IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
    ... си плаща, за да му разправят дебилни историйки от сорта на орелът снасял при кокошките...
    Tи да не мислиш, че лисунгер като г-н Рангелов е родил и решил да тръсне тая глупост на неподготвени хора?

http://themuseletter.wordpress.com/2...llo-awareness/

Anthony De Mello...даскал на "учители" Хайде на бас, че поне първите 25 орела на върха на Непирамидата са евангелисти
    Last edited by fremd; 09.03.2014, 17:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
      Ето вече имаме изблици на позитивни емоции от някои БП-та (от профила на този виден лидер както му личи по погледа - https://www.facebook.com/antonio.aleksov.1) . Очевидно уникалните дни в живота им са тези, в които падрето им води мотивационни семинари. Това е малко като да сваляш звезди на някоя 16 годишна, за да е вкараш в леглото. Само дето е незаконно (както и дейността на пирамидата).
      Как така е незаконна дейност ??! Ако беше незаконна щеше ли съдът в Шарлотенбург да легитимира нашия бизнес модел в Германиа???????? За 4 години срещу корпорацията има САМО ЕДНА постъпила жалба и то от поставено лице на Грабо/Бене - най-голямото доказателство, че сме почтени и честни човеци!!
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Ето вече имаме изблици на позитивни емоции от някои БП-та (от профила на този виден лидер както му личи по погледа - https://www.facebook.com/antonio.aleksov.1) . Очевидно уникалните дни в живота им са тези, в които падрето им води мотивационни семинари. Това е малко като да сваляш звезди на някоя 16 годишна, за да е вкараш в леглото. Само дето е незаконно (както и дейността на пирамидата).

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Паула, имах предвид че 3 женски профила които подържате ти и твоите съратници, престанаха да пишат за сметка на 3 новопоявили се профила драскащи със същата жлъч, на която е способна само една усойница. Разбираш ли ме сега?
          Не искам да умираш, а да се само-осъзнаеш , да извадиш 4000лв. да ги удариш в масата и да се позиционираш под мене. Ние българите сме едно цяло, един жив организъм и трябва да се подкрепяме всячески.
          $да извадиш 4000лв. да ги удариш в масата и да се позиционираш под мене. $

Удари го в умивалника за да го съживиш

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            Не искам да умираш, а да се само-осъзнаеш , да извадиш 4000лв. да ги удариш в масата и да се позиционираш под мене.
            ДоХтуре, ти нали не беше БП на пирамидата бре, а беше само спонсор на балъци ?
            Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Паула, имах предвид че 3 женски профила които подържате ти и твоите съратници, престанаха да пишат за сметка на 3 новопоявили се профила драскащи със същата жлъч, на която е способна само една усойница. Разбираш ли ме сега?
              Не искам да умираш, а да се само-осъзнаеш , да извадиш 4000лв. да ги удариш в масата и да се позиционираш под мене. Ние българите сме едно цяло, един жив организъм и трябва да се подкрепяме всячески.
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

+123, аз я препоръчвам на цяла Българиа да я прочете. Защото народа ни става все по нездрав, беден и неук.
                Беден е, защото голяма част от него е мързелив. Не ще да работи, а обикаля кафетата като гладен пес и търси някой да му подари 4 бона, та той да ги даде на паразита пастор. От този факт произлиза, че е глупав и неук. Неук е, защото вместо да седне да се ограмоти малко, си плаща, за да му разправят дебилни историйки от сорта на орелът снасял при кокошките и Турция била 3-та икономическа сила в света. А защо е нездрав не знам. Ако се има предвид ментално, може би ти си живото обяснение за това.

ПП: Нали бях от ПИК, бре! Ся пък от Грабо! И за кво ме пишеш в минало време?! Да не съм умряла?

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
                  Сейвуей обръща маркетинга с главата надолу

5. Сульо и пульо да ти се прави на лидер и едър бизнесмен, който е с 2 скъсани лева в джоба си
                  мога да продължа още доста ама ми писна че ще излизам на кафе

Разликата е че ти докато излизаш да пиеш кафе, коментираш мача левски - цск, а БП докато смучат кафе продават бизнес центрове и си осигуряват достойно съществуване в днешните години на духовна и материална нищета.
                  Ще отречеш ли този довод за гениалността на финансовата система измислена от Светлю и Станчо?

