих...интересен факт: на Кудам 21 се намира търговски център Регус, който между другото се занимава и със следния вид бизнес:

http://www.regus.de/products/virtual-offices/index.aspx

Нали знаеш кво е виртуален офис? Към 100 Евро на месец струва. Та питам се ако някой човек без работа се поразходи до адреса на SAVEWAY International Holding GmbH дали ще открие там нещо различно от пощенска кутия с табелка?

Коментар

Примерно - аз съм сфера животозастраховане - 20-30 годишни договори по различни продукти.

Ти представяш ли си да почнем да им променяме едностранно условията през 3 месеца? Демек да се базикаме със спестяванията на 'орицата какво ще стане?

П.П. Единствено казвам, че е възможно да излязат и по-добри продукти на по-късен етап след 3-5 години, ама условия никога не се променят никога - нищо, че срок е 30 години примерно.

Чаткаш ли разликата или да ти го обясня по-бавно?
                        Опитваш се да мътиш главата ни със сложни казуси и хрумки, които по своему са без значение. Фактите са факти, а именно, че компанията не само работи, а и се развива. Вече не само българския бизнес ще се съобразява с нас, ами и цяла Европа, като почнем от Берлин!

Знам какво те гложди...от година си натискаш парцалите и се самопредлагаш да ни консултираш. Само, че началниците не пожелаха да те наемат, защото ти нямаш с какво да ни бъдеш полезен, мениджърите гледат в поне 6 хода напред и светлото бъдеще вече е предначертано за нас.
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Примерно - аз съм сфера животозастраховане - 20-30 годишни договори по различни продукти.

Ти представяш ли си да почнем да им променяме едностранно условията през 3 месеца? Демек да се базикаме със спестяванията на 'орицата какво ще стане?

П.П. Единствено казвам, че е възможно да излязат и по-добри продукти на по-късен етап след 3-5 години, ама условия никога не се променят никога - нищо, че срок е 30 години примерно.

Чаткаш ли разликата или да ти го обясня по-бавно?

Коментар

ПАК ЛЪЖИ. ГРАБОВЦИ МНОГО ИЗНАГЛЯХТЕ
                            Очаквам публично и официално извинение от теб за да не се налага адвокат Костов да вади химикалката.
                            П.П. Уискито сме го отписали отдавна
                            Ама, викай го тоя адвокат, бре - да си метнем един контра-иск за набеждаване, клевета, обида и лъжесвидетелстване - демек, че нямам нищо общо с Грабо. От кога ви чакам?

П.П. Питам простичко - като смениш име на фирма и пуснеш втора - първата фалирала ли е? Т.е. като си смениш целия маркетингов план с Общите условия?

В и-нет пространството, т'ва се води SCAM - компания - демек фалирала. Ограмоти се малко какво значи някой да си сменя общите условия през 3 месеца и ще си говорим пак.

И го давай тоя адвокат великия, че ми е скучно. Кога сменихте общите условия края на годината? Демек прогнозата ми е била вярна

Коментар

Ма, аз продължавам да го твърдя - казах, че мрежата ви ще фалира до края на предната година, а до средата на тази година и компанията - пардон - холдинга.

С кое не си съгласен и го дадох като прогноза още преди година и половина, понеже нищо не разбирам от мрежов маркетинг.

П.П. Т'ва, което правите в момента се води контролиран фалит - самата смяна на името на компанията го подсказва.

Или не си разбрал, че някой като фалира и си сменя името? Даже се случи по-рано, отколкото очаквах. Демек прави се второ дружество, към което се изнасят активите, а пасивите увисват на старото в размер уставния му капитал 5000 лв.

Т'ва фалит ли е или се бъркам?
                              05.07.2013, 06:11
                              Първоначално изпратено от marandi
                              П.П. По принцип рядко пиша, но бях дал юни тая година да фалира мрежата, а към края на година ще ви фалира и фирмата с високия морал.
                              ПАК ЛЪЖИ. ГРАБОВЦИ МНОГО ИЗНАГЛЯХТЕ
                              Очаквам публично и официално извинение от теб за да не се налага адвокат Костов да вади химикалката.
                              П.П. Уискито сме го отписали отдавна

Коментар

Незнам доктора какво мисли, но ще ти кажа аз какво мисля. Ти като един от най-големите скептици на холдинга беше предрекал един срок в който ще фалираме и ако това не се случи беше обештал скъпо уиски на доктора. Ами не само, че не се случи а и компанията излезе да завладява европейския пазар и да облагородява бизнес средата на цяла Европа.

Очаквам да спазите обещанието си и публично да се извините за уронването на престижа на холдинга!!
                                Ма, аз продължавам да го твърдя - казах, че мрежата ви ще фалира до края на предната година, а до средата на тази година и компанията - пардон - холдинга.

С кое не си съгласен и го дадох като прогноза още преди година и половина, понеже нищо не разбирам от мрежов маркетинг.

П.П. Т'ва, което правите в момента се води контролиран фалит - самата смяна на името на компанията го подсказва.

Или не си разбрал, че някой като фалира и си сменя името? Даже се случи по-рано, отколкото очаквах. Демек прави се второ дружество, към което се изнасят активите, а пасивите увисват на старото в размер уставния му капитал 5000 лв.

Т'ва фалит ли е или се бъркам?
                                Last edited by marandi; 01.03.2014, 22:21.

Коментар

Working...
                                X