Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sando1 Разгледай мнениеЛеле, поредния психар в темата
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sando1 Разгледай мнениеЛеле, поредния психар в темата
Нали всеки хванат от пътя само с 1-на презентация за половин ден изкарва БМВ - викам дай да видим така ли е и затова цената е толкоз.
4 часа за БМВ, после ще го даря на някой светъл брат кат' брат Черки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеОфертата важи - 20к на час и ще ги изкарам от тази простотия.Леле, поредния психар в темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеДолу ръцете от религиозните членове на корпорацията. Стига верски гонения. Всички които отричат съществуването на Христос са антихристи и не мисля че трябва на верска основа да се нападат едни от най-напредничавите бизнес партньорки.
Публичното заклеймяване и оплюване на данъкоплатци защото са просто Християни, мисля че закона не го позволява и това се преследва?
Ако бъркам някой да ме поправи?Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meko Разгледай мнениеДаа,Пълхутева е много драматична женица.Като човек се радвам,че е преодоляла едно мозъчно заболяване,но и съжалявам,че доброволно си е причинила друго такова,наречено СЦИ/Сейвуей.
Публичното заклеймяване и оплюване на данъкоплатци защото са просто Християни, мисля че закона не го позволява и това се преследва?
Ако бъркам някой да ме поправи?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Бароне,какво ли е променено с днешна дата тук: http://www.moneyhouse.lu/c/saveway-i...g-gmbh_2014784 .А долу срещу цел на холдинга - няма никой, бивши имена и адреси - пак няма никойЗащо така,тия хора без цел и посока ли се лутат в Европа,нали имаха цели в живота,световни пазари,галактики? А ся в Люксембург - нищо.Притеснен съм.А там долу под News колко има за писане- само ние си знаем,хахааа.
Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!
Коментар
-
Krassy
бизнес партньор at SCI Save Company International
https://www.facebook.com/krassy.palhuteva
2 март
Не вярвам в баба Марта и всичките окултни практики , свързани с нея, като правене на мартеници, връзване и кичене с тях!
Вярвам в Бог и че Той ме пази от зло , а не някаква бабичка, измислена от хора... Затова, моля , НЕ ми честитете баба Марта!!!
Благодаря!
Тази моя позната тренира вяра няколко години в НХЦ и от тогава отрича и баба Марта.
Аз мога да и кажа на тази кака, че и нейния Бог е измислен от хората независимо п-р Петров или Исус Христос му казват.
Колкото окултна практика е да се кичиш с мартеница, толкова е и да вярваш в измислени божества, с тази разлика че енергията на хората , техните мисли и чувства са насочени в положителна посока когато нося мартеници защото ги символизират с нещо хубаво и действително получават позитивна енергия от тази окултна практика.
И от друга гледна точка, когато богомолците като нея се кланят на един осъдителен бог, който наказва и праща в ада, единствените резултати които ще изпиташ са страх и чувството че бог те шпионира постоянно в живота ти, да не би да нарушиш някоя от неговите измислени заповеди, наистина измислени от пастири докато са пасяли овцете. Иначе няма разумно обяснение кой може да измисли такава простотия с адовете и райовете. И какъв е този велик бог, след като е създал един несъвършен и грешен свят в който паразити като въпросната цитират 10 те божи заповеди в НХЦ и след това отиват на кафе да промотират финансови схеми.
Амин.ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.
Коментар
-
mirror 77 Казвал съм много пъти, аз съм за експанзия в страните където има цивилизоване отношение към жените. В ислямските страни където жените се наказват като животни, и стават изкуствени инкубатори за производство на неграмотни деца, бъдещи ислямисти съм против там да се развиват структурите на корпорацията. От кармична гледна точка, тези региони не заслужават нищо добро, да не говорил за една ясна и грамотна финансова схема каквато предлагат братята зидари от корпорацията.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеАз нямам забрана да пиша където и да било. Просто не го правя, защото ми писна да споря с антихристи. Вие сте като сектанти, обединени с единствения култ да пишете срещу холдинга и корпорацията!
Коментар
-
Аз нямам забрана да пиша където и да било. Просто не го правя, защото ми писна да споря с антихристи. Вие сте като сектанти, обединени с единствения култ да пишете срещу холдинга и корпорацията!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi I Разгледай мнениеС това момче се запознах, когато ходих на презентация на кУрпорацията, много надъхан и много промит е горкият. Може и да не е лошо момче, но в момента нЕма акъл. След първата част на презентацията, когато заявих на друг човек, заради който бях отишъл, че не съм впечатлен и им казах доста неща, които са ми направили лошо впечатление. Този дочул отстрани (най-вероятно е слухтял, за да разбере мнението ми по въпроса) и дойде и ми каза учуден: "Не си впечатлен?", с празен поглед или може би ме виждаше като същество от друга планета. После като си тръгнах едно момиче ми каза, че много въодушевено и обяснявал как щял да вземе BMW и т.н. Жалка картинка.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
Коментар