Първоначално изпратено от Pazzini
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
-
Първоначално изпратено от Селдън Разгледай мнениеИскрено се надявам да четат този форум внимателно, особено що се отнася до математическите сметки, доказващи измамата за "пасивни доходи", проценти успеваемост (под 1%) сред БП-тата, процент от доходите, който не е от включване на нови хора под други (под 5%)...
Отново ще пейстна три въпроса, чиито отговори съвсем просто показват, че това е пирамида и съответно трябва да попадне под ударите на закона:
1. Какъв процент от приходите на компанията се формира като комисионни от посредническа дейност в търговията на дребно (затова, че предлагат отстъпки за клиентите и реклама за търговците) и какъв процент - от привличането на нови хора за сътрудници? Отговор: под 5% от приходите са от посредническата дейност на пазара на дребно и над 95% - от привличането на нови хора за сътрудници! Само това съотношение е напълно достатъчно да се обяви за пирамида!
2. Какъв процент от изплатените бонуси на сътрудници идва от комисионни от потреблението на структурата под тях и какъв от привличането на нови хора? Отговор: Съотношението отново е близко до горното - 90-95% от общата сума на комисионните се изплаща за привличането на нови хора в структурата, дали директно или индиректно и не повече от 5-10 % - са от т.нар. "пасивни доходи" върху потреблението.
3. Много важен въпрос - какъв е процентът бп-та, които са на плюс от цялата схема (при това е коректно да се извадят освен разходите по инвестицията във "франчайз", също и разходите по бизнес дни - 50 лв., събития - 300 лв., срещи, транспорт, тел. р-ди и др. по дейността им) спрямо общия брой участници, закупили "бизнес центрове"? Отговор: Над 99% от участниците са твърдо на минус, след като се приспаднат - което и трябва да се направи - разходите, които правят по "бизнеса" като изброените по-горе!
При едно внимателно и професионално разследване и установяване на горе посочените проценти или близки на тях, това би трябвало да бъде напълно достатъчно SCI да бъде определена като пирамида, действаща под прикритието на МЛМ и съответно да попадне под ударите на закона.
Ако си убеден в тази информация, защо не я публикуваш на фейса на БНТ, Денят Започа..., а тук само драскаш?!
Ще ти кажа защо, защото не си убеден в това което си написал и те е страх да не те погне адвокат Костов с прокуратурата за разпространение на неверня и подвеждаща обществеността информация.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение[B]
Точно затова братко сме принудени и прокудени да бягаме в Германия.
Дайте си снимките поне да знаем като Ви засечем по Германия или Европа да Ви бутнем по един хайдушки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от RockSolid Разгледай мнениеУтре сутрин темата по БНТ продължава, този пък с мнението на икономическа полиция. Много се надявам поне там да има по-добре осведомени хора, най-малкото четящи този форум и темата във Facebook. Журналисти също няма да сбъркат ако се запознаят по-подробно с темата. Най-малкото може да взаимстват въпросите си от многократно задаваните тук.
С пирамидата естествено е свършено, сега въпроса е дали пастора ще успее да укрие парите се и да драсне към залеза преди да му се потърси сметка.
Отново ще пейстна три въпроса, чиито отговори съвсем просто показват, че това е пирамида и съответно трябва да попадне под ударите на закона:
1. Какъв процент от приходите на компанията се формира като комисионни от посредническа дейност в търговията на дребно (затова, че предлагат отстъпки за клиентите и реклама за търговците) и какъв процент - от привличането на нови хора за сътрудници? Отговор: под 5% от приходите са от посредническата дейност на пазара на дребно и над 95% - от привличането на нови хора за сътрудници! Само това съотношение е напълно достатъчно да се обяви за пирамида!
2. Какъв процент от изплатените бонуси на сътрудници идва от комисионни от потреблението на структурата под тях и какъв от привличането на нови хора? Отговор: Съотношението отново е близко до горното - 90-95% от общата сума на комисионните се изплаща за привличането на нови хора в структурата, дали директно или индиректно и не повече от 5-10 % - са от т.нар. "пасивни доходи" върху потреблението.
3. Много важен въпрос - какъв е процентът бп-та, които са на плюс от цялата схема (при това е коректно да се извадят освен разходите по инвестицията във "франчайз", също и разходите по бизнес дни - 50 лв., събития - 300 лв., срещи, транспорт, тел. р-ди и др. по дейността им) спрямо общия брой участници, закупили "бизнес центрове"? Отговор: Над 99% от участниците са твърдо на минус, след като се приспаднат - което и трябва да се направи - разходите, които правят по "бизнеса" като изброените по-горе!