Коментар

• Сейвуей обръща маркетинга с главата надолу

1. Кихаш лев, но този който цоца комисионната ти е спонсор
                    2.Ставаш финансово независим, като си длъжен постоянно да набиваш немалки суми за евенти, да поддържаш статуси "активен" , гониш таргет и да харчиш в точно определени гумаджийници и складкарници
                    3.Да създаваш богатство и активи, докато си част от "организирана и мотивирана потребителска общност"
                    4. Да не слушаш приятелите си и роднините си относно пирамидите, а самозвания Пастор, който ще ти отвори пътя към несметните богатства
                    5. Сульо и пульо да ти се прави на лидер и едър бизнесмен, който е с 2 скъсани лева в джоба си
                    мога да продължа още доста ама ми писна че ще излизам на кафе

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                      А иначе днеска двамата орнитолози май пак ще имат представление. Интересно ми е да чуя за кои птици ще обясняват. Дано да засегнат въпроса с щраусовите яйца, че е доста интересно на кои птици ги дават да ги мътят?
                      Щраусовите яйца трябва да ги мътят Станчо и пастора,те си заравят главите в пясъка и се правят,че ги няма,когато им задават кофти въпроси и не им отърва.
                      Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• А иначе днеска двамата орнитолози май пак ще имат представление. Интересно ми е да чуя за кои птици ще обясняват. Дано да засегнат въпроса с щраусовите яйца, че е доста интересно на кои птици ги дават да ги мътят?

Коментар

• Първоначално изпратено от mktmkr Разгледай мнение
                          И най-голямото доказателство за това е, че има толкова идиоти готови да набият 3-4 бона в една промиваща мозъка пирамида, понеже двама кретени са им обещали пасивен доход? и финансова независимост без риск? ... един вид ти да си лЕжиш и оно парите да ти падат от тавана.

И като толкова четат Киосаки как не схванаха основните му идеи - 1. Човек трябва да си повишава финансовата грамотност, защото няма... доходност без риск 2. Човек трябва да спестява, за да може АКТИВИТЕ му да носят доходност (до колкото знам никъде не е писал да си дадеш спестяванията на оплешивяващ пастор завършил ЮЗУто??!)

Но много се мина, малко остана... имам повечко работа да края на месеца и после мисля да се занимая по-сериозно с пирамидата и това ще ми е доброто дело за тази година
                          То това е Българската мечта. Както добре знаем американската мечта е да отидеш в Америка и с много труд и работа от никой да станеш някой.
                          Българската мечта е да си лежиш някъде и понеже си тарикат да живееш с пасивни доходи.

Коментар

+123, аз я препоръчвам на цяла Българиа да я прочете. Защото народа ни става все по нездрав, беден и неук.
                            И най-голямото доказателство за това е, че има толкова идиоти готови да набият 3-4 бона в една промиваща мозъка пирамида, понеже двама кретени са им обещали пасивен доход? и финансова независимост без риск? ... един вид ти да си лЕжиш и оно парите да ти падат от тавана.

И като толкова четат Киосаки как не схванаха основните му идеи - 1. Човек трябва да си повишава финансовата грамотност, защото няма... доходност без риск 2. Човек трябва да спестява, за да може АКТИВИТЕ му да носят доходност (до колкото знам никъде не е писал да си дадеш спестяванията на оплешивяващ пастор завършил ЮЗУто??!)

Но много се мина, малко остана... имам повечко работа да края на месеца и после мисля да се занимая по-сериозно с пирамидата и това ще ми е доброто дело за тази година

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                              Приателио горещо ти препорачвам да изчетеш тази книга, препоръчително няколколкократно!!
                              http://www.book.store.bg/p66451/zash...di-gejdzh.html

Коментар

• Първоначално изпратено от borntorace Разгледай мнение
                                Преоблякъл се Илия - пак в тия http://www.youtube.com/watch?v=jS9BbHhxGQc
                                Пълен хаос, ако не знаех за какво става дума нямаше да го разбера.

Излиза че е нещо като карта, нещо като бизнес, нещо като спестяване, ама си е нещо като нищо
                                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Working...
                                X