IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение

Ще продават ама отдавна няма на кой!

Иначе както и предположихме ще го извъртят към експанзия, но тя не обяснява някои критични въпроси:
    - защо БП-тата са в неведение какво се прави, нали са партньори в бизнеса?
    - защо се сменя собствеността на българската фирма,това прави само по лесно източването.
    - защо се сменя името на фирмата което е на значки, коли, карти и т.н.
    Абе ние какво разбираме, важни са ФОКУСА И СРЕЩИТЕ!!!

Утре ще ги питам дали ще искат срещи като рухне пирамидата и пастора духне заедно със Санчо към тропиците. Срещи ли, като Спецназ ще обикалят по сенките!

Коментар

• И ко прайм сега?
      Бравос момчета и момичета!

Коментар

• Първоначално изпратено от RockSolid Разгледай мнение
        "И НЕ СЕ РАЗФОКУСИРАЙТЕ..С РАЗНИ МЕДИИ...А ИЗЛИЗАЙТЕ И ПРОДАВАЙТЕ !!! СРЕЩИ, СРЕЩИ СРЕЩИ !!! ТОВА ЩЕ УБИЕ ВСИЧКИЯ НЕГАТИВИЗЪМ !!!"

Ще продават ама отдавна няма на кой!

Иначе както и предположихме ще го извъртят към експанзия, но тя не обяснява някои критични въпроси:
        - защо БП-тата са в неведение какво се прави, нали са партньори в бизнеса?
        - защо се сменя собствеността на българската фирма,това прави само по лесно източването.
        - защо се сменя името на фирмата което е на значки, коли, карти и т.н.
        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Те хубаво са открили нова фирма за да "експанзират", но защо прехвърлят и собствеността на тази?!?! Да вземат на това да отговорят и да ни затворят устите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            На стената на БНТ за днес е обявен митинг https://www.facebook.com/start.BNT?ref=ts&fref=ts
            Моля всички партньори от вътрешноста на страната да се насочат към центара на столицата с цел да изразим гражданската си позиция! Точно в 18.00 часа!
            Три години сме градили империя, няма лесно да я дадем!
            Пред офисите на корпорацията в Пловдив се надявам да има организирани стотина автобоса поне.
            Не сили на митинга

Коментар

• ВСИЧКИ КОИТО СЕ ЧУДЯТ КАКВО СТАВА, ОТГОВОРА Е ТУК:

SCI С НОВ ПРОДУКТ ! ! !
              "Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."

Коментар

• Малко коментари от групата им във Фейсбук:

"Във връзка с нови статии в Капитал и Марица:

НЕ ОТВАРЯЙТЕ ЛИНКОВЕТЕ НА МЕДИИТЕ...ИМАЙТЕ ТЪРПЕНИЕ И ИЗЧАКАЙТЕ ЛИНКОВЕТЕ НА НАШИТЕ АДМИНИСТРАТОРИ!!!

Моля за бърза реакция, да изпратите линкове, в които да се информираме, така, че да не вдигаме рейтинга на хейтърите!"

"И НЕ СЕ РАЗФОКУСИРАЙТЕ..С РАЗНИ МЕДИИ...А ИЗЛИЗАЙТЕ И ПРОДАВАЙТЕ !!! СРЕЩИ, СРЕЩИ СРЕЩИ !!! ТОВА ЩЕ УБИЕ ВСИЧКИЯ НЕГАТИВИЗЪМ !!!"

"Здравейте партньори,

По повод поредните опити за спекулция в някои медии и форуми ще кажа следното. Както сами се убеждавате компанията вече повече от година стратегира и подготвя международната си експанзия и развитие. Всичко, което г-н Петров и г-н Ранглеов бяха планирали е вече факт. И това вбесява определени хора, които виждат, че ни „изпускат” и че няма да могат да ни попречат, колкото и силно да опитват. Мисля, че на всеки е ясно, че интернационалното развитие на дадена компания е свързано с откриване на фирми и представителства и в други държави, което не виждам каква сензация може да бъде. Всяка следваща стъпка на ръководството показва, че всичко е добре планирано и аз лично съм изключително развълнуван от предстоящите събития. Няма да изпадам в подробности до бизнес семинара на 9-ти, за да се насладите на изненадите, които ви е подготвила компанията. Съветвам ви да се фокусирате върху ежедневния си план и задачи, а на 9-ти ще празнуваме заедно

Един за всички, всички за един!"

Голяма паника, голямо нещо. Не чети това, не чети онова...Явно на "бизнес-деня" ще е голям купон, идея си нямат каква изненадка им е приготвил пастора

Коментар

• Не знам дали ще успеят да хванат падретата, но дори и да драснат в чужбина Елит-БМВ-Стар-Мулти-Лидер-Милиардерите ще ядат шамари по улиците докато са живи.

А въпросното прехвърляне на SCI на немския холдинг не може ли да бъде отказано по някакъв начин? Както и активите им да не могат да бъдат прехвърлени в чужбина?

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    "Докато Светослав Петров отричаше, че ще продава фирмата, чрез Фейсбук от Българска божия църква “Християнски център жътвата”, където същият е управител и проповедник, агитираха за стачни действия пред БНТ" Кой е този профил че не го засичам нещо?
                    Това е пак един от твоите профили Сашо, не се прави на луд.
                    Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Интересното в случая за мен е, че прехвърлянето на дяловете е започнало малко след проверката от КЗП.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                        Нещо с цялата тази регистрация на чуждо ЮЛ не е наред! Прекалено рано почваме да се радваме. Тия двамата са замислили начин за доене и няма да престанат, колкото и да ми се иска!
                        Според вас, какви са възможните сценарии?

П.П. SCI = SCAM
                        Ммммда, оставят SCI на доверено/пре.бано/ лице, прехвърлят си дяловете в чуждото ЮЛ и само трябва да си прехвърлят парите/печалбите/ по някакъв начин в новата фирма и парите са изпрани, но как ще ги изперат за да могат да ги впишат като капитал се чудя..........
                        А подставеното лице, жена на 33/34 г. как ще се справя с държавните органи и недоволните зомбита, това вече не е проблем на падретата, те нямат нищо общо с SCI.

Коментар

Нещо с цялата тази регистрация на чуждо ЮЛ не е наред! Прекалено рано почваме да се радваме. Тия двамата са замислили начин за доене и няма да престанат, колкото и да ми се иска!

П.П. SCI = SCAM
                          И аз съм на подобно мнение, няма да се откажат лесно. Явно обаче избягват от отговорност и си връзват гащите от по-рано. Ама все тая - със сигурност след този репортаж по БНТ и статията в Капитал ще им се секне мерака за големите пари. Не, че 4-5-6 милиона са малко, ама както се бяха запътили с толкова будали в България, можеше и до 50тина да стигнат.
                          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

П.П. SCI = SCAM
                            Аз залагам на авторитетна статия във Forbes Bulgaria по въпроса

Коментар

Изнасят парите към Германия, затова и правят тази маневра собственик да е германската фирма а не те пряко.

През това време може да го играят на експания за пред балъците
                              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Нещо с цялата тази регистрация на чуждо ЮЛ не е наред! Прекалено рано почваме да се радваме. Тия двамата са замислили начин за доене и няма да престанат, колкото и да ми се иска!

П.П. SCI = SCAM
                                Last edited by thaddeus; 05.02.2014, 16:41.

Коментар

Working...
                                X