При едно внимателно и професионално разследване и установяване на горе посочените проценти или близки на тях, това би трябвало да бъде напълно достатъчно SCI да бъде определена като пирамида, действаща под прикритието на МЛМ и съответно да попадне под ударите на закона.
П.с. Отговорите ги давам на базата на наблюдения на достатъчно големи "онлайн-офиси" на участващи в схемата и съответно процентите съм ги изчислил математически на тази база. Ако разследващите разгледат цялата структура от БП-та на пирамидата и имат търпението да направят съответните изчисления, както и като анализират внимателно източниците на приходите им предполагам, че ще стигнат до същите заключения.Last edited by Селдън; 06.02.2014, 01:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеДокторе! Тези пак репресират бизнеса! Докога тази милиционерщина! България е замирисила на милиционерски ботуш!
Точно затова братко сме принудени и прокудени да бягаме в Германия.
НА ПРОЩАВАНЕ
В 1868 Г.
По Ботев
Не плачи, майко, не тъжи,
че станах ази Сциаец,
Сциаец, майко, пловдиски жътвар,
та тебе клета оставих
за първо чедо да жалиш!
Но кълни, майко, проклинай
таз Грабо - соросоидна медийна прокуда,
дето нас млади пропъди
по тази тежка Германия -
да ходим да се скитаме
немили, клети, недраги!
Аз зная, майко, мил съм ти,
че може млад да забогатея,
ах, утре като премина
през тиха бяла Дунава!
Но кажи какво да правя,
кат си ме, майко, родила
със сърце мъжко, юнашко,
та сърце, майко, не трае
да гледа хейтър, че бесней
над бащино ми огнище:
там, дето аз съм пораснал
и първо мляко засукал,
там, дето на бизнес ден
либе хубаво черни си очи вдигнеше
и с онази тиха усмивка
в скръбно ги сърце впиеше,
там дето п-р Петров и братя
черни чернеят за мене!...
Ах, мале - майко юнашка!
Прости ме и веч прощавай!
Аз вече пушка нарамих
и на глас тичам народен
срещу врагът си безверни.
Там аз за мило, за драго,
за теб, за баща, за братя,
за него ще се заловя,
пък... каквото сабя покаже
и честта, майко, юнашка!
А ти, 'га чуеш, майнольо,
че куршум пропей над магистрала тракия
и момци вече наскачат,
ти излез, майко - питай ги,
де ти е чедо остало?
Ако ти кажат, че азе
паднал съм с куршум пронизан,
и тогаз, майко, не плачи,
нито пък слушай хората,
дето ще кажат за мене
"Нехранимайка излезе",
но иди, майко, у дома
и с сърце сичко разкажи
на мойте братя невръстни,
да помнят и те да знаят,
че и те брат Сциаец са имали,
но брат им падна, загина,
затуй, че клетник не трая
пред хейтъри глава да скланя,
сюрмашко тегло да гледа!
Кажи им, майко, да помнят,
да помнят, мене да търсят:
бяло ми месо по скали и магистрали,
по скали и по орляци,
черни ми кърви в земята,
земята, майко, черната!
Дано ми найдат пушката,
пушката, майко, сабята,
и дето срещнат хейтъри
със куршум да го поздравят,
а пък със сабя помилват...
Ако ли, майко, не можеш
от милост и туй да сториш,
то 'га се сберат момите
пред нази, майко, на хоро
и дойдат мойте връстници
и скръбно либе с другарки,
ти излез, майко, послушай
със мойте братя невръстни
моята песен юнашка -
защо и как съм загинал
и какви думи издумал
пред смъртта си и пред
бизнес мрежовата дружина...
Тъжно щеш, майко, да гледаш
ти на туй хоро весело,
и като срещнеш погледът
на мойто либе хубаво,
дълбоко ще ми въздъхнат
две сърца мили за мене -
нейното, майко, и твойто!
И две щат сълзи да капнат
на стари гърди и млади...
Но туй щат братя да видят
и кога, майко, пораснат,
като брата си ще станат -
силно да любят и мразят...
Ако ли, мале, майноле,
жив и здрав стигна до село,
жив и здрав с байряк във ръка,
под байряк лични юнаци,
напети в дрехи войнишки,
с левове златни на чело,
с иглянки пушки на рамо
и с саби-змии на кръстът,
о, тогаз, майко юнашка!
О, либе мило, хубаво!
Берете цветя в градина,
късайте бръшлян и здравец,
плетете венци и китки
да кичим глави и пушки!
И тогаз с венец и китка
ти, майко, ела при мене,
ела ме, майко прегърни
и в красно чело целуни -
красно, с две думи заветни:
свобода и смърт юнашка!
А аз ще либе прегърна
с кървава ръка през рамо,
да чуй то сърце юнашко,
как тупа сърце, играе;
плачът му да спра с целувка,
сълзи му с уста да глътна...
Пък тогаз... майко, прощавай!
Ти, либе, не ме забравяй!
Дружина тръгва, отива,
пътят е страшен, но славен:
аз може млад да загина...
Но... стига ми тая награда -
да каже нявга народът:
умря сиромах за правда,
за правда и за свобода да печели в Българийо!111Last edited by Черкезов; 06.02.2014, 01:29.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеВсичко БП, утре в 8.30 на магистрала тракия в оранжеви дрехи с палатки и консервна храна за 3 дни. Утре ще воюваме за свободата си да правим бизнес, аста лависта!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСпециално за Божиновица, да се осъзнае малко че е пропищяла да се хвали в социалните мрежи колко е велика...
И защо е този шум, утре като ви затворим магистралата при Пловдив, ще ви изолираме напълно, икономически и от към продоволствия. Тогава ще се осъзнаете Бургазлии че Пловдив са най-мощния град (държава) с президент п-р Петров. Никакви протести пред БНТ, затваряме магистралата и цяла България ще сърба попарата на хейтърите. Точка.
Утре затваряме магистралите, никакво БНТ.
Всичко БП, утре в 8.30 на магистрала тракия в оранжеви дрехи с палатки и консервна храна за 3 дни. Утре ще воюваме за свободата си да правим бизнес, аста лависта!Custodite sortem vestram
Коментар
-
Специално за Божиновица, да се осъзнае малко че е пропищяла да се хвали в социалните мрежи колко е велика...
И защо е този шум, утре като ви затворим магистралата при Пловдив, ще ви изолираме напълно, икономически и от към продоволствия. Тогава ще се осъзнаете Бургазлии че Пловдив са най-мощния град (държава) с президент п-р Петров. Никакви протести пред БНТ, затваряме магистралата и цяла България ще сърба попарата на хейтърите. Точка.
Утре затваряме магистралите, никакво БНТ.
Всичко БП, утре в 8.30 на магистрала тракия в оранжеви дрехи с палатки и консервна храна за 3 дни. Утре ще воюваме за свободата си да правим бизнес, аста лависта!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RockSolid Разгледай мнениеУтре сутрин темата по БНТ продължава, този пък с мнението на икономическа полиция. Много се надявам поне там да има по-добре осведомени хора, най-малкото четящи този форум и темата във Facebook. Журналисти също няма да сбъркат ако се запознаят по-подробно с темата. Най-малкото може да взаимстват въпросите си от многократно задаваните тук.
С пирамидата естествено е свършено, сега въпроса е дали пастора ще успее да укрие парите се и да драсне към залеза преди да му се потърси сметка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЗдравейте партньори,
По повод поредните опити за спекулция в някои медии и форуми ще кажа следното. Както сами се убеждавате компанията вече повече от година стратегира и подготвя международната си експанзия и развитие. Всичко, което г-н Петров и г-н Ранглеов бяха планирали е вече факт. И това вбесява определени хора, които виждат, че ни „изпускат” и че няма да могат да ни попречат, колкото и силно да опитват. Мисля, че на всеки е ясно, че интернационалното развитие на дадена компания е свързано с откриване на фирми и представителства и в други държави, което не виждам каква сензация може да бъде. Всяка следваща стъпка на ръководството показва, че всичко е добре планирано и аз лично съм изключително развълнуван от предстоящите събития. Няма да изпадам в подробности до бизнес семинара на 9-ти, за да се насладите на изненадите, които ви е подготвила компанията. Съветвам ви да се фокусирате върху ежедневния си план и задачи, а на 9-ти ще празнуваме заедно
Един за всички, всички за един!
Въпроса е защо му вярват, но като прочетем поста на поредният неграмотен "комисионер" си отговарямеМнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Този е в много тежка радиaционна фаза на облъченост - хем неграмотен , хем пише такива дълги коментари , с набити в тиквата му клишета от падрето, а на всичкото отгоре гордо е постнал на профила си,че е директор на shoes BG ( продават евтини китайски обувки, имитация на световно известните брандове), че и бизнес-партньор на пирамида. Този ще стратегира бизнеса си в чужбина. Господи, слез си прибери вересиите.Last edited by borntorace; 05.02.2014, 23:49.
Коментар
-
Защо не погледнем ситуацията от по- друг ъгъл?
Има няколко хиляди БП. В масата си това са откровено неграмотни, нискоинтелигентни, но за сметка на това алчни и безскрупулни хора. В момента пирамидката ги държи под контрол. Не биха могли да навредят на други, освен на такива като тях самите- неграмотни, алчни, нискоинтелигентни и безскрупулни. Ако го няма фараончето дето им е стъпил на шията кой знае какви простотии биха сътворили.
Коментар
-
Скъпи саратници и патриоти111
Моя светъл брат Бранков тушира всички новини от нас с опровържение, спете спокойно!
Бог е с НАС, СЦИ - Атака - Победа - Германия на колене, Берлин ни Зове111
Plamen Brankov > SCI Dream Team
Здравейте партньори,
По повод поредните опити за спекулция в някои медии и форуми ще кажа следното. Както сами се убеждавате компанията вече повече от година стратегира и подготвя международната си експанзия и развитие. Всичко, което г-н Петров и г-н Ранглеов бяха планирали е вече факт. И това вбесява определени хора, които виждат, че ни „изпускат” и че няма да могат да ни попречат, колкото и силно да опитват. Мисля, че на всеки е ясно, че интернационалното развитие на дадена компания е свързано с откриване на фирми и представителства и в други държави, което не виждам каква сензация може да бъде. Всяка следваща стъпка на ръководството показва, че всичко е добре планирано и аз лично съм изключително развълнуван от предстоящите събития. Няма да изпадам в подробности до бизнес семинара на 9-ти, за да се насладите на изненадите, които ви е подготвила компанията. Съветвам ви да се фокусирате върху ежедневния си план и задачи, а на 9-ти ще празнуваме заедно
Един за всички, всички за един!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнениеНе мога да ги разбера тея хора, приятели и близки им казват, че тея са измамници, по форумите всички пишат, че са измамници, медиите гърмят постоянно, че са пирамида, а те дори за момент не се усъмниха, че плешо и келешо ги будалкат. Тъжно е, че има толкова много млади хора, на които явно така са им били промити мозъците, че дори за момент не допускат, че двама почти непознати могат да ги измамят, за да забогатеят. Все едно това е най-недопустимото нещо на света?!Тръпки ме побиват, цялата схема все повече започва да прилича на страшна секта. Надявам се само, когато (ако) органите на реда се задействат, да не го отнесат и хора, чиято вина се състои само в това, че са се оставили да ги манипулират.
++++++++++++++++++++ и аз това не мога да го проумея вече повече от година
Коментар
-
Първоначално изпратено от a.p. Разгледай мнениеПиша този пост, защото бях "залят" от писма, както и на стената ми излизаха постнати статии, за компанията в която работя от хора, които МНОГО ИМ СЕ ИСКА ДА КАЖАТ ЕДИН ДЕН "Аз КАЗАХ ЛИ ТИ"
- Е скъпи приятели и ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ, НЕ Е ДОШЪЛ ТОЗИ МОМЕНТ, КАКТО И НЯМА ДА ДОЙДЕ, някой да ми каже "АЗ КАЗАХ ЛИ ТИ" С ОСНОВАНИЕ !
За пореден път се обеждавам, че ние ХОРАТА, сме лесно манипулирани от "ПРЕСТИЖНИТЕ" и "ОТРАЗЯВАЩИ" само "ИСТИНАТА" ни МЕДИИ във БЪЛГАРИЯ … !!!
В главата му сигурно само пастори, комисионни и лизингови БМВ-та се въртят, иначе тръгнал да обвинява останалите в манипулация...Жал ми става като си помисля какво ще се случи с тези хора след като осъзнаят по трудния начин в какво са били въвлечени, какво са вярвали и как са обвинявали останалите в лъжи и манипулации.
Брутална подигравка от страна на пастора, това е по-жестоко и отвратително и от прибирането на парите им.
Коментар
Коментар