IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Georgi I Разгледай мнение
    ... Може и да не е лошо момче, но в момента нЕма акъл...
    Че кога е имал акъл тоя випускник на ВСУ "Любен Каравелов", след като не прави разлика между И и Й ПълнияТ член няма да го споменавам вече, щото явно е важен критерий за позициониране на БП...

Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
    .. в холдинга няма реални екзекуции,а финансови и софтуерни...
    "Мъртвите не плащат", май някакъв китайски император го беше казал...
    Last edited by fremd; 07.03.2014, 10:50.

Коментар

• Kомунизъм севернокорейски тип с култ към Падревата Личност.Неслучайно бяха поканили Ким-Ир-Сен на едно парти,да се свети името му.Разликата е само,че в холдинга няма реални екзекуции,а финансови и софтуерни - изтриване на акаунти и отстраняване от европейската пазарна баница на провинилия се.
      Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
        Каква финансова независимост е браточка, това си е жив комунизъм и робство. Всички са зависими от кефа на падрето, променя им условията, намаля комисионните, вдига таргетите, ограничава права, вдига цени и никаква защита на интересите на БП-тата. Ако не им отърва чао чао и трие акаунти. Уж уникална идея, 7 млрд потребители му се привиждат, ще превзема света а не дава дума да се издума за компанията извън пръдливия маркетингов сайт. Пирамидата е към своя залез и натиска върху долните нива ще става все по-осезаем
        Прилича на комунизъм - пропагандата , дезинформация цензура и т.н.

Тук обаче се мре от глад по долните етажи. При социализма основните нужди бяха задоволени.

Коментар

• Ше го вземе БМВ-то,ама от мобилето,за 3-4 бона некой дарак.
          Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
            Абе не е баш така,тука има един независим смелчага,който го дава "big time" https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
            С това момче се запознах, когато ходих на презентация на кУрпорацията, много надъхан и много промит е горкият. Може и да не е лошо момче, но в момента нЕма акъл. След първата част на презентацията, когато заявих на друг човек, заради който бях отишъл, че не съм впечатлен и им казах доста неща, които са ми направили лошо впечатление. Този дочул отстрани (най-вероятно е слухтял, за да разбере мнението ми по въпроса) и дойде и ми каза учуден: "Не си впечатлен?", с празен поглед или може би ме виждаше като същество от друга планета. После като си тръгнах едно момиче ми каза, че много въодушевено и обяснявал как щял да вземе BMW и т.н. Жалка картинка.
            Last edited by Georgi I; 07.03.2014, 00:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
              Каква финансова независимост е браточка, това си е жив комунизъм и робство. Всички са зависими от кефа на падрето, променя им условията, намаля комисионните, вдига таргетите, ограничава права, вдига цени и никаква защита на интересите на БП-тата. Ако не им отърва чао чао и трие акаунти. Уж уникална идея, 7 млрд потребители му се привиждат, ще превзема света а не дава дума да се издума за компанията извън пръдливия маркетингов сайт. Пирамидата е към своя залез и натиска върху долните нива ще става все по-осезаем
              Бе, в случая са прави - всяка компания само си определя политиката и маркетинговите подходи.

П.П. Виж, че превъзнасянето на 10 трола тук им сринаха целия имидж. Най-смешно е да слушаш хора, които придават качества и "украса" на продукт Х, които той не притежава.

От това по-голяма анти-реклама - здраве му кажи - хихи

Иначе ние мо'ем си лаем - темата е мнение и има Конституция за свободата на словото, която се води върховен орган в РБ. Да му мислят - БП-тата с договорните отношения.

Ха, наздраве!

Коментар

• Така е,мизерник - тежка е императорската корона,особено пред падението на империята.О,онеправдани и угнетени братя БП,спомнете си храбрия тракиец Спартак и строшете оковите на финансовата си независимост.На бунт,ние от двете племена -Инвестор и Групата,ще ви подкрепим,имайте вяра!
                Last edited by meko; 06.03.2014, 21:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
                  Абе не е баш така,тука има един независим смелчага,който го дава "big time"

Коментар

• Абе не е баш така,тука има един независим смелчага,който го дава "big time" https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
                    Last edited by meko; 06.03.2014, 21:22.

Коментар

• Много бан са им дали чак и дохтура не пише.

Коментар

• Обаче е тишина...

Явно са им свили сърмите по партийна линия...

Финансово независимите... роби
                        Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                          Чеки затовали не писше днес и той ли е с ембарго..
                          Нали го питах, светлата браточка Черки:

- има ли постоянен трудов договор и длъжностна характеристика да говори от името на кУрпурацията?
                          - има ли анекс ( доп. споразумение ) по предишния си договор да го прави?

Демек в качеството си на какъв ми се дзвЕри, че ме и заплашва, че Дебелата Меркел щяла да ме съди, пардон Германския съд.

П.П. Ма, той босичак доста по правни казуси. Дай му 2 години да разбере какво сме го питали да стопли и къв договор е подписал, ако въобще има договор

Коментар

• Чеки затовали не писше днес и той ли е с ембарго..

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                              Това го имаше и в предишните общи условия, и имаше даже предвидена глоба от 50к + нанесени вреди при нарушение (новите условия още не съм имал време да чета)...
                              Да ама не В старите общи условия беше забранено изнасянето на вътрешна информация, което няма нищо общо с логото, име и тн. А ако намериш време да прочетеш новите ще установиш още нещо ново и извънредно важно- те не са задължителни за всички:

16. Ощи клаузи
                              16.1. Всяко индивидуално споразумение между SAVEWAY и съответния Член ще има
                              по-висок приоритет от Общите условия и Допълнителните общи условия. Като предмет
                              на клауза 16.3, всяка вариация в договорните условия, трябва да е в писмен вид.

Коментар

• Аз днес научих нещо ново и полезно.А то е че освен пастор,падрето е модератор и сисадмин на пирамидален софтуерен продукт с три нива - Стартер за 300, Хоум Профешънъл за 900 и Ултимат за 2000 евро. Евала майна,ашколсун Толбухин.

Коментар

Working...
                                